2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564801 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kara_kartal

Önder Hocam gitmen en hayirlisi ve onurlusu ben olsam istifa eder giderdim... Sportif Direktor diye anlasiyorsun.. Onder hocamizi başcavusun beygiri durumuna getiriyorsun olacak is degil ... Istifa ederse yonetime cokiyi bir ders vermis olur...

Çevrimdışı ALDENYX

daha dün 24 saat önce ne konuşuyorduk,şimi neler oluyor.. :iscrewy:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Kemal

Dün akşam Demba Ba geldi- Marin geldi, wiki de bile Demba Ba'yı Beşiktaş futbolcusu yaptılar, bu akşam hepsi yalan oldu Yalçın sepetlendi, Özen istifa etti, acayip renkli bir takımız :)  bana kalırsa da Özen istifa etsin , Fenerbahçeli olduğundan baştan beri sevmemiştim, ancak laf salatası yapıyor 50 cümle söyler 2 tanesi aklında kalmaz, insana Boğaz Köprüsünü satacak cinsten , Danny'de kramponlarını alıp gelecekti allayıp pullayıp yakıştırmıştı Beşiktaş'a.

Tek çare Khouma Babacar  :busted_cop:

Çevrimdışı FARUK

yazık ederler önder özeni gönderirlerse ilk defa yapılanmada bir değişiklik yapılmaya çalışılıyordu ama gidişat o ki gs fb den bir farkımız kalmıcak yine yönetici kimi alırsa kimi isterse ona dönecek sistem geçmiş olsun hepimize

Çevrimiçi murat

adam ingilterede belki transfer ile ilgili pürüz oldu veya son detaylar konuşulacak belki türkiyede bir transfer durumu var bir bekleyelim.he giderse beşiktaş bitermi.yok.beşiktaş ne fikret ormanla ne önder özenle beşiktaş olmadı.kapıya kilit mi vuracağız.nedir bu umutsuzluk.yarın forma tanıtımı var belkide forma tanıtımına bir hazırlık.yarın olur ne nedir ne değildir görürüz.

Çevrimdışı FARUK

adam ingilterede belki transfer ile ilgili pürüz oldu veya son detaylar konuşulacak belki türkiyede bir transfer durumu var bir bekleyelim.he giderse beşiktaş bitermi.yok.beşiktaş ne fikret ormanla ne önder özenle beşiktaş olmadı.kapıya kilit mi vuracağız.nedir bu umutsuzluk.yarın forma tanıtımı var belkide forma tanıtımına bir hazırlık.yarın olur ne nedir ne değildir görürüz.

yok abi dün antreman bile olmadı 1 gün için mi gitti orayada geri dönüyor ben sanmıyorum tek karar çıkar bu hamleden oda istifa

Çevrimdışı eski inönü

Yalçın Ayhan'ın menejeri Haluk Canatar: " Yalçın'ın şerefini ve kişiliğini yerle bir edenlerle her türlü mahkemede hesaplaşacağız "
Yalçın konusunda bir açıklama bekliyorum klupten boyle saçmalık olmaz

Çevrimdışı Tolga

fikret ormanı bazı taraftarların gözünde iyi başkan yapan kişi önder özendir o da giderse yönetime karşı büyük tepkiler olacaktır
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

yok abi dün antreman bile olmadı 1 gün için mi gitti orayada geri dönüyor ben sanmıyorum tek karar çıkar bu hamleden oda istifa
buda tabi bir seçenek.yakında öğreniriz.

Çevrimdışı Kemal

Bu arada dipnot ; Sanırım Beşiktaş Transfer konularının tartışıldığı en güncel başlık şuanda bu Türkiye'de, forum bazında.

Çevrimdışı eski inönü

Önder Özen krizinin arkasında kesinlikle Yalçın Ayhan mevzusunun oldugunu düşünüyorum.

Çevrimdışı eski inönü

Yarın açıklama yapacakmış Önder Özen

Çevrimdışı CanEmre

Şu an ntvspor'da Önder Özen konusu işleniyor.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı saricasi

Özen haklı yerli stoper için para ayırma yok de özenle ona gore planı yapıp Yalçın istesin kampa çağır snra geri göndertdir,adam tabi istifa etmek ister, yönetim staddan snra yokum demelerine az kaldı söliyim.(Yalçının transferini istemeyen biri olarak)yazdım.Of Of Of Of sinir hastası olucaz.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ZEKI

NTV spora Ovunc Ozdem'e göre;
Onder Ozenin kesin olarak istifa etmeye karar verdigini soyluyor.
KAP ' a aciklanmadigi icin antrenmana cikamadi ve Besiktas transferden vazgecti.
Demba Ba ve Marko Marin ile ilgilide resmi aciklama yapılamadi.

Yalcinla ilgli sozlesmeyi imzalayan Deniz Atalay ve hem Onder Ozen hemde Bilicin bilgisi dahilindeydi. On protokol imzalanmisti.
Taraftarin tepkisi de bu sozlesmenin geri cevrilmesinde etkili oldu.

Arkadaslar KAP'a bildirilmeden transfer yaptik denilmiyor. Bu hafta icinde aciklamasi yapilir diye dusunuyorum. Sizler kadar cok da karamsar degilim. Bu iki transferde engec bu hafta icinde bitecegini dusunuyorum

Çevrimdışı frkndgnr

Yazıklar olsun bu kulübü yönetenlere...  Pardon yönetemeyenlere.

Çevrimdışı saricasi

KAP ' a aciklanmadigi icin antrenmana cikamadi ve Besiktas transferden vazgecti.

Yalcinla ilgli sozlesmeyi imzalayan Deniz Atalay ve hem Onder Ozen hemde Bilicin bilgisi dahilindeydi. On protokol imzalanmisti.

Arkadaslar KAP'a bildirilmeden transfer yaptik denilmiyor. Bu hafta icinde aciklamasi yapilir diye dusunuyorum. Sizler kadar cok da karamsar degilim. Bu iki transferde engec bu hafta icinde bitecegini dusunuyo

Arkadaslar KAP'a bildirilmeden transfer yaptik denilmiyor. Bu hafta icinde aciklamasi yapilir diye dusunuyorum. Sizler kadar cok da karamsar degilim. Bu iki transferde engec bu hafta icinde bitecegini dusunuyorum

Valla abi çok yanlış işler dönüyor, resmen hayal kırıklığı transferler bitsin bitmesin.

Çevrimdışı saricasi

Yazıklar olsun bu kulübü yönetenlere...  Pardon yönetemeyenlere.
Malesef Of of

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bence atalayla ilgili sorunlar var kulüpte

Çevrimdışı POSEİDON

Stad ağustosta biter,
Zaten Demba ba kronik sakat,
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı capo di capi

Pilot kulüp, atletik departman, kaleci departmanı, scout sistemi, Beşiktaş Lab. Bütün projeler suya düşecek.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Volkan Başaran

Alper ‏@alperaslan01  1 dk.
Az Once Demba Ba'nin menajeriyle gorustum.. Transfer isi zora girmise benziyor.. Onder Ozen'in olasi istifa kararindan haberleri var
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı KAP

Borsaya bildirme falan, futbol kulüplerinin politikasına aykırı bir olay. Bildirince fiyatı yükseliyor sonra çık çıkabilirsen işin içinden , bildirmeyince de bir sürü zart zurt .
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı ZEKI

zafer demir ‏@zafer19031969  3dk once
Demba Ba'nin transferi bitmistir. Kesin bilgidir.Marko Marinde sikinti kiralik veya satin alma opsiyonundadir.

Çevrimdışı ZEKI

Twitterdaki her habere inanacaksak vay halimize, Robinho simdi Besiktasta oynuyor olurdu 4 sene onceyi hatirlarsaniz. Forza bile robinho'nun resmini koyup hosgeldin diye intro yapmisti.