2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548885 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı CanEmre

Abi aylar öncesinden alınmalıydı bu.Linnes olmuyor mu başkasını alsalardı.bu dün oluşan bir sorun değil ki aylardır sağ bek eksiğimiz var.Sağ bek işi son güne bırakılır mı?
Aynen en azından b, c, d planların olmalıydı. Ama benim demek istediğim sırf pazarlık ve indirim sebebiyle uzamış olmayabilir Linnes transferi.
Ama günün sonunda sağbek transfersiz geçerse transfer dönemi her şekilde top yönetimde.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Samet Ç

saçmalamış.. kim oluyor da Bilice laf ediyor ezik
Olacağı zaten bu bu sene başarılı olmazsa posta olacak Bilic görürsünüz.

Çevrimdışı ozan062

hala ismail diyorsunuz valla şaka gibisiniz ismailden sağ bek olmayacağını cümle alem biliyorken sırf yönetimi koruyacam diye ismaili övmeyin boşu boşuna

yonetimden cok su var ismail ters ayak,, bundan dolayı stresi yuksek maclarda aynı sekilde sola alısmıs birinide saga cekmek ona ihanet olur,,, necibi koyar geceriz oraya hallolur birsekilde necip serdar yaparız ama on libero alınmalı sartın sartı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Yazık okadar iş yap 1 olayda 1 senedir insanların canına tak ettirdiğin için alacağın 2 mağlubiyette tribünleri '' Yönetim İSTİFA'' şeklinde bağırt , yakında yolcudur ABBAS olur bunlar bu geceye kadar bu işi bitirmezse, görünen köy klavuz istemez.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  4 dk.
Pereria'yı isteme,sonra sağ bek yok de.
Yemezler Bilic efende ya başarılı olucan,yada yallah.
Ba,Tosun,Töre,Sosa,Motta BORU değil .

Adam haklı.  :s20:
tamamen haksız ve saçmalamış bir transfer olmadı diye hocaya yallah diyen birisi akıl fikir versin ona allahım umarım onun gibi düşünen kulupte azdır.
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  1 dk.

Sağ bek konusunda kimse yönetime xxx atmasın.Tek sorumlu Bilic.
Adamlar ne yapsin xxx vermiyorlar işte,ama son dakikaya kadar bastırıyorlar.

Çevrimdışı manyak1903

Beyler takmayın yaw gelmesse gelmes sağ bek. cl liginde oynamıyoruzki elimizdeki ismail goturur şuan ne güzel takımımız var brz mutlu olmayı oğrenin.
transferi cl ye göre yapmayalım bence.sanki sağ bek alınca ŞL de final mi oynayacaktık.
ayrıca ismail götürür orası ayrı , çocuk yeni sakatlıktan çıktı , motta ile değişmeli dinlene dinlene oynaması başka , tek başına hırpalanması başka.ayrıca hem yerinde oynamadığı için kötü oynarsa etkilenecek hiç yoktan.bir şey olsa sol taraf da orta saha da gidecek bu sefer.

sezon uzun yani böyle götürür diyorsanız sağ bek serdar kurtuluşu koyalım bakalım kaç maç dayanacak millet.daha ilk maçtan serdarın geçen seneki serdar olduğunu farkettim ve oynamaması da doğal.

sezon böyle gidecekse inşallah yoruluruz ama sakat vermeyiz.

maçlara 11 kişi çıkalım yeter nasıl olsa 3 1 6 oynarız , ileride adam bol  :kop:  :sevinc

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı denilanz

Bizim taraftarımızın bu karamsarlığı, kötümserliği yok mu! Kendi başarısızlığımıza kendimiz totem yapıyoruz diye şüpheleniyorum artık. Forvet dedik, Ba alındı; Motta ve Töre'nin bonservisi alınsın dedik, alındı. Ortasaha dedik, ee Sosa da bitti. Kabul, çok net bir şekilde sağ bek sorunumuz var. Ama unutmayalım ki Serdar'ı da sağ bekimiz eksik diye aldık. Yine bir dünya para verip yeni bir Serdar mı alalım istiyoruz. Biraz iyimser olun, bir bakalım ne yapacak şu takım. Vallahi karalar bağlıyorum buradaki yorumları okuyunca.

