Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744823 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Çim için yönetimi tebrik ediyorum.
Son bir rezillikte uefa nın süper kupayı başka bir stada vermesi olacaktır.
Abooo super kupa
O ustune cilasi olur her isin
Devlet birakmaz ama bu super kupa olayini, sov yapilacak falan mactan iki gun once cim getirirler ucakla sererler onu

Çevrimdışı mylife1903

Benfica, Çin ekibi Guangzhou Evergrande’nin 19.2 milyon euro karşılığında Anderson Talisca’nın bonservisini aldığını açıkladı.
Ucuza almislar, bu devirde boyle sokan adami bu paraya zor bulursun

Çevrimdışı mylife1903

Durmadan sabah aksam baskani elestiren var.

Bu adam gelmese baticaktik. Her sene Mart’ta kazmayi vuracaz deyip vereceklerdi bogazdaki stadimizi.

Fikret Orman’in sattigi futbolculardan bir Marcelo’yu elestiririm o da ucuz gitti diye.

Adam Turk futbol tarihinin bir daha goremeyecegi satislari yapip, para ve prestij kazandirdi kulube.

Zaten borc batagindayiz, sizin istediginiz oyuncu transferleri oyle kolay olmuyor.

Lens ve Love’i taraftarlar istedi. Larin Atiba’nin referansi ile alindi. Tolgay’i zamaninda herkes istedi, Ts’nin elinden kaptik. Rocco Sili milli takiminin oyuncusu.

Aldigimiz topcular bos adamlar degil.

Siz cok biliyonuz hangi ttansfer takima yarar, yaramaz. Konusup, elestirmek cok kolay.

Abu Abu diye soylenip duruyorsunuz. Nerde Abu ? Hangi takim cok begenmiste almis. Futbol zekasi SIFIR adam.  Talisca talisca diyorsunuz. Bakalim hangi buyuk kulupte oynayacak kariyerinin geri kalaninda. Her sapkadan tavsan cikaran futbolcu yildiz olmuyor. Abou ve Talisca’yi almis olsak 30-40 milyon euro girecekti bonservise sadece. Almis olsak, simdi dizimizi doverdik, nasil kazik yedik diye.  Butun futbolcularimizi cop yerine koyanlar, bunlarada cop muamelesi yapcakti. Sorun sistemde. Sistem futbolculari da kotu etkiliyor..

Senol hoca futbolculari ozgur birakiuormus. Super bir sistem. Salsin cayira futbolculari.

Ciftlige  donmus zaten takim. Herkes kafasina gore takiliyor.

Sistemsizlik, basibosluk almis basini gitmis. Fikret Orman mi mudahale etsin. Anlasilan o ki Senol Gunes’in takim uzerinde bir otoritesi kalmamis.

Tek sorun hoca degil ama suan puroblemin buyuk parcasi Senol Gunes’tir.

Bu kadronun bu kadar kotu oynamasinin tek sorumlusu hocadir. Ona buna mazeret uretip duruyorsunuz.

Atanin, tutanin iyi olacakmis. Yahu bir gidin isinize, boyle mi futbol izliyorsunuz siz. Iyi futbol yokmus, gol atmak varmis.

Takim adam gibi futbol oynatilsa ileri Necip’i de koysan gol bulursun bir sekilde. Takim gol pozisyonunu uretemiyor. Buldugumuz 2 pozisyonu cimbizla cekip, bu gol olsa mac 3-0 bitecek diye bir anlayis var.

Once takimda bir sistem kur, oyun planlari gelistir. Goller ve 3 puanlar zaten gelir. Bu sistemsizlik icinde en iyi santraforu alsak, onuda cop yaparsiniz.

Senol Gunes derhal takimdan ayrilmali, ilk adim budur.
Ayni sistemle
Gomez alman milli takimina cenk evertona abu tekrar porto11ne sosa milana marselona liyona taliska berazilya milli takimina, ozzi 150merkure, fabri tore ve kerim firay bile ingiltereye transfer oldu

Degisen senol gunes degil, degisen yonetimin frisat tiransferinden rotayi isimli yildiz oyunculara cevirmesi. Yildiz diye aldiklari da negredo lens medel mitrovic rokko falan yani

Para yok da bu sene paramiz yoksa gelecek sene hepten delikli kurus bulamayiz 1 milyar ciro yaptigin sene ne borcun azaliyor ne adam gibi transfer yapabiliyorsun ne de maas odeyebiliyorsun.

Senol gunese kizilabilecek bir tane konu var o konu tartismasiz, baskan “buyrun gecen agustostan beri hocamizin parasini da veremiyoruz” gibilerinden konusurken, emme basma tulumba gibi kafa sallamasidir. O anda lafi sokacakti, bana tiransferle gelmeyin kardesim, oynayanin parasini odeyin, dedim gidip mantar mantar adamlara mantar mantar paralar verdiler, diyecekti

Çevrimdışı mylife1903

Bu turbun tepkisi kotu olmadi aslinda. Bu ozzi falan zaten tesisler fulyada olsa gecen arabalardan bile islik yerdi.
Tesisleri anadolu yakisina falan goturunce boyle kopukluk oluyor, fbliler gibi tesis basip elde bicak futbolcu kovalamisligimiz yok ama arabayi cekip antreman seyrederken nasi desem azicik dusunduklerimizi dile getirmisligimiz vardir. Sonrasi baklava goturmek falan zaten bu isin.

Semtle camia arasinda bi kopukluk var, besiktas turkiyenin takimi olmustur ama dogumyerimiz koyicidir yani ona mahsuben bu futbolcular nereden geldiklerini bilmelidir. Daha onceleri de yazdim bu topcular haftada bir gun 4-5 kisi semte goturulmelidir. Otursun esnafla cay icsin kofte yesin resim cektirip tiras olsun o insanlari gorsunler o havayi koklasinlar.

Bana kalsa bunlari zonguldaka goturup madene sokarim simdilerde bilmem ama zonguldak eskilerde besiktaslinin en yogun oldugu sehirdi, madencinin ezilmisin, esnafin, halkin takimiyiz azicik topcular da bunun farkina varmali.
Senin taraftarin cigerine komur tozununu ceke ceke, cok agir kosullarda, insan bedeninin sinirlarini bi yarim kurusogan ve kuru ekmekle ile zorlayarak evine ekmek goturup, cocuk okutup, everip, mutlu olmaya calisiyor, findik ustunde ceviz yiyorsunun sonra bi kari terk edip gitti diye sarilik olmus insan fiziginde geziniyorsun, bunlar geldikleri yeri unutmaya basladi, ciktigi yere sokmadan bir silkmek lazim

Çevrimdışı savaş altay

:steamed:  :steamed:  :s20:  :akuma:

Çevrimdışı savaş altay

Lens'e de verdiğim süre doldu önümüzdeki ilk maç  :steamed:

Çevrimdışı savaş altay

@mylife1903  geldikleri yeri bayrakları biz çıkarttık sandıklardan diyenler yüzünden de unutmuş olabilirler.

Dışarı böyle yansıyorsa içeride neler dönüyordurdu kim bilir? Yokuşu ağaçlı yoldan bitirirken bizi kendilerinin

topladığını düşünenler zavallılar ya mekanı unutmuştur ya da zamanı!

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  geldikleri yeri bayrakları biz çıkarttık sandıklardan diyenler yüzünden de unutmuş olabilirler.

Dışarı böyle yansıyorsa içeride neler dönüyordurdu kim bilir? Yokuşu ağaçlı yoldan bitirirken bizi kendilerinin

topladığını düşünenler zavallılar ya mekanı unutmuştur ya da zamanı!
Renkli hayrani ve eziktir hatta cogumuz fb ve konya kombinesi aliyordu

Çevrimdışı tangaz

Durmadan sabah aksam baskani elestiren var.

Bu adam gelmese baticaktik. Her sene Mart’ta kazmayi vuracaz deyip vereceklerdi bogazdaki stadimizi.

Fikret Orman’in sattigi futbolculardan bir Marcelo’yu elestiririm o da ucuz gitti diye.

Adam Turk futbol tarihinin bir daha goremeyecegi satislari yapip, para ve prestij kazandirdi kulube.

Zaten borc batagindayiz, sizin istediginiz oyuncu transferleri oyle kolay olmuyor.

Lens ve Love’i taraftarlar istedi. Larin Atiba’nin referansi ile alindi. Tolgay’i zamaninda herkes istedi, Ts’nin elinden kaptik. Rocco Sili milli takiminin oyuncusu.

Aldigimiz topcular bos adamlar degil.

Siz cok biliyonuz hangi ttansfer takima yarar, yaramaz. Konusup, elestirmek cok kolay.

Abu Abu diye soylenip duruyorsunuz. Nerde Abu ? Hangi takim cok begenmiste almis. Futbol zekasi SIFIR adam.  Talisca talisca diyorsunuz. Bakalim hangi buyuk kulupte oynayacak kariyerinin geri kalaninda. Her sapkadan tavsan cikaran futbolcu yildiz olmuyor. Abou ve Talisca’yi almis olsak 30-40 milyon euro girecekti bonservise sadece. Almis olsak, simdi dizimizi doverdik, nasil kazik yedik diye.  Butun futbolcularimizi cop yerine koyanlar, bunlarada cop muamelesi yapcakti. Sorun sistemde. Sistem futbolculari da kotu etkiliyor..

Senol hoca futbolculari ozgur birakiuormus. Super bir sistem. Salsin cayira futbolculari.

Ciftlige  donmus zaten takim. Herkes kafasina gore takiliyor.

Sistemsizlik, basibosluk almis basini gitmis. Fikret Orman mi mudahale etsin. Anlasilan o ki Senol Gunes’in takim uzerinde bir otoritesi kalmamis.

Tek sorun hoca degil ama suan puroblemin buyuk parcasi Senol Gunes’tir.

Bu kadronun bu kadar kotu oynamasinin tek sorumlusu hocadir. Ona buna mazeret uretip duruyorsunuz.

Atanin, tutanin iyi olacakmis. Yahu bir gidin isinize, boyle mi futbol izliyorsunuz siz. Iyi futbol yokmus, gol atmak varmis.

Takim adam gibi futbol oynatilsa ileri Necip’i de koysan gol bulursun bir sekilde. Takim gol pozisyonunu uretemiyor. Buldugumuz 2 pozisyonu cimbizla cekip, bu gol olsa mac 3-0 bitecek diye bir anlayis var.

Once takimda bir sistem kur, oyun planlari gelistir. Goller ve 3 puanlar zaten gelir. Bu sistemsizlik icinde en iyi santraforu alsak, onuda cop yaparsiniz.

Senol Gunes derhal takimdan ayrilmali, ilk adim budur.

evet atanın tutanın iyi olacak bu futbolun 1 numaralı kuralıdır elbette geri kalan mevkilerde önemli topu getirecekler ki gol atabilelim ama önde gomezin yerine larin olsaydı sen 15-16 sezonu şampiyon olacağını mı sanıyorsun? sistemsizlik die bişey yok ortada sistem var 4-2-3-1 benim beğenmediğim bir sistem ama hocanın sistemi bu, eldeki oyuncular birey birey ele alındığında kötü değil ama öyle söylendiği gibi iyi de değil. hocayı 2. şampiyonluk sonrası gönderelim die çok söyledik burada yönetim göndermemeyi maaşına zam yapmayı seçti o zaman hocanın beğenmediğimiz sistemine göre transfer yapacaktık. sistem gomez sosa olcay töre atiba ozzi şeklinde ileri uç ile oynanırken tıkır tıkırdı sonra niye dikiş tutmadı çünkü yerlerine gelenler sisteme uymadı. başkan oyuncu satmadı hoca oyuncu yetiştirdi ve/veya parlattı sattı. madem bu işin alameti ferikası başkan ee şimdi niye eli değmiyor bu işlere.rekor gelir elde ediyoruz borcumuz düşer mi die bekliyoruz düşmediği gibi oyunculara maaş ödeyemiyoruz gidip faizle para çekip maaş ödemesi yapıyoruz borç büyüyor. koskoca yaz tek adam almadan lige başlattı takımı gidenlerin yerini doldurmadı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ayni sistemle
Gomez alman milli takimina cenk evertona abu tekrar porto11ne sosa milana marselona liyona taliska berazilya milli takimina, ozzi 150merkure, fabri tore ve kerim firay bile ingiltereye transfer oldu

Degisen senol gunes degil, degisen yonetimin frisat tiransferinden rotayi isimli yildiz oyunculara cevirmesi. Yildiz diye aldiklari da negredo lens medel mitrovic rokko falan yani

Para yok da bu sene paramiz yoksa gelecek sene hepten delikli kurus bulamayiz 1 milyar ciro yaptigin sene ne borcun azaliyor ne adam gibi transfer yapabiliyorsun ne de maas odeyebiliyorsun.

Senol gunese kizilabilecek bir tane konu var o konu tartismasiz, baskan “buyrun gecen agustostan beri hocamizin parasini da veremiyoruz” gibilerinden konusurken, emme basma tulumba gibi kafa sallamasidir. O anda lafi sokacakti, bana tiransferle gelmeyin kardesim, oynayanin parasini odeyin, dedim gidip mantar mantar adamlara mantar mantar paralar verdiler, diyecekti

:claps:

birde istediğim tek oyuncuyu bile almadın bir kere bile kampa transfer yetiştirmedin die de ekleyebilirdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

alacaktık bu oğlanı üstüne binip gidecektik aleximiz olacaktı etrafına bir iki de transfer yapacaktık yürüyüp gidecektik.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Shakira konserinden sonra GREMİO ARENANİN zemini :bandit:

Kadın üstünden geçtiği yeri enkaza çeviriyor anasını satayim :bandit: :biggrinking:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Shakira konserinden sonra GREMİO ARENANİN zemini :bandit:

Kadın üstünden geçtiği yeri enkaza çeviriyor anasını satayim :bandit: :biggrinking:

biz o konserle zemini kaybettiğimiz gibi üste 1 lira bile almadığımız söyleniyor  :alala:

Çevrimdışı underworld

Underworld Guntekin sanki oyunculari elestirmis. Bazi isimler donse oyun kalitesi 2 kat artar diyor. Ronaldo’yu Messi’yi de getirsen bir halt olmaz Senol hocanin futbol oynatma sistemiyle.
2 kat atar ama bu düzenle bir cacık olmaza getiriyor.
Yani gene sadece kaliteyle günü kurtarmaya çalışıyora getiriyor

Çevrimdışı mylife1903

alacaktık bu oğlanı üstüne binip gidecektik aleximiz olacaktı etrafına bir iki de transfer yapacaktık yürüyüp gidecektik.
Beyinsizdi subyandi falan ama sokuyordu evelemeden gevelemeden zamaninda fulyanin tapusunu verip aleksi alak demistik simdi de nevzat demiri verip taliskayi almak lazimdi. 10 senede 7 kere clye goturse 3 tane nevzat demir yapardin. Otobus gibi calistiracaktin taksi pilakasi gibi
Yemisim avrupasini falan turkiye liginde sahada yatarken gol atabilen oyuncu seni sampiyon yapar
Sekil 1a yatarken rovosanta ile sokabiliyorsa o efsanedir iste

Çevrimdışı underworld

Talisca hokkabazın teki onunla tuvalete bile gidilmez.
Benfica nın sıkıntı çektiği adam bizi dokuz doğurtturur.

Çevrimdışı tangaz

2 kat atar ama bu düzenle bir cacık olmaza getiriyor.
Yani gene sadece kaliteyle günü kurtarmaya çalışıyora getiriyor

güntekin biliç zamanı beşiktaş ceza sahasına çok adamla girmiyor die eleştirirdi ertesi sene gomezli kadro için ceza sahasına 5-6 adam giriyor bak nasılda goller gelmeye başladı diyordu şimdi gene ceza sahasına adam girmiyor dior. biliç kadrosu ile güneş kadrosu arasıdnda tek fark demba yerine gomezin girmesiydi yedektende pekto yerine cenk giriyordu hoca farkı nedeniyle aynı kadro değişim göstermişti şimdi hoca aynı ama kadro ogünlerden çoook farklı. bu oyuncu profilinden çok da şey etmemek lazım.

Çevrimdışı tangaz

Talisca hokkabazın teki onunla tuvalete bile gidilmez.
Benfica nın sıkıntı çektiği adam bizi dokuz doğurtturur.

benfica ne sıkıntı çektiki 1 koydu 6-7 katı kazandı

keşke bütün sıkıntılarımız böle olsa

Çevrimdışı underworld

takım enine - boyuna mesafesinden, pres noksanlığından, oyun kopukluğundan bahsediyor.
Senin dediğin o zamanki gün için doğruydu ama şimdi durum çok farklı.

Şu anda hocası, topçusu ilk defa bir araya gelmiş toplama takım gibiyiz.
güntekin biliç zamanı beşiktaş ceza sahasına çok adamla girmiyor die eleştirirdi ertesi sene gomezli kadro için ceza sahasına 5-6 adam giriyor bak nasılda goller gelmeye başladı diyordu şimdi gene ceza sahasına adam girmiyor dior. biliç kadrosu ile güneş kadrosu arasıdnda tek fark demba yerine gomezin girmesiydi yedektende pekto yerine cenk giriyordu hoca farkı nedeniyle aynı kadro değişim göstermişti şimdi hoca aynı ama kadro ogünlerden çoook farklı. bu oyuncu profilinden çok da şey etmemek lazım.

Çevrimdışı tangaz

takım enine - boyuna mesafesinden, pres noksanlığından, oyun kopukluğundan bahsediyor.
Senin dediğin o zamanki gün için doğruydu ama şimdi durum çok farklı.

Şu anda hocası, topçusu ilk defa bir araya gelmiş toplama takım gibiyiz.

ilk defa bir araya gelmesekte çok kan kaybettik hücumda ve gelenler enine boyuna yayılan profiller napacak hoca kırbaçlamı ortaya toplayacak oyuncuları

Çevrimdışı kyiv

Taliscayı fazla abartıyoruz gibime geliyor. Şu anda üretkenlik olarak yerlerde süründüğümüz için Talisca olsaydı bizi taşırdı diye düşünüyoruz. Bana kalırsa da Talisca asla sağlam karakterli (futbol anlamında ve menajer anlamında) bir futbolcu değil.Geçmiş 2 yılda verdiğini, bu sezonda vereceğinin garantisi var mıydı?veya sakatlanırsa abu gibi 3,4 ay olmazsa?

Çevrimdışı underworld

İşte böyle övünülen genç brezilyalı oyuncuyu bu paraya satmak zorunda kalıyor

Benfica çine 20 ye satar mıydı normal şartlarda.
benfica ne sıkıntı çektiki 1 koydu 6-7 katı kazandı

keşke bütün sıkıntılarımız böle olsa

Çevrimdışı underworld

ilk defa bir araya gelmesekte çok kan kaybettik hücumda ve gelenler enine boyuna yayılan profiller napacak hoca kırbaçlamı ortaya toplayacak oyuncuları
Yayılmayanlardan yola çıkacak

Çevrimdışı kyiv

Az önce Kayseri maçının özetini veriyordu.Maçın özeti kazandığımız halde bazı futbolcuların özetini veriyordu. Takımın ana problemi isteksizlik ve ciddiyetsizlik. Kayserinin attığı gole bakıyorum arkadaşları gelen rakibi karşılayıp alan kapatmaya çalışırken senin orta sahan Tolgay 1 dakika yerden kalkmıyor. Böyle bir zihniyetle nasıl başarılı olursun? Resmen arkadaşlarına ihanet ediyor. Fakat tek ihanet eden o değil ki quaresmanın yaptıkları ortada. Böyle bir ortamda hiçbir şekilde şans alamayan futbolcuların şevki kırılmaz mı? Hoca takımı birleştiremiyor. Neden bilemiyorum. Hocaya sormak lazım Tolgay neden kıçını yerden 10 dakikada kaldırmıyor?Neden gol girişiminde bulunmuyor?Hafta içi antrenmanlarda ne yapıyorlar? Ekstra gol için çalıştırmıyor mu?
Dönüyorum dolaşıyorum başarısızlıkta her yol beni Hocaya çıkarıyor.