2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565704 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

başkanla görüşüyormuş.

Çevrimdışı GkhnDsc1903

Önder Özen istifası doğru ise gerçekten yanlış şeyler dönüyor demektir, umarım yalçın dan dolayı değildir, koskoca kulüp önder özeni yalçından dolayı kaybetmemeli...
Ölüm Yaşam Siyah Beyaz

Çevrimdışı ALDENYX

Önder Özen istifası doğru ise gerçekten yanlış şeyler dönüyor demektir, umarım yalçın dan dolayı değildir, koskoca kulüp önder özeni yalçından dolayı kaybetmemeli...

bağzılarına göre herşey tooz pembe..padişahim çook yaşa.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Anıl

başkanla görüşüyormuş.
Belliydi Murat abi böyle olucağı. Bir türlü yapılanma gerçekleşmedi takımda. Offf offf hiç yüzümüz gülmeyecek mi bizim ? Yerine kim gelecek şimdi  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 22:05:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu kadar amatör adamla olmazdı olmaz olmayacak.

Çimentocu , demirci , minibüsçü transfere karışıyor. Aldığı adama memleketinin numarasını giydirme derdinde. Ya gerçekten bıktık artık stad bitsin sonra biraz seviyorlarsa seçime gitsinler Altınsay'ın olduğu bir yapılanma görelim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALDENYX

en son gitmesi gereken kişi özendir.nokta.

Çevrimdışı Anıl

Bu kadar amatör adamla olmazdı olmaz olmayacak.

Çimentocu , demirci , minibüsçü transfere karışıyor. Aldığı adama memleketinin numarasını giydirme derdinde. Ya gerçekten bıktık artık stad bitsin sonra biraz seviyorlarsa seçime gitsinler Altınsay'ın olduğu bir yapılanma görelim.
Altınsay bu yönetimle birlikte hayatta çalışmaz...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kulüpte çok pis işler dönüyor hemde çok.Adam o kadar uğraştı ama yöneticiler sağolsun her işe karıştıkları için adamı bıktırdılar.Bu benim fikrim

xuz

• Ziyaretçi

Hahaha YD'den bile daha beceriksiz FO. Stadı yapsın, geri dönmemek üzere gitsin

Çevrimdışı ALDENYX

yalnız SEREN YALÇİNİN GÖZÜ İSTEĞİ ARZUSU bir şans .. gibi..... bekliyor. trt spor da az önce bağlandı hissettirdi....BİRŞEYLER.

Çevrimdışı Tolga

önder özen istifa ederse bu yönetim daha fazla barınamaz ki ufacık umudu kaldıysa bjk taraftarlarının o da biter
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat

Heryer son dakika geçiyor Önder Özen istifasını vermek için başkanla görüşmek üzere Türkiye'ye hareket ediyor diye  :s20:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 22:18:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Başkan muhtemelen el koyacak izin vermeyecek ama bu gerekiyordu. Bundan sonra ya herro ya merro. Özen istifa ederse , benden de destek bu kadar ne halleri varsa görsünler bu kadar netim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALDENYX

TRT SPOR özene bağlandı son kararımı başkanla görüştükten sonra vereceğim dedi....

Çevrimdışı hayatinsan

Hahaha YD'den bile daha beceriksiz FO. Stadı yapsın, geri dönmemek üzere gitsin
neşen neden arkadaşım.

Çevrimdışı Tolga

Başkan muhtemelen el koyacak izin vermeyecek ama bu gerekiyordu. Bundan sonra ya herro ya merro. Özen istifa ederse , benden de destek bu kadar ne halleri varsa görsünler bu kadar netim.
istifadan dönse bile medya bunu her fırsatta kullanır ve rahat çalışmasına izin vermezler ayrıca bu aynı fbdeki aykut kocaman olayına dönebilir bir istifa geldi mi genelde her fırsatta bunun arkasına sığınılıyor ben dönse bile bundan sonra faydasının olacağını sanmıyorum önder özene bir tek dany transferi için kızmıştım ama onun dışında gerçek anlamda başarılı olabileceğine inanıyordum ama daha güçlü bir yönetimle beraber çalıştığı zaman.çok yazık oldu çok

Çevrimdışı Burak2

bu dernekler pasifize edilmeden bu kulüpten bundan sonra bi yol olmaz. ahbap çavuş ilişkisi bitmeyecek anlaşılan..üçüncü büyüklüğün dibine vururuz artık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 22:21:51
  • Beşiktaş / Bodrum
BrothersBJK ‏@BrothersBJK  2 dk.
Altını kalın çizgilerle çiziyoruz, kamuoyunda Beşiktaşı karalama çalışmaları yaratılıyor. Özen özel işleri için Istanbul'a dönüyor.Bilginize
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

BrothersBJK ‏@BrothersBJK  2 dk.
Altını kalın çizgilerle çiziyoruz, kamuoyunda Beşiktaşı karalama çalışmaları yaratılıyor. Özen özel işleri için Istanbul'a dönüyor.Bilginize
al işte kardeşim adam kendisi açıklama yapmış yarın karar verecem diye bunlar hala neyi saklamaya çalışıyorlar şaka gibi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 22:24:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in görevinden istifa etme kararı aldığı ve istifasını Başkan Fikret Orman ile görüşmek üzere İngiltere'den İstanbul'a döndüğü iddia edilmişti.

Ancak Önder Özen tarafından bu iddianın gerçek olmadığı belirtildi.

Milliyet'ten Serdar Sarıdağ'a yaptığı açıklamada Önder Özen, "İstifam kesinlikle söz konusu değil. İstanbul'a kulüp işleri ve özel işlerim olduğu için döndüm. Görevimin başındayım" dedi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in görevinden istifa etme kararı aldığı ve istifasını Başkan Fikret Orman ile görüşmek üzere İngiltere'den İstanbul'a döndüğü iddia edilmişti.

Milliyet'ten Serdar Sarıdağ'a yaptığı açıklamada Önder Özen, "İstifam kesinlikle söz konusu değil. İstanbul'a kulüp işleri ve özel işlerim olduğu için döndüm. Görevimin başındayım" dedi.
ortada bilgi kirliliği var herşeye inanır olduk valla

Çevrimdışı CanEmre

ortada bilgi kirliliği var herşeye inanır olduk valla

Valla akşam akşam gene ortalık karıştı.  :s20: Umarım istifa etmez. Daha doğrusu istifa etmesini düşündüren gelişmeler yoktur. ???
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı eski inönü

Yalçın Ayhanın geri gonderilmesiyle ilgili problemler olabilir.  :akuma:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Abi bizim kulüpte şu an Suriye için bomba yapılıyor deseler inanırım..

Acaip bir yönetim şekli var..

Ama onlar stat yapıyor laf demeyelim  :ok:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı eski inönü

Yalçın'ı ingiltereye kim goturdu sonra geriye kim gonderdi nasıl bir yonetimdir bu.