Çevrimdışı Tolga

transferi cl ye göre yapmayalım bence.sanki sağ bek alınca ŞL de final mi oynayacaktık.
ayrıca ismail götürür orası ayrı , çocuk yeni sakatlıktan çıktı , motta ile değişmeli dinlene dinlene oynaması başka , tek başına hırpalanması başka.ayrıca hem yerinde oynamadığı için kötü oynarsa etkilenecek hiç yoktan.bir şey olsa sol taraf da orta saha da gidecek bu sefer.

sezon uzun yani böyle götürür diyorsanız sağ bek serdar kurtuluşu koyalım bakalım kaç maç dayanacak millet.daha ilk maçtan serdarın geçen seneki serdar olduğunu farkettim ve oynamaması da doğal.

sezon böyle gidecekse inşallah yoruluruz ama sakat vermeyiz.

maçlara 11 kişi çıkalım yeter nasıl olsa 3 1 6 oynarız , ileride adam bol  :kop:  :sevinc
bir kaliteli sağ bekin takımın kalitesini nerelere çektiğini g.gönülden görebiliriz bir sağ bek eksikliği bizi şampiyonluk eder illa ş.liginde oynamaya gerek yok ligte şampiyon olmak bile zor zaten iyi siz ismaile güvenin sonra da hiç demeyin gene şampiyon olamadık diye
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim taraftarımızın bu karamsarlığı, kötümserliği yok mu. Kendi başarısızlığımıza kendimiz totem yapıyoruz diye şüpheleniyorum artık. Forvet dedik, Ba alındı; Motta ve Töre'nin bonservisi alınsın dedik, alındı. Ortasaha dedik, ee Sosa da bitti. Kabul, çok net bir şekilde sağ bek sorunumuz var. Ama unutmayalım ki Serdar'ı da sağ bekimiz eksik diye aldık. Yine bir dünya para verip yeni bir Serdar mı alalım istiyoruz. Biraz iyimser olun, bir bakalım ne yapacak şu takım. Vallahi karalar bağlıyorum buradaki yorumları okuyunca.
Ya hocam anlamıyormusunuz sağ beksiz olmaz şu serdar olayıda öyle değil adam samet aybaba döneminde ön libero oynamak için alında bilic gelince sağ bek eksikliğini görünce serdarı sağ beke devşirdi. serdar suçlamayın boşuna.

Çevrimdışı ozan062

ohhooo simdide olumsuz dusunmeyin diyenler cogaldı:)) dun bana uyarı geldi anladıkta bir gerceğide kimse unutmasın,, biz senelerdir derbi alamıyoruz biz senelrdir kotu oynayıp mac kazanamıyoruz biz senelerdir sakatlık verdiğimizde oyuncu cıkarmada sorun yasıyoruz eee sizin gibi mutlu olalımda bizde ne basarı gorelim nede heyecanlanalım biraz gercekleri gorun,, takımımız iyi zaten buna birsey diyen yok bunu dahada derinleştirip garantiye goturmek içni takviye sart:)) olay bu kadar basit

iki senedir birincinin 10+ ouan geriden takip ediyoruz nasıl bir taraftarız bende bunu anlamıyorum siz bu farkları avrupada goruyormusunuz?? fiyat segmentlerinde fark yoksa bu farklar normal değildir farkındalıgı arttıralım ltfn
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 15:46:54 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

biz sizin gibi hayalperest değiliz diye mi kötümser olmuş oluyoruz bazı gerçekler ortadayken eksikler belliyken geçen senekine benzer sorunları mı yaşayalım istiyorsunuz bunları söyleyince mi suç oluyor bırakın bu işleri arkadaşlar hayal aleminde yaşamayın biraz gerçekleri görün
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bana burda polyannacılık yapın diyemezsiniz ben ne görüyorsam onu söylüyorum şu takıma yazık ediyor yönetim sağ bek alsan 4-5 e bu takımın bütün senesini kurtarırsın devşirme oyuncu kullanmazsın hiçbir bölgede takım 1-2 gömlek daha üste çıkar.

