Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744663 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Skoru alırsak azcık hocanında gönlünü yaparız
Şenol Güneş 'in sabitliğine göre mi çizdin, kendine göre mi?

Çevrimdışı savaş altay

Erkekliğin %90 ı nedir? Sıvışmak...Etraf karışacak bu aralar görünmemek lazım.
Tolgay Arslan: Ben böyle taraftar görmedim

:lol:  :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

Maçı statta canlı kanlı izliyorsun, takımın sahaya nasıl yerleştiğini görüyorsun. Derinlik olmadığını biliyorsun. Takım boyunun 60'a 70 mt olduğunu canlı canlı görüyorsun, hocanın oyun anlayışını biliyorsun, rakibin merkezde yoğunlaştığını biliyorsun ama hala sağa sola kenara pas diyorsun. Hadi tv'de izleyen kadraj kadar hakim de canlı izleyip bu kadar yanlış yorum yapılması garibime gidiyor bu konuda.

Ozi       Atiba

Rakip Rakip Rakip

Quaresma        Talisca            Babel

Negredo

Daha da diyecek bir şeyim yok.

Ekteki foto 2.5 sezonun özet görüntüsü. Oraya değil Ozi'yi en iyisini koysan küfür ede ede kaçar takımdan.

Ek olarak; hocanın verdiği görev ve oyuncunun öne çıkan özelliklerinin yerle yeksan edilmesi ise işin cabası. Uç örnek vermek gerekirse Ronaldo'yu çakılı sağ bek gibi kullanmak. Büyük deha lazım bunu becermek için...

Son not; dün de katıldım bu konuda, Ozi'nin Beşiktaş defteri artık kapanmalı.
yanılıyorsun zaten dediğim olduğu için maç bir süre sonra o hale geliyor. merkez orta saha top yapamayınca her top savunmaya dönünce bu sefer savunmadan hücum bölgesine top atılmaya başlanıyor takım ikiye bölünüyor
maçın o hale gelmesi merkez orta saha yüzünden oluyor. maçları iyi izle ozinin rakibe 5 metreden fazla yaklaştığını görürmüsün yaklaşırsa faul yapar zaten. bu konuda iki oyuncu sinirlerimi tepeme çıkarıyor biri ozi diğeri caner ikiside rakibe yakın oynamıyor. rakibe maç boyu dokunmayan bir bekle oynuyoruz. ozinin yaptığıda maç boyu rakibin arkasına saklanıp top almamak boşta kaldığında biri top atmaya kalkarsa eliyle bana atma şuna at işareti yapıyor ama maç boyuda bolcana boş koşu yapıyor. maç boyu tek faydalı haraketi yok ama bir bakıyorsun takımın en fazla koşanlarından biri. biz dört golü caner alanını kapatmadığı için yedik adam defansa gelirse beklediği yer sol stoper alanıydı maç boyu sol tarafımız bomboş kaldı sürekli vida deplase olmak zorunda kaldı oraya böylece defans yerleşimi tamamen bozuldu
takım boyu 60-70 metre oluyorsa zaten bunun açıklaması merkez orta sahanın olmamasıdır ama genk maçı özelinde konuşursak orda ozi on numara oynadı hesapta tolgay sakatlanınca necip geçti oraya ben genel oyundan bahsediyorum
hiç dikkat ettinmi biz sürekli gözlemliyoruz ljajic sürekli çok geriye gelip orda oynamak zorunda kalıyor maçta on numaramız sekiz gibi oynuyor. neden böyle hiç düşündünmü çünkü sekiz yapması gereken görevi yapmayıp defansla hücum hattı arasındaki bağı kuramayınca top alabilmek için ljajic mecbur ortaya geliyor. bunu taliscada yapıyordu kimse orta sahaya destek vermiyor diyordu ama yanlışdı bu gelirdi tek topla hızlıca topu kanatlardan birine yollar sonra hücum bölgesine depar atardı böyle asist öncesi pası verip sonra hücum bölgesine koşarak attığı kaç gol var.
bizim en büyük sorunumuz merkez orta saha. bu iki sezon öncede böyleydi abou orta sahadan topu alıp yarıp gidiyordu

