Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742628 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Talisca hokkabazın teki onunla tuvalete bile gidilmez.
Benfica nın sıkıntı çektiği adam bizi dokuz doğurtturur.
Para dışında hiç bir sıkıntısı yoktu çocuğun. Ne kimsenin üzerine işedi

ne haklı eleştiriye kulak tıkadı ne de sahada yattı.. Eli belinde diyenler 30 metreden

yolladığı füze sonrasında sevinmek için bile koşmadığını kavrayamanlar işte.

10 numarayı 10 olmasa bile verecektin. Millet nerelerde kayıt altına alınıyor, görüyoruz

seninki havuzun başında şişe vurmaya çalışıyor, hayatı top çocuğun. Herkesin bir derdi var

çocuk da hayatını garanti altına almaya çalışıyor, bir şey yazacağım yine iletim silinecek;

bit gibi ortada dolanıyor, sokuyor sokuyor oradan oraya sürülüyor. Sana da bana da gelirdi.

Dünyanın bir ucuna giderdin. Sıkı pazarlık sonunda kaptanlık harici neyin varsa verecektin.

Krampon bile yapardın elemana renkli çocukları giyerdi T10 diye.

Bir de sözleşme sonrası zam yok maddesi koyardın, ne olacağı belli olmaz potansiyeli

sınırsız çocuğun. 30 bıraksa şaşıran olmazdı. Ali Ece de geçen buna çıkıştı, kimsenin aklından

çıkmadı Talisca, çıkamaz! Fikret Orman bey kalmak istemedi diyor, istediği rakamın altında

verirsen kalmaz. Çocuk Beşiktaş diyemiyor biz bizim gibi düşünmesini istiyoruz. Para istiyormuş,

bulgur mu verecektik?

Çevrimdışı savaş altay

ilk defa bir araya gelmesekte çok kan kaybettik hücumda ve gelenler enine boyuna yayılan profiller napacak hoca kırbaçlamı ortaya toplayacak oyuncuları
Yetersizlik ispatı.

Çevrimdışı savaş altay

Taliscayı fazla abartıyoruz gibime geliyor. Geçmiş 2 yılda verdiğini, bu sezonda vereceğinin garantisi var mıydı?veya sakatlanırsa abu gibi 3,4 ay olmazsa?
Geçmiş 2 yılda verdiğini kimden destek alıp vermiş bunun kanıtını sunun

sonrasında biz de kabul edelim  :bandit:  Kafa golleri var sadece onda da

kanat güzel orta göndermese atamazdı demeyeceksiniz herhalde?

Çevrimdışı savaş altay

Geçen yıldan farklı değil takım boyu Medel her hafta bir ankle break veriyor,

top 10 çalımlarda videolarda boy boy geziyor, bu hafta da kırdılar bileğini.

Medel'in başa çıkamadığını Talisca çıkmalıydı diye çıkışıyoruz, zamanın Atiba'sı

bile baş edemez bununla.

Çevrimdışı underworld

Benfica ya mariz yapıp İngiltere'ye gidecem ayağına bu yaşta çine giden bize neler yapmaz.
Her devre arası ve sezon sonu kan kusardık.
Kusmaya yakın bir devre arası dönemi de olmuştu

Çevrimdışı savaş altay

Beyinsizdi subyandi falan ama sokuyordu evelemeden gevelemeden zamaninda fulyanin tapusunu verip aleksi alak demistik simdi de nevzat demiri verip taliskayi almak lazimdi. 10 senede 7 kere clye goturse 3 tane nevzat demir yapardin. Otobus gibi calistiracaktin taksi pilakasi gibi
Yemisim avrupasini falan turkiye liginde sahada yatarken gol atabilen oyuncu seni sampiyon yapar
Sekil 1a yatarken rovosanta ile sokabiliyorsa o efsanedir iste

Abi çocuk 30 metreden topun şeklini değiştirip sokuyordu 2 metre koşup çıldırmıyordu.

