Yine kadro sıkıntısı.Direk hocaya yazanları anlamıyorum cidden.Tamam kimsenin hoca harika sorunsuz hatasız dediğini sanmıyorum.
Ama kadroda olan bozuklukları direk hocaya yazarsak olmaz ki? Bugün Töre Lens iyi oynasa yine hoca suçlu olacaktı size göre.Geçen haftalar adamlar oynamıyor iken neden oynamıyor yazıyorsunuz sonra oynuyorlar 1-2 maç görüyoruz hallerini buna rağmen yine hoca suçlu.
Larin oynar hoca suçlu o oynar hoca suçlu.Ların geçen Mayıs ayında gol atmaya başlayınca hoca nasıl kenarda tuttu oldu.Direk 1.forvet yazanlar oldu.2 hafta öncesine kadar da Larin nasıl oynar diyenler vardı.

Love oynuyor bu sefer yine Love nasıl oynar falan..
Ne yapalım ? Ne yapılsın ? Burada suç kimin ?
Bir şey daha yazayım ; ilk maçı hariç 4 maçtır Ljajic için yazmayayım diyorum ama Ljajic de sanki bize yeterli değil gibi ? Korkuyorum bu karara varmaya ama acı olan bu sanırım ? Yine de erken diyorum.Ljajic sadece belli bir bölgede aktif.Daha sürekli daha yırtıcı değil saha içinde daha çok gezmiyor.İlla biri ile karşılaştırırsak Talisca kadar bile topla ilişkisi yok daha seri değil gibi ? Sade net adam tek top belli bölgede topları çok iyi dağıtıyor falan ama bize fazlası lazım.Sosa ile zaten karşılaştırmam hangi Sosa daha geriye gelen daha çok topu isteyen adamdı.Bize de böylesi lazım.Çünkü Oğuzhan malum Tolgay malum.Necip nasıl oynarmış falan.Geçelim arkadaşlar Necip tu kaka diyene kadar 10 tane şey yazarım sadece bu maç özelinde.Necip gayet de iyi oynadı takımın ayakta olan isimleriydi bugün ? Ne Necipmiş arkadaş ya !
Bir diğer sorun ise Atiba.Ve buna bağlı olarak da Medel.Atiba halen 11'e ilk yazılacak isim artık bunu tartışan olmayacaktır herhalde ? Peki Medel ? Nasıl yer bulunacak ? Kanatlarda oynasa orada da sorun yaratır önemli maçlarda.defans desek Vida-Pepe iyice oturuyor artık.
Son olarak da bu takımın gol atan (bakın goller demiyorum gol diyorum)2,5-3 oyuncusu var asist yapan 3 oyuncusu var.Ne yapacağız arkadaş ? Orta sahan zazten 30 gol barajını geçmesi lazım senin ama 10 golü bile geçemeyecekler sezon sonu.
Bunlar kime yazar şimdi ? Bu kadro dengesizliği kime yazar ?