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sübyan gol için doğmuş e bu oyunda gol atmak amacıyla icad edilmemiş mi? nokta...
Abi dünde yazmıştım sorun Ne forvette nede 10 numara da sorun oyunumuzda , sorun olmayan sistemimizde

Bu sezon Talisca 14 maç 14 Gol , asistad sayisini bilmiyorum

Negredo ( Arabistan ) 5 maç 5 Gol

Daha önce de dediğim gibi ne Negredo nede Love kötü Golcüler değil , biz topu forvetlere tasiyamiyoruz , biz topu kaleye götürebilsek ikisi de ortalama 18 - 22 arası bırakır her sezon

GS boşuna mı yana yakıla İstedi Love yi ? Eğer Love yı verseydik en az +4 puanları daha vardı en az
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2018, 14:55:49 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

alacaktık bu oğlanı üstüne binip gidecektik aleximiz olacaktı etrafına bir iki de transfer yapacaktık yürüyüp gidecektik.
:alala:

Çevrimiçi Necmi

Shakira konserinden sonra GREMİO ARENANİN zemini :bandit:

Kadın üstünden geçtiği yeri enkaza çeviriyor anasını satayim :bandit: :biggrinking:

Pique bayağı sağlam oyuncu demek hala ayakta kalabildiğine göre :kop:

Çevrimiçi Necmi

Beyinsizdi subyandi falan ama sokuyordu evelemeden gevelemeden zamaninda fulyanin tapusunu verip aleksi alak demistik simdi de nevzat demiri verip taliskayi almak lazimdi. 10 senede 7 kere clye goturse 3 tane nevzat demir yapardin. Otobus gibi calistiracaktin taksi pilakasi gibi
Yemisim avrupasini falan turkiye liginde sahada yatarken gol atabilen oyuncu seni sampiyon yapar
Sekil 1a yatarken rovosanta ile sokabiliyorsa o efsanedir iste

kör öldü badem gözlü oldu :bandit:

Pique bayağı sağlam oyuncu demek hala ayakta kalabildiğine göre :kop:
Abi birde bu açıdan bak bu açıdan daha fena biz yine ucuz yirtmisiz :duman:

Çevrimdışı mylife1903

kör öldü badem gözlü oldu :bandit:
Gelen gideni arattikca normal
Daha fabriyi gomdugumuz yerden cikartmadik
Yakinda onu liyon maci sonrasi gomdugumuz yerden cikartacaz

Çevrimdışı Orhan_

yanılıyorsun zaten dediğim olduğu için maç bir süre sonra o hale geliyor. merkez orta saha top yapamayınca her top savunmaya dönünce bu sefer savunmadan hücum bölgesine top atılmaya başlanıyor takım ikiye bölünüyor
maçın o hale gelmesi merkez orta saha yüzünden oluyor. maçları iyi izle ozinin rakibe 5 metreden fazla yaklaştığını görürmüsün yaklaşırsa faul yapar zaten. bu konuda iki oyuncu sinirlerimi tepeme çıkarıyor biri ozi diğeri caner ikiside rakibe yakın oynamıyor. rakibe maç boyu dokunmayan bir bekle oynuyoruz. ozinin yaptığıda maç boyu rakibin arkasına saklanıp top almamak boşta kaldığında biri top atmaya kalkarsa eliyle bana atma şuna at işareti yapıyor ama maç boyuda bolcana boş koşu yapıyor. maç boyu tek faydalı haraketi yok ama bir bakıyorsun takımın en fazla koşanlarından biri.

takım boyu 60-70 metre oluyorsa zaten bunun açıklaması merkez orta sahanın olmamasıdır ama genk maçı özelinde konuşursak orda ozi on numara oynadı hesapta tolgay sakatlanınca necip geçti oraya ben genel oyundan bahsediyorum
hiç dikkat ettinmi biz sürekli gözlemliyoruz ljajic sürekli çok geriye gelip orda oynamak zorunda kalıyor maçta on numaramız sekiz gibi oynuyor. neden böyle hiç düşündünmü çünkü sekiz yapması gereken görevi yapmayıp defansla hücum hattı arasındaki bağı kuramayınca top alabilmek için ljajic mecbur ortaya geliyor. bunu taliscada yapıyordu kimse orta sahaya destek vermiyor diyordu ama yanlışdı bu gelirdi tek topla hızlıca topu kanatlardan birine yollar sonra hücum bölgesine depar atardı böyle asist öncesi pası verip sonra hücum bölgesine koşarak attığı kaç gol var.
bizim en büyük sorunumuz merkez orta saha. bu iki sezon öncede böyleydi abou orta sahadan topu alıp yarıp gidiyordu

