Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3732959 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Arkadaşlar bu kadar kendinizi üzmeyin, yıpratmayın. En nihayetinde futbol ve futbol takımları birer kurgudan ibaret. Hayatın içerisinde tuttuğu yeri çok büyütmemek gerekiyor bence. Ben de üzülüyorum, kahroluyorum ama bu kadarı da fazla. Alt tarafı 1 maç kaybettik. Telafisi olan bir mağlubiyet. Adriano, Atiba ve Oğuzhan monte olduğunda şu an ki oyundan %60 daha iyisini oynarız bence. En iyisi unutmak bu maçı.

O montaj bi türlü olmuyor ama.. Olacağını bilsek üzülmicez.

Çevrimdışı Koa_lAA

Kurek verem mi

yok aga ben gömmeycem... iki tane bireysel hatadan gol yedik, beceriksizliğimizden ve isteksizliğimizden 2-3 net pozisyonu yedik diye toprak atmam...

tersi olursa.. ozaman kürek değil kepçeyle...

yalnız şu var... geçen senede böyleydi... nezaman rotasyonla çıksak maça takım inanılmaz modu düşük oynuyor... hazırlık maçı gibi davranıyor...

geçen sene cl dönüşü veya öncesi rotasyon yaptığımızda hep zarar yazdı... yürüdü herkes... topcular kadro nezaman değişse maçın önemsiz olduğu algısına kapılıyor sanırım...

dün yine aynısı oldu... babel-ouşan-q7 kenarda diye sanırım... yerine oynayanlar ve takımın geri kalanı maça önemsiz algısı yaptı...

yok aga ben gömmeycem... iki tane bireysel hatadan gol yedik, beceriksizliğimizden ve isteksizliğimizden 2-3 net pozisyonu yedik diye toprak atmam...
tersi olursa.. ozaman kürek değil kepçeyle...
yalnız şu var... geçen senede böyleydi... nezaman rotasyonla çıksak maça takım inanılmaz modu düşük oynuyor... hazırlık maçı gibi davranıyor...
geçen sene cl dönüşü veya öncesi rotasyon yaptığımızda hep zarar yazdı... yürüdü herkes... topcular kadro nezaman değişse maçın önemsiz olduğu algısına kapılıyor sanırım...
dün yine aynısı oldu... babel-ouşan-q7 kenarda diye sanırım... yerine oynayanlar ve takımın geri kalanı maça önemsiz algısı yaptı...

Dün gece de yazmıştım ben bu rotasyon olayına karşıyım. Şenol Hoca zaten geniş kadroyla başarılı olan bi adam değil. Çıkacak sakat, cezalı vs yoksa hep aynı adamlarla oynayacak. Atiba'yı dinlendireyim,  Babel biraz soluklansın vs olmuyor. Ljajic arkasında Oğuzhan Atiba'yla oynasa bambaşka oynayacaktı. Babel'le başlasak devre arasına önde girecektik belki. Sömür hocam oyuncuları eti senin kemiği bizim. 

Çevrimdışı Koa_lAA

Dün gece de yazmıştım ben bu rotasyon olayına karşıyım. Şenol Hoca zaten geniş kadroyla başarılı olan bi adam değil. Çıkacak sakat, cezalı vs yoksa hep aynı adamlarla oynayacak. Atiba'yı dinlendireyim,  Babel biraz soluklansın vs olmuyor. Ljajic arkasında Oğuzhan Atiba'yla oynasa bambaşka oynayacaktı. Babel'le başlasak devre arasına önde girecektik belki. Sömür hocam oyuncuları eti senin kemiği bizim.

tabi şunu da belirteyim... geçen seneki kayıplardan sonrada söylemiştim... bu tür mental hazırlıksızlıkları ben tamamen hocaya eksi yazarım...

rotasyon mantıklı bence ama rotasyona sokacağımız topcular aç olmalı... mesela bence dün love veya lens veya medel yerine -layiçi oraya çekip- güven... gg yerine dorukan pepe-roco vida-fatih oynasaydık büyük ihtimal alırdık maçı...

adamlar hücum falan yapmadı zaten... hatta ve hatta love yerine mustagfdgndflşfsafjdşsfgd... yok artık okaa değil tabi  :D

Çevrimdışı Ömer Kaan

Evet doğru. Hoca dar kadro seviyor. 5 forvet vereceğine hepsine verdiğin parayı topla bi süper forvet al şampiyon olsun takım.

Çevrimdışı yoruk

Negredo ‘yu aramaya basladık bıle.Eldeki en ıyı forvetı gonderdık bakalım ne olacak

Çevrimdışı mylife1903

Yahu yarisi viyetnam savasi gazisi hor kullanmamak lazim. Ustune uefa kupasi falan gavurun gozunun onunde birisi kalpten giderse imajimiz zedelenir

Çevrimdışı mylife1903

Negredo ‘yu aramaya basladık bıle.Eldeki en ıyı forvetı gonderdık bakalım ne olacak
Diram dalinda oskar adayi olur halimiz
En iyi forvet negro

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada Uefa ülke puanı olarak da bu sene iyi gitmiyoruz.

Ülke sıralamasında 5 yılık sıralamaya bakılıyor yine kulüp sıralamasında olduğu gibi. Şu an 3,1 puanla 18/19 sezonu için 21. sıradayız, mutlaka yükselicez ama iyi başlangıç yapmadık. Şimdi ülke puanından banane diyebilirsiniz ama hemen ensemizdeki Hollanda bizi geçerse Süper Lig şampiyonu ŞL'de direkt grup aşamasına gidemiyor. Bu arada şunu da hatırlatayım Uefa geçen yılın sıralaması üzerinden hesaplama yapmıyor. Mesela 18/19 sezonu için 16/17 sezonu sıralaması üzerinden değerlendiriyor. Yani seneye seneye 17/18 sezonu sıralamasına bakılacak ve o sıralamayı 10. olarak tamamladık. Yani bu senenin şampiyonu direkt ŞL gruplarına gidecek.

Aşağıya bir ülkenin sıralamadaki yerine göre turnuvalara göndereceği takım sayısı ve turnuvaya başladığı aşama gösterilmiş. Daha detaylı bakabilirsiniz. Bu 18/19 sezonu turnuvaları için 16/17 sezonu sıralamasını baz alan UEFA'nın hazırladığı ŞL düzenleme ve kurallar kitabından bi alıntı.

Bakın mesela;
+16/17 sezonunda Çek Cumhuriyeti 11. sıradaymış. Yani Çek şampiyonu tek play-off'la direkt gruplara kalabilirmiş. Runner up'ları yani lig ikincileri en alt kademeden başlayarak 3 ön elemeyle ŞL grup aşamasına gitme imkanı varmış.
+17/18'i 13. olarak tamamlamışlar.. Yani seneye Çek şampiyonu iki ön eleme oynayacak.. Lig ikincisi de yine 3 tane oynayacak.
+18/19'da şu an 17. sıradalar.. Yani 17. sırada bitirirlerse 20/21 sezonunda ŞL'ye artık 2 değil 1 takım gönderme imkanları olacak ve o da 3 ön eleme oynayarak gruplara kalabilecek..

Özetlersek ben Fb dün kazanınca sevindim. Cocu'nun takımda daha fazla kalacak olmasından falan da değil. Adamlar çıksınlar UEFA'da gruptan.. Çeyrek finale kadar gelsinler orada elensinler. Toplasınlar +10 puan.. Aynı şekilde Gs'nin ŞL'de grup sonuncusu olması bize de zarar. Gruptan çıksınlar istemem ama 3. olup UEFA'ya gelsinler bi çeyrek final de onlar yapsın +10 puan da ondan gelsin isterim. Seneye Belçikadan 9,6 puan silinecek, Ukrayna'dan 10, Türkiye'den 6.. Hemen bu fırsatı değerlendirip 8.'liğe çıkabilir, birkaç yıl içinde de Rusya'nın yerine geçebiliriz. Böylece direkt ilk 2 takımımız ŞL gruplarına gider. Umarım Akhisar da 1-2 maç kazanır 5-6 puan katar ülkeye.

Dip not: Ülke puanı ile kulüp puanı farklı hesaplanıyor. Orada Beşiktaş'ın karşısındaki 6,5 puan ülkeye olan katkı puanı. Kendi kulüp puanı bu sezonluk henüz 2 puan.

Çevrimdışı underworld

Özete baktım da ilk gol Caner in değil karyus un eseriymiş.
Yakışıklı karyus tan Cenk Gönen in hatırlatan hareket

Çevrimdışı caner.eryigit

Hoca gitsin bıraksın gönderilsin diyen arkadaşlardan hoca önerisi alabilirmiyim şu süreçte düşündükleri hocayı yazabilirler mi?çok merak ediyorum kimi düşünüyorlar?

Çevrimdışı underworld

METİN TEKİN

Bu oyun Malmö’nün oyunu

ZAMAN zaman ligle beraber Avrupa kupası oynamak sizi farklı tercihlere götürebilir.
Şenol hoca da öyle yaptı. İdeal diyebileceğimiz Beşiktaş kadrosundan Quaresma, Oğuzhan ve Tolgay kenardaydı. En golcü isim Babel de keza... Bu tip takımlara karşı oyunu tam da orta saha marifetiyle alabilirsiniz.
Dün kimle oynadı Beşiktaş?
Medel ve Necip'le... Necip kötü mü oynadı, hayır ama farklı oyuncularla oynamak farklı etki yaratır. Medel ve Necip'le orta saha direnci sağladım diyebilirsiniz ancak deplasmanda bile olsa orta sahayı ele geçirmeniz gerek.

Çevrimdışı underworld

Hoca gitsin bıraksın gönderilsin diyen arkadaşlardan hoca önerisi alabilirmiyim şu süreçte düşündükleri hocayı yazabilirler mi?çok merak ediyorum kimi düşünüyorlar?

Ben söyledim ceza yedim sakın yazmayın

Çevrimdışı mylife1903

Makat reyiz gelecek dertler bitecek

Mac olmadigi gunler boks subesine gondeririz futbolculari

Çevrimdışı kyiv

Hoca giderse Guti devam eder. Hoca gitmesin ama olanlardan ders çıkarsın inat etmesin oyuncular arasında ayırım yapmasın.

Çevrimdışı f_madida

Diram dalinda oskar adayi olur halimiz
En iyi forvet negro

Dram mi fantezi mi bilemedim simdi. Film Alvaro Negredo'nun golcu oldugu alternatif bir evrende geciyor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
30 Ağustos 2018, 19:47:36 »
19 Ağustos 2014'den beri kazanılan her şeyde imzaları olan iki ismin paçavra gibi görülmelerini aşamıyorum.

Paçavra gibi gördüklerinden birine kurtarıcı mesih gibi sarılanlar var.

Çevrimdışı mylife1903

Dram mi fantezi mi bilemedim simdi. Film Alvaro Negredo'nun golcu oldugu alternatif bir evrende geciyor.
Fringe
Alvarnate goldado

Çevrimdışı caner.eryigit

Hoca giderse Guti devam eder. Hoca gitmesin ama olanlardan ders çıkarsın inat etmesin oyuncular arasında ayırım yapmasın.
Guti kafilede yokmuş gelmemiş diye biri dün paylaşım yaptı burada?kimya falan bozulmuş takımın içerde problem var bence..dün medel beni çıldırttı bir orta saha bu kadar defansın içine girmez girmemeli.canere söylenecek kelime bulamıyorum zaten hafta sonu adriano yine yok.q7 çok eleştiriyoruz ama bu Caner tam ömür törpüsü.karşısında ki adama bu kadar mesafe veren bir bek oyuncusu daha önce hiç görmedim.el kol hareketleri arkadaşlarına çok itici geliyor şahsen bana artık.lens Wagner fln olmaz abi.necip dün ki maç özelinde neden bu kadar gömüldü onu da anlamış değilim.2 senedir bas bas bağırıyorum bu takıma forvet kadar Atiba muadili genci lazım diye.şimdi herkes biraz töleranslı davranıyor ama bu orta saha kurgusu üzerinde yakında ljlacic de gömmeler başlar.
Maksimum puan toplayıp ocağa bir atsak bakalım bir nokta atışı forvet fln olursa çok defolarımızı kapatır.eyşan olsaydı misal dün 2 tane asgari yazmıştı bence.ondan snr şekillenecek oyun daha da bir başka olurdu.bir çift laf ta rençbere edelim Önder Özen ondan görev süresi olarak daha çok çalıştı gittikten snr içerisiyle alakalı olumsuz bir açıklaması oldu mu bilmiyorum ama ben rastlamadım.ama bu arkadaş her program birilerine göndermeler yapıyor iş ahlaki etik açıdan doğru bulmuyorum.kendisi ile de tanışırım ama maalesef yanlış yolda

Çevrimdışı caner.eryigit

Ofansif orta sahan 40 metre geri  gelip defanstan top almak zorunda bırakılmaz hocayı bu konuda çok eleştiriyorum isimlerden bağımsız kim oynarsa oynasın o mevki de bu sorunla karşılaşıyor.böyle devam ederse birgün ozi gömersiniz bir gün ljlacic
Belki arkaya medel hamlesi bu sorunu çözebilir.ah Marcelo çok aranıyorsun bundan sebep

Çevrimdışı tugozcan

Guti olayi benimde ilgimi cekti Ilhan vardi kulubede dun. Guti neden yoktu acaba umarim olumsuz bir durum yoktur

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tugozcan

Ofansif orta sahan 40 metre geri  gelip defanstan top almak zorunda bırakılmaz hocayı bu konuda çok eleştiriyorum isimlerden bağımsız kim oynarsa oynasın o mevki de bu sorunla karşılaşıyor.böyle devam ederse birgün ozi gömersiniz bir gün ljlacic
Belki arkaya medel hamlesi bu sorunu çözebilir.ah Marcelo çok aranıyorsun bundan sebep

Ya hadi almaya geldi diyelim. Asil problem o adam topu orta saha cizgisinde aldiginda basliyor.

Gokhan sag cizgi ve orta saha cizgisine basar halde, Quaresma Gokhan'in 15 metre önünde, Caner sol cizgi ve orta saha cizgisine basar halde, Pepe Vida Medel bizim yari sahada yayilmis halde, Oguzhan Yine orta saha cizgisine basar halde Ljajic'e paralel, Love ve Babel stoper kucaginda.

Simdi bu dizilimi iyi anlatabildim mi bilmiyorum, ozellikla stadta izleyenler daha iyi canlandirmistir. Adam topu atacak birini bulamiyor. 2 caresi var, kendisi sol icteyse Quaresma'ya uzun atmak veya Babel'in arkasi donuk oyununa guvenip ona sisirmek. Sonra gelsin top kayiplari.

Bizim en büyük problemimiz rakip orta saha ile rakip savunma arasina oyuncu getiremiyoruz. Ya stoperlerin kucaginda ya cizgide yada topun gerisinde kaliyor bizim oyuncular.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı caner.eryigit

Ben söyledim ceza yedim sakın yazmayın
Sen büyük Abdullah avcı hayranısın seni biliyorum.bu adamı bu kadar önemli yapan ne onu anlamıyorum bana göre hiçbir başarısı Yok.sıfır camia baskısı tıkır tıkır yapılan ödemeler 5. De olsa bu adam başarılı 9. Da olsa başarılı.çok büyütülüyor bence bay analist kendi fikrim

Çevrimdışı atalay

İyi anlattın. @tugozcan O halde bu sorunun uzun zamandır var olduğunu ama sorunun kaynağının yanlış oyuncular üzerinden anlatıldığını da biliyorsundur.