2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4547578 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ibracadabra12

Linnes 3.5 milyona anlasilmis, duyduma gore

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Kaynak nedir hocam

Çevrimdışı iyimserure

transfer dönemi saat kaçta kapanıyor?

Çevrimdışı Oktay

Kaynak nedir hocam
kaynakmı nedir dedin bişey söylerdim ama olmaz burda :evillol: :evillol: :evillol: :kop: :kop:

Çevrimdışı Ibracadabra12

Kaynak nedir hocam
Besiktasli sozluk yazari, bende emin degilim :)

Çevrimdışı ozan062

cok fazla olur o be o zaman sacmalık olur işte,, çnk biz maliyeti dusuk diye riski az olan birini alıyorduk herneyse
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Ben bu kulübün her zaman yanında oldum. Ama saçma sapan para harcamıyacam diye de takımın eksik olduğu bölgeye transfer yapmamak saçmalamaktır. Madem saçma sapan para harcamıyacam diyorsun da Eneramo, sezer, süzen transferlerini niye yapıyorsun ? Bunu anlatmak istiyorum.

onu bunu bosver anc demedimi 3 tane oyuncu alıcaz diye:)) yani onların baskanı onların ikinci baskanı bile bu eksiğin farkında:)) almayınca tabiki eleştiricez olmayan birseyi yapmıyoruzki:)) bosverin hiç gerilmeye gerke yok gece bitsin hersey gzl bi değerrlendirme dizisi yapar bakarız keyfimize bosverin

(onların dediğime bakmayın takılmayın fena gulerim)
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 16:21:09 ozan062 ]

Çevrimiçi Samet Ç

ahaa colmanı fesih bildirimi geldi trabzon dan sizce ?
Alırlarsa şaşırmam. Ne de olsa biz saçma sapan para harcamıyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bize gelmesin de nereye giderse gitsin  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı forzatunga

yav hala muhattap kulübün istediği bonservis ucretiyle oyuncu maaşını bir tutuyorsaniz boşuna ulema gibi yorumlar yapmayın burda.

Çevrimdışı SDemirsoy

bize gelmesin de nereye giderse gitsin  :bandit:
bende istemem ama söyletiler çıkmıştı üztüne fesih de geldi

Çevrimdışı Ibracadabra12

Beyler bir saat icinde sag bekle iygili kesin bir bilgi gelecek

Çevrimdışı sallapati

Beyler bir saat icinde sag bekle iygili kesin bir bilgi gelecek

SON DAKİKA
Hilbert ile anlaşılmış.
kaynak : Sallapati Haber Ajansı

Çevrimdışı Deniz

hiç istemem
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı asi_kartal

Transfer 17.00 da bitmiyor mu ? 30 dk var nasıl olacak  :dry:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı sallapati

arkadaşlar Jones u neden yolladık. yedekte bekleseydi iyi olmazmıydı?

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer 17.00 da bitmiyor mu ? 30 dk var nasıl olacak  :dry:
Transfer 23:59'da bitiyor. Hala araya bir oyuncu sıkıştırabiliriz.

Çevrimdışı Deniz Sezgün

kaynakmı nedir dedin bişey söylerdim ama olmaz burda :evillol: :evillol: :evillol: :kop: :kop:
Sessiz sessiz oturup saracak yorumu buldun oktay hocam. Valla işyerinde sabahtan beri mala bağladık bekliyoruz. Ama gördüğüm kadarıyla contayı yakan çokk :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ozan062

yav arkadaş biri diyor linens gelmezse Yönetim gitsin﹗ etsin işi beceremiyor başka söylenti çıkıyor 3.5 euro'ya alınmış diye bu seferde o para fazla allah aşkına siz ne istiyonuz anlmadım... Hayır şunu söyleyin en iyisi yönetim ne yaparsa yapsın eleştireceğim. (gerçi biz onu anlıyoruz söylemesenizde)

yok yok savunucu sahıslar her zaman koru korune destek oldukları için herturlu işin kılfını buldukları için size gorede biz aynı seyi yapıyoruz bak farkındamısın kendi taraftarımızı otekileştiriyoruz boyle olmayı kestigimiz vakit herkes kendine gelir ama nerdeee,,, çnk adamcılık var  sana demiyorum cogumuzda bu var,, siyaset olur spor olur her alanda var,, kültürümüze işlemiş lanet sey:((

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer 23:59'da bitiyor. Hala araya bir oyuncu sıkıştırabiliriz.

Daha Sosa'yı da bildirmedik  :iscrewy: Acaba bek ile birlikte mi bildirecekler  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı asi_kartal

23:59 da bitiyorsa sıkıntı yok sağ bek kesin +1 süpriz olabilir diyorum ve çekiliyorum :)

Sosa - ? - ? beklemedeyiz.. (KAP)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Ibracadabra12

Beyler ben sallamiyorum, tweetten gorduklerimi yaziyorum

Çevrimdışı hic2222

Kıymetli takımdaşlar.
Elbette sağ beke ve hatta en az 1 tane iki yönlü orta sahaya htiyacımız var.

İtirazım buna değil ki. Benim itirazım yetersiz₁ yönetim, beceriksizler, postalanır vesair gibi küçük düşürücü söylemlere. Hiçbir Beşiktaşlı, yöneticisi taraftarı, personeli vesair hiçbiri, böylesine ithamlara muhatab değildir. Bu tür söylemler sahibini düşürür. Bu bakımdan seviyemizi koruyalım derim. Yine herkes kendine neyi yakıştırıyorsa öyle konuşur tabiki, gerek site yöneticilerimiz gerekse hukuk bu konuda şartlara göre duruşunu gösterecektir.

Ayrıca bu yönetimin bu eksikleri bizden daha iyi gördüğünü ama şartları itibariyle çare üretemediğini düşünüyorum.
Tekrar tekrar belirteyim, bana göre yönetimimiz, şartlar mükemmeldi de eksikleri gidermedi değil. İmkanları dahilinde hareket ettiler.
Bir şekilde alabildiklerini aldılar. Almadı değiller alamadılar. Birde tekrar birşeyi anımsatayım sizlere;

Biliyorsunuz bu yıl 5+3 yabancı kuralı var. Bizde Demba ba, Atiba, Sosa, Motta ve Franco şu anda bir şekilde banko ve ediyor 5 yabancı.
Linnes alınınca kimi kesecektik ? Yönetim belki de bu riski de dikkate almıştır ve kadro planlamasında buna göre hareket etmiştir bilemiyorum.
Bu konu kesinlikle şahsi fikrim.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 16:33:19 hic2222 ]
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Adam Posta olur demiş, idam sandalyesi çekmişsiniz..

Doğru söyleyeni 9 köyden kovalar malesef..

Biliç Şampiyon olamazsa , gider zaten gitmeli de..

İsmail'den sağ bek yaratmak isteyeceğini düşünmüyorum ben. Hangi hoca bunu isterki. Mümkün mü böyle bişey.

Ben Biliç'in istemediğine inanmıyorum..

Malesef yetersiz₁ yönetimimiz yine iki tane maç yendik diye kendisini everestte gördü.

Umarım bu hatalarının farkına varacak bir sezon geçirmeyiz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net