Standart bu diyordu! Bizimkiler ruh yok bunda diyordu o dönemler  :lol:

Beklediğim cool agresiflik de mevcut idi Talisca'da. Sokacaksın, boka bakar gibi bakacaksın.

Sen zıpla, sevin sanane adamdan yahu. Her şeye kulp, bize de şimdi sapı.

Çevrimdışı mylife1903

benfica ne sıkıntı çektiki 1 koydu 6-7 katı kazandı

keşke bütün sıkıntılarımız böle olsa
Abi 4 milyona mi ne almislardi 300-400 de eline vermislerdir tas catlasa
2 sene bize kiralayip herifin kendilerine maliyetini cikarttilar sonra 20milyonlara cine caktilar
Ticaret basarisi
Al sat boyle yapilir
Mitovice 4.2 verip sonra satmaya calismak degildir sat sat sat felsefesi
Bu isin yan giderleri de var
Belese kondugumuz cenki 25 satmak mesela bizim icin basaridir ama yerine koyacak adamin yoksa ustune gidip gelen o parayi negroya lense larine veriyorsan hala pektoyu besliyorsan o satislar da tartisilir

Çevrimdışı mylife1903

Taliscayı fazla abartıyoruz gibime geliyor. Şu anda üretkenlik olarak yerlerde süründüğümüz için Talisca olsaydı bizi taşırdı diye düşünüyoruz. Bana kalırsa da Talisca asla sağlam karakterli (futbol anlamında ve menajer anlamında) bir futbolcu değil.Geçmiş 2 yılda verdiğini, bu sezonda vereceğinin garantisi var mıydı?veya sakatlanırsa abu gibi 3,4 ay olmazsa?
Abi taliska olayi az farkli
Simdi bir adam para istiyor, iki rahati seviyor
Ispanyada buna 2 milyon maas verecek hangi takim var, real barca falan almaz zaten, atletikoda falan da oynayamaz, eplye gidemiyor zaten, firansada maasini verecek takimlardan psg bunu almaz bi monakoda koyabilirlerdi bunu takima, almanyada kimse almaz, italyada zaten oynayamaz.
Anca bizde oynardi bu cocuk. Tonla eksigi var ama cogu futbolcuda olmayan sihir var bunda, heryerde herkese hersekil atiyor bu

Çevrimdışı mylife1903

İşte böyle övünülen genç brezilyalı oyuncuyu bu paraya satmak zorunda kalıyor

Benfica çine 20 ye satar mıydı normal şartlarda.
Benfika cine 20ye satmayacagi oyuncuyu sana kiralamaz

Çevrimdışı mylife1903

Benfica ya mariz yapıp İngiltere'ye gidecem ayağına bu yaşta çine giden bize neler yapmaz.
Her devre arası ve sezon sonu kan kusardık.
Kusmaya yakın bir devre arası dönemi de olmuştu
Ben futbolcu olsam taliskanin menejerinin kapisinda yatardim
Menejerin isi futbolcunun haklarini savunmak
Sen negro gibi zombiye 4.35 verecek butceyi buluyorsan taliskanin menejeri de 3.5 ister

Çevrimdışı underworld

İşte adam arızalı reyis
Benfika cine 20ye satmayacagi oyuncuyu sana kiralamaz

Çevrimdışı tangaz

Yayılmayanlardan yola çıkacak

kim o yayılmayanlar? ben göremiyorum walla
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Abi çocuk 30 metreden topun şeklini değiştirip sokuyordu 2 metre koşup çıldırmıyordu.

Standart bu diyordu! Bizimkiler ruh yok bunda diyordu o dönemler  :lol:

Beklediğim cool agresiflik de mevcut idi Talisca'da. Sokacaksın, boka bakar gibi bakacaksın.

Sen zıpla, sevin sanane adamdan yahu. Her şeye kulp, bize de şimdi sapı.
Ya adam zaten eksik oyuncu, mevkisiz oyuncu tek meziyeti var topu sokuyor.
Al bizim takimda bir suru oyuncu var
Ozzi var yuksek ayku, oyun gorusu, hissiyati, topla iliskisi iyi
Al karijma var safi yetenek, azicik nasi desem aykusu dusuk ama mevkisi de var yetenegi de var
Al mesela tolgay, yetenekli cocuk top ayagina yakisiyor, sertligi var oyun gorusu var
Pekto var mesela pirlanta gibi cocuk, sabunsuz tecavuz eder hissetmessin, sessiz sakin yatiyor kokmaz bulasmaz
Bunlar gol atamiyor iste, o gol yok mu gol onu herkes atamiyir, yetenekli ol, akilli ol, caliskan ol gene de yetmiyor gol icin.
Gomez cok mu yetenekliydi topu versen ayaginda 3 sefer sektiremez
Taliskanin olayi topu kaleye sokmak 40mden alti pastan sol ayak sag ayak kafa vole demivole sadece kaleye sokuyor.
Aleks gibi adam yillarca fbde oynadi. Avrupada oynayacak kalitesi mi yoktu vardi ama yettiremiyordu belki soru sevmiyordu burada efsane oldu, neden? Topu kaleye sokuyordu herif 20-25 gol attigi sezonlar var, 20 tane de asist koyuyordu sepete.

Çevrimdışı underworld

Ben futbolcu olsam taliskanin menejerinin kapisinda yatardim
Menejerin isi futbolcunun haklarini savunmak
Sen negro gibi zombiye 4.35 verecek butceyi buluyorsan taliskanin menejeri de 3.5 ister
J. Figer miydi neydi onun evlatları mı nedir hepsi tehlike.

Zaten mesele para olsaydı bizde hertürlü kalırdı ama adam açıkça kalmak istemiyorum demiş.
Büyük ihtimalle İngiltere ayağına kandırdılar ( Şenol hocayı bile kandırmışlardı) sonra ing hikaye çin den iyi avanta koparırız ayağına bu kepçe kulağı çine çaktılar.
 oynadığı takım da Çin'in brezilya şubesi gibi.

Çevrimdışı mylife1903

İşte adam arızalı reyis
Yas yemisim arizasini, arizasi olmasa psgde oynar cine gitmez.
Bizim takimdakiler hepsi tam yani bi bunun arizasi var.
bunu pamuga sarmak lazimdi yahu
Gomezin arkasina falan koysan bunu cok acayip isler oldu, 1-2 kere dayak yerdi ama cok fantastik isler olurdu bizim ligde

Çevrimdışı underworld

Gomezin arkasina falan koysan bunu cok acayip isler oldu, 1-2 kere dayak yerdi ama cok fantastik isler olurdu bizim ligde
Ye de reyis adam kalmak istemiyorum demiş başka ne diyecen.
Mesele para olsaydı şu kadar verirseniz kalırım der iş bir şekilde bağlanırdı ama adamın küçük kafasını kiralayanlar çoktan bunu uçurmuşlar bu diyardan.

Çevrimdışı mylife1903

Zaten mesele para olsaydı bizde hertürlü kalırdı ama adam açıkça kalmak istemiyorum demiş.
Büyük ihtimalle İngiltere ayağına kandırdılar ( Şenol hocayı bile kandırmışlardı) sonra ing hikaye çin den iyi avanta koparırız ayağına bu kepçe kulağı çine çaktılar.
O figer imza parasini turkiyeye sokan adam herhalde. Iyi menejerdi.
Boylesi satarken de sana kazandirir iyi gecineceksin, adami adliye koridolarinda surundurursen, parasini zamaninda odemezsen, ayagina basildiginda ayagi kirilmadigi icin kart gorurse kalmaz tabi
Yurtdisinda polise falan dusunce omrunden omur gidiyor ya ispanyada da oldum mesela ben polislik ulan gerilim filmi gibi, tutup atacaklar iceri sonra geceyarisi ekspiresi olacak diye donlara dolduruyin.

Çevrimdışı savaş altay

@underworld tutulmuş buna reis  :lol:

Pepe'ye 4.5 atabiliyorsun Tr maksimumu 5 desek, 5 'den 5 yıl sözleşme çakarım,

bizim uçakla anasını görmeye de gider gelir. Gomez Talisca unfair olurdu reis. İyi bir

Fw + Talisca banko şampiyonluk. Bir de Avrupa diyenler var çeyrek çeyrek orada da ilerlerdik.

5 sene sonra fs enselerindeydik renklilerin.

Çevrimdışı savaş altay

@underworld mevzu para değil diyen, parası hazır Talisca'nın diyen ile aynı kişi değil mi?

Başka sorum yok.

Çevrimdışı mylife1903

Ye de reyis adam kalmak istemiyorum demiş başka ne diyecen.
Mesele para olsaydı şu kadar verirseniz kalırım der iş bir şekilde bağlanırdı ama adamın küçük kafasını kiralayanlar çoktan bunu uçurmuşlar bu diyardan.
Adam 10 numara isterken 3.5 isterken sen gevrek gevrek belese konmaya kalkacaksin sonra adami benfika esir alacak kampa gondermeyecej, sozlesmeyi uzatacak anca ondan sonra gonderecek
Adama da 2.5 falan teklif edersen kalmaz tabi.
Bunlarin karilarini baglayacaksin is yengede bitiyir
Sen istedigin kadsr bu kilibiklara anlat bunlsr menejerin kolesidir. Aksam yataga yatinca kari kulagina ufler menejerin olmadigi pzosiyonda. Butun sene andersoncugum negro 4.35 lens 2.5 pekto1.7 larin 1.6
Toplam 10 gol sen 1.5 toplam 20 gol doye uflerse o herifi baglasan da tutamazsin. Bu guneyamerikalilar nedense acayip kilibik oluyor arkadas, cak tokati oturt

Çevrimdışı tangaz

kalmak istemiyorum dediğini ben duymadım hiç benim gördüğüm röportajlarda top başkanda ben kalmak istiyorum diyordu. burada top başkanda derken bonservisimi al arpamı abuş negro seviyesine çek sırtıma semeri vur meali çıkıyor. kalmak istemiyorum dedi dien başkan, aynı başkan sözleşmeler kasada demiyormuydu. hangi kasa hangi sözleşme?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı savaş altay

Adam 10 numara isterken 3.5 isterken sen gevrek gevrek belese konmaya kalkacaksin sonra adami benfika esir alacak kampa gondermeyecej, sozlesmeyi uzatacak anca ondan sonra gonderecek
Adama da 2.5 falan teklif edersen kalmaz tabi.
Bunlarin karilarini baglayacaksin is yengede bitiyir
Sen istedigin kadsr bu kilibiklara anlat bunlsr menejerin kolesidir. Aksam yataga yatinca kari kulagina ufler menejerin olmadigi pzosiyonda. Butun sene andersoncugum negro 4.35 lens 2.5 pekto1.7 larin 1.6
Toplam 10 gol sen 1.5 toplam 20 gol doye uflerse o herifi baglasan da tutamazsin. Bu guneyamerikalilar nedense acayip kilibik oluyor arkadas, cak tokati oturt

Güzel açıklama. Paradan daha büyük bir olay var sanki. Vermediler istediğini konu kapandı.

Her yere ben sokup çıkaracağım standart kabul edileceğim? Standart olan benim soktuklarım der o da  :bandit:

Çevrimdışı savaş altay

kalmak istemiyorum dediğini ben duymadım hiç benim gördüğüm röportajlarda top başkanda ben kalmak istiyorum diyordu. burada top başkanda derken bonservisimi al arpamı abuş negro seviyesine çek sırtıma semeri vur meali çıkıyor. kalmak istemiyorum dedi dien başkan, aynı başkan sözleşmeler kasada demiyormuydu. hangi kasa hangi sözleşme?
:claps: