Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742402 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Talisca alınmadığında yıkacaktık o stadı !

Çevrimdışı mylife1903

@underworld mevzu para değil diyen, parası hazır Talisca'nın diyen ile aynı kişi değil mi?

Başka sorum yok.
Yaw taliyi de efsane yapacaz simdi
Bunlarin yerine adam koyamayinca boyle konusuyoz
Gelen gideni aratiyor
Yakinda fabriyi de konusacaz gibi gozukuyor

Abubakarin da 4 senelik sozlesmesi vardi kasada, ffpden dolayi oyle olmustu falan

Cok dedik ama sen daha cin olmadan carpmaya calisiyorsun
Porto ile benfikanin senin yaptigin transfer kadsr menejer silkelemisligi vardir dedik
Kendini dev aynasinda gordu fikret orman

Lan o portonun 7 tane avrupa kupasi var kimle asik atiyorsun
Senin borcunu 2 senede adam satarak ciro eder o porto

Porto 7 milyonlara gelmisti tabi de iste devre arasi belese alirim neden bu para isteyen bi ben varkm diye gayserili pazarligi yaparsan doner babayi da alamazsin negro zombisine kalirsin. Astari yuzunden pahaliya gelir

La porto bu abunun kabilesini komple yagmalardi adamlar
Al benfika senin sozlesmeli kiralik topcunu rehin tuttu senin kampina gondermedi.

Iki sampiyonluk gorunce kendini kiral falan camiayi da yuventus sandi fikret orman.
Normald donuyoruz yavas yavas senolu kovul eski besiktas futbolcusu capsizin birini de basa getirdik mi ozlenen besiktasa kavusuruz. Ibo sergen falan gelir ya da tamer tuna akraba kontejyanindan.

Çevrimdışı tangaz

Yaw taliyi de efsane yapacaz simdi
Bunlarin yerine adam koyamayinca boyle konusuyoz
Gelen gideni aratiyor
Yakinda fabriyi de konusacaz gibi gozukuyor

Abubakarin da 4 senelik sozlesmesi vardi kasada, ffpden dolayi oyle olmustu falan

Cok dedik ama sen daha cin olmadan carpmaya calisiyorsun
Porto ile benfikanin senin yaptigin transfer kadsr menejer silkelemisligi vardir dedik
Kendini dev aynasinda gordu fikret orman

Lan o portonun 7 tane avrupa kupasi var kimle asik atiyorsun
Senin borcunu 2 senede adam satarak ciro eder o porto

Porto 7 milyonlara gelmisti tabi de iste devre arasi belese alirim neden bu para isteyen bi ben varkm diye gayserili pazarligi yaparsan doner babayi da alamazsin negro zombisine kalirsin. Astari yuzunden pahaliya gelir

La porto bu abunun kabilesini komple yagmalardi adamlar
Al benfika senin sozlesmeli kiralik topcunu rehin tuttu senin kampina gondermedi.

Iki sampiyonluk gorunce kendini kiral falan camiayi da yuventus sandi fikret orman.
Normald donuyoruz yavas yavas senolu kovul eski besiktas futbolcusu capsizin birini de basa getirdik mi ozlenen besiktasa kavusuruz. Ibo sergen falan gelir ya da tamer tuna akraba kontejyanindan.

@ardiles doğru diyor reis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı savaş altay

Herkes biliyor'dan sonra zaman kırıldı, boyut değişti  :lol:

5 ml menejere ödedik dese ve bunu gizlemeye çalışmasa Lige ambargo

koyacağız, gerideyiz dese camia üzerinde çökecekti zaten. Her yıl bir Talisca

geliyor ne varki 2 ml isteyen menejerinkini alırız, olur biter yaw.

Bir de oyuncuya gömdük, içimizin yağları erimiştir. İlk kez izlemedim bunu ama

İlk kez yazacağım, azizvari bir tavır ile oyuncuya bir yerleri kalktı demesi bile

Beşiktaş'ın değil Beşiktaş'ın menfaatini düşündüğünden yani? Hangisi Beşiktaş'ın

menfaati, 5 ml cebimizde kaldıda ne oldu? Bu çocuğun özel bir çocuk olduğunu görememeleri

bile başından kabahat. Şenol Güneş esnek değilse Yönetim de değil bu video sadece bunu gösteriyir fikrimce.

4 5 yılda bir böyle çocuklar çıkar, sen de gerekli açıklamayı şeffaf yaparsın. Beşiktaş için gerekliydi diye.

@mylife1903 tesis verdi aman sakatlık çıkmasın  :ssss:

Çevrimdışı savaş altay

@mylife1903 kalsaydı efsane olmayacak mıydı hali hazırda, Hall of Fame çocuk.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

@underworld mevzu para değil diyen, parası hazır Talisca'nın diyen ile aynı kişi değil mi?

Başka sorum yok.
Talisca sezon başlamadan gitmeyi kafasına koymuştu. Sezon ortası gelene kadar Türkiye Liginde kendini sakınarak oynadı. Sezon ortasında gideceğini açıkladı, açıkladıktan sonra da performansı artmaya başladı. Neden böyle yaptı cevabını kendisi daha iyi bilir. Mesele sadece para mıydı yoksa aynı zamanda yaptığı bir hareketten sonra adliyeye çağrılmalar gibi huzurunu bozacak saha dışında yaşadığı bir takım tecrübeler de mi vardı  araştırmak lazım. Babel'de sıkıntılar geçen sezon başlamış herkes ne oluyor bitiyor kendisi ile alakalı diye merak içindeyken kendisi herşeye rağmen şampiyon olacağız tarzında bir tweet atmıştı. Caner'in 6 maçlık ceza olayı ve Hocanın Kadıköy'de başına gelenler, sonrasında yaşananlar zaten malum.

Şimdi sahadaki futbola, futbolculara bakıp meseleyi direk Hocanın üzerine yıkmak isteyenlerimiz var. Herkesin sorumluğu var yaşananlarda ama Hocaya gelene kadar hesap vermesi gereken başkaları da var. Tribündeki taraftar, sosyal medyada organize olmuş Beşiktaşlılar bu konuda daha bilinçli.

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 kalsaydı efsane olmayacak mıydı hali hazırda, Hall of Fame çocuk.

çocuğu her sene ikinci yarılar, yarım sezon kullandık 15+ skor bırakıyordu full sezon kullanalım 5 yılda 125 gol atar yanına da düzgün bir 9 numara ekle 40-50 de asist bırakmazsa ben taksim meydanına çıkar....
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı savaş altay

çocuğu her sene ikinci yarılar, yarım sezon kullandık 15+ skor bırakıyordu full sezon kullanalım 5 yılda 125 gol atar yanına da düzgün bir 9 numara ekle 40-50 de asist bırakmazsa ben taksim meydanına çıkar....
Yine sana Şifo'nun sayısını yakalar demiştim gol adedinde.

Asist yapmasaydı da olurdu  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Talisca sezon başlamadan gitmeyi kafasına koymuştu. Sezon ortası gelene kadar Türkiye Liginde kendini sakınarak oynadı. Sezon ortasında gideceğini açıkladı, açıkladıktan sonra da performansı artmaya başladı. Neden böyle yaptı cevabını kendisi daha iyi bilir. Mesele sadece para mıydı yoksa aynı zamanda yaptığı bir hareketten sonra adliyeye çağrılmalar gibi huzurunu bozacak saha dışında yaşadığı bir takım tecrübeler de mi vardı  araştırmak lazım. Babel'de sıkıntılar geçen sezon başlamış herkes ne oluyor bitiyor kendisi ile alakalı diye merak içindeyken kendisi herşeye rağmen şampiyon olacağız tarzında bir tweet atmıştı. Caner'in 6 maçlık ceza olayı ve Hocanın Kadıköy'de başına gelenler, sonrasında yaşananlar zaten malum.

Şimdi sahadaki futbola, futbolculara bakıp meseleyi direk Hocanın üzerine yıkmak isteyenlerimiz var. Herkesin sorumluğu var yaşananlarda ama Hocaya gelene kadar hesap vermesi gereken başkaları da var. Tribündeki taraftar, sosyal medyada organize olmuş Beşiktaşlılar bu konuda daha bilinçli.

dün bi iletimde yazdım caneri gömüyoruz die adam 6 maç ceza aldığında keşke 10 maç alsaydı die hayıflananlar vardı ceza verilecekse hoca versin yönetim versin sen elindeki değerlere sahip çıkmazsan ensenden tokat eksik olmaz. mahkeme koridorlarında sahadaki olaylardan dolayı oyuncusu sürünen tek kulüp biziz yahuu.

babel olayı mesela adam vitaminsiz negredoyu aldığı parayı her oyuncu gibi gördü hakkını istedi olmadı brezilya uçağına bilet aldı bizde göndermeye karar verdik. işte o noktada geri adım atmayacaksın göndereceksin menajeri çakal son dk seni marizlemeye mi çalışıyor lanet olsun deyip alacağın 8,5 bonservisin 1ini ateşleyeceksin. adam şuan eşini aldatıp sonra eve tıpış tıpış dönüp eşinin ses çıkarmadığı hatun misali ortalıkta dolanıyor.

Çevrimdışı tangaz

Yine sana Şifo'nun sayısını yakalar demiştim gol adedinde.

Asist yapmasaydı da olurdu  :icool:

boşver asisti daha kıymetlisini yapıyor kendi sokuşturuyor. gol kralı sayın artardı lig tarihindeki forma satışı artardı ürün satışın artardı T10 logolu ürün tasarlatırdın.

Çevrimdışı tangaz

Q7 bile daha az göze batıyordu yaptıgı ortalara geriden koşarak çatapat yapıyordu.
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2018, 12:51:57 tangaz ]

Çevrimdışı tangaz

eldekini koru eksiğini tamamla olması gereken bu iken biz hep gönderme derdine düştük gönderirken her zaman yerine muadilini yada iyisini koyamazsın bakın benfica porto bile 2-3 senedir kendi kalibresinin çok altında elemanlarla oynuyor yenisini koyamadı gidenlerin yerine. talişkanın yanına koy bir pivot forvet arka direk sevenlerden bak bakalım q7 20 asistten aşağı düşüyormuydu önden talişka arkadan pivot sokuşturur combo yaparlardı

Çevrimdışı savaş altay

Q7 bile daha az göze batıyordu yaptıgı oralara geriden koşarak çatapat yapıyordu.
Anlaşmalılar sanıyorduk, halbuki adam ezbere atıyor bizimki ayarlıyormuş kendini topa.

Çevrimdışı tangaz

Anlaşmalılar sanıyorduk, halbuki adam ezbere atıyor bizimki ayarlıyormuş kendini topa.

sübyan gol için doğmuş e bu oyunda gol atmak amacıyla icad edilmemiş mi? nokta...

Çevrimdışı underworld

Layiç
sol kanat : 87 maç, 29 gol, 22 asist
Oos : 39 maç, 9 gol, 12 asist

Babıl
Lav
Layiç - medel - atiba - ozi
Caner(adri) - vida - pepe - gg

Çevrimdışı savaş altay

boşver asisti daha kıymetlisini yapıyor kendi sokuşturuyor. gol kralı sayın artardı lig tarihindeki forma satışı artardı ürün satışın artardı T10 logolu ürün tasarlatırdın.
:claps:

Çok da umrumda değil ama taraftar sayısını etkilerdi çocuk, o derece..

Çevrimdışı mylife1903

sübyan gol için doğmuş e bu oyunda gol atmak amacıyla icad edilmemiş mi? nokta...
Cekirdek gibi citletip seftali gibi yaran bi ileri uclu lazim bize abi
4231 oynamasin da 4312 oynasin hoca azicik yer degistirsin rakamlar sabit
Dusunsene gomez abu gomez love cenk abu cenk gomez koyuyon one arkalarina taliska
Rakip ugrassin dursun, vur geriden yak puroyu doldur fiskiyi

Çevrimdışı savaş altay

Layiç
sol kanat : 87 maç, 29 gol, 22 asist
Oos : 39 maç, 9 gol, 12 asist

Babıl
Lav
Layiç - medel - atiba - ozi
Caner(adri) - vida - pepe - gg
Bak yine başladı

2.yarı
             Babel Love
Adem Fernandes Atiba  ?

Çevrimdışı tangaz

Cekirdek gibi citletip seftali gibi yaran bi ileri uclu lazim bize abi
4231 oynamasin da 4312 oynasin hoca azicik yer degistirsin rakamlar sabit
Dusunsene gomez abu gomez love cenk abu cenk gomez koyuyon one arkalarina taliska
Rakip ugrassin dursun, vur geriden yak puroyu doldur fiskiyi

canımı çektirdin reyis

Çevrimdışı tangaz

hadi ben kaçar size iyi gömüler  :D

Çevrimdışı savaş altay

Göklerde Kartal gibiydim kanatlarımdan vuruldum.

Çevrimdışı underworld

Bak yine başladı

2.yarı
             Babel Love
Adem Fernandes Atiba  ?
Nayn

2. Yarı

Lav
Layiç
Babıl, medel, atiba, ozi

Çevrimdışı savaş altay

Nayn

2. Yarı

Lav
Layiç
Babıl, medel, atiba, ozi
Şenol Güneş 'in sabitliğine göre mi çizdin, kendine göre mi?

Çevrimiçi Necmi

BİR takım maç kaybedebilir. Kötü de oynayabilir. Ancak Beşiktaş’a baktığımızda günümüz futbolunun temel prensiplerinin çok uzağında bir takım organizasyonu görüyoruz. Santrfor Larin ile stoper Vida arasındaki mesafe 70 metre. Sağ bek Gökhan ile sol açık Quaresma arası 50 metre. Sol açık Lens ile Caner arası 60 metre. Bu sezon her maç bu tablo var. Hatlar arasında bu kadar kopukluk nasıl olabilir? Hem enlemesine hem boylamasına oyuncular birbirinden uzak. Yardımlaşma hem top ayağındayken hem de top rakipteyken son derece zayıf. Takım pres yapmayı bilmiyor.

HAL böyle olunca da hem top ayağındayken pas yapamıyorsun hem de rakibe geçince geniş alan bırakıp baskı yapamıyorsun. Larin tank gibi ağır. O kadar ağır ki kafaya bile çıkmakta gecikiyor. Ayrıca tekniği de son derece yetersiz . Bu 3. sınıf Larin bu sezon 9 maçta ilk 11 oynadı.

BEŞİKTAŞ, 17. resmi maçına çıkmış Love’un ilk 11 oynadığı maç 4! Attığı gol 5. Her yerde tuhaflık var. Maça stoper başlayan ve daha sonra orta sahaya geçen Necip iyi niyetli ama öne doğru pas veremiyor. Caner haftalardır savunmada aksıyor. Q7 kafasına göre takılıyor. Sahada tüm bunlar yaşanırken bundan daha fazlasını bekleyebilir misiniz? Elbette hayır.

BİRLİKTE OYUN KAZANDI

68. dakika bir pozisyon var. Medel savunmadan oyun başlatırken baskı yemiş 2 adım açılıp top almaya gelen yok. 1 dakika sonra da rakibin 2. golü geldi. Taraftar bireysel oyuncu performanslarına bakıyor da sahada kolektif olarak hareket edemeyen bir takım var. Rakip topun olduğu yerde 3 kişi, sen 1 kişisin. Sorunun temeli burada. Geniş alanda oynuyorsun. Yarın Adriano-Pepe-Babel-Ljajiç dönsün takım kalitesi 2 kat artar. Mesele kolektif oyunda.

GENK, Belçika ligi lideri. Birlikte hareket eden ve hızlı oynamaya çalışan bir ekip. Ancak bu Beşiktaş Avrupa’da bundan çok daha üst düzey takımlara sahayı dar etmedi mi? Nerede o alan daraltan, pas yapan, topu hızlı dolaştıran takım. Birlikte hareket eden yenilgiyi kabullenmeyen oyuncu grubu nerede?

Güntekin Onay
güntekin maçı iyi izlememiş galiba canerle lens arası nasıl 60 metre adamlar maç boyu yan yana oynuyorlar caner savunmaya gelmiyorki o mesafe olsun