Babel bir çizgiye, Quaresma bir çizgiye basıyor ve takım enine maksimum boya sahip oluyor. Dikine derinlik ise sadece Talisca-Sosa-Adem ile olacak iş değil zira rakipler 2 senedir merkezi kalabalık tutuyor. Sayısal olarak eksik kaldığımız gibi pozisyon olarak da dağınık kalıyoruz. Özellikle bu sene takımda dinamizm ve fiziki yetersizlikler bu kronik problemin iyice açığa çıkmasına sebep oldu.
Ozi'yi eleştirdiğin "rakipten uzak" "sorumluluk almıyor" kısımlarına bir şey demiyorum. Onlar başka bir tartışma konusu olabilir ama onun olmadığı maçlarda da aynı şeylerle karşılaşıyorsak bu iş salt oyuncu meselesi değil demektir.

Ayrıca söylediğin şeyleri iyice düşündüğümde aslında ileri hattın dinamizm, içeri kırılma, mesafe azaltma konusundaki eksikliklerini zaten fiziki olarak çok şey talep edilen 2 adamdan talep etmiş oluyorsun... Talep edebilirsin ama tiplemeler uygun mu? Bu noktada iş yönetim ve hocaya sıçrar ama o da başka bir tartışma konusu.

Biz 2 senedir Quaresma'ya uygun bir oyun oynuyoruz ve geri dönüş hiç tercih edilmedi. Mecburi maçlar daha iyi görüntüler sunsa bile oyuncuya dayalı anlayışa hemen geri döndük. Ezberler, tembellikler... Dolayısıyla bu hocanın bile isteye seçtiği bir şey.

Bireysel performansı eleştirebiliriz ama oyun diye seyrettiğimiz şeyi 2 isme indirgersek tam da Şenol Güneş'nin hatasını yapmış oluruz.

Çevrimdışı Orhan_

Babel bir çizgiye, Quaresma bir çizgiye basıyor ve takım enine maksimum boya sahip oluyor. Dikine derinlik ise sadece Talisca-Sosa-Adem ile olacak iş değil zira rakipler 2 senedir merkezi kalabalık tutuyor. Sayısal olarak eksik kaldığımız gibi pozisyon olarak da dağınık kalıyoruz. Özellikle bu sene takımda dinamizm ve fiziki yetersizlikler bu kronik problemin iyice açığa çıkmasına sebep oldu.
Ozi'yi eleştirdiğin "rakipten uzak" "sorumluluk almıyor" kısımlarına bir şey demiyorum. Onlar başka bir tartışma konusu olabilir ama onun olmadığı maçlarda da aynı şeylerle karşılaşıyorsak bu iş salt oyuncu meselesi değil demektir.

Ayrıca söylediğin şeyleri iyice düşündüğümde aslında ileri hattın dinamizm, içeri kırılma, mesafe azaltma konusundaki eksikliklerini zaten fiziki olarak çok şey talep edilen 2 adamdan talep etmiş oluyorsun... Talep edebilirsin ama tiplemeler uygun mu? Bu noktada iş yönetim ve hocaya sıçrar ama o da başka bir tartışma konusu.

Biz 2 senedir Quaresma'ya uygun bir oyun oynuyoruz ve geri dönüş hiç tercih edilmedi. Mecburi maçlar daha iyi görüntüler sunsa bile oyuncuya dayalı anlayışa hemen geri döndük. Ezberler, tembellikler... Dolayısıyla bu hocanın bile isteye seçtiği bir şey.

Bireysel performansı eleştirebiliriz ama oyun diye seyrettiğimiz şeyi 2 isme indirgersek tam da Şenol Güneş'nin hatasını yapmış oluruz.

Hatta 3-1 yenildiğimiz Başakşehir maçı sonrası benim sürekli yazdığım "Beşiktaş baskıdan çıkamıyor" temalı bir mesajıma @tuncaboylu ligde bunu yapan 1 takım var hoca ona da çalışmayıversin minvalinde bir cevap vermişti. Geldiğimiz nokta şu an ortada. Hemen hemen her rakip aynı taktikle bizden puan alabilir hale geldi. Evet 1 takım var ve hocanın da ona çalışmasına gerek yok.

Biz bir anda buraya gelmedik. 3 senedir oyuncu ve oyun kaybediyoruz. Tribün akıllı olsaydı oyuncuya değil hocaya hesap sorardı. Oyuncuyu yem eden bizzat kendisi. O gün yuhalanan Quaresma üzerine oyun kurdu kendisi. Oyuncu yuhalanırken kendi alkışlandı. Halbuki Quaresma daha farklı oynamadı. O zaman bu tutarsızlık da neyin nesi?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Gelen gideni arattikca normal
Daha fabriyi gomdugumuz yerden cikartmadik
Yakinda onu liyon maci sonrasi gomdugumuz yerden cikartacaz
Ben çıkartacam az kaldı. Her yan toptan gol yemeğe başladık.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

ilk defa bir araya gelmesekte çok kan kaybettik hücumda ve gelenler enine boyuna yayılan profiller napacak hoca kırbaçlamı ortaya toplayacak oyuncuları
defans hattı o zamanki hattan çok daha kaliteli merkez orta saha o zaman atiba ozi tolgaydı
şimdi aynı kadro gene var. üstüne medel takviyesi var birde kanat hattı quaresma töre olcaydı
şimdi quaresma töre babel lens var olcay gitti babel geldi olcayı gönderen taraftardı. kalede tolga vardı
oda hala kadroda sosa vardı gitti yerine talisca geldi şimdide ljajic var sosadan daha kalitesiz hale gelmedi aslında
forvette ba gomez vardı sonra abou geldi sonra love ve negredo şu kadronun kimse o kadrodan daha kalitesiz olduğunu söyleyemez hücumda çoğalma bir forvetlemi oluyor. bence hiçte kalite o dönemki kaliteden düşük değil
sağ bek serdardı şimdi GG sol bek opare ismaildi şimdi caner adriano stoperlerin ismini bile sayamıyorum şu diyeceğim bir stoper bile yoktu. şimdi pepe vida roco var. kalite çok düştü derken bir sosa ile gomezden bahsedebiliriz bence sosadan bahsetmeye gerek bile yok onun yeri doldu bir gomezin yeri dolmadı diğer mevkilerde kalite ya aynı yada daha yukarı çekildi kadro kalitesi olarakta bu kadro son 6 yılın en kaliteli kadrosu. onuda geçtim yenemediğin bir antalyadan daha kaliteli olduğun kesin kulübeden gelecek tek bir oyuncu yoktu o dönem kulübe kalitesi level atladı. o kadroya göre
o kadroyla bu kadro arasında ismailin serdarın oparenin olcayın ersanın gitmesiyle kalite düştüyse vay halimize
şu kadroya iyi bir forvet koy bu kadro o zamanki kadrodan kaç misli üstün hale gelir. ama forvet gelince o seviyeye yükselirmiyiz hiç sanmıyorum. düşen kadro kalitesi değil oyun sistemi.

tolga
serdar ersan rudolfho ismail  (alexis marcelo katıldı sonra devre arası iki stoper kaybettik)
atiba ozi sosa
quaresma (töre) olcay
gomez (cenk)
tosiçi saymadım çünkü son 3-4 maça kadar kullanmak aklına gelmemişdi mecbur kaldıda gs maçında oynatmışdı hatırlarsan

şimdi
karius
gg pepe vida caner (adriano)
Atiba (medel) ozi (tolgay) ljajic
quaresma (töre) babel (lens)
love (larin)

bu kadronun kalitesinin düştüğünü söyleyen birinin futbol bilgisinin olmaması lazım.

bir forvette kalitenin düştüğü söylenebilir ondada 26 golle gol kralı olmuş gomez gitmiş yerine 23 golle gol kralı olmuş love gelmiş.
acaba düşen kadro kalitesimi yoksa sorunu başka yerdemi aramak lazım.
bizim tartıştığımız ana konu takımın kötü oynaması aslında  pozisyona girememek forvet değişimiyle açıklanamaz topu forvetle buluşturursan atabileceğini genk maçında göstermişdir sanırım sorun topun forvetle buluşmaması oda iki kadro arasındaki forvet farkını silip atıyor. o kadroyla bu kadro arasında göründüğü gibi kötü yönde değişen bir şey yok aslında
ama değişen bir hoca kafası var.
lig bitti şampiyon olduk memnun değildi oyundan verdiği ilk demeçte oyun sistemini değiştireceğini söyledi. Değiştirdi.
işte geriye gidişimiz böyle başladı.
ikinci sezonda şampiyon olduk ama bu bizden çok başaksporun aptallığından oldu. hatırlanırsa kırılma maçlarının çoğunu puan kaybıyla bitirdi birinde kazansa biz şampiyon falan olamazdık. iki oyuncunun üstün performansı takım oyununla alakası olmayan bir oyunla talisca ve abou ile şampiyonluğu aldık. biz şenol hocayla değil ona ramen o kadroyla şampiyon olduk.
geçen senede şampiyon olurduk burda bas bas bağırdım oyunu taliscanın üzerine oynamak lazım diye elinde böyle bir silah var adamı yerle bir edecek oyun anlayışıyla oynuyoruz demişdim bu kadar kötü kullandığımız halde tek başına bize 8-9 maç kazandırdı. topu sürekli onunla ceza sahası civarında buluşturan bir oyun oynasak şampiyon olurduk
hoca ne yaptı topu quaresmaya verin o orta açsın dedi bütün hücum ataklarını quaresmanın bomboş ortalarıyla yedik.
ama forvetimiz yok değilmi aslında olmayan forvet değildi olmayan kanatlarının forvetine verdiği 0 pastı. hadi babel vermesede atıyordu bir derece sorunu çözüyordu ama quaresma ne veriyor nede atıyordu.
senin maç kazandıran leblebi gibi atan oyuncun orta sahaya gelip neden oyun kurmuyor diye taraftarca gömüldü.
şimdi neden alınmadı deniyor bu resmen kara mizah oldu. 5 M bonservis değeri biçilmediğini unutuyorsunuz 20 M verilmezmiş beş para etmez oyunda hiç olmayan oyuncuymuş az gömmedin burda.
ne oldu şimdi neden benim geçen sene söylediğim lafa geldin burda herkes biliyor değilmi geçen sene söylediğimi
taliscaya 20 verir alırım takımında merkezi yaparım etrafını dizerim oynarım dediğimde burda millet dalga geçiyordu.
ben abou savunurken yerden yere vurdun şimdi almadılar diye yönetim suçluyorsun geçen sene ben burda tek başıma talisca savunurken yerden yere vuruyordun şimdi almadılar diye yönetime saldırıyorsun
senin futbol bilgin oyuncu gidincemi parlamaya başlıyor. geçen sene ne dimişdim hatırlıyormusun talisca
gitsin yerine iyi bir on numara gelsin yada sosa gelsin değişen birşey olmayacak daha kötü olacak çünkü o bölge bypass ediliyor hiç bir oyuncu orda varlık gösteremez gösteremiyorda demişdim gelen oyuncu gömülecek diye
ben bugünü bir sene önce söyledim ljajic pas veriyor geri alamıyor iyi ara toplar atıyor ama topuna koşan yok
kendisine top gelmediği için orta sahaya kadar top almaya geliyor bu şekilde kimin oynadığının bir önemi yok
beğenmediğiniz love gomezin yarısı ceza sahasında topla buluşturulsun 20 gol bırakır. ama siz bunuda göremezsiniz
çünkü iki yıldır burda sürekli yanlış yerlere bakıyorsunuz. ben burda iki sene önce söyledim ozi orta sahada on metrede oynuyor tek yaptığı şey top kendisine gelince ya en yakınındakine vermek yada geriye oynamak diye herkes karşı çıkıyordu şimdi tribünler ıslıklıyor hoca bunu iki sene önce görüp müdahale etmeliydi.
bizim Türkiye ligi için yetersiz değil ligin çok üstünde kadromuz var. avrupa için yetersiz denilse anlarım evet yetersizdir ama lig için kabul edemiyorum hepsinden fazla ezici kadromuz var. antalyaya yenilmenin sebebinin kadro kalitesizliği olduğunu düşünen birinin futbol bilgisinin olmaması lazım. sanki bizden daha iyi kadroya sahip takım varda kadro yetersiz diyoruz. aman hocayı eleştirmeyin yönetim forvet almadı ama bu ligin tepesinde olan takım forvetsiz oynuyor
kimse bunun farkında değil sanırım. adamlar gomisi kaybetti yerine kıytırıktan olsa adam alamadılar senin beğenmediğin love u alabilseler zil takıp oynarlardı ve bugün biz love u gs ye sattı diye yönetime sövüyor olurduk ha gs ye gitseydi eğer şu anda lig gol hanesindede en az 7-8 gol yazıyor olurdu. çünkü orda forvetlere çalışan bir takım var. bizdeki gibi ben atayım kimseye attırmayayım diyen oyuncu yok yada bitsinde maç gideyim diyen oyuncular.
genk maçında görmedinmi quaresma love önüne bıraksa gol olacak adam şut çekiyor. bomboştu love biz böyle kaç maç kaybediyoruz. işde kenarda oyuna hakim hoca olsa o vuruşdan sonra tabela kalkar oyuncu değişikliği için oyuncu yetersiz olur trivella yapamayabilir ama takımı için oynayan oyuncu sahada olur kendine oynayan oyuncu shaya sürülüyorsa bunun suçu yönetimde değildir takım bu duruma kalite farkı yüzünden değil hoca yüzünden geldi.
nevzat demire karışmayan soyunma odasına girmeyen bir yönetim var. bunca zaman hoca disiplini sağlayamadı tersine körükledi. oyuncu rakibe kasti tekme attı sahada tuttu oyuncularla tartışdı tartışdığı oyuncuyu çıkardı topu tribünlere attı gene sahada tuttu kendisine trip attı gene tahtaya ilk onun adını yazdı. şimdi yüzde yüz pozisyonda olan oyuncuya topu atmaması gayet normal nasılsa bu takım onun takımı istediği gibi oynar.
ama bunlardan hoca hiç suçlu değil bütün suç yönetimde parayı bastırıp 30 gol bırakacak forveti almadı büyük isim getirmesi lazımdı çıksın maç kazandırsın hocada büyük hoca olsun. sen neden gidip bir sezon öncenin ligdeki gol kralını alırsınki adam gol atmayımı biliyor. bize topu gelip orta sahada alacak yaldır yaldır gidip gol atacak adam lazım

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Arkadas bu talisca geldiginde demedi mi kucuk bebegim vardi benfica bir tek benim maasimi yatirmamisti bana insan gibi davranmadilar diye. Simdi cikmis beni ben yapan benfica falan diyor. Karaktersiz. Iyi ki gitti. Gittigine bi gram uzulmemistim zaten. Ayip.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Talisca maç kazandırır ama şampiyon yapamaz, üzerine takım kurup yola çıkacağın oyuncu değil.
Kaldı ki en iyi iki maçımızın geçen sene onun oynamadığı maçlar olduğunu burada çok konuşmuştuk.

Neden bu kadar gündeme geliyor derseniz şu an ki psikolojimiz başka bir şey değil.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Yahu ne Abousu, Taliscasi. Ne kadar meraklisiniz maziye ozlem duyup, goz yasi dokmeye.

40 milyon bayilip simdi Abou ve Talisca olsa takim ucacak mi saniyorsunuz.  Besiktas Q7 JK olmusuz. Ciftlik gibi, oyuncu kaprisi ve egosu tatmin ediyoruz. Senol Gunes sagolsun.

Necmi abi seninle benzer dusunuyoruz ama su Talisca uzerine oyun kurma konusunda cok yanlissin.
Super bir hamle oyuncusu. Oyuna al, taktigini degistirsin. Bizim icin cok luks 20 milyona.

Su an alinan her oyuncu cop olur bu sistemde. Once hocadan basla, sistem oturtacak, otorite getirecek hoca lazim. Bilic’in korkak olmayani, Besiktas’in buyuklugunu kavramis bir hoca.

Oyle oyundan cikti diye kapris yapacak adami cezalandiracak hoca lazim. Yok oyuncu karakteriymis, cok hirsliymis, kendine kizmismis. Boyle ozgurluk verilmez kimseye otoritenin saglanmasi gereken bir kurulusta.

Yeni hoca yabancida olabilir. Cunku kulup eski cag disi anlayisi gecti artik. Yabanci hoca isine bakar Besiktas’ta. Yeterki tek amacinin sampiyonluk oldugunun farkinda olsun. Bilic gibi ikincilik Besiktas icin basaridir diyen adamin isi olmaz. Ama adam bir sistem, otorite oturtmustu takima.

Çevrimiçi Sinan66

bir futbolcumuz vardi, besiktasta misyonumu tamamladim demisti.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Senol Gunes’in kaldigi hergun ayrilirken daha cirkin bir etki yapacak. Suan icin; hocam olmuyor, degisiklik yapalim diyip, ilimli bir sekilde yollar ayrilabilir.

Daha beklersek kotu bitecek bunun sonu.
Benim anlamadigim problemin hocada olmadigini dusunenler ilerisi icin ne diyor.
4-5 tane cok iyi transfer yapip, cop dediginiz oyunculardan kurtulucaz mi saniyorsunuz. Serdal Adali yada Hasan Arat baskan olup hayalinizdeki atani, tutani getirip. Atan, tutanla mi maclari kazanacaksiniz. Senol Gunes bu takimi tekrar ucuracak hirsa, enerjiye sahip mi ? Hele ki degismeyen, inat yapisiyla.

Adam acik acik kulup takimi calistirmiyacam dedi. Siz kac yilin planini yapiuorsunuz kafanizda. Senol Gunes defteri kapandi.

Çevrimiçi Necmi

iyide benim indirgediğim konu iki oyuncu değil hocanın kendisi zaten bunu elbette oyuncu üzerinden yapacağım quaresma orta açıyor dediğimde bu aslında quaresma eleştirisi değil kenarda bunu engelleyecek hoca var sürekli oyuncuların topu quaresmaya atması tek şeyle açıklanır quaresma bütün takıma baskı yapıyor topu kendisine atsınlar diye buna şahit olduk kenardada buna göz yuman bir hoca var bir süre sonra bu diğer oyuncularda aman banane vereyim quaresmaya bitsin anlayışı hakim oldu. hoca mutlu maç sonlarında yeterli orta açtık diyor quaresma mutlu her top ona geliyor. ozi mutlu orta sahada riske girmeden 90 dakikayı bitiriyor. gg biraz telef oluyor quaresmanın arkasında ama olcak o kadar. GG demişken bir senedir kötüleniyordu şimdi takımın neden en iyi oyuncusu olmaya başladı acaba bunun taraftarın ciddi tepkileri yüzünden son dönemler orta oyunundan kaçınmanın etkisimi oldu acaba  :naughty:
birde gene taraftar baskısından oyunu merkeze taşıma çabaları artınca birden ozi nin aslında ne kadar yetersiz oyuncu olduğumu görünmeya başladı  aynı şekilde quaresmaya her top atılmayınca orta açma düştüğünde quaresmanın verdiği zararlar daha fazlamı görünmeye başlandı merkez oyununa dönmeye çalışınca birden fişek denen canerin aslında hiçde fişek olmadığımı ortaya çıktı neden taraftar bu oyunculara yöneldi birden. geçen sene bütün suçu taliscaya atmışlardı oysa o gitti herşeyin düzelmesi gerekmiyormuydu  :alala:
iki oyuncu değil ben üç senedir hoca eleştiriyorum burda bunu elbet oyuncu üzerinden yapacağım sonuçta o oyuncuyuda o oyunuda oynatan hoca ben her oyuncunun yanlışlarını hep söyledim bir quaresma değil ozi tolgay cenk hatta atiba bile eleştirdiğim oyuncular oldu ben iki sene önce kutuda çoğalamıyoruz demişdim tuhaf şimdi herkes söylüyor keşke o zaman söylenseydide bu hatalar bu seviyeye gelmeseydi. ama aslında benim eleştirim hoca üzerineydi kimsede hocaya toz kondurmak istemiyordu. şimdide love yiyelim sonra ljajici yeriz sonrada onların yerine gelenleri yeriz olur biter.

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimiçi Necmi

Senol Gunes’in kaldigi hergun ayrilirken daha cirkin bir etki yapacak. Suan icin; hocam olmuyor, degisiklik yapalim diyip, ilimli bir sekilde yollar ayrilabilir.

Daha beklersek kotu bitecek bunun sonu.
Benim anlamadigim problemin hocada olmadigini dusunenler ilerisi icin ne diyor.
4-5 tane cok iyi transfer yapip, cop dediginiz oyunculardan kurtulucaz mi saniyorsunuz. Serdal Adali yada Hasan Arat baskan olup hayalinizdeki atani, tutani getirip. Atan, tutanla mi maclari kazanacaksiniz. Senol Gunes bu takimi tekrar ucuracak hirsa, enerjiye sahip mi ? Hele ki degismeyen, inat yapisiyla.

Adam acik acik kulup takimi calistirmiyacam dedi. Siz kac yilin planini yapiuorsunuz kafanizda. Senol Gunes defteri kapandi.
hoca değişikliğinin şu anda bir faydası olmaz hocayı en çok eleştiren benim ama bu takımı tekrar ayarlarına
oturtacak olanda şenol Güneşdir ben şu an başka bir durumu düşünemiyorum. Yeni gelecek hoca ile çok büyük kaoslar çıkar.
sadece hocanın yaptığı yanlışları artık birinin ona söylemesi gerekiyor. Zaten taraftarda bunu gayet iyi anlattı. Hocaya devam desteğini
verdi ama takımın gidişatındanda sorumlu tuttu. önce hocayı alkışlamadan oyuncularada girmeden hocaya sordu takım neden oynamıyor diye.
sonra yönetime yüklendi en son oyunculara sıradan geçirdi. Aslında anlayan herkese bir cevap verdi.
hocaya takımı oynatamıyorsun dedi yönetime oyuncu kalitesini düşürdün dedi Oyuncuyada çık adam gibi mücadele et
dedi. sonrada bu takımı düzeltecek olan sensin şenol hoca dedi.
Bakalım herkes payına düşeni anlamışmı. Taraftar tepkisi sert değildi aslında bir ozi ile quaresmaya biraz sertleştiler.
ama bu ilk uyarıydı. Düzelmek zorundalar yoksa o formayı giymek oyuncu için ateşten gömlek olurken yönetim
içinde o oturduğu koltuklar çivili koltuk olur. şimdi taraftar bir kaç maç süre verir bekler soğuk davranır. ama dahada ileri gidileceğini
sanmıyorum ama düzelmezse bu takımın yarısına bir daha vodafone da forma giydiremezler.
taraftar çok töleranslı davrandı herkese hak ettiği değeri verdi bu güne kadar ama bitti bu. taraftar hoşgörülü
oldukça taraftara bile dil uzatıldı. tv başında arkadaşlar belki tam vakıf olmamışdır ama tepkiler lokal değildi
bütün tribün katıldı. bu ciddi uyarıdır bu uyarıyı ya dikkate alırlar yada topluca giderler.
ben bilirsiniz oyuncu ıslıklanmasına karşıyım ama bu sefer ciddi hak ettiler. taraftar abartmadı ileri gitmedi
ayarında yaptı her tepkiyi o anda hocanın alkışlanmasını yanlış bulmuşdum ama şimdi düşünüyorum akışa bakıyorum aslında doğru yapılmış
takımı düşünmek zorundayız pireye kızıp yorgan yakılmaz. Birde abartılmadan yapıldı.