evet ama oyuncuları ölümüne savunucam x2 savunucam diyorsun hocayı gömücem diyorsun.
q7 kötü lens kötü larin kötü law kötü ozzi tolgay kötü caner kötü necip kötü bir sürü kötü oynayan oyuncu var, cidden çok defolu elemanlardan bir araya gelmiş bir ekibimiz var ve diyorsun ki hepsini savunucam hocayı gömücem.
hocayı ilk eleştiren üye olarak ben bile adil bulmuyorum hocanın bu denli gömülüşünü...
Hocayı gömücem diye birşey çıkmadı ağzımdan. Hocaya hak ettiği eleştiriyi yapıcam. Ve hak ettiği eleştirinin yapılmaması yüzünden futbolcuları olması gerekenden 2 kat fazla savunarak bu durumu dengelemeye çalışıcam. Dediğim bu.
Birsürü isim saymışsın. Değerlendireyim.
Q7 Evet kötü, oyunu baltalıyor. Problemin zaten büyük bir kısmı bu adam. Peki oynatılmak zorunda mı? Hayır. Öyleyse sorumlusu hoca.
Lens'in son vuruşları iyi değil, ama oyuna katkısı Quaresmadan daha fazla. Bugün ilk yarı da gayet iyiydi mesela. Şutu da çok kötü değildi vasattı, "kaleci kurtardı" diyebiliyoruz en azından.
Santrafora zaten değinmeye gerek yok yönetimin suçu.
Oğuzhanın kötü olduğuna asla katılmıyorum. Bu konuya hiç girmicem bile.
Tolgay ilk 11de oynatılmak zorunda değil. geç.
Caner kötü. Caner tercihini yapan kim?
Necip zaten ilk 11 oyuncusu değil.
Şimdi bunları saydık bir de "ideal" kadroya bakalım.
Karius
GG
Pepe
Vida
Adriano
Medel (Atiba)
Oğuzhan
Ljajic
Babel
Lens (Töre)
Love (Güven)
Bu kadronun başarı için yetersiz olduğunu söylüyorsanız. peşinen söyleyin hiç tartışmaya girmeyelim boşa.
Kabul etseniz de etmeseniz de problemin %70'i hoca.