Kıymetli takımdaşlar.
Elbette sağ beke ve hatta en az 1 tane iki yönlü orta sahaya htiyacımız var.
İtirazım buna değil ki. Benim itirazım yetersiz₁ yönetim, beceriksizler, postalanır vesair gibi küçük düşürücü söylemlere. Hiçbir Beşiktaşlı, yöneticisi taraftarı, personeli vesair hiçbiri, böylesine ithamlara muhatab değildir. Bu tür söylemler sahibini düşürür. Bu bakımdan seviyemizi koruyalım derim. Yine herkes kendine neyi yakıştırıyorsa öyle konuşur tabiki, gerek site yöneticilerimiz gerekse hukuk bu konuda şartlara göre duruşunu gösterecektir.
Ayrıca bu yönetimin bu eksikleri bizden daha iyi gördüğünü ama şartları itibariyle çare üretemediğini düşünüyorum.
Tekrar tekrar belirteyim, bana göre yönetimimiz, şartlar mükemmeldi de eksikleri gidermedi değil. İmkanları dahilinde hareket ettiler.
Bir şekilde alabildiklerini aldılar. Almadı değiller alamadılar. Birde tekrar birşeyi anımsatayım sizlere;
Biliyorsunuz bu yıl 5+3 yabancı kuralı var. Bizde Demba ba, Atiba, Sosa, Motta ve Franco şu anda bir şekilde banko ve ediyor 5 yabancı.
Linnes alınınca kimi kesecektik ? Yönetim belki de bu riski de dikkate almıştır ve kadro planlamasında buna göre hareket etmiştir bilemiyorum.
Bu konu kesinlikle şahsi fikrim.