Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742546 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Furkan Sarper

2017 yılında 4-3 kazandığımız trabzon deplasmanı macının tamamını izlemek istiyorum, yardımcı olabilecek var mı? biraz gerçek beşiktaş izlemek istiyorum  :)

Çevrimiçi Necmi

Abi birde bu açıdan bak bu açıdan daha fena biz yine ucuz yirtmisiz :duman:

:nerd:
ne yapmış orda sahnede dolaşırken çimleremi işemiş :alala:
bir prof açıklamış ülkede bir çim hastalığı salgını varmış konser sadece hastalığı artmasına
neden oldu demiş yoksa şu anda aynı sorun 5 stadda daha yaşanıyormuş.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadas bu talisca geldiginde demedi mi kucuk bebegim vardi benfica bir tek benim maasimi yatirmamisti bana insan gibi davranmadilar diye. Simdi cikmis beni ben yapan benfica falan diyor. Karaktersiz. Iyi ki gitti. Gittigine bi gram uzulmemistim zaten. Ayip.
Normal yahu yarin turk gazeteci gitse menejeri benzer seyler soyletir, acik kapi birakacan

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Fernandes gelmesin mi?
ben giden oyuncunun dönmesi meraklısı değilim bu güne kadar kim dönmüşde fayda sağlamış
kapıdan çıkanın topuğuna bakmayacaksın. denenmiş tekrar denenmez ne şekilde olursa olsun
bir kere gidenin yolu açık olsun şu anda taliscada istemem aslında dünyada oyuncumu kalmadı
bir şey daha söyleyeyim eskiye rabet olsa bit pazarına nur yağardı.

Çevrimdışı savaş altay

ben giden oyuncunun dönmesi meraklısı değilim bu güne kadar kim dönmüşde fayda sağlamış
kapıdan çıkanın topuğuna bakmayacaksın. denenmiş tekrar denenmez ne şekilde olursa olsun
bir kere gidenin yolu açık olsun şu anda taliscada istemem aslında dünyada oyuncumu kalmadı
bir şey daha söyleyeyim eskiye rabet olsa bit pazarına nur yağardı.
Mantığını anladım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Visca son 3 sezonda 45 gol, 32 asist yapmış..
Maaşı yıllık 850 bin euro..🤔🤔

Fırat Güneyer...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

hoca değişikliğinin şu anda bir faydası olmaz hocayı en çok eleştiren benim ama bu takımı tekrar ayarlarına
oturtacak olanda şenol Güneşdir ben şu an başka bir durumu düşünemiyorum. Yeni gelecek hoca ile çok büyük kaoslar çıkar.
sadece hocanın yaptığı yanlışları artık birinin ona söylemesi gerekiyor. Zaten taraftarda bunu gayet iyi anlattı. Hocaya devam desteğini
verdi ama takımın gidişatındanda sorumlu tuttu.

Kesinlikle katilmiyorim. Tribun tepki koyarak takimi hicbir sekilde iyi yonde etkileyemez. Tribunun yararli olacagi tek sey bilet-forma almak, tribunde takimi desteklemek, rakibi bunaltmak. Onun disinda yapilan hersey taraftarin kendi egosunu tatmin etmesidir. Fikret Orman’in anlatmaya calistigi gibi. Bizler musteriyiz.
Guzel futbol izlemek icin para veriyoruz. Futbolun geldigi nokta budur. Aci ama gercek, duygusal hicbir sey kalmadi. Para ve basariya bakiyor hersey.

Milyon eurolarin, boyle saglam kontratlarin yapildigi endustriyel futbolda taraftarin tepkisi hicbir ise yaramaz. Ne yani simdi oyuncular, yonetim, Senol hoca ders mi cikardi bu hafta. Korku verdiniz biraz, onumuzdeki gunlerde alinan kotu sonuclardan cikacak tepkiden tedirginlerdir. Baska da birsey olmaz.

Taraftarin gucu istifa ettirir ama oyle takimi iyi yola sokmaz tepkisi.

Benim anlamadigim Hoca simdi guzel sekilde gitse ne olacak ? Zaten gidecek.

Takim her hafta ustune koyarak dusuyor. illa dibe vurup, hocaya kufur ederek mi yollicaz.

Ortada TD yoksa kalsin. Bilmiyorum var mi yok mu. Yonetim umarim arastirmaya baslamistir.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Takimi bir arada tutabilecek bir TD yok basimizda. Bundan sonra verilen her tepki takimi dahada parcalayacaktir.