Çevrimdışı iyimserure

sağ bek mağ bek yok beyler, hadi dağılın  :bandit:

Çevrimdışı denilanz

Ya hocam anlamıyormusunuz sağ beksiz olmaz şu serdar olayıda öyle değil adam samet aybaba döneminde ön libero oynamak için alında bilic gelince sağ bek eksikliğini görünce serdarı sağ beke devşirdi. serdar suçlamayın boşuna.
E o zaman ön libero sıkıntımız yok demektir. Koyun Serdar'ı Veli, Atiba, Necip üçlüsünün yanına. Ama yok, bize ön libero da lazım sağ bek de, sol hücum da. Memnun olmuyoruz, kabul edin. Ortalık sağ bek kaynıyor da biz mi almıyoruz acaba, herhalde öyle.

Çevrimdışı Deniz

Güzel bir takımımız var ama sağ beksiz bu güzellik ne kadar güzelliğini koruyabilir muallak.Alınsın 1 tane işte herkes mutlu olsun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yakup

Micah Richards, Fiorentina ile anlaşmaya vardı. Richards haftalık 75 bin pound kazanacak.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi Samet Ç

E o zaman ön libero sıkıntımız yok demektir. Koyun Serdar'ı Veli, Atiba, Necip üçlüsünün yanına. Ama yok, bize ön libero da lazım sağ bek de, sol hücum da. Memnun olmuyoruz, kabul edin. Ortalık sağ bek kaynıyor da biz mi almıyoruz acaba, herhalde öyle.
Evet ön libero lazım sol kanat da lazım ama elimizdekilerden iyisi olacaksa lazım. Bir atiba robot değil şu an 32 yaşında maksimum 1-2 yıl daha bu şekilde katkı verir Olcay'a gelince konuşmak bile istemiyorum.

Çevrimdışı Deniz

Forzada biri yazmış :D :D.gergin hava dağılsın  :lol:

L azım olmasa çağırmazdık
İ nan Sağ Beksiz kaldık
N iye böyle yapıyor sizinkiler
N orveç ligi sensizde biter
E şyalarını topla artık
S ana yeni BMW aldık
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

bizimkiler linnes için son fiyat yukseltişine gitmişler 3milyon euroya hadi inş

Çevrimiçi Samet Ç

bizimkiler linnes için son fiyat yukseltişine gitmişler 3milyon euroya hadi inş
Linnes olmaz daha hocam para değil ordaki sıkıntı bence fazla takılmadan alternatiflere yönelsek daha iyi olacak ama bizim yönetim sığ görüşlü onu da göremezler.

Çevrimdışı manyak1903

linnes geliyormuş ilk maçta sakat  :kop: solar giderim artık  :ebebe:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Geovani

Birbiririmizi kırmaya gerek yok kardeşlerim eksik gördüğünü söyleyecek ben de yönetimin birçok icraatını beğeniyorum fakat 2 sezonun sağ bek bağırıyor transfer dönemi başlayalı kaç ay oldu bu konuda yönetim eleştirileri kendi haketmiştir sezonda dünyanın maçını oynucaz montaj İsmail'in birine bişey olsa ne olacak biraz yüksek düşünmek lazım biz yönetimden 20 tane transfer istemedik
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

serdar direk sağ bek için alındı geldiği günden beride sağ bek oynuyor biliç defşirmedi onu

Çevrimiçi Samet Ç

serdar direk sağ bek için alındı geldiği günden beride sağ bek oynuyor biliç defşirmedi onu
Necmi abi olayı açıklayayım sana. Serdar ile Samet Aybaba döneminde anlaşıldı. Samet Aybaba eğer o sene kovulmasaydı ön libero oynatacak Serdar'ı Bilic'de sağ bek eksikliğini görünce sağ bek yaptı Serdar'dan.