2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942235 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Monaco coşmuş bugün. Leipzig te coşmuş.  :bandit:

Çevrimdışı Egos

bak burda benim söylediklerimi onaylamış oluyorsun
yazdığın geri kalan herşeyi çöpe atıyorsun :D
Ben sana uefaya kalıpda gidip elenecek kafada demiyorumki olaylara bakış önem sırasını söylüyorum.
elbette uefaya kaldığındada yürüyebildiği kadar yürür ama önceliği şampiyonluk olur ama şl de kalsa gruptan çıksa önceliği şampiyonluk olmaz
genede şampiyonluk önceliği değil diye onuda cepten çıkarıp atmayacak elbet sadece tercih önceliği değişecek
mesela önemli bir lig maçı şl maçına denk gelirse kafasındaki en iyi oyuncuları şl maçına saklar tersi durumda
uefa maçı olduğunda en iyi oyuncuyu lig maçında kullanır tabi bu durum final maçları olursa tersi olur elbette uefa finalleri önemlidir.
şampiyonluk önemlidir elbette ama tek bir Beşiktaşlı bile uefa kupasımı şampiyonlukmu dendiğinde tercihini şampiyonluktan yana kullanmaz.
benim söylediğim şl nin başarı anlamında bir getirisi yok ha gruptan çıkmışız ha çıkmamışız benim için
farketmiyor ama takım yürüyebilecek güçte olsa böyle düşünmem şu an için ucl önemli değil diyorum ama uel
önemli çünkü orda hedefe ulaşabilecek seviyedeyiz. hedeflerin gerçekci olursa doğrudur. ve gruptan çıkmak gibi bir hedef
benim görüşümce hedef değildir. şampiyonluk bir hedeftir türkiye kupası bir hedeftir ucl kupası bir hedeftir uel kupası
bir hedeftir diğerlerinin hiç biri hedef değildir. gruptan çıkmak çeyrek oynamak nasıl bir hedef oluyor.
İşte burda hoca yanlış yapıyor bana gelip gruptan çıkmak değil ucl yi alacağım derse işte bu hedefe ben varım şampiyonluğda uel ide atabilir
cebinden alamazsada bir şey demem isterse 16 da elensin çünkü hedefini doğru koymuş yol kazasına uğramış diye bakarım
tabi başta dediğim gibi hedefini doğru koyacaksın.
Benim yaptığım eleştiri değildi hocaya uel i önemsememiş şampiyonluğu hedef seçmişse elini sıkarım doğru karardır kendi
bakış açısıyla benim bakış açım uel kupası şampiyonluktan önemlidir. ama gruptan çıkmak ucl hedefi olup şampiyonluk hedefinin
üstüne çıkıyorsa yada uel kupasının üstüne çıkıyorsa hadi ordan derim. zirve dışındaki hedefler küçük takımların hedefidir.
ucl ye iki takım direk katılıyorsa ve senin hedefin ucl ye katılma şansı yakalamaksa bu küçük takım hedefidir büyük takım şampiyonluğu hedefler
ikinci olursa bunu bonus olarak görür amacıma ulaşamadım ama en azından elim boş kalmadı dersin. amorti olur.
Dostum hedefin her zaman gerçekci olsun zirve dışında bir hedef yoktur. ulaşabileceğin en yakın zirveyi hedefle.
geçen sene uefaya kaldık iki zayıf ekip çıktı yendik uefada çeyrek finali gördük bu saatten sonra gerçek hedef hoca içinde
taraftar içinde yönetim içinde uel di. 4 maç oynayıp final yapacaksın gerçekci hedeftir. Benim sıkıntıp şl den elenince hoca bu açıklamayı yaptı
bu yanlıştı belki takıma güvenemedi sakatlıklar cezalılar onu şampiyonluk hedefine yöneltti. ama hedef koydu ve başardı bunu benim için doğru olan budur
beşiktaşı yarım yamalak başarıya yöneltecek hedefler olmaz en kötü ucl de final grubuna kalabilmektir hedef o 8 takım içine girmeyi
hedefle girdiğindede finali hedeflersin. Gruptan çıkmak hedefimiz dersen demekki seni gruptan çıkmak tatmin edecek beni etmez.
istermiyim isterim tabiki finallere gitmek için önce gruptan çıkmak gerekiyor sadece sıkıntım bunu hedef göstermek sen oyuncuna taraftarına
hedefi final gruplarına kalmayı gösterki gruptan çıkmak kimseyi tatmin etmesin daha fazlasını istesin. Başaramayabilirsin
bırak gruptan çıkmayı başkası başarı olarak görsün başkaları bunu taktir etsin sen görme oyuncuna bunu belletme.

ağabey, şenol güneş'in o ifadesine yönelik değerlendirme yaptığın için özellikle belirttim, bu konuda kendi görüşlerini beşiktaş'ın başarısının üzerine koymadığının kanıtı bana göre istemediği uefa için bile çabalaması. burada kronolojik bir sıra var, aralık ayında sona erecek bir aşamanın ilk hedef olarak belirlenmesi şampiyonluktan vazgeçilmesi anlamına gelmez. üstelik puana ihtiyacı olursa lig maçında da, şampiyonlar ligi maçında da 11'ini değiştirmez. kendi çıkarları için böyle bir yola girdiğini iddia ediyorsun, bu bana ters geliyor.

iki sene üst üste grup aşamasından sıyrılan beşiktaş'ın değeri artmayacak mı sence? sanki hem ligi, hem de uefa'yı bir arada götürmek çok kolaymış, 3. olursak bize kupayı veriyorlarmış gibi davranıyorsun. sonraki seneler uefa'yı kazanmamız bizim için iyi olabilir, fakat bu sene elimizde ezeli rakiplerimizden birine atacağımız son tekme şansı varken uzun bir serüvene girmemiz her şeyi riske atmamız demek. 6 maç yapalım, üst tura çıkalım, +2 maç daha yapmak için çabalayalım. sonra da lige konsantre olalım. rakibimiz çok arzu ediyorlarsa bir sene sonra kuş kadar puanıyla ön elemeyi geçmeye çalışsın.

bunlar boş hesaplar. iyi oynarsak kazanacağız, kötü oynarsak kaybedeceğiz; en azından ben öyle umuyorum. şenol güzeş laz mı, bencil mi, çakma mı, beni ilgilendirmez. beşiktaş'ı kendinden daha az mı düşünüyor? bravo, aynı ben demek ki. bu beşiktaş'ı sevmesine, kariyerini beşiktaş'ta sonlandırmak istemesine, aldığı paranın hakkını vermesine engel değil.

uefa'yı hedef seçerse iyi teknik direktör, şampiyonlar ligi'nde üst turu seçerse amaçsız teknik direktör ve şampiyonluğu istemiyor. şampiyonlar ligi'nde ikincilik, üçüncülük, dördüncülük arasında onlarca puan farkı yok, tek golle değişiyor her şey. sen o atacağımız ya da yemeyeceğimiz bir golü alıp geçen seneden 5 ya da 7 maç eksik oynayacağımız bir sezona yol açacağı için şampiyonluktan olmamıza neden olacak diyorsun. peki, nasıl? ligin ilk yarısındaki birkaç maça yedek kadroyla çıkabilirmişiz. içinde medel, negredo, lens olan bir kadroyla mesela. ardından gidip bunu da teknik direktörlerin kendi kariyerlerini düşünmesine bağlıyorsun. tüm bunlara sebep de uefa çeyrek finalini daha fazla puan getirdiği için şampiyonlar ligi üst turundan değerli görmen.

beşiktaş başkanı duysa şu söylediklerini bir daha yüzüne bakmaz, adam tüm yatırımları şampiyonlar ligi kura çekiminde görünmek için yapıyor, bir fiyatına iki kura çekimine asla hayır demez.

Çevrimdışı arda

Monaco coşmuş bugün. Leipzig te coşmuş.  :bandit:

Leipzig maçına bir, Monaco maçlarına bir buçuk, iki ay var! Köprünün altından daha çok sular akar. 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Türkay

Bir Beşiktaş taraftarının kendisinde oynamak istemeyen ve kaçarak giden birini istemesi çok utanç verici bir durum
adam bizde oynamamak için türlü çirkinlikler yaptı bu kadar miğdesiz olmayın bence
başarı için her şey mübah değildir.

Abi ama iyi pas yaptırıyordu :D Ama mesela ben pişman oldum Beşiktaş'ın kıymetini anladım dese bonservisini alsa gelse ve uygun maaş versek fena olmaz mı? Üstelik bonservisinden yeni kadro kurmuştuk yani oynarken de katkı sağladı giderken de  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Monaco 6-1 Marsilya
Porto 1-0 Braga
Leipzig 4-1 Freiburg
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

ağabey, şenol güneş'in o ifadesine yönelik değerlendirme yaptığın için özellikle belirttim, bu konuda kendi görüşlerini beşiktaş'ın başarısının üzerine koymadığının kanıtı bana göre istemediği uefa için bile çabalaması. burada kronolojik bir sıra var, aralık ayında sona erecek bir aşamanın ilk hedef olarak belirlenmesi şampiyonluktan vazgeçilmesi anlamına gelmez. üstelik puana ihtiyacı olursa lig maçında da, şampiyonlar ligi maçında da 11'ini değiştirmez. kendi çıkarları için böyle bir yola girdiğini iddia ediyorsun, bu bana ters geliyor.

iki sene üst üste grup aşamasından sıyrılan beşiktaş'ın değeri artmayacak mı sence? sanki hem ligi, hem de uefa'yı bir arada götürmek çok kolaymış, 3. olursak bize kupayı veriyorlarmış gibi davranıyorsun. sonraki seneler uefa'yı kazanmamız bizim için iyi olabilir, fakat bu sene elimizde ezeli rakiplerimizden birine atacağımız son tekme şansı varken uzun bir serüvene girmemiz her şeyi riske atmamız demek. 6 maç yapalım, üst tura çıkalım, +2 maç daha yapmak için çabalayalım. sonra da lige konsantre olalım. rakibimiz çok arzu ediyorlarsa bir sene sonra kuş kadar puanıyla ön elemeyi geçmeye çalışsın.

bunlar boş hesaplar. iyi oynarsak kazanacağız, kötü oynarsak kaybedeceğiz; en azından ben öyle umuyorum. şenol güzeş laz mı, bencil mi, çakma mı, beni ilgilendirmez. beşiktaş'ı kendinden daha az mı düşünüyor? bravo, aynı ben demek ki. bu beşiktaş'ı sevmesine, kariyerini beşiktaş'ta sonlandırmak istemesine, aldığı paranın hakkını vermesine engel değil.

uefa'yı hedef seçerse iyi teknik direktör, şampiyonlar ligi'nde üst turu seçerse amaçsız teknik direktör ve şampiyonluğu istemiyor. şampiyonlar ligi'nde ikincilik, üçüncülük, dördüncülük arasında onlarca puan farkı yok, tek golle değişiyor her şey. sen o atacağımız ya da yemeyeceğimiz bir golü alıp geçen seneden 5 ya da 7 maç eksik oynayacağımız bir sezona yol açacağı için şampiyonluktan olmamıza neden olacak diyorsun. peki, nasıl? ligin ilk yarısındaki birkaç maça yedek kadroyla çıkabilirmişiz. içinde medel, negredo, lens olan bir kadroyla mesela. ardından gidip bunu da teknik direktörlerin kendi kariyerlerini düşünmesine bağlıyorsun. tüm bunlara sebep de uefa çeyrek finalini daha fazla puan getirdiği için şampiyonlar ligi üst turundan değerli görmen.

beşiktaş başkanı duysa şu söylediklerini bir daha yüzüne bakmaz, adam tüm yatırımları şampiyonlar ligi kura çekiminde görünmek için yapıyor, bir fiyatına iki kura çekimine asla hayır demez.
birincisi ön plana alması derken bunu şampiyonluğu çöpe atıyor anlamında kullanmadım
sadece öncelikleri değişiyor. bunu aralık ayına kadar oynadığımız grup maçlarında süspanse edebildik geçen sene ama gruptan çıkmak demek ikinci yarınında yarısını yemek demek çünkü o zamanda önceliğimiz ucl olacak. uel öyle değil ama onu açık açığa önceliğimiz değil diyor hoca ben demiyorum.
ikincisi hocanın kişisel olarak başarıyı düşünmesi bizim aleyhimize bir durum değilki. Düşünsün Beşiktaş başarılı olmadan hocada olamayacağına göre hiç bir sakıncası yok.
üçüncüsü evet uel den alacağımız fazla puanları önemli buluyorum çünkü biz şu anda bir şey yapamıyoruz bari bunu avrupadaki sıralamayı yükselterek geçirelim ben bu günü değil yarını düşünüyorum. Böyle giderse Türk takımları ön eleme oynamadan ucl ye katılamayacak puanımız iyi olsunki ön elemede büyük takımlarla oynayıp yol kazasına uğramayalım. Torba yükseltmek her zaman gelecek başarılarda yolun bir kısmını katetmek yönünden önem taşıyor.
paranın ana pastasını zaten gruplara kalarak alıyoruz Sevilla takım sıralamasında 6. sırada ve bunu uefada yürüyerek kazandı. ucl de 16 ya kalınca ne kazanıyorsun hiç bir şey emin olun marka değerinde artmıyor geçen sene kimler kaldı kimin aklında final karşılaşmalarınan önce ara geçiş uel bile öyle çeyrek görene kadar kimsenin umrunda olmuyor sonrasında ciddiye alınıyor. kimse napoli yada Benficanın 16 ya kaldığını hatırlamaz ama herkes manunun uel i
kaldırdığını hatırlar sen ueli kaldırdığında her grup seçmelerinde seni uefa şampiyonu ünvanıyla sunacaklar. sadece final gruplarına kaldığında bunu başarı olarak görüyorlar. Bizi çektiklerinde ne dediler bir kez ucl çeyrek finali oynadı yarın uel şampiyonu diyecekler.
ikinciler her zaman kaybedenlerdir. birinci olda nerde olursan ol.
Beşiktaş başkanı duysa sözlerimi keşke, ben Beşiktaşın oynadığı bir yerde ikinci olmasına bile tahammül edemem
Başkanında edebileceğini sanmıyorum. amaç kupayı almaktır amaç şampiyon olmaktır Beşiktaş için nerde olursa olsun
daha alt hedefler başarısızlıktır.
Gruptan çıkmayı başarı gören insanlara inanamıyorum. Beşiktaş için kupa kalkmadıysa başarı yoktur. Bırakın küçük takımlar
gruptan çıktıkları için sevinsin. ne yani çeyrek oynadık diye uel de sevinelimmi biz kupayı alabilirdik. yeterli kalitede
yedek oyuncumuz olmadığı için abounun cezalı olması marcelonun sakat olması bizi kupadan etti.
Bunların hepsi başka konular bizim bu sene öncelikli hedefimiz Türkiye şampiyonluğu olmalı bıçak sırtında gidiyoruz
hem rakipsiz kalmak hemde önümüzdeki seneki ve ondan sonraki senelerdeki ana parayı kapıp rakiplerle aramızdaki
farkı iyice açmak için bu gerekli çok büyük bir önem taşıyor bu seneyi değil geleceği düşününce yemişim uclde gruptan
çıkmayı yemişim uel de ilerlemeyi ucl ye hiç bakmam 3. olabiliyorsak iyidir. sonrada alabildiğin kadar puan al ama şampiyonluğu asla riske atma

Çevrimiçi Necmi

Abi ama iyi pas yaptırıyordu :D Ama mesela ben pişman oldum Beşiktaş'ın kıymetini anladım dese bonservisini alsa gelse ve uygun maaş versek fena olmaz mı? Üstelik bonservisinden yeni kadro kurmuştuk yani oynarken de katkı sağladı giderken de  :biggrinking:
bazı şeylerin pişmanlığı olmaz onun milanı tercih etmesi gitmek için ülkeyi kötüleme yi bile
göze almasını geçtim adam biz Türkiyenin A. madritiyiz derken bile Beşiktaşı aşağılıyordu hiç bir zaman
Beşiktaşı gözünde büyük olarak görmedi.  Fırsat çıktığı andada seni satmaktan geri durmadı gidebilirdi ama bunu seni köşeye sıkıştırmaya ve ucuza
gitmeye çalışarak yapmamalıydı. Adamın derdi milan ile ortak haraket edip seni köşeye sıkıştırmaktı.
Düşün hocanın bile artık tahammül edemeyip a takımla çalışmasının yolunu kapattığı adamdan bahsediyoruz
Hoca transfer olmak isteyen bir oyuncuyu neden u21 e göndersin kim bilir antrenmanda neler yaptı hoca
kadrodan sildi onu gerçekten bu kadar miğdesiz olmayın bu zihniyette renkli taraftarları düşünür ne yaparsa
yapsın bir oyuncu kendilerine yarıyorsa evladır. Başkan ne dedi sürekli olarak sosaya Beşiktaşın kapıları artık kapalı
peki başkan bütün giden oyunculara Beşiktaş sizin yuvanız derken sosaya neden kapattı kapıları herşeyin açık
açık söylenmesimi gerekiyor senin en üst düzeyin net şekilde Beşiktaş kapılarını kapattıysa bu laf olsun diye olmaz.
Beşiktaş başkanının kapıları kapattığı birine gelsin diye ölüp bitmeniz ne kadar manasız.
pardon pişmanım diyen herkes affedilmez affedilecek vardır affedilmeyecek vardır. Arkandan iş çeviren birini affedersen
emin ol tekrar arkandan kuyunu kazar quaresma ile aynı o affedildi deniyorda quaresma hiç bir zaman gitmek istemediki
biz onu gönderdik kırk takla atarak aslında onun alınması itibarını iade etmekti Beşiktaşın büyüklüğü bunu gerektirirdi bir yanlış yaptık ve
bunu telafi ettik. Yanlışı bize yapmadı Genede hatırlarsanız gelmesini hiç istemedim. Bu Başkanı yıpratırdı eleştirileri
arttırırdı nitekimde öyle oldu.

Çevrimdışı Culpable

@Necmi 
Su takimda saglam bir 10 numara ve lider ozelliklerine sahip bir kaptan olsa bu kadro ile  en az 20-30 puan fark atarak sampiyon olur

bu sene lig gecen senelere gore daha zor gecicek cunku takimlarda  istikrar yok [bizim icin zor gececegini dusunmuyorum ]

GS lastik patlatir zaten
Eleme macinda Basagi begenmistim  ama bugun konya karsisinda hic begenmedim  bunlarda lastik patlaticak
Fener zaten yerlerde 
Trabzon dan cacik olmaz

e o zaman ne yapmak lazim  Oguzhan 1 tik seviye atlamali . kaptanligini yapmali yeni transferler takima monte edilmeli  ve  sene sonunda 20 puan farkla sampiyon olmali :)

ilk 3 haftaki oyuna gore CL de oynadigimiz maclarda oyun olarak eziliriz

ama CL icinde  ayni sekilde saglam bir on numara ve gercek bir kaptan olursa ordada  ezilmez aksine ezeriz

Çevrimiçi Necmi

@Necmi 
Su takimda saglam bir 10 numara ve lider ozelliklerine sahip bir kaptan olsa bu kadro ile  en az 20-30 puan fark atarak sampiyon olur

bu sene lig gecen senelere gore daha zor gecicek cunku takimlarda  istikrar yok [bizim icin zor gececegini dusunmuyorum ]

GS lastik patlatir zaten
Eleme macinda Basagi begenmistim  ama bugun konya karsisinda hic begenmedim  bunlarda lastik patlaticak
Fener zaten yerlerde 
Trabzon dan cacik olmaz

e o zaman ne yapmak lazim  Oguzhan 1 tik seviye atlamali . kaptanligini yapmali yeni transferler takima monte edilmeli  ve  sene sonunda 20 puan farkla sampiyon olmali :)

ilk 3 haftaki oyuna gore CL de oynadigimiz maclarda oyun olarak eziliriz

ama CL icinde  ayni sekilde saglam bir on numara ve gercek bir kaptan olursa ordada  ezilmez aksine ezeriz

lig konusundaki düşüncelerine katılıyorum bir konu dışında bizim için bu sene fener rakip olacak
benim düşünceme göre gs ciddi maç oynamadı ve çok defoları var ilerde lastik patlatacağı malumun ilanı olur
başak iyi takım ama geçen seneden çok şey kaybettiler bize göre yaş ortalamalarıda çok yüksek uefa onları çok sekteye uğratacak
fener aslında çok daha komplike bir takım sadece oturmadı daha ağır yara almadan takımı oturtabilirlerse
onların ilerlemesi daha kolay olur. gs yi ilk tökezlemede çarmıha gerecek çok insan var. sürekli panik içinde olacaklar
yönetimi oyuncusu hocası fener öyle değil zaten kimse bir şey beklemiyor tıkır tıkır gidip ligi arkamızdan ikinci bitirme
olasıkları yüksek.
ucl konusuna gelince şu andada ezilmeyiz ama iyi bir on numarayla başarıda gelmez emin ol Talisca bir kere avrupada
başka oynuyor. Diğer taraftan bu maçları çok iyi oynayacak tecrübede oyuncumuz var hocanın tek yapacağı şey oziyi
yedeğe çekmek o oynadığında göbekte çok zayıf kalıyoruz. Medel oynayabilir orada Atiba medel talisca yapabiliriz orta saha
direncini sağlatır bu, diğer taraflarda zaten sıkıntımız yok. Kaldıki vida alabileceğimiz son oyuncu aslında başka bir yabancıya kadroda yer yok
kimi feda edeceğiz beck mi tosicmi ben ikisinide feda edemem yerlerine koyabileceğin alternatif yerli yok. GG ile gitmez
bütün sezon Tosiçde elindeki 3. stoper onsuz maratona başlamak büyük risk olur sakatlık var ceza var bu noktalarda
en tehlikeli bölge stoperler her sene ordan fire veriyoruz mitrovic ve tosic kulübeye şart.

Çevrimdışı Culpable

lig konusundaki düşüncelerine katılıyorum bir konu dışında bizim için bu sene fener rakip olacak
benim düşünceme göre gs ciddi maç oynamadı ve çok defoları var ilerde lastik patlatacağı malumun ilanı olur
başak iyi takım ama geçen seneden çok şey kaybettiler bize göre yaş ortalamalarıda çok yüksek uefa onları çok sekteye uğratacak
fener aslında çok daha komplike bir takım sadece oturmadı daha ağır yara almadan takımı oturtabilirlerse
onların ilerlemesi daha kolay olur. gs yi ilk tökezlemede çarmıha gerecek çok insan var. sürekli panik içinde olacaklar
yönetimi oyuncusu hocası fener öyle değil zaten kimse bir şey beklemiyor tıkır tıkır gidip ligi arkamızdan ikinci bitirme
olasıkları yüksek.
ucl konusuna gelince şu andada ezilmeyiz ama iyi bir on numarayla başarıda gelmez emin ol Talisca bir kere avrupada
başka oynuyor. Diğer taraftan bu maçları çok iyi oynayacak tecrübede oyuncumuz var hocanın tek yapacağı şey oziyi
yedeğe çekmek o oynadığında göbekte çok zayıf kalıyoruz. Medel oynayabilir orada Atiba medel talisca yapabiliriz orta saha
direncini sağlatır bu, diğer taraflarda zaten sıkıntımız yok. Kaldıki vida alabileceğimiz son oyuncu aslında başka bir yabancıya kadroda yer yok
kimi feda edeceğiz beck mi tosicmi ben ikisinide feda edemem yerlerine koyabileceğin alternatif yerli yok. GG ile gitmez
bütün sezon Tosiçde elindeki 3. stoper onsuz maratona başlamak büyük risk olur sakatlık var ceza var bu noktalarda
en tehlikeli bölge stoperler her sene ordan fire veriyoruz mitrovic ve tosic kulübeye şart.

Ben oziyi elestiriyorum ama yedege cekilmesi taraftari degilim  bir takimin kaptani yedege cekilmez  yedege cekilicekse  ne  kaptanlik nede 10 numara verilir

benim yada bizlerin  Ozi den istedigi kas yap vucur goster degil  :)
10 numara ve kaptanligin hakkini azda olsa ver
tosic inde gonderilme  taraftari degilim  pepe ile oynamaya basladiktan sonra adam sinif atladi
Oziden beklentimizde ayni sekilde 10 numarayi giyiyorsan kaptanlik bandini takiyorsan tosic gibi 1 kademe sinif atla

bir taraftar olarak cok sey istemiyoruz

q7 lens degisikligi [en  formsuz lens bence q7 den iyidir ]
babel de ayni sekilde
ozinin  1 tik seviye atlamasi
medel ve negredonun takima  monte edilmesi

bunlar oldugu zaman butun maclari zevkle izler  guzel skorlar alir  kanserli dakikalar ile ugrasmayiz  CL ve uefada yuruyebildigimiz kadar yururuz
Ama ligde  fark atarak sampiyon oluruz

ben rakip gormuyorum  heleki FB yi hic

su kadro ve senol hoca ile besiktasin besiktasdan baska bir rakibi yoktur

Çevrimdışı Culpable

Bacaklarını neden açarak basketçi gibi yere iniyor, böyle mi düşerler stoperler? Böyle düşersen, bacaklarını toplamadan başka bir hamle yapamazsın; zaten yapmayacağını bildiği için oynayacağı şaşkınlık tiyatrosunu daha havadayken başlatıyor ve bacakları açık iniyor... Ben yemem  :D

bunlari yazmak iyi degil

devir eski devir degil artik hicbir oyuncu bunu yapmaz

renklier lyon maci sonrasi Fabri icin ayni seyleri yazsa  tepkin ne olurdu ?

Çevrimdışı 'TaNeR'

Stade Rennes B'den 99'lu orta saha oyuncusu Marlon Üçüncü'yü U21 kadrosuna katmışız.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Ben oziyi elestiriyorum ama yedege cekilmesi taraftari degilim  bir takimin kaptani yedege cekilmez  yedege cekilicekse  ne  kaptanlik nede 10 numara verilir

benim yada bizlerin  Ozi den istedigi kas yap vucur goster degil  :)
10 numara ve kaptanligin hakkini azda olsa ver
tosic inde gonderilme  taraftari degilim  pepe ile oynamaya basladiktan sonra adam sinif atladi
Oziden beklentimizde ayni sekilde 10 numarayi giyiyorsan kaptanlik bandini takiyorsan tosic gibi 1 kademe sinif atla

bir taraftar olarak cok sey istemiyoruz

q7 lens degisikligi [en  formsuz lens bence q7 den iyidir ]
babel de ayni sekilde
ozinin  1 tik seviye atlamasi
medel ve negredonun takima  monte edilmesi

bunlar oldugu zaman butun maclari zevkle izler  guzel skorlar alir  kanserli dakikalar ile ugrasmayiz  CL ve uefada yuruyebildigimiz kadar yururuz
Ama ligde  fark atarak sampiyon oluruz

ben rakip gormuyorum  heleki FB yi hic

su kadro ve senol hoca ile besiktasin besiktasdan baska bir rakibi yoktur

Doğru Beşiktaşın Beşiktaşdan başka rakibi yok bunda haklısın fener rakip olur demedim zaten arkamızdan ikinci olur dedim
diğerlerine rakip olur.
Oziye gelince onada katılıyorum ama diyorum bu ama önceki laflarımı çöpe atıyor. ben bir senedir ozinin oynadığı tek bir iyi maç hatırlamıyorum
bir kaç iyi anı var ama maçı yok. bir insana şans verilirde bu takımın kaptanı ve 10 numaranın sahibide biraz
o şansı hak edecek. ozi hak ediyormu bence etmiyor. ben gole giderken bir dokunuşla yerle bir olacak bir kaptan ve on numara istemem
kimse penaltı falan demesin tam arkadan izliyorduk ve herkes gidemeyecek dedi giderken bile rakibin rüzgarından yıkılacağı belliydi
sen sağlam olsan orda dik durursun ve rakip gerçekten penaltı yapmak zorunda kalır. gram güçlü eğil ve her an daha geriye
gidiyor. gerçekleri kabullenemiyoruz ozinin oynadığı bir tane iyi milli maç hatırlayan varmı. Bizi tepkiye sefkeden yerine
alınanların daha kötü olması yoksa ozinin alınmaması hiçde garipsenecek bir durum değil ozan ve selçuk çağrılmasa kim
diyebilirdi ozi neden yok diye. Kabul edelim ozi olmuyor ben bir senedir diyorum basit oynamayı değil sürekli veryasyon yapmayı düşünüyor
bu sebeple çok fazla top kaybediyor ve pis yerlerde kaybediyor o nedenle kaç atak yedik ince oyna ama gol pası verirken oyna bizim kalenin önünde değil
yetersiz