Önümüzde 4 maç var bunların 3 ü deplasman. Biz bu oyunsuzluk anlayışı ile ve böyle necip medel canerle falan oynarsak hiçbirini kazanamayız. Geçen hafta solda medel defansif açıdan kusursuz oynadı ilk reaksiyonları çok iyidi. Caner yine defansif açıdan berbattı. Ama hepsinin ötesinde ben neciple maça başlamasına çok fena takıldım hala içime sindiremiyorum. Neciple maça başlamak nedir biri bana açıklasın
Ben de şunu merak ediyorum.
Hoca sensin. Haftalardır Oğuzhan'ı ilk onbirde başlatıyorsun. Her seferinde o kadar kötü ve etkisiz ki, 45'e kadar zor dayanıyorsun, sonra çıkarıyorsun. Yerine aldığın Tolgay, her seferinde ondan daha kötü çıkıyor. Garip ama gerçek... İkisi birbiriyle yarışıyorlar etkisizlik konusunda. Sadece skora katkı yapmıyor değiller. Ayaklarında top tutamıyorlar. 10 pastan 8'i rakibe... Yanlışlıkla bir adam çalımlasalar kayıp düşüyorlar. Fizik güç sıfır. İkisinin de suratı her daim beş karış...
Bu şartlarda, İsveç'e gidiyorsun, senden zayıf bir takım da olsa, ateşli bir taraftarı, farklı bir iklimi var ortamın... Elinde Atiba'n yok. Orta sahada kesici, sert oyuncu eksiğin var.
Bu durumda, Necip'i oynatmak, gerçekten 'skandal' derecesinde büyük bir hata mı? Akla mantığa sığmayacak büyüklükte bir yanlışlık mı?
Benim görmediğim nedir?