2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568070 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle bir şeyin altını çizmek istiyorum kulüp parasız filan değil. En azından değildi. Şuan 15 milyon euro olsa elimizde bir süperstar alabilirdik değil mi ? Hatta artı Töre.

Bakın bunun adı FİYASKODUR. Bunların Demirören dönemi transferlerinden farkı yoktur elma ile armut karışmasın.

Buradan sadece Jones'u alın hesap 14 milyon eurodur. Töre artı Lanzini parası.

Hadi ben Dany de aslında fena oynamadı diyorum ama yazıktır bu ödenen paralara.
zaten benimde eleştirim bu yönde paramız yok diyorlar nerede işe yaramaz adam var alıyorlar transfer açısından yd ile hiçbir farkları yoktur benim gözümde.hep diyorum feda sezonundan bu yana 6-7 adam alacaklarına 2-3 tane oyuncu alsalardı ama kaliteli oyuncu alsalardı gelecek sezon gerçekten şampiyonluk yarışını ciddi anlamda zorlayacak bir ekip yaratılabilirdi ama işte bu planlama yapılamadı ve bunun parayla falan alakası yok hemen paramız yok deyip işin içinden çıkmayın en kolayı zaten böyle yaparak tartışmadan kaçmak yapılan saçma sapan transferler çakıl taşıyla yapıldı zaten
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 19:40:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşım istersen daha fazla saçmalama, paylaştığın tabloda ne yazıyor bi oku istersen.

Dostum paylaştığım tablodaki bir oyuncunun yıllık  yerine toplam ücreti yazılmış ama genel toplamda bu doğru toplanmış bunu toplayacak kadar matematiğin var değil mi? Lütfen.

Burada bir ufak hata yüzünden benim attığımımı yargılacayaksın sokağa atılan paraları mı?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aezaez

Herkese merhaba, forumu takip ediyorum dh zamanından beri ama yazasım gelmiyordu hiç. Bugün izninizle içimi dökeceğim biraz.
Ben zaten futbol izlemeyi seven biri de hiç olmadığımdan, gsnin 4 sene şampiyonluğunu gördükten sonra beşiktaşı takip etmeyi bırakmış biriyim. O 4 sene aleni bir şekilde gs nin korunduğunu, üstüne de şereflendirildiğini görünce niye dert sahibi olayım dedim. Abimi hatırlıyorum sinirden ağlardı. Ben baktım zaten adelet yok boşver dedim. 2011'e kadar da ne şampiyonluk umrumda oldu (o da 2 tane:) ne de başarısızlık.
Beşiktaşın ezilmediği bir dönem hiç olmamıştır, bilen bilir. Bilmeyen büyüklerine sorsun anlatırlar, yaşadığımız olayların hiç biri yeni değil bana göre. Klubün karakteri bu ve bunu değiştirmek pek mümkün değil. Gsnin yaptığı gibi hakemleri, rakip takımları döve döve şampiyonluk isteyen adam zaten beşiktaşlı olmayacağından bu durum değişmez. Fb gibi biz yapmasak trabzon şike yapacaktı diyen zaten adam beşiktaşlı olmayacağından bu durum değişmez.
Bana göre değişen tek şey düşmanların daha da acımasız olması. Farkındaysanız kimse de san şeref kalmamış, aleni bir şekilde kötülük yapmaktan geri durmuyolar. Telefon kayıtlarını dinlemeyeniniz var mı? Ya da çıkan yalan haberlerin fener ve gsninkinden katlarca fazla olduğunu farketmeyeniniz? Ya da belirgin şekilde yapılan manipülasyonları görmeyeniniz. Benim tepem atmış vaziyette artık.
1- beşiktaş 2. lige düşsün umrumda olmaz, hatta daha da bağlanırım
2- demiröreni gördükten sonra fo'ya abartılı bir şekilde (altını çizerim abartılı) kabahat bulanları art niyetli görürüm
3- takımdaki iyi niyetli temiz futbolculara hakaret edenin beşiktaşlılığını sorgularım.

