2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548236 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yakup

ts kapı 3 ledi bizden tık yok :(
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ama Trabzonspor gibi kap yapmayalım. Rezil bir kadrosu var.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi murat

vahid istiyor tak , hacı alıyor şak.değirmenin suyu nereden geliyor. :boom:

Çevrimdışı Deniz

bizim kulüp kaptaki şifresini unutmuş herhlade  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Trabzonspor intihar ediyor bu başarı felan değildir.

Çevrimdışı Deniz

Trabzonun transferleri:

Serdar Gürler
Deniz Yılmaz
Gökhan Karadeniz
İshak Doğan
Musa Nizam
Fatih Atik
Salih Dursun
Mehmet Ekici
Ferhat Yazgan
Anıl Taşdemir- yolları ayırmışlar
Turgut Doğan Şahin- göndermişler
Medjani
Belkalem
Constant
Cardozo
Yatabare
Waris Majeed
Papadopoluos
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Trabzonspor intihar ediyor bu başarı felan değildir.
yokbe hocam oyle dusunmuyorum neden biliyormusnuuz adamlar fahis maaslar vermicekki bizim gibi gutiler simaolar q7ler almıyor bir anda 2.5 maslar vermicek,,  onun için bana sorarsanız oyle acayip birsey olmaz,, sadece bonserviste olabilir onun odeme sekillerine inanın hiç bakmadım egerki direk tek vadeyse o zaman ortuylu odenek yoksa staddan gelecek gelirler olabilir malum stad isimleri vs vs
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Volkan Başaran

Trabzonspor'un dünkü maç kadrosu.. Abi buradna kimi alırsın Allah aşkına..

Trabzonspor maçta: Onur, Zeki, Mustafa, Belkalem, İshak, Medjani, Fatih, Mehmet, Constant, Yusuf ve Deniz ilk 11’i ile mücadele edecek. :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Tolga

Trabzonspor'un dünkü maç kadrosu.. Abi buradna kimi alırsın Allah aşkına..

Trabzonspor maçta: Onur, Zeki, Mustafa, Belkalem, İshak, Medjani, Fatih, Mehmet, Constant, Yusuf ve Deniz ilk 11’i ile mücadele edecek. :D

zaten bu yabancıların çoğunu oynatamayacaklar ama en azından kadro derinliği yaratmış oldular kupa ve avrupa ligi var sonuçta yani bizim kadro biraz daraldı inş sorun yaşamayız devre arasına kadar
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

işi gücü bıraktım kap bekliyorum.Linnesi alsak bile sağlık kontrolünü nasıl yapacaz?

Çevrimdışı ozan062

bu arada richard paylasılamıyor adamı dunden beridir west hama simdide fiorentinaya gondermişler:D:D  zaten istesekte bizi seçmez,,

Çevrimdışı SDemirsoy

işi gücü bıraktım kap bekliyorum.Linnesi alsak bile sağlık kontrolünü nasıl yapacaz?
benim kap bildirimlerim açık mesaj geliyor  :D

Çevrimdışı Kesh

Richards'ın taliplisi çok olur. Direkt defansa +10 points  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

benim kap bildirimlerim açık mesaj geliyor  :D
Nasıl açılıyor o  :alala:

Çevrimdışı Tolga

o değilde şuan saydım bizim kadroda şuan direk oynayacak oyuncu sayısı 20 falan 2-3 tane alt yapıdan oyuncu alsak bile kadro çok daraldı bu sezon başımız ağrıyabilir

Çevrimdışı ozan062

odediğimiz maaslar cok cuzi bakın,, biz baya rahatız,,

Gs son transferle tahmini 50 M €
Fener: 45 M €
BEŞİKTAŞ: 27 m € (Sosa Dahil)
(+ maç başılar)

kaynak nizam,,,

Çevrimiçi murat

linnesin dün attığı twit
Bir transfer için bir çözüm bulamıyor kulüpleri gibi görünüyor. Ben hala bir Molde oyuncu değilim.translate çevirisi bu şekilde benim anladığım kulüpler anlaşamadı ben halihazırda moldenin oyuncusuyum demek istemiş.biraz istekli gibi beşiktaşa gelmeye.

Çevrimdışı SDemirsoy

Nasıl açılıyor o  :alala:
twiter da kap bildirim var oradan ayarlar dan aç saniyesine bildirim geliyor bana :D

Çevrimiçi murat

Molde kazandı, Beşiktaş kazandı
10 numara transferini Sosa ile tamamlayan Beşiktaş'ta rota uzun süredir sonlandırılamayan sağ bek mevkisine geldi. Bilic'in istediği isimlerden biri olan ve genç yaşına rağmen takımı Molde ile harika bir sezon geçiren Linnes için güzel haber geldi.

Girişimlerini hızlandıran ve bu transferi bitirmek isteyen Beşiktaş cephesinden yapılan açıklama Molde takımının dün yapacağı maç sonrası transferin netleşeceğiydi. Molde'nin Linnes'i bırakmak istememesine rağmen Beşiktaş'ın ısrarları ve Linnes'in Beşiktaş'ta oynamak istemesi Norveç ekibinin elini kolunu bağlamıştı.

Norveç Ligi'nin bitmesine 8 hafta kala en yakın rakibine 8 puan fark yapan Molde'de yöneticiler dün akşam oynanan maçın kazanılması durumunda Linnes'i Beşiktaş'a satabileceklerini belirtmişti. Bu açıklama sonrası merakla beklenen maçtan Siyah-beyazlıları sevindiren sonuç geldi. Linnes'in 90 dakika mücadele ettiği maçta Molde deplasmanda Brann takımını 1-0 yenmeyi başardı.

Bu sonuç sonrası transfer döneminin son gününde Beşiktaş Martin Linnes'e de imza attırıp teknik direktör Bilic ve taraftarlara rahat bir nefes aldırmak istiyor. (Eurosport

saat 14.00 e az kaldı bakalım birşey çıkacakmı? allan nyom ne durumda acaba yada portekizli bir oyuncu vardı.gerçi portekizli gelsin istemiyorum artık.

Çevrimdışı Deniz

twiter da kap bildirim var oradan ayarlar dan aç saniyesine bildirim geliyor bana :D
Eyvallah  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Kap beklerken gelene bak  :s20:

Beşiktaş JK ‏@Besiktas  19 sn.
Plaj Futbol Takımımız, TFF Plaj Ligi Dikili Etabı’nı ikinci olarak tamamladı. http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59826/

Çevrimdışı ozan062

Kap beklerken gelene bak  :s20:

Beşiktaş JK ‏@Besiktas  19 sn.
Plaj Futbol Takımımız, TFF Plaj Ligi Dikili Etabı’nı ikinci olarak tamamladı. http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59826/

bak inan genelde biz bir bildiri beklerken hep boyle konu dısına cıkıldı:D demekki bugun bir hamle gelmicek:D tecrübe bunu gosteriyor ama ben yinede bekliyorum bir hem sagbek olup stoperde oynayabilen biri

bunada cok bayıldım transfer gerceklesmezse olacaklardan biz sorumlu değiliz demezlermi:D
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 13:45:48 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

sağ bek transferi olmayacak bu belli oldu artık linnesi de geçtim artık 1 tane adam alınmalıydı yine bu sezonda heba olacak ismail sağ bekte 2 maç idareten oynadı diye sağ bek almazlarsa yazıklar olsun