Necmi abi olayı açıklayayım sana. Serdar ile Samet Aybaba döneminde anlaşıldı. Samet Aybaba eğer o sene kovulmasaydı ön libero oynatacak Serdar'ı Bilic'de sağ bek eksikliğini görünce sağ bek yaptı Serdar'dan.
kardeş adam direk sağ bek olarak alındı deli gibi sağ bek arıyorduk iyi bildiğim bir süreç hilbert le anlaşamayınca yerine onu aldık
birde her mesajın eleştiri hangisine müdahale ediliyor sadece küfür hakaret görünce müdahale ediyoruz dün ROK ada tepki verdim mesajların içeriğinide sildim
çokmu seviyorum hayatımda gördüğüm en kalitesiz insan ama burdada kimseye küfür hakaret ve aşağılamaya izin vermem herşeyden önce
buranın kalite seviyesini düşürüyor eleştirimizi düzgün ve yapıcı yapalım eleştirmenin anlamı budur zaten sizin yaptığınızın adı eleştirmek değil
kötü yönetim demek eleştiri değildir sallamak ve çamur atmaktır Beşiktaş şu sebeplerden dolayı kötü yönetiliyor demek eleştiridir eleştirinin
hatayı göstermesi ve karşı çözümü sunması gerekir onun dışında söylenen sözler sadece çamur atmaktır burda bir oylama yapsak biliç için
forumun tamamına yakını biliçle devam der artık Beşiktaş taraftarı eski defterleri kapatıyor ve bir değişim içine giriyor burası derken aslında
burası şu an Beşiktaş taraftar kitlesinin genelini yansıtıyor karma bir forum her düşüncede insan var bizde sınırlamıyoruz tek istediğimiz
küfür hakaret olmasın onun dışında insanlar rahat özgürce konuşsun eleştirin acımasızca eleştirin hiç problem değil ama Beşiktaşa ait kişi ve
kurumlara saygınızı koruyun başka Beşiktaş yok biz değer vermezsek başkalarının bizi değersiz göstermesinide eleştirmeyelim o zaman