Senol hoca kameralara Tore,q7, Oguzhan ile sakalasma pozlari verir. Antreman macinda kazanan takim sanki super bir takimdaslik havasi varmis gibi poz verir bizde bu hafta farkli olacak diye kandiririz kendimizi. Sene sonu bakmisiz 6. Bitirmisiz ligi

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Love da gol kraliydi. Bizde cop.

Visca’yi al getir o da cop olur.

Sistemin olmadigi takimda Messi’de coptur (Arjantin)

Fırat Güneyer...

Çevrimdışı savaş altay

Talisca maç kazandırır ama şampiyon yapamaz, üzerine takım kurup yola çıkacağın oyuncu değil.
Kaldı ki en iyi iki maçımızın geçen sene onun oynamadığı maçlar olduğunu burada çok konuşmuştuk.

Neden bu kadar gündeme geliyor derseniz şu an ki psikolojimiz başka bir şey değil.
Aksiyonu oldu bugün ondan. Beğenilen topçu konuşulur, biz kazandığımızda da sohbetini ettik  :)

Bu gün çok konuşuldu o sebeble şampiyon yapar, yapamaz o uzun konuya girmeyeceğim  O0

Çevrimdışı underworld

Arkadas bu talisca geldiginde demedi mi kucuk bebegim vardi benfica bir tek benim maasimi yatirmamisti bana insan gibi davranmadilar diye. Simdi cikmis beni ben yapan benfica falan diyor. Karaktersiz. Iyi ki gitti. Gittigine bi gram uzulmemistim zaten. Ayip.
Benfica için destan yazmış resmen gözlerimden yaş geldi

Çevrimdışı underworld

Maaşı yıllık 850 bin euro..

Fırat Güneyer...
Hantır çalışıyor...

Çevrimiçi Kartal Ç

Fırat Güneyer...

bizde oynamak için yıldız oyuncu maaşı ister. malum larine bile eski maaşının kaç katını veriyoruz.
ayrıca söylendiği gibi bize gelen futbolu unutuyor. bilekler betonlaşıyor.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Istifaya cagirilmaz Senol Gunes. Oturulur konusulur. Yollar ayrilir.
Ancak devam edersek sonu istifaya cagirmaya gider.

Çevrimdışı Orhan_

iyide benim indirgediğim konu iki oyuncu değil hocanın kendisi zaten bunu elbette oyuncu üzerinden yapacağım quaresma orta açıyor dediğimde bu aslında quaresma eleştirisi değil kenarda bunu engelleyecek hoca var sürekli oyuncuların topu quaresmaya atması tek şeyle açıklanır quaresma bütün takıma baskı yapıyor topu kendisine atsınlar diye buna şahit olduk kenardada buna göz yuman bir hoca var bir süre sonra bu diğer oyuncularda aman banane vereyim quaresmaya bitsin anlayışı hakim oldu. hoca mutlu maç sonlarında yeterli orta açtık diyor quaresma mutlu her top ona geliyor. ozi mutlu orta sahada riske girmeden 90 dakikayı bitiriyor. gg biraz telef oluyor quaresmanın arkasında ama olcak o kadar. GG demişken bir senedir kötüleniyordu şimdi takımın neden en iyi oyuncusu olmaya başladı acaba bunun taraftarın ciddi tepkileri yüzünden son dönemler orta oyunundan kaçınmanın etkisimi oldu acaba  :naughty:
birde gene taraftar baskısından oyunu merkeze taşıma çabaları artınca birden ozi nin aslında ne kadar yetersiz oyuncu olduğumu görünmeya başladı  aynı şekilde quaresmaya her top atılmayınca orta açma düştüğünde quaresmanın verdiği zararlar daha fazlamı görünmeye başlandı merkez oyununa dönmeye çalışınca birden fişek denen canerin aslında hiçde fişek olmadığımı ortaya çıktı neden taraftar bu oyunculara yöneldi birden. geçen sene bütün suçu taliscaya atmışlardı oysa o gitti herşeyin düzelmesi gerekmiyormuydu  :alala:
iki oyuncu değil ben üç senedir hoca eleştiriyorum burda bunu elbet oyuncu üzerinden yapacağım sonuçta o oyuncuyuda o oyunuda oynatan hoca ben her oyuncunun yanlışlarını hep söyledim bir quaresma değil ozi tolgay cenk hatta atiba bile eleştirdiğim oyuncular oldu ben iki sene önce kutuda çoğalamıyoruz demişdim tuhaf şimdi herkes söylüyor keşke o zaman söylenseydide bu hatalar bu seviyeye gelmeseydi. ama aslında benim eleştirim hoca üzerineydi kimsede hocaya toz kondurmak istemiyordu. şimdide love yiyelim sonra ljajici yeriz sonrada onların yerine gelenleri yeriz olur biter.