Esas konuya gelirsek, transfer dahil tartışılan konuların hepsinde yönetimin hem hataları hem de önemli başarıları var, insan neresinden konuya gireceğini şaşırıyor açıkcası. O yüzden içimden yazmak gelmiyordu. Ama son sayfaları okuduktan sonra nacizane fikirlerimi soylemek istedim.
1- yönetim profesyonel değil, bazı konularda halen amatör (malesef)
2- beşiktaşın ve kişisel olarak yönetimin düşmanı çok
3- bilinçli bir şekilde takım sabote ediliyor (siyasi ve mali amaçlı).
Olaylara bu çerçeveden bakınca trasfer dahil tüm konularda yönetimin daha doğrusu beşiktaşın yanındayım. Gitsinler kasımpaşanın yedeğini alsınlar. Baki mercimek gibi şerefli adam bulsunlar, daha da başarısız olsun umrumda değil. Stad yapılıyor, en az 50 yıl bizden sonraki taraftarların keyfini süreceği şekilde hem de. Sayfalarca çatısını konuştu bu tararftar, eminim çoğu evine bu kadar ilgi göstermiyordur, zaman imkan bulamıyordur. Arkadaş sözkonusu beşiktaşsa hiç birşey sürünmeden olmaz, yakın bir tarihte de olmayacak. Beşiktaşın özü bu, boşuna halkın takımı değiliz. Boşuna beşiktaş mücadele demektir demiyoruz. Duygusallık olsun diye söylemiyorum, realite bu. O yüzden takmayın kafaya, uğraşırlar ama başaramazlar Beşiktaşı yıkmayı. Bu sene olmazsa, seneye, olmazsa bir dahakine, eninde sonunda şampiyon da oluruz. Yeterki beşiktaş olarak kalalım, değiştiremesinler bizi. Transfer haberlerini, dönen tartışmaları gördükçe amacın takımın kimliğini değiştirmeye yönelik olduğu net bir şekilde anlaşılıyor. Trabzon yenik düştü mesela, gsnin umrunda bile değil artık. Bir tek fener kafa tutuyor, ama tasvip edilecek halleri yok. Aymazlık içindeler.
Bu nedenle arkadaşlar, takım ve yönetim bunca sıkıntıyla boğuşurken yemişim transferi
saygılarımla

Çevrimdışı scape_bjk

Dostum paylaştığım tablodaki bir oyuncunun yıllık  yerine toplam ücreti yazılmış ama genel toplamda bu doğru toplanmış bunu toplayacak kadar matematiğin var değil mi? Lütfen.
O zaman adam gibi yaz sonra milletin zekasıyla dalga geç arkadaşım.

Çevrimdışı murat

Murat abi yapma.. Guiza ile mi kıyaslayacağız? Onların bütçesi ayrı bizimki ayrı bu para doğrudan israftır ve paralar saçılmıştır. 14 milyon euro'dan bahsediyoruz burada bu paraya nasıl iki oyuncu alınır farkındasın değil mi?
ama işinize gelince bütçe diyorsunuz.biz kulüpte para yok ince eleyip sık dokuyorlar diyincede 300 -500 ün hesabı yapılıyor diyorsunuz.tamam yıldız diye aldın tek oyuncu oda köü çıktı buda israf olacak.hiçbirini başarısız olmak için almıyorlar ama olmayıncada olmuyor.harcarken biraz daha dikkat etsinler tabiki.

Çevrimdışı Burak2

Öncelikle bir şeyin altını çizmek istiyorum kulüp parasız filan değil. En azından değildi. Şuan 15 milyon euro olsa elimizde bir süperstar alabilirdik değil mi ? Hatta artı Töre.

Bakın bunun adı FİYASKODUR. Bunların Demirören dönemi transferlerinden farkı yoktur elma ile armut karışmasın.

Buradan sadece Jones'u alın hesap 14 milyon eurodur. Töre artı Lanzini parası.

Hadi ben Dany de aslında fena oynamadı diyorum ama yazıktır bu ödenen paralara.

demirören dönemi transferleri ile fark yok mu? tabataya ismaile ödenen para senin çıkardığın tablo kadar nerdeyse.

bizi kupadan kupaya koşturan zafer sarhoşu eden quresma nın maliyetini yazar mısın sana zahmet. hala kulüp parasız değil diyorsun. transfer yanlışları oldu. bunu eleştirene bişey diyemem zaten. gider kalemlerini inceleyen oldu mu hiç. son zamanda 1 tane sponsor anlaşması yaptık ki kulübün kasasına hiçbir şey girmeyecek. acaba neden

tekrar yazıyorum. Fikret Orman başkan olduğunda maaşlar ödenmiyordu hiçbir branşta. ortalık davadan geçilmediği gibi geçmiş transferlerin de parası ödenmemişti.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 19:44:03 Tekne Kazıntısı ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 19:43:19
  • Beşiktaş / Bodrum
O zaman adam gibi yaz sonra milletin zekasıyla dalga geç arkadaşım.

Tablo benim değil. Alıntı belirteyim mesajımda unutmuşum.

Diğer kısma gelirsek ben yazan ADAMIN 2 Yıllığı yazdığını anlayacak kadar zekaya sahibim sanırım. Ama ön yargı ile yaklaşığ genel toplama bakmadan doğrudan ATIYORSUN diye girersen sana bu tablo bile fazla arkadaşım üzgünüm.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 19:44:23
  • Beşiktaş / Bodrum
ama işinize gelince bütçe diyorsunuz.biz kulüpte para yok ince eleyip sık dokuyorlar diyincede 300 -500 ün hesabı yapılıyor diyorsunuz.tamam yıldız diye aldın tek oyuncu oda köü çıktı buda israf olacak.hiçbirini başarısız olmak için almıyorlar ama olmayıncada olmuyor.harcarken biraz daha dikkat etsinler tabiki.

Murat abi benim burada anlatmak istediğim bu şekilde 10 tane adam alacağına bu paraya 2 sağlam adam alırsın demek o parayı verirken de tabi ki ince eleyip daha da sık dokurusn.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Herkes çok gergin ve herkes birbirini yanlış anlıyor. Biraz daha sakin olmalıyız yoksa hiçbir konu tartışamayacak hale geleceğiz  :ok:

Çevrimdışı scape_bjk

Murat abi benim burada anlatmak istediğim bu şekilde 10 tane adam alacağına bu paraya 2 sağlam adam alırsın demek o parayı verirken de tabi ki ince eleyip daha da sık dokurusn.
2 tane sağlam adam al hadi garanti olsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 19:47:10
  • Beşiktaş / Bodrum
demirören dönemi transferleri ile fark yok mu? tabataya ismaile ödenen para senin çıkardığın tablo kadar nerdeyse.

bizi kupadan kupaya koşturan zafer sarhoşu eden quresma nın maliyetini yazar mısın sana zahmet. hala kulüp parasız değil diyorsun. transfer yanlışları oldu. bunu eleştirene bişey diyemem zaten. gider kalemlerini inceleyen oldu mu hiç. son zamanda 1 tane sponsor anlaşması yaptık ki kulübün kasasına hiçbir şey girmeyecek. acaba neden

tekrar yazıyorum. Fikret Orman başkan olduğunda maaşlar ödenmiyordu hiçbir branşta. ortalık davadan geçilmediği gibi geçmiş transferlerin de parası ödenmemişti.

Bakın ciddi bir ön yargı siz eleştirene doğrudan yönetim düşmanııymış gibi davranıyorsunuz. Ben Demirören'i savunmam Quaresma'dan da maliyetinden de nefret eden bir insanım. Aynen dediğin gibi Tabat İsmali'in alındığı sene bu kadar para harcandı o  da 1 yıllık bütçeydi yani iki transfer dönemi de rezalet ve beceriksizlik. Aradaki fark YD Kasıtlı Orman ise kötü yönetim kurbanı oldu.

Fikret Orman başta davalar olmak üzere çok şeyleri düzeltti bu kulüpte ama bu onun transfer konusunda çok çok daha dikkatli olması gerektiğinin en büyük sebebidir. Çünkü zaten bu yüzden oy verdik.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 19:48:33
  • Beşiktaş / Bodrum
2 tane sağlam adam al hadi garanti olsun.

Ben mi? Peki en azından maliyet açısından denk isimler yazayım sana. Sol kanada Memphis Depay (7 millyon euroydu bu transferler yapılırken ) Forvete Bryian Ruiz ya da Michu. Bu ikisi de 6-7 milyon civarıydı o dönemde. Hakan Çalhanoğlu'nu da bonus veriyim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Burak2

elde sağlam kadro mu vardı. ödenen ücretlerde aşırı dengesizlik vardı. öncelikle şişkinliklerden kurtulmak gerekli. eee belli bi sayıda oyuncu olması gerekiyor değil mi. bu yüzden 2 tane alın diyemeyiz. azar azar oraya buraya adam kiralıyorlar mecburen. yarım yamalak oluyor mecburen.

taraftar da az değil. fernandesi satsalardı kulübü sattınız diyenler şimdi de neden bedavaya gitti zamanında satılmadı diyor. jones geldiğinde ağız burun kıvıranlar ile dünya kupasında hayran olanlar aynı maalesef

enamaro sezer dany ne kadar yanlış ise tolga motta pedro atiba töre o kadar doğru

Çevrimdışı forzatunga

arkadaşlar bir zahmet girin bakın transfermarkt 'a eski yılların transferlerine hatta diğer takımlarınkine de bakın aşağı yukarı tablo hep aynıdır.Transferlerin hepsinin işe yaraması imkansız.Bu yılda aldığımız bazı adamlar ve verdiğimiz paraların bir kısmı çöpe gidecek yapacak bişey yok.

8-9 adam yerine 2 yıldız alsaydık zaten başlı başına saçmalık.Kadroyu belli bir genişlikte tutmak zorundasın tabi aldığın yıldızlar ikiye üçe bölünüp 8-9 pozisyonda birden oynayamıyorsa.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 19:51:19
  • Beşiktaş / Bodrum
elde sağlam kadro mu vardı. ödenen ücretlerde aşırı dengesizlik vardı. öncelikle şişkinliklerden kurtulmak gerekli. eee belli bi sayıda oyuncu olması gerekiyor değil mi. bu yüzden 2 tane alın diyemeyiz. azar azar oraya buraya adam kiralıyorlar mecburen. yarım yamalak oluyor mecburen.

taraftar da az değil. fernandesi satsalardı kulübü sattınız diyenler şimdi de neden bedavaya gitti zamanında satılmadı diyor. jones geldiğinde ağız burun kıvıranlar ile dünya kupasında hayran olanlar aynı maalesef

enamaro sezer dany ne kadar yanlış ise tolga motta pedro atiba töre o kadar doğru

Aynen öyle sorun da tam olarak bu zaten. YARIM YAMALAK Adamlar. Bunu biz 10 yıldır yapıyoruz neden? Hiçbir zaman neden bütçe yetmiyor çünkü her sene 10 adam alıyoruz belli bir sayı için. Belli bir sayı vardı elinde o zaman 2 düzgün adam alıp kalanı gençlerle takviye edecektin zaten Avrupa'da yoksun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Burak2

Bakın ciddi bir ön yargı siz eleştirene doğrudan yönetim düşmanııymış gibi davranıyorsunuz. Ben Demirören'i savunmam Quaresma'dan da maliyetinden de nefret eden bir insanım. Aynen dediğin gibi Tabat İsmali'in alındığı sene bu kadar para harcandı o  da 1 yıllık bütçeydi yani iki transfer dönemi de rezalet ve beceriksizlik. Aradaki fark YD Kasıtlı Orman ise kötü yönetim kurbanı oldu.

Fikret Orman başta davalar olmak üzere çok şeyleri düzeltti bu kulüpte ama bu onun transfer konusunda çok çok daha dikkatli olması gerektiğinin en büyük sebebidir. Çünkü zaten bu yüzden oy verdik.

tablonun altında demirören transferinden farkı yoktur yazıyor ama. bunu görünce mecburen yazdım. şu maliyetleri tekrar karşılaştır belki o zaman fark görünür.

Çevrimdışı Anıl

Ben mi? Peki en azından maliyet açısından denk isimler yazayım sana. Sol kanada Memphis Depay (7 millyon euroydu bu transferler yapılırken ) Forvete Bryian Ruiz ya da Michu. Bu ikisi de 6-7 milyon civarıydı o dönemde.
İyide o alınan futbolcuların aldığı yıllıkların sayılması çok saçma. O tabloya göre 14 milyon boşa gitmiş. Tamam bu 14 milyon Depay ve Ruiz'i aldık. 2'şer sene takımda kaldılar alacakları para 10 milyon falan olacak. Etti 24 milyon. Toplam 4-5 milyon bonservise yapılabilecek olan ancak o tablodakiler zaten.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 19:52:09
  • Beşiktaş / Bodrum
arkadaşlar bir zahmet girin bakın transfermarkt 'a eski yılların transferlerine hatta diğer takımlarınkine de bakın aşağı yukarı tablo hep aynıdır.Transferlerin hepsinin işe yaraması imkansız.Bu yılda aldığımız bazı adamlar ve verdiğimiz paraların bir kısmı çöpe gidecek yapacak bişey yok.

8-9 adam yerine 2 yıldız alsaydık zaten başlı başına saçmalık.Kadroyu belli bir genişlikte tutmak zorundasın tabi aldığın yıldızlar ikiye üçe bölünüp 8-9 pozisyonda birden oynayamıyorsa.

Yukarıdaki listedeki oyuncuların tamamı bak tamamı kaç tane maça çıkmıştır sence Beşiktaş'ta?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 19:53:21
  • Beşiktaş / Bodrum
İyide o alınan futbolcuların aldığı yıllıkların sayılması çok saçma. O tabloya göre 14 milyon boşa gitmiş. Tamam bu 14 milyon Depay ve Ruiz'i aldık. 2'şer sene takımda kaldılar alacakları para 10 milyon falan olacak. Etti 24 milyon. Toplam 4-5 milyon bonservise yapılabilecek olan ancak o tablodakiler zaten.

Bu da bütçenden gidiyor değişen bir şey yok ki. Depay'a yıllık 1.2 civarından 2.5 Ruiz'e de 1.7 civarından 3.5 verirdin ama şuan birini satmaya kalksan en az 10 milyon edecekti tablodakillerin tamamı çöp oldu malesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

tamam haklısında teknik direktör istiyor gökhan süzen alınıyor danny alınıyor.arada para yok yıldı olur diye dentinho alınıyor.bakıyorlar eksik var fernandes oynamıyor jones deneniyor.hepsi aynı anda yapılmıyor.kıyısından köşesinden yamanmaya çalışılıyor.belki dediğin parayı toplu bulsalar dediğini yapacaklar.bu sene yapmaya çalışıyorlar.tabloya kerim frei da ekleyelim o zaman hiç faydalı olmadı bir dünya para ödendi.ona neden ses çıkmıyor çünkü bir umudumuz var beklentimiz var o yüzden.muhammet de oynamadı onada maaş ödüyoruz.bazıları oynamak içi para alır bazısı yedek beklemek için bazısı gelecek için alır.hatalarını görmüş yönetim bu sene daha dikkatliler.her önüne geleni almıyorlar.acemilik yokmu hala var(yalçın).adamı yedek olarak alacaklardı onuda ellerine yüzlerine bulaştırdılar.stresli ortamdalar ve buda hata yaptırıyor.

Çevrimdışı Burak2

Aynen öyle sorun da tam olarak bu zaten. YARIM YAMALAK Adamlar. Bunu biz 10 yıldır yapıyoruz neden? Hiçbir zaman neden bütçe yetmiyor çünkü her sene 10 adam alıyoruz belli bir sayı için. Belli bir sayı vardı elinde o zaman 2 düzgün adam alıp kalanı gençlerle takviye edecektin zaten Avrupa'da yoksun.

iyi de canım kardeşim beni sinirlendiren şey bu zaten. borç yüzünden yarım yamalak adamlar alınıyor diyorum ben. yine iş dönüp dolaşıp yd ye geliyor. taraftar için önemli olan kulübün maddi durumu değil. kulüp batsın ama başkan paralı olsun ve sürekli ihtiyaç gözetmeksizin yıldız alsın diyorlar. ben bunu anlayamıyorum

yarım yamalak kadro %20 mevcut yönetim hatası ise %80 i de demirören den kaynaklanan batırılmışlıktır. bi de stadyum inşaatı var. aslında dışarıdan bakılınca her şeye rağmen kıskanılacak işler yapılıyor da taraftar farkında değil.

Çevrimdışı Anıl

Bu da bütçenden gidiyor değişen bir şey yok ki. Depay'a yıllık 1.2 civarından 2.5 Ruiz'e de 1.7 civarından 3.5 verirdin ama şuan birini satmaya kalksan en az 10 milyon edecekti tablodakillerin tamamı çöp oldu malesef.
Ama şöyle de birşey var. O zamanlar bu oyuncular gelmezdi bize. Bir sürü borç vardı, UEFA'da onlarca şikayet davası, Avrupadan üst üste 2 yıl men falan. Kolay iş değil yani. He tabi buradan yönetimi savunduğum çıkmasın. Transfer konusunda ne kadar beceriksiz olunur onun örneğini gösteriyorlar herkese. Bu yönetimin elinde para olsa da ben iyi transfer yapabileceğine inancım kalmadı malesef  :)

Çevrimdışı scape_bjk

Ben mi? Peki en azından maliyet açısından denk isimler yazayım sana. Sol kanada Memphis Depay (7 millyon euroydu bu transferler yapılırken ) Forvete Bryian Ruiz ya da Michu. Bu ikisi de 6-7 milyon civarıydı o dönemde. Hakan Çalhanoğlu'nu da bonus veriyim.
Peki bu adamların tutacağı garantisini nasıl veriyorsun? İyi futbolcu olabilir ama bunun bi garantisi yok arkadaşım. Kimse kötü futbolcu transfer etmek istemez ama bazen şartlardan dolayı bazen iyi olduğunu düşündüğün halde verimi istediğin gibi olmayabilir ve bunun bir çok parametresi var. Uyum dersin, Türkiye'ye ayak uyduramadı dersin, futbol yapısı dersin, dersin de dersin. Ben bu konuda hep Shevchenko örneğini veririm adam Milan'da müthiş oynarken Chelsea'ye transfer oldu ve bildiğim kadarıyla rekor bi ücretle transfer oldu ama sonuç ne kocaman bir fiyasko. Demek istediğim herşey düşündüğün gibi olmayabilir. Dünya'da hiçbir kulüp yoktur ki aldığı bütün futbolculardan %100 verim alsın. Zaten bu yüzden scout ekibi ekipleri kuruluyor, Bu yüzden bir düzen oturtulmaya çalışılıyor.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 20:01:58 scape_bjk ]

Çevrimdışı murat

Herkes çok gergin ve herkes birbirini yanlış anlıyor. Biraz daha sakin olmalıyız yoksa hiçbir konu tartışamayacak hale geleceğiz  :ok:
yok ben gayet sakin yazıyorum.beni bilirsin zaten.sadece yüzyüze gibi olmuyor yanlış anlaşılıyor.ifadelerimde sert bir üslup varsa uyarın.kimse de alınmasın bu uyarılardan.forumu doğru oturtalım.kavga dövüş değil sohbet muhabbet havasında ilerleyelim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 19:58:52
  • Beşiktaş / Bodrum
iyi de canım kardeşim beni sinirlendiren şey bu zaten. borç yüzünden yarım yamalak adamlar alınıyor diyorum ben. yine iş dönüp dolaşıp yd ye geliyor. taraftar için önemli olan kulübün maddi durumu değil. kulüp batsın ama başkan paralı olsun ve sürekli ihtiyaç gözetmeksizin yıldız alsın diyorlar. ben bunu anlayamıyorum

yarım yamalak kadro %20 mevcut yönetim hatası ise %80 i de demirören den kaynaklanan batırılmışlıktır. bi de stadyum inşaatı var. aslında dışarıdan bakılınca her şeye rağmen kıskanılacak işler yapılıyor da taraftar farkında değil.

Gerçek taraftar farkında abicim yönetime idari anlamda birkaç nokta dışında eleştiri yapılamaz o da malum Tuğrul.

Benim kızdığım da alma. Çık de ki ben 3 yıl yapılanacağım altyapıdan adam çıkarıp genç gurbetçi alacağım bunların yanına da 2-3 adam atacağım. Altınsay Oğuzhan , Salih ve Hakan'ı alıp ortasahaya Seedorfû koymayı düşünüyordu bu şekilde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli