2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568497 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı capo di capi

Yalçın'a aniden yol verdilerse Toraman affedildi demektir.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı FARUK

yalçın ingiltere de derler adama futbol hayatıyla ilgili olmadık laf söyler direk şahsına küfrederler (transferi düşünen klüp adamın suçu yok) yönetim vazgeçer yok adamın gururuyla oynadınız yapılır mı bu neresinden tutsam elimde kalıyor maalesef

Çevrimdışı Oğuzhan

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı ALI RIZA

formalarla yalçının gönderilmesi aşagı yukarı 10-15  zaman farkı oldu ? yönetim bizi kuşkucu yaptı...!

Çevrimdışı murat

Estafuruallah özür dilemene gerek yok. 3 ay önceye kadar inanın benimde bir farkım yoktu sizden. Her fırsatta savunuyordum. Ama camia içinde konuşulan şeyleri duysanız yok artık dersiniz. Bunu söyleyenler öyle arkadaşın dediği gibi Mahmut Abinin kahvehanesi yada o forum bu forum değil.

Neyse bakalım bende kırdıysam özür dilerim..

Konu transfer konusu madem oraya dönelim..

Yalçın'a yapılan olayın perde arkasını beklemek lazım. Belkide oyuncu kendisi ayrılmak istemiştir. Dünya küçük. Bakmıştır forumlara ve twittera malesef
beşiktaşın içinde neler konuşulduğu malum.başkan adamına verdi dediler obitaş aldı açığı hali ortada.tünelin ucunda ışık görülünce menfaatçiler iş başı yaptı.cahil taraftarıda gaza getirmek zor olmuyor.satılmış forum siteleri körüklüyor.ANÇ demiri bedava vermedi ama kar etmeden veriyor ve bildiğim kadarıylada demirler için para almadı henüz.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Yerli savunmacı mutlaka şart. İnsan işte şimdi keşke Egemen tutulabilseydi diyor. Orada da gereksiz pazarlıklar oldu. Kestirip atmak lazım bazen bu yerli oyuncu kıtlığında.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı murat

yalçın ingiltere de derler adama futbol hayatıyla ilgili olmadık laf söyler direk şahsına küfrederler (transferi düşünen klüp adamın suçu yok) yönetim vazgeçer yok adamın gururuyla oynadınız yapılır mı bu neresinden tutsam elimde kalıyor maalesef
malesef.cr7 yi messiyle beraber getirsen cr7 ye artist messiye dünya kupası bile yok diyecekler :ok:

beşiktaşın içinde neler konuşulduğu malum.başkan adamına verdi dediler obitaş aldı açığı hali ortada.tünelin ucunda ışık görülünce menfaatçiler iş başı yaptı.cahil taraftarıda gaza getirmek zor olmuyor.satılmış forum siteleri körüklüyor.ANÇ demiri bedava vermedi ama kar etmeden veriyor ve bildiğim kadarıylada demirler için para almadı henüz.

Tünelin Hangi Ucu ?

570 milyon liralık borcu alıp sadece 2 milyon lira düşürerek mi.. Ve bu süreçte rakiperle açılan uçurum ile mi..

Stada para gitti demeyin lütfen, sadece halka arzdan 100 milyon liraya yakın bu kulübe para girdi.

Neyse konuya devam edersek Fikret Orman konusundan devam edelim isterseniz. Burada transfer haberi olan konuyu sabote etmeyelim diyorum. Hem kendi adıma hemde siz karşı grup adına :))
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı murat

Tünelin Hangi Ucu ?

570 milyon liralık borcu alıp sadece 2 milyon lira düşürerek mi.. Ve bu süreçte rakiperle açılan uçurum ile mi..

Stada para gitti demeyin lütfen, sadece halka arzdan 100 milyon liraya yakın bu kulübe para girdi.

Neyse konuya devam edersek Fikret Orman konusundan devam edelim isterseniz. Burada transfer haberi olan konuyu sabote etmeyelim diyorum. Hem kendi adıma hemde siz karşı grup adına :))
[/quote
tamam orada bekliyorum :ok:

Çevrimdışı Salih A.

Tünelin Hangi Ucu ?

abi senin yaş hakkaten 30 mu merak ettim
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Burak2

Tünelin Hangi Ucu ?

sen önce bi çaldıklarını ispatla da..ondan sonra bu konuya devam ederiz

abi senin yaş hakkaten 30 mu merak ettim

14 :)

Cevap ver kardeşim. Bedava konuşmayalım..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Salih A.

14 :)

Cevap ver kardeşim. Bedava konuşmayalım..

abicim ask.fm ile burayı karıştırdın sen bak ask.fm e git

Çevrimdışı murat

570 milyon kur farkından oluşan bir rakam.dolar veya euro bazında değerlendirirsen borçlarda artış yok denevcek kadar az ve elinde bir stad gelirin yok ve üstüne stad yapıyorsun.sap ile samanı karıştırıyorsun bence.muhalefet olmak için bazı şeyleri görmezden geliyorsun.borçlar ödenebilir seviyeye gelmiş döndürebiliyorsun.küçümsediğin 1-2 milyon için kaç forma satman gerekiyor.transferden 1-2 demirden 1-2 belkide ömrünce canlı olarak  göremeyeceğin paralar.

Çevrimdışı Anıl

Neyse tazminat sıkıntısı olmayacak büyük ihtimal. Samet abi eğer ön protokol imzalamışlarsa diye belirttim zaten  :ebebe: @El irtibat3

Çevrimiçi Necmi

Geçen sene Ronaldinho olayından ceplerini doldursunlar, ama adam şikayet edince hain olsun..

Beşiktaş üzerinden para kazananlardan hesabını sorun..

ANÇ nin
Fikret Ormanın

servetlerine ne kadar servet kattıklarını bi gün ayrıldıklarında okursunuz..
Kanıtın varsa konuş olmamış bir transferden nasıl para kazanılır borsa ilemi
borsadan kazandığı parayla Beşiktaşı dolandırmışmı oluyor. Bilgin varsa ortaya koyacaksın
yoksa yaptığın sadece çamur atmaktır. Eleştirmek farklı bir şey Çamur atmak farklı bir şey
senin söylediklerin hukukende suçtur bunu biliyorsundur umarım. Bir şeyi sakın unutma
Borsa senden daha uyanıktır böyle konularda kimseninde gözünün yaşına bakmaz
diğelimki yaptılar kendi kişisel çıkarları için yaptıklarını nerden biliyorsun belkide kulüp menfaatleri içindir
altı boş şeylerle konuşmak bir Beşiktaşlıya yakışmaz @NoPasaran

Çevrimdışı Salih A.

Bence sen satılmışsın burda gelip çamur at izi kalsın ayağına karalama kampanyası yapıyorsun.Artık bedava biletin mi kesildi yoksa artık yönetimden mamalanamadığın için mi?
Evet bu da benim iddam hiç kusura bakma nasıl olsa sallamak bedava kanıtlamak gerekmiyor.
:ok:

Çevrimdışı KAP

Arkadaş bu Beşiktaş'ın transferleri hep bir muamma temizinden yapamıyorlar anlayasıya kadar transfer sezonu bitmiş oluyor  :ebebe:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Deniz

Yalçın işi ayrı bir rezillik oldu.bu adamla görüşmek bile rezillikti.Almayacaksan niye bu kadar uzattın ayrıca.ortada imzalanmıs bir sözleşme var diyorlar.eğer öyleyse tazminat davası açar ve alır.Tıpki Ericsonda olduğu gibi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 18:31:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
570 milyon kur farkından oluşan bir rakam.dolar veya euro bazında değerlendirirsen borçlarda artış yok denevcek kadar az ve elinde bir stad gelirin yok ve üstüne stad yapıyorsun.sap ile samanı karıştırıyorsun bence.muhalefet olmak için bazı şeyleri görmezden geliyorsun.borçlar ödenebilir seviyeye gelmiş döndürebiliyorsun.küçümsediğin 1-2 milyon için kaç forma satman gerekiyor.transferden 1-2 demirden 1-2 belkide ömrünce canlı olarak  göremeyeceğin paralar.

Kulüp borcu 570 milyon değil yalnız. Lig tv den önce alınanlar ve kırdırılanlarla yaklaşık 700 milyon şuan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 18:33:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biraz yüklenmişsiniz arkadaş hak verdi diye yalnız doğruluk payı var. Ronaldinho döneminde Beşiktaş'ın yüzde 10 hissesinde değişim yaşanmış tarihte yok bu kadar oynama bir 2004 senesinde olmuştu elimizden alınan şampiyonlukta.  Ama bunun kaynağı da muhalif kongre üyeleri o yüzden ne kadar güvenilir bilemiyorum. Kanıtlamak çok zor böyle şeyleri yapan kılıfına uydurur.

Her şey bir yana neden kişiselleştiriyoruz? Yazdığına cevap yazın herkesin zaten tutarsızsa elinde sonunda sıkışır yazan kişi. Satılmış filan gerek yok böyle şeylere.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 18:35:59 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

:ok:
Bence sen satılmışsın burda gelip çamur at izi kalsın ayağına karalama kampanyası yapıyorsun.Artık bedava biletin mi kesildi yoksa artık yönetimden mamalanamadığın için mi?
Evet bu da benim iddam hiç kusura bakma nasıl olsa sallamak bedava kanıtlamak gerekmiyor.

Yönetimin bu adam hakkında yaptırım uygulamasını istiyrum..

Uygulamıyorsa gereken yanıtı en ağır şekilde 10 dk sonra veriyorum..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kanıtın varsa konuş olmamış bir transferden nasıl para kazanılır borsa ilemi
borsadan kazandığı parayla Beşiktaşı dolandırmışmı oluyor. Bilgin varsa ortaya koyacaksın
yoksa yaptığın sadece çamur atmaktır. Eleştirmek farklı bir şey Çamur atmak farklı bir şey
senin söylediklerin hukukende suçtur bunu biliyorsundur umarım. Bir şeyi sakın unutma
Borsa senden daha uyanıktır böyle konularda kimseninde gözünün yaşına bakmaz
diğelimki yaptılar kendi kişisel çıkarları için yaptıklarını nerden biliyorsun belkide kulüp menfaatleri içindir
altı boş şeylerle konuşmak bir Beşiktaşlıya yakışmaz @NoPasaran

Bunu ispatlayabilsek zaten Beşiktaş başkanlık koltuğunda oturmazlar @Necmi

Tıpkı Demirörenin işlerini kimsenin ispatlayamaması gibi..

Çamur değil iddalarımın arkasındayım. Demirören içinde aynısını diyorduk aynısını o donemde derlerdi ispatla diye..

adam sonra türkiyenin en zengin 140. ailesinden 28. ailesine yükseldi..

ama iş işten geçmişti...

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anıl

Malesef Yalçınla protokol imzalanmış  :by2:

Çevrimdışı Deniz

yalçın elinde imzalı belge olduğunu ve hakkını arayacağını söylemiş.ne hallere düştü şu kulüp hayret ediyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba