Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742466 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Baya yıkılmış ortalık. Sakinleşin biraz, kalan 4 maçta 12 puan almamız muhtemeldir, konya maçına odaklanalım.

Bina yıkılmadan binayı terketmeyin diyorsun yani. Binanın yıkılmakta olduğunu "gözümüzle" görürken...

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bakalim Konya deplasmaninin talihli oyuncusu kim olacak. Takimda gomulmeyen futbolcu kalmadi heralde.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2018, 00:26:02
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

puan kaybedilir kazanılır yahu bayern evinde Ajax’a kaybetti
telafi edilmeyecek şey değildi bu maç

Valla ben bu bakış açısını coktan gectım.
Tamam geçen yıl hakem faktörü bizi engelledi ama bir o kadar da Hocanın oyun anlayısı bizim tuzumuz biberimiz oldu.
Ve hala bu şekilde devam ediyor ki muhtemelen bu yılda şampiyonlugu kacırıp Himmetspor'a hediye edicez.
Önümüzde ki son 5-7 yılda ki uzun sampiyonluklardan bahsediyoruz hala Necip- Love ile devam ediyoruz, her maç aynı seyleri deniyoruz rakipler artık gözü kapalı bizi çözmelerine rağmen. Hoca düzelir mi ? Konya macında göricez hep beraber.

Çevrimdışı ozankarakoc

Gol 53'te geldi. Golden sonra 40 dakikada 0 pozisyon. Bu açıklanamaz.

Gerçekten inanılmaz. 'Biz bu takımı yenemeyiz' düşüncesi nasıl yerleşti kafalarına bir anda, hayret... Normal şartlarda 9 kişi çıksak yeneceğimiz takıma bir saatte tümüyle teslim olduk.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Ya bir adam o pozisyonda neden penaltı yaptırır?bu adamın hakikaten sorunları var el kol hareketleri değişik bir hal almaya başladı...

Anlamsız. Canerin saçmalıklarını bilmeme rağmen yine de şok oldum. Adamın açısı daralmaktaydı ve kademe geliyordu. Neden ya? Neden adamı itiyosun? Adamı itmek demek 2-0 demek. Neden? Adrianonun sakat olması umrumda değil. Medeli oynat yine de Caneri oynatma. Quaresma ve Şenol Güneş ile Beşiktaşın oyununu trolleyen 3.cü isim.

Çevrimdışı tangaz

Gol 53'te geldi. Golden sonra 40 dakikada 0 pozisyon. Bu açıklanamaz.

1-0 ken vagner lav 5-6 metreden kaçırmadı mı  :alala:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Son 31 deplasmanda sadece 13 galibiyet. Bu sonuçtan memnunsanız devam diyelim.
bu takım deplasmanda maç falan kazanamaz.. beklenyiye girmeyin yani..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Gerçekten inanılmaz. 'Biz bu takımı yenemeyiz' düşüncesi nasıl yerleşti kafalarına bir anda, hayret... Normal şartlarda 9 kişi çıksak yeneceğimiz takıma bir saatte tümüyle teslim olduk.

Takimda yasli oyuncular var. Dinlendirilmeliler dedikce vay efendim yaslilar gencten daha enerjik deyip duruyor taraftar burada. Biyolojiyi de yendi Besiktas modundalar. Allah'tan en azindan Atiba, Quaresma, Babel dinlendi. Su macta Dorukhan, Fatih, Roco kullanilmayacaksa ne zaman oynayacak bu adamlar. Yazik.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bina yıkılmadan binayı terketmeyin diyorsun yani. Binanın yıkılmakta olduğunu "gözümüzle" görürken...
Çok daha kötü maçlar izledik bence. Sene başından beri ben geçen seneye göre daha iyiye gittiğimizi düşünüyorum ayrıca, her seye ragmen muhtemelen sene sonu hoca bırakacak, ondan sonra görürüz gelen neler yapabilecek.

Çevrimdışı yoruk

Yine kadro sıkıntısı.Direk hocaya yazanları anlamıyorum cidden.Tamam kimsenin hoca harika sorunsuz hatasız dediğini sanmıyorum.

Ama kadroda olan bozuklukları direk hocaya yazarsak olmaz ki? Bugün Töre Lens iyi oynasa yine hoca suçlu olacaktı size göre.Geçen haftalar adamlar oynamıyor iken neden oynamıyor yazıyorsunuz sonra oynuyorlar 1-2 maç görüyoruz hallerini buna rağmen yine hoca suçlu.
Larin oynar hoca suçlu o oynar hoca suçlu.Ların geçen Mayıs ayında gol atmaya başlayınca hoca nasıl kenarda tuttu oldu.Direk 1.forvet yazanlar oldu.2 hafta öncesine kadar da Larin nasıl oynar diyenler vardı. :evillol: Love oynuyor bu sefer yine Love nasıl oynar falan..
Ne yapalım ? Ne yapılsın ? Burada suç kimin ?
Bir şey daha yazayım ; ilk maçı hariç 4 maçtır Ljajic için yazmayayım diyorum ama Ljajic de sanki bize yeterli değil gibi ? Korkuyorum bu karara varmaya ama acı olan bu sanırım ? Yine de erken diyorum.Ljajic sadece belli bir bölgede aktif.Daha sürekli daha yırtıcı değil saha içinde daha çok gezmiyor.İlla biri ile karşılaştırırsak Talisca kadar bile topla ilişkisi yok daha seri değil gibi ? Sade net adam tek top belli bölgede topları çok iyi dağıtıyor falan ama bize fazlası lazım.Sosa ile zaten karşılaştırmam hangi Sosa daha geriye gelen daha çok topu isteyen adamdı.Bize de böylesi lazım.Çünkü Oğuzhan malum Tolgay malum.Necip nasıl oynarmış falan.Geçelim arkadaşlar Necip tu kaka diyene kadar 10 tane şey yazarım sadece bu maç özelinde.Necip gayet de iyi oynadı takımın ayakta olan isimleriydi bugün ? Ne Necipmiş arkadaş ya !

Bir diğer sorun ise Atiba.Ve buna bağlı olarak da Medel.Atiba halen 11'e ilk yazılacak isim artık bunu tartışan olmayacaktır herhalde ? Peki Medel ? Nasıl yer bulunacak ? Kanatlarda oynasa orada da sorun yaratır önemli maçlarda.defans desek Vida-Pepe iyice oturuyor artık.

Son olarak da bu takımın gol atan (bakın goller demiyorum gol diyorum)2,5-3 oyuncusu var asist yapan 3 oyuncusu var.Ne yapacağız arkadaş ? Orta sahan zazten 30 gol barajını geçmesi lazım senin ama 10 golü bile geçemeyecekler sezon sonu.

Bunlar kime yazar şimdi ? Bu kadro dengesizliği kime yazar ?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

hayır bu duruma neden şaşıranlar var anlamıyorum. gecen sezon övündügümüz basarıların %90 ı talisca sayesindeydi. ama çok bilmiş bazı taraftarlarımız güya taliscanın pas oyununu engellediğini falan söylüyorlardı. talisca gitti pas oyunu oynayabiliyor muyuz?

Çevrimdışı Librarius

Şenol Güneş ‘in çok büyük bir defosu var: oyun kötü gidince nasıl müdahale yapacağını bilmiyor. Müdahale edince işler daha da içinden çıkılmaz bir hale geliyor.

1. Necip ve Medel aynı anda oynayınca üst üste biniyorlar ve kendi adımıza karmaşaya sebep oluyorlar. Zekadan ve yaratıcılıktan feragat ederek fiziksel güce yönelmek istiyorsun ama işte olmuyor.

2. Caner Erkin takımın defansif ve ofansif olarak  büyük zafiyetler yaşamasına sebep oluyor. Sol bek oynadığının farkında değil. Adam taç kullanacak bizim yarı sahamızda, yanında bomboş arkadaşı var ama o ısrarla tacı ileride 3 kişinin arasında olan Love ‘a atıyor. Tabiki top kaybı oluyor.

3. İyi kötü yaratıcı Ljajic var sahada. Yenik durumdasın, gole ihtiyacın var, Necip veya Medel yerine Ljajic ‘i çıkarıyorsun.

4. Elindeki bütün hucumcuları sahaya doldurup sonrada ortasahayı yavanlaştırarak gol şansını arttırabiceğini mi sanıyorsun?

Sonrada maçtan sonra çıkıp sonradan oyuna giren oyuncularımızdan beklenen katkıyı alamadık diyorsun. Bünün sebebini bile bilmiyorsun.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ozankarakoc

Yine kadro sıkıntısı.Direk hocaya yazanları anlamıyorum cidden.Tamam kimsenin hoca harika sorunsuz hatasız dediğini sanmıyorum.

Ama kadroda olan bozuklukları direk hocaya yazarsak olmaz ki? Bugün Töre Lens iyi oynasa yine hoca suçlu olacaktı size göre.Geçen haftalar adamlar oynamıyor iken neden oynamıyor yazıyorsunuz sonra oynuyorlar 1-2 maç görüyoruz hallerini buna rağmen yine hoca suçlu.
Larin oynar hoca suçlu o oynar hoca suçlu.Ların geçen Mayıs ayında gol atmaya başlayınca hoca nasıl kenarda tuttu oldu.Direk 1.forvet yazanlar oldu.2 hafta öncesine kadar da Larin nasıl oynar diyenler vardı. :evillol: Love oynuyor bu sefer yine Love nasıl oynar falan..
Bir şey daha yazayım ; ilk maçı hariç 4 maçtır Ljajic için yazmayayım diyorum ama Ljajic de sanki bize yeterli değil gibi ? Korkuyorum bu karara varmaya ama acı olan bu sanırım ? Yine de erken diyorum.Ljajic sadece belli bir bölgede aktif.Daha sürekli daha yırtıcı değil saha içinde daha çok gezmiyor.İlla biri ile karşılaştırırsak Talisca kadar bile topla ilişkisi yok daha seri değil gibi ? Sade net adam tek top belli bölgede topları çok iyi dağıtıyor falan ama bize fazlası lazım.Sosa ile zaten karşılaştırmam hangi Sosa daha geriye gelen daha çok topu isteyen adamdı.Bize de böylesi lazım.Çünkü Oğuzhan malum Tolgay malum.Necip nasıl oynarmış falan.Geçelim arkadaşlar Necip tu kaka diyene kadar 10 tane şey yazarım sadece bu maç özelinde.Necip gayet de iyi oynadı takımın ayakta olan isimleriydi bugün ? Ne Necipmiş arkadaş ya !

Bir diğer sorun ise Atiba.Ve buna bağlı olarak da Medel.Atiba halen 11'e ilk yazılacak isim artık bunu tartışan olmayacaktır herhalde ? Peki Medel ? Nasıl yer bulunacak ? Kanatlarda oynasa orada da sorun yaratır önemli maçlarda.defans desek Vida-Pepe iyice oturuyor artık.

Son olarak da bu takımın gol atan (bakın goller demiyorum gol diyorum)2,5-3 oyuncusu var asist yapan 3 oyuncusu var.Ne yapacağız arkadaş ? Orta sahan zazten 30 gol barajını geçmesi lazım senin ama 10 golü bile geçemeyecekler sezon sonu.

Oh be... Şu dünyada yalnız değilmişim :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı tangaz

bu maç özelinde hocayı gömenleri anlamıyorum ilerideki 6lıdan en iyi oynayan eleman necipti yahu hoca napacak sahaya o mu çıkacak  :alala:

lens de lens die güzellemeler bitmiyordu naptı lens bu akşam benim gördüğüm sıfır, 15.dk civarı kilidi açacak %100lük topu kaleciye nişanladı o top gol olsa maç farka giderdi.  şimdi gelip kutuya girdi q7 onu da yapmıyor her top gol olmaz benzeri görüşler gelebilir de arkadaş her top gol olmaz die die bu lens hiç birini gol yapamıyor adamın bitiriciliği quaresmadan da kötü hoca töreyi kazanmaya çalışıyor ama adam bişey yapamıyor vagner ona keza layiç sahada mı belli değil medel hep geri kaçtı sonra hoca tükaka  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

hayır bu duruma neden şaşıranlar var anlamıyorum. gecen sezon övündügümüz basarıların %90 ı talisca sayesindeydi. ama çok bilmiş bazı taraftarlarımız güya taliscanın pas oyununu engellediğini falan söylüyorlardı. talisca gitti pas oyunu oynayabiliyor muyuz?

Aynen katiliyorum. Talisca'da superstar isigi var bulamayiz boylesini ne yapip edip isi bitirmek lazim derken burada yeaaa defansa yardim etmiyor (halbuki en cok kosan adamdi hemen her mac), yeaa Sosa gibi oynamiyor falan diyorlardi. Devre arasi ya da seneye Premier Lig'de izlerler artik.

Çevrimdışı AigleBordeaux

16/17 sezonu deplasman puan ortalaması: 1,87
17/18 sezonu itibaren deplasman puan ortalaması: 1,2
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mellfred

Bu 'hocayı değil, oyuncuyu eleştirerek bir yere varılmaz' anlayışı bir yere kadar doğru da, tam tersi de var.

İlk yarım saat öyle bir görüntü var ki, Tophane Tayfun'la oynuyor gibiyiz. Rakip iki pas yapamıyor, kaptırdığımız topları 5 saniyede geri kazanıyoruz. Derken pozisyonlar gelişiyor. Abuk sabuk, amatör işlerle goller kaçırıyoruz. Lens'in kötü şutu, Vagner Love'ın beceriksizliği, Gökhan Gönül'ün ıskası... 20. dakikaya 2-0 önde girebilirdik. Hocanın tercihleri ya da laz inadı yüzünden kaçmıyor o pozisyonlar... Üstelik 'manevi oğlu' da kenarda otururken...

O yüzden biraz oyuncu da eleştirebilelim izin verirseniz...

Her puan kaybını hocaya yazmak da biraz haksızlık olmuyor mu...
Psikolojide “sonunculuk ilkesi” vardır insanların aklında son anlar kalır
futbol özelinde skordur bu
ilk yarı çok iyiydik ve becerikli olsak ikinci yarıyı farka götürmek için oynayacaktık

Çevrimdışı Librarius

Baya yıkılmış ortalık. Sakinleşin biraz, kalan 4 maçta 12 puan almamız muhtemeldir, konya maçına odaklanalım.

Vallahi ben şenol hocayla böyle bir seri yapabileceğimizi hiç zannetmiyorum artık.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

rakip için konuşursak; açıkçası ben malmö nün daha tehlikeli takım oldugunu düsünüyordum. yendiler bizi ancak ilk gol %95 şans golü. 2. gol bireysek hata. onun dısında kacırdıgımız net goller var. kısaca bunları icerde rahat yeneriz.

Çevrimdışı 38life

Yediğimiz golleri gördünüz mü? Her maç böyle olmayacak tabii ki.

Her maç olursa sonuncu oluruz zaten. Her maç böyle şeyler olmasına gerek yok.

Çevrimdışı Librarius

40-45 Maç Negredo'ya dayanan taraftarız biz.
Şurda 5-10 Maç Adem'e dayanamıyoruz.
Adamı Oguzhan ile kıyaslıyosunuz ayıp .
Yanında Necip var Biraz sabır. Bu mac kötüydü ama daha da iyi olacak.
Boş adam değil...

Şenol Güneş belli ki Adem ‘i tutmuyor. Yönetimle resmen inatlaşıyor.  Derbi de oynatmadı çocuğu, bugünde hemen ona attı kementi. Böylece takımı sahiplenmesini içselleştirmesini engelliyor. 

Çevrimdışı tangaz

:claps: :claps: :claps:

oh be doğru dürüst objektif bir yazı işte

Çevrimdışı tangaz

Oh be... Şu dünyada yalnız değilmişim :)

kıçınızı az kaydırın bana da yer açın bankta :)