2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565693 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

bir Beşiktaş taraftarına yakışıyormu bu üslup
@forzatunga  @NoPasaran aslında kesinlikle
ihracı gerektiren laflar edilmiş biraz dışarı çıktım
olanlara bakın her şeyi geçtim tartıştığınız kişinin
sizin kadar takımını seven bir Beşiktaşlı olduğunu
unutmuşsunuz eleştiri tartışma olabilir sertte olur
ama küfür hakaret kabul edilebilecek bir şey değil
geriye dönük mesajları sildim burda kimin doğru kimin
yanlış olduğunu söylemiyorum ikinizde yanlışsınız
özelden durumu çözdüğünüzü söylüyorsunuz
ama hiç şık olmamış

Çevrimdışı Tolga

tablonun altında demirören transferinden farkı yoktur yazıyor ama. bunu görünce mecburen yazdım. şu maliyetleri tekrar karşılaştır belki o zaman fark görünür.
ben temeldeki başarısızlıktan bahsediyorum ydnin parası vardı saçma sapan adamlara fazla para veriyordu şuanki yönetimde aynı hataları yapıyor param yok derken.benim için maliyetten evvel bu kulübün kapısından bile geçmeyecek adamların kulübe sokulması gelir eğer bir futbolcu hakediyorsa o para verilir mesele ondan ne kadar verim aldığındır o ayrı tabi. hatta ben buna s.bilgili dönemini de kısmen katabilirim
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 20:03:52 1903burhanaltıntop1903 ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 20:01:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Peki bu adamların tutacağı garantisini nasıl veriyorsun? İyi futbolcu olabilir ama bunun bi garantisi yok arkadaşım. Kimse kötü futbolcu transfer etmek istemez ama bazen şartlardan dolayı bazen iyi olduğunu düşündüğün halde verimi istediğin gibi olmayabilir ve bunun bir çok parametresi var. Uyum dersin, Türkiye'ye ayak uyduramadı dersin, futbol yapısı dersin, dersinde dersin. Ben bu konuda hep Shevchenko örneğini veririm adam Milan'da müthiş oynarken Chelsea'te transfer oldu ve bildiğim kadarıyla rekor bi ücretle transfer oldu ama sonuç ne kocaman bir hiç. Demek istediğim herşey düşündüğün gibi olmayabilir. Dünya'da hiçbir kulüp yoktur ki aldığı bütün futbolculardan %100 verim alsın. Zaten bu yüzden scout ekibi ekipleri kuruluyor, Bu yüzden bir düzen oturtulmaya çalışılıyor.

Haklısın kesinlikle her futbolcu her yerde oynayamaz ama sıkıntı şu. Kaynakların kısıtlı ise ÇOK Dikkatli olmak zorundasın. Diğer kulüplerin yarısı kadar hata yapamazsın. Hepimiz gördük 2000-2010 arası fener deli dünya adam getirdi yüzde 80'i tutmadı ama ekonomi oturduğu için batmadı.

Altınsay yukarıda anlattığım sstemi istiyorken Fikret Orman taraftar baskısından korktuğu için (şampiyonluk baskısı ) durumu idare etti. Bence sorsan şuan aynısını yapmaz o da tecrübesizdi daha cesur olur Altınsay'ın arkasına geçerdi.

Eğer uygulansaydı ortashamızda

Hakan Salih ve Oğuzhan vardı şuan bir düşünün.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

yok ben gayet sakin yazıyorum.beni bilirsin zaten.sadece yüzyüze gibi olmuyor yanlış anlaşılıyor.ifadelerimde sert bir üslup varsa uyarın.kimse de alınmasın bu uyarılardan.forumu doğru oturtalım.kavga dövüş değil sohbet muhabbet havasında ilerleyelim.
Yok Murat abi sana demedim zaten :) En ufak yanlış anlama hakarete kadar gidiyordu ama herkes biraz da olsa sakinleşti sanırım  :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 20:03:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Ama şöyle de birşey var. O zamanlar bu oyuncular gelmezdi bize. Bir sürü borç vardı, UEFA'da onlarca şikayet davası, Avrupadan üst üste 2 yıl men falan. Kolay iş değil yani. He tabi buradan yönetimi savunduğum çıkmasın. Transfer konusunda ne kadar beceriksiz olunur onun örneğini gösteriyorlar herkese. Bu yönetimin elinde para olsa da ben iyi transfer yapabileceğine inancım kalmadı malesef  :)

Asıl nokta da bu işte kardeşim. Önder Özen'e inanırım ama yönetime elinde 40 milyon euro olsa da iyi planlayabileceğine ben de inanmıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

birde getirdin yıldızı borcu düşünmedin.transfer taksidi geldi ödemedin adam gitti elinden al sana çöp.profili düşük oyuncuda en azından bunu yaşamazsın.adam öyle veya böyle devam eder.ayrıca paraları ödeyemezsen özellikle yabancı oyuncudan başarı bekleme.adam para için geliyor.bak fernandese sağlam bir sözleşmeyi kapınca top oynamadı.iyi takiple ucza alacaksın 4-5 yıllık sözleşmeyle elinde tutacaksın.

Çevrimdışı murat

Yok Murat abi sana demedim zaten :) En ufak yanlış anlama hakarete kadar gidiyordu ama herkes biraz da olsa sakinleşti sanırım  :tabe:
ben üstüme alındığım için değilbir durum tespiti yapayım istedim.kimse kimseyi kırmadan devam etsin.

Çevrimdışı Efe

sakin herekes beşiktaşlı unutmadan devam  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 20:11:41
  • Beşiktaş / Bodrum
birde getirdin yıldızı borcu düşünmedin.transfer taksidi geldi ödemedin adam gitti elinden al sana çöp.profili düşük oyuncuda en azından bunu yaşamazsın.adam öyle veya böyle devam eder.ayrıca paraları ödeyemezsen özellikle yabancı oyuncudan başarı bekleme.adam para için geliyor.bak fernandese sağlam bir sözleşmeyi kapınca top oynamadı.iyi takiple ucza alacaksın 4-5 yıllık sözleşmeyle elinde tutacaksın.

Yok katılmıyorum buna Murat abi doğru adamı alırsan çöp olmaz. Satarsın. Bir de zaten borc harç getirmiyorsun. Borcu düşünmeden oluyorsa yukarıdaki tablodakilerin tamamı da borcu düşünmeden yapılmış olur çünkü imkan var ki yapıyorlar. Biz alışık olmadığımız için öyle olacak sanıyoruz ama elin adamı beceriyor. Finbogasson son yılııydı kontratının bu sene 8-9 milyona gitti. Benim yıldızdan kastım Quaresma Sneijder değil. Bryan Ruiz Depay , Finbogasson gibi alsan da öbür sene daha yükseğe satabileceğin adamlar.

Bunlara da yetmiyorsa paran bedava Toivonen'i kaçırmayacaksın Eneramo'ya gideceğine.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 20:13:47 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

Yok katılmıyorum buna Murat abi doğru adamı alırsan çöp olmaz. Satarsın. Bir de zaten borc harç getirmiyorsun. Borcu düşünmeden oluyorsa yukarıdaki tablodakilerin tamamı da borcu düşünmeden yapılmış olur çünkü imkan var ki yapıyorlar. Biz alışık olmadığımız için öyle olacak sanıyoruz ama elin adamı beceriyor. Finbogasson son yılııydı kontratının bu sene 8-9 milyona gitti. Benim yıldızdan kastım Quaresma Sneijder değil. Bryan Ruiz Depay , Finbogasson gibi alsan da öbür sene daha yükseğe satabileceğin adamlar.

Bunlara da yetmiyorsa paran bedava Toivonen'i kaçırmayacaksın Eneramo'ya gideceğine.
bunlara tamamen katılıyorum.kulüp maaşlarını günü gününe yatırabilir duruma biran önce gelsin bu transferlerde olur.şimdi yayüksekten düşenlerin peşindeyiz yada kulübü sıkıntı içinde olanların.

Çevrimdışı Kemal

Allah'a şükür Yalçın'dan vazgeçtiler, bide şu boşu boşuna para verip oynatmadıklarımızı def etsinler ( Uğur Boral-İbrahim ToRAMAN-Sezer Öztürk- Holosko ) , Mami'yi kiralayıp, M.Pektemeğide Fenere iteleseler, yada Eskişehire verip Tarık'ı alsalar nasılsa seneye beleş gidecek fb ye pektemek ertugrulda sever hemen ister Es Es'e , bu yönetim için çok umutlanmaya başlayacam, birde Khouma BABACAR'ı alsalar , Marin ve Lanziniyle Fikretçi bile olurum

Çevrimdışı murat

Allah'a şükür Yalçın'dan vazgeçtiler, bide şu boşu boşuna para verip oynatmadıklarımızı def etsinler ( Uğur Boral-İbrahim ToRAMAN-Sezer Öztürk- Holosko ) , Mami'yi kiralayıp, M.Pektemeğide Fenere iteleseler, yada Eskişehire verip Tarık'ı alsalar nasılsa seneye beleş gidecek fb ye pektemek ertugrulda sever hemen ister Es Es'e , bu yönetim için çok umutlanmaya başlayacam, birde Khouma BABACAR'ı alsalar , Marin ve Lanziniyle Fikretçi bile olurum
şu babacarı merak ettim.izleyecem bakalım.bence dediğin gibi bir oyuncuysa italyanın büyükleri kaptırmazlar gözünün önündeki oyuncuyu.

Çevrimdışı Burak2

ben temeldeki başarısızlıktan bahsediyorum ydnin parası vardı saçma sapan adamlara fazla para veriyordu şuanki yönetimde aynı hataları yapıyor param yok derken.benim için maliyetten evvel bu kulübün kapısından bile geçmeyecek adamların kulübe sokulması gelir eğer bir futbolcu hakediyorsa o para verilir mesele ondan ne kadar verim aldığındır o ayrı tabi. hatta ben buna s.bilgili dönemini de kısmen katabilirim

çaresizlikten ve acelecilikten oluyor bazı şeyler. iyi transferler de yaptık. mottanın bonservis parası yd zamanı olsa 8 m euro olurdu. kulübün kapısından geçmeyecek adam kısmına katılıyorum. yd nin hatasının cezasını hala ödediğimiz yadsınamaz gerçek. bundan bahsedilmiyor genelde.

Çevrimdışı Kemal

şu babacarı merak ettim.izleyecem bakalım.bence dediğin gibi bir oyuncuysa italyanın büyükleri kaptırmazlar gözünün önündeki oyuncuyu.

şimdi sözlükte babacara neler yazılmış diye bakıyodum , şu yorum çok hoşuma gitti alıntılıyorum;

----------------Alıntı------------

1-2 yıl yerinde saydı, yetenekleri bakımından hiçbir eşiği atlayamadı fakat geçtiğimiz sezon modena'da yaptığı çıkışla ışık saçtı resmen. iç vuruyor, üst vuruyor, üst iç vuruyor... o tercihleri izlemek bile bir zevk. yani üstle zımbalamasını beklersiniz bu fizikte bir santrfordan. babacar bir de isabetsiz vurmuyor. yani adam zımbalar durur da kaleciye nişanlar mesela... yahut olmayacak pozisyonda da aynı yönteme başvurur. hayır, iç pozisyonu geliyor, tertemiz bırakıyor yan filelere.

serie b'de oynaması kendine güven açısından babacar'a çok şey kattı. bazen eğer oyuncu erken parlayamıyorsa, bel altı bir lige yollamak lazım. bunu yine geçtiğimiz sezon mehdi abeid, joel campbell vb. örneklerle yeniden gördük. "her şeyden biraz yapan adam"dan, "her şeyi yapan adam"a doğru ilerliyor babacar ve o fizikle bunu başarırsa çok büyük bir futbolcu olacağı aşikar.

beni çok etkileyen bir genç babacar. son dönemde uzun boylu olup kafa vuramayan forvetler türemeye başladı, ya da sırtı dönük oynayamıyor adam, bunları yapıyorsa bitiremiyor yahut... işte bu adam sert vurdu ya mesela ilk kez izlediğinizde, güçlü olduğunu fark ettiniz; "oo güçlüymüş ama kazmadır bu" diye düşünürsünüz tecrübelerinize dayanarak, sonra ama acayip bir iç vuruyor, merkezden biri koşu yapıyor sırtını dönüyor, kanatlara gidiyor...

eğer bir sonraki mental eşiği çabuk atlayabilirse müthiş bir şey olur.

edit: bir de eklemeden geçemeyeceğim, yerden vurma opsiyonu hep aklında babacar'ın. bence bitirici vuruş yapan biri için çok önemli bir gösterge bu. birinin bitirici vuruşu iyi değilse sürekli kalecinin üzerine vurur ve gol attığında dahi havadan vurur. topu dağlara taşlara diker... o sükunet hissedilir yerden vuran adamda. yani oyuncu mesela 20 metre top sürer veya büyük bir boşluk bulur etrafında "dur şuna yerden vurayım" diye pozisyon icabı aklına gelir yerden vurmak... benim söylediğim normal bir pozisyonda, hem yeri hem havayı düşünebilmek. çoğu hücum oyuncusu yapamıyor bunu. adamın o pozisyonları veya gol atmayı kanıksadığını gösterir. ki, kariyerinde 100 küsür gol atmış adamlar yapamayabiliyor.

---------------------------------Alıntı-----------------

Çevrimdışı okilic

Kanıtın varsa konuş olmamış bir transferden nasıl para kazanılır borsa ilemi
borsadan kazandığı parayla Beşiktaşı dolandırmışmı oluyor. Bilgin varsa ortaya koyacaksın
yoksa yaptığın sadece çamur atmaktır. Eleştirmek farklı bir şey Çamur atmak farklı bir şey
senin söylediklerin hukukende suçtur bunu biliyorsundur umarım. Bir şeyi sakın unutma
Borsa senden daha uyanıktır böyle konularda kimseninde gözünün yaşına bakmaz
diğelimki yaptılar kendi kişisel çıkarları için yaptıklarını nerden biliyorsun belkide kulüp menfaatleri içindir
altı boş şeylerle konuşmak bir Beşiktaşlıya yakışmaz @NoPasaran

Borsada bır manipulasyon olmadi. Besıktas klubuyle alakalı bir kisi 3.dereceye kadar klub hisselerinde alim satim yapsa zaten farkedilir bu durum. İnsiding trade yani icerden bilgi alma denir buna ve bu ceza mahkemelerine konu olabilecek bir suctur. SPK mevzuatına gore hatalı isler cok yapılıyor ama belirttiğim gibi SPK spor kluplerine musahama gosteriyor azda olsa. Yoksa klubun normal sartlarda ceza almasını gerektırecek cok sey var.

Halka arz olayından bahsedılmıs bu hem zamanlama acısından cok yanlıstı uluslararası bır calkantı donemınde ve yurtıcı sıyası gerılımınde olu fıyatlarla yapıldı. Ancak demekkı nakıt acılıyetı vardı yatırımcı madur edılmedı dersek yanlıs olur. Farkındaysanız BJKAS hısselerı adam akıllı toparlanamıyor bu ısı bılen ınsanlar kagıttan uzak duruyor.

Çevrimdışı frkndgnr

Ronaldinho ve diegodan sonra şaşırdık mı?  Hayır.  Aynen devam başkanım.

Çevrimdışı CanEmre

Bu Yalçın konusunu radyoda dinledim (ya lig radyo ya da radyo spor) iyice kafam karıştı.
Yalçın önceki transfer komitesinin (?) listesindeymiş. İngiltere'ye kampa konuşmak için getirilmiş. Önder Özen ile konuşup geri dönmüş. Ama Konuşmak için İngiltereye giden (getirilen) adam Önder Özen ile telefonda konuşmuş ???? Anlatan kişi de birinci ağızdan duymuş da aktarıyor gibi konuştu ama kim olduğunu bilmiyorum ???  :iscrewy:  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı okilic

Arkadaslar

Fınansal konularla ılgılı bır baslık olusturdum malum borsa sponsorluk malıyet butce vb.. fınansal konuları cok konusuyoruz ılgılı konu baslıgındada paylasımlarda bulunursanız sevinirim hem bilgilenmiş oluruz hem transfer ve stad baslıgında konumamıs oluruz.  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı murat

Bu Yalçın konusunu radyoda dinledim (ya lig radyo ya da radyo spor) iyice kafam karıştı.
Yalçın önceki transfer komitesinin (?) listesindeymiş. İngiltere'ye kampa konuşmak için getirilmiş. Önder Özen ile konuşup geri dönmüş. Ama Konuşmak için İngiltereye giden (getirilen) adam Önder Özen ile telefonda konuşmuş ???? Anlatan kişi de birinci ağızdan duymuş da aktarıyor gibi konuştu ama kim olduğunu bilmiyorum ???  :iscrewy:  :alala:

şimdi hatadan dönüldü desek kim alınacak yerli mi yabancımı.belki yalçın gelse yabancı alınmyacaktı parayı santrafor  kanat ve ortasahaya aktaracaklardı.iş biraz karıştı galiba.

Çevrimdışı CanEmre

şimdi hatadan dönüldü desek kim alınacak yerli mi yabancımı.belki yalçın gelse yabancı alınmyacaktı parayı santrafor  kanat ve ortasahaya aktaracaklardı.iş biraz karıştı galiba.
Gokhan Zan filan da dediler bu arada ama ben duymamazlığa geldim  :icool: . Hatta Gökhan Zan ihtimali oluştuğu için Yalçın'dan vazgeçilmiş olabilirmiş, miş, miş... :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ilhan mansız

Anlaşıldı.Bu yıl da zor geçecek. Bir yıl daha sabır arkadaşlar

Çevrimdışı murat

Gokhan Zan filan da dediler bu arada ama ben duymamazlığa geldim  :icool: . Hatta Gökhan Zan ihtimali oluştuğu için Yalçın'dan vazgeçilmiş olabilirmiş, miş, miş... :ebebe:
bir danny etkisi.artık kimi atsalar ismimizi yazarlar

Çevrimdışı ALDENYX

biri çıkıp bu formalar montaj desin...abi bana DÜZ BEYAZ ÜST, ŞORT SİYAH ,TOZLUK BEYAZ VERİN...siyahta kavun içi portakal rengi var. :ebebe:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Anıl

Önder Özen İstanbul'a dönmüş. Pek hayra alamet değil bu ...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Önder Özen istifasını vermiş