2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548748 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sağduyu

işi gücü bıraktım kap bekliyorum.Linnesi alsak bile sağlık kontrolünü nasıl yapacaz?

Hele kulübü bir tamam desin, direk sözleşme..
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı MUSTAFA_

NTV Spor ‏@ntvspor  43 sn.
Falcao, Manchester United'da! http://ntvsp.org/1q2aNry

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yakup

fulham bryan ruiz'i satılacaklar listesine koymuş. :D
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Tolga

NTV Spor ‏@ntvspor  43 sn.
Falcao, Manchester United'da. http://ntvsp.org/1q2aNry
hani r.madrid almıştı enteresan :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kesh

luis pedro cavanda haberleri geliyor İtalya'dan.

Müthiş olur :super:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ts bu sene ilk üce giremez, buda cok büyük sıkıntı yaratacakdir. kendilerini istanbul takimlariyla kiyaslamakla bu is yürümez. ts'nin yillik geliri bizim ücde birimiz bile degildir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Tolga

luis pedro cavanda haberleri geliyor İtalya'dan.

Müthiş olur :super:
cavanda ismini ben de dün duymuştum nasıl bir oyuncudur bilmiyorum

Çevrimdışı Kesh

cavanda ismini ben de dün duymuştum nasıl bir oyuncudur bilmiyorum

İsmail'î düşün çalım yeteneğini biraz geliştir biraz daha teknik yap. Hızını hafif azalt. Al sana Cavanda  :busted_cop:

Çevrimdışı Tolga

İsmail'î düşün çalım yeteneğini biraz geliştir biraz daha teknik yap. Hızını hafif azalt. Al sana Cavanda  :busted_cop:
dediğin gibiyse iyidir de ben sağ bek transferi olmayacağını düşünüyorum maalesef

Çevrimdışı Deniz

Molde linnesi vermemiş  :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kesh

dediğin gibiyse iyidir de ben sağ bek transferi olmayacağını düşünüyorum maalesef

Yok, olacak gibi sağ bek transferi. Sanırım Linnes'te sıkıntı çıkarıyorlar. Alternatiflere yöneldiler.

Hayırlısı bakalım ilgilenilen oyuncuların hepsi kabulum  :super:

Çevrimdışı MUSTAFA_

SPORX.COM ‏@sporx  3 dk.
Lazio'lu Cavanda'nın menajeri konuştu: "Beşiktaş ilgileniyor. Ancak oyuncunun şüpheleri var. Görüşmeler sürüyor."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Linnes yattı gibi geçmiş olsun son teklifi de kabul etmemişler.

Çevrimdışı berk_bjk

kaç futbolcuyu satıp para kazanabilmişizki?bedava verip maaşınında yarısını ödemeyelimde :bandit:

Adam 22 yaşında elbette satarsın ilerde.

Çevrimdışı Tolga

Yok, olacak gibi sağ bek transferi. Sanırım Linnes'te sıkıntı çıkarıyorlar. Alternatiflere yöneldiler.

Hayırlısı bakalım ilgilenilen oyuncuların hepsi kabulum  :super:

richards,pereira,cavanda(iyi dediğiniz için) hangisi olursa ben de kabulüm inş olur olması da lazım

Çevrimdışı ekesicil

bütün yorumlari okuyamadim ama bazi arkadaslar cok negatif seyler yazmis. kim ne derse desin yönetim cok iyi is cikardi 2 sezondur. transferler cok iyi maliyetleri hele cok iyi sanki bir alman takimi gibi yapiliyor transferler. eksiklikler tabi var sag bek alnimasi gerekir ama olmayincada olmuyor.

galatasaraya bakincada ayni bizim YD zamanindaki gibi davraniyorlar, trabzona diyecek bisey yok her sene ayni, bi fenerin oturmus takimi var. yani ben bu sezondan cok umutluyum

Çevrimdışı Yakup

tarık karşılığında eskişehire verilen umut gündoğan bugün gs idmanına çıkmış  :lol: :lol: :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Cavanda olursa süper olur. Türkiye'nin en iyi sağ beki olur Cavanda. Gökhan Cavanda'nın yanında çırağı gibi kalır.

Çevrimdışı Tolga

Linnes yattı gibi geçmiş olsun son teklifi de kabul etmemişler.
linnesi alamadık ya ileri de çok üzülecez

Çevrimiçi Samet Ç

linnesi alamadık ya ileri de çok üzülecez
Cavanda doğruysa ve alabilirsek iyi ki kaçırmışız diyecez de tabi Cavanda'yı alabilirsek.

Çevrimdışı SDemirsoy

Cavanda doğruysa ve alabilirsek iyi ki kaçırmışız diyecez de tabi Cavanda'yı alabilirsek.
cavanda iyimi bu adam bilen var mı ?

Çevrimdışı KAP

17:30 mu transfer bitiş saati gece 24:00 mı ? bitsin artık da şu başlığı ocağa kadar kitleyelim artık :evillol:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Kesh

richards,pereira,cavanda(iyi dediğiniz için) hangisi olursa ben de kabulüm inş olur olması da lazım

Şu isimler farklı nitelikte olsa da iş yaparlar bu ligde. Ligin sağ bek ortalamasının çok üstünde isimler. En iyisi Gökhan diye bilinen ligde fark yaratırlar.

Richards'ın olma olasılığı düşük kaparlar onu. Şampiyonlar liginde devam etseydik aradığım bekti. Alırsak eğer muazzam bir defansımız olurdu.

Pereira dengeli bir oyuncu. Standart sağ bek. Yaşı biraz sorun ancak minimum katkı sağlayabilirdi.

Cavanda ise daha bi linnes tarzı oyuncu. Sanırım bilic ofansif bek istiyor. Doğru isim Cavanda bu durumda. Gerçekten potansiyeline inandığım bir futbolcu. Alınmasını çok isterim.

Çevrimiçi Samet Ç

cavanda iyimi bu adam bilen var mı ?
İyi hocam kısa ve net gelirse Türkiye'nin en iyi sağ beki olur 22 yaşında Lazio'da oynuyor transfermarkt piyasa değeri 2 milyon euro ve en önemlisi zenci.   :biggrinking:

Çevrimdışı Yakup