Merkez orta sahalar yüzünden takım boyu uzuyor diyorsun abi. E biz Medel-Atiba oynadık, Medel-Ozi oynadık, Atiba-Ozi oynadık... Tolgaylı varyasyonları da oynadık. Başka oyuncu da yok o bölgede oynayacak. Takım boyu 1 ila 2 metre değiştiyse değişmiştir. Buradan nasıl bir Şenol Güneş ve oyun eleştirisi çıkartacağız?

Oğuzhan mı diyor Quaresma'ya Babel'e çizgiye basın ve statik oynayın diye. Tolgay mı söylüyor takımda derinliğe ihtiyaç yok diye. Bunlar hocanın ana planıydı, adım adım geldik, adım adım dibe yaklaştık.

Bunları söylerken bu iki oyuncunun eleştirilecek yönleri yok demiyorum. Bir dolu vardır ama artık bütün oyunu oyuncular üzerinden anlatmak olmuyor. Ki bizim tek problemimiz takım boyunun uzunluğu da değil. Her alanda sıkıntımız var. Hepsinin de sorumlusu 2-3 oyuncu olamaz.

Çevrimiçi Necmi

Merkez orta sahalar yüzünden takım boyu uzuyor diyorsun abi. E biz Medel-Atiba oynadık, Medel-Ozi oynadık, Atiba-Ozi oynadık... Tolgaylı varyasyonları da oynadık. Başka oyuncu da yok o bölgede oynayacak. Takım boyu 1 ila 2 metre değiştiyse değişmiştir. Buradan nasıl bir Şenol Güneş ve oyun eleştirisi çıkartacağız?

Oğuzhan mı diyor Quaresma'ya Babel'e çizgiye basın ve statik oynayın diye. Tolgay mı söylüyor takımda derinliğe ihtiyaç yok diye. Bunlar hocanın ana planıydı, adım adım geldik, adım adım dibe yaklaştık.

Bunları söylerken bu iki oyuncunun eleştirilecek yönleri yok demiyorum. Bir dolu vardır ama artık bütün oyunu oyuncular üzerinden anlatmak olmuyor. Ki bizim tek problemimiz takım boyunun uzunluğu da değil. Her alanda sıkıntımız var. Hepsinin de sorumlusu 2-3 oyuncu olamaz.
ne diyorsun anlamadım burda kimse demezken ben bunları söylüyordum oyunu anlatırken oyuncu üzerinden anlatırsın bu normal olan
ama sonuçta anlattığın şey sistemin yanlışlığı ben quaresma sürekli orta açıyor diye tepki veriyorsam aslında verdiğim tepki oyun sistemine oluyor,
hoca istemese oyuncu bunu oynayamaz oynarsada kenara alınır. bu kadar basit  ben kaç senedir bunları konuşuyorum sürekli oyuncumu eleştirdiğimi sanıyordunuz. kaldıki en fazla üstünde durduğumda farklı özellikte oyuncu kadrosu var elimizde her oyunuda oynarlar ama hocanın yaptığı oyuncu çıkarıp oyuncu sokmak farklı nitelikdeki oyunculara kendi oyun tarzını empoze etmeye uğraşmak bu nedenle oyuncuda değişse yeni oyuncuda gelse sorun devam ediyor. sen ljajic alabilirsin oynatabilirsinde ama oyunun merkezini onun üstüne kurmazsan değişen hiç bir şey olmaz sadece onuda çarkda öğütmüş olursun
geçen sene ne diyordum taliscaya top gelmiyor bu sene ljajice geliyormu yoksa top alabilmek için orta sahayamı gelmek zorunda kalıp etkisizleşiyor buna bakmak lazım

Çevrimdışı savaş altay

2017 yılında 4-3 kazandığımız trabzon deplasmanı macının tamamını izlemek istiyorum, yardımcı olabilecek var mı? biraz gerçek beşiktaş izlemek istiyorum  :)
Maçı mı gerçekten özledin, ironi mi yaptın bilemedim ama zamanlama olarak Taliscavari bir gol izledik  :bandit:

Edit: Ben de bulamadım

Çevrimdışı savaş altay

Normal yahu yarin turk gazeteci gitse menejeri benzer seyler soyletir, acik kapi birakacan
Bana da karışık geldi biraz açıklama. Demekki ipler burada bayağı kopmuş. Dalgalanmayı da

buna yorabilirim ben de artık net olarak. Eee kalktı bir yerleri dersen oyuncu sadece para istiyor diye

böyle kasıtlı misilleme yersin. Beşiktaş taraftarı ve Şenol Güneş 'e diye açıklamaya ekleseydi bu kez de burada

homurdanma olacaktı, akıllıca davranmış ince düşünmüş. Herkes iyi bir şeyler yaptığında karşılığını bekler,

fırsat bu fırsat diye açar hortumunun elektriğini. Sadece Talisca için değil tüm oyuncular için geçerli bu,

sözleşmende indirime git konusu da yılın konusu. Sözleşme yapıyorsun sonra bozuyorsun indir diye mahalle

baskısı yapıyorsun, indirmediğinde otomatik at, atma taraftarın önüne atmış bulundun, sonrası 112.

Para ise para istedi vermedim de. Masada anlaşamayınca öldürmenin manası yok böyle sonuçları var.

İnsan bu istediğini ister, söyler belirtir sen vermezsin olur biter. Talisca da neticede topçu gol atınca biz

kazanıyorduk diye bu kadar sohbet yoksa konu yine kendisi değil  :bandit:

Çevrimdışı savaş altay

Hatta 3-1 yenildiğimiz Başakşehir maçı sonrası benim sürekli yazdığım "Beşiktaş baskıdan çıkamıyor" temalı bir mesajıma @tuncaboylu ligde bunu yapan 1 takım var hoca ona da çalışmayıversin minvalinde bir cevap vermişti. Geldiğimiz nokta şu an ortada. Hemen hemen her rakip aynı taktikle bizden puan alabilir hale geldi. Evet 1 takım var ve hocanın da ona çalışmasına gerek yok.

Biz bir anda buraya gelmedik. 3 senedir oyuncu ve oyun kaybediyoruz. Tribün akıllı olsaydı oyuncuya değil hocaya hesap sorardı. Oyuncuyu yem eden bizzat kendisi. O gün yuhalanan Quaresma üzerine oyun kurdu kendisi. Oyuncu yuhalanırken kendi alkışlandı. Halbuki Quaresma daha farklı oynamadı. O zaman bu tutarsızlık da neyin nesi?
Bazı şeyler refleks abi, özellikle sahada. Orada ben de görsem aynısını yapabilirdim, maç sonu konuşmazdım

hafta içi kafamdakini aktarır bir sonraki maç 11'e de koymazdım mesela.

Çevrimdışı savaş altay

Ali koç raydan çıkmasınlar diye alakalı, alakasız güzellemeler yapıyor, fırsat kaçırmıyor hiç  :D

Etkilenmiş bence.

Çevrimiçi Necmi

işde oyunumuzun özeti kimse sistem falan demesin topu alan ileri vuruyor
hiç bir orta saha organizasyonu bırak yapmayı düşünmüyor bile takım
takımın yazılımından çıkmış ort saha.

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1056282352027099138

Çevrimdışı underworld

Son 4 maç, 10 gol Yemişiz,  4 gol atmışız

Çevrimdışı mylife1903

işde oyunumuzun özeti kimse sistem falan demesin topu alan ileri vuruyor
hiç bir orta saha organizasyonu bırak yapmayı düşünmüyor bile takım
takımın yazılımından çıkmış ort saha.

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1056282352027099138
Ortasahadan biri de cikip dur vurma topa indirin yere yanasin birbirinize demiyor, lider oyuncu yok takimda, lider oyuncu parasi alan cok, ozzi gidip top falan alacak, tolgay zaten 4 sefer dokunmadan topu ileri oynayamiyor 56 yasina kadar atibayi oynatacaz orda mecbur

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Fırsat transferimiz Umut Nayır' da bizim scout ekibinin gördüğü cevheri(!) bursasporlular göremediği için 3 maçta sadece 22 dakika süre vermişler.
Bu bursaspor elindeki cevherin farkında değil, kullanamayacaklarsa bari biz geri alalım.  :bandit:

Çevrimdışı underworld

Ortasahadan biri de cikip dur vurma topa indirin yere yanasin birbirinize demiyor, lider oyuncu yok takimda, lider oyuncu parasi alan cok, ozzi gidip top falan alacak, tolgay zaten 4 sefer dokunmadan topu ileri oynayamiyor 56 yasina kadar atibayi oynatacaz orda mecbur
Önce hoca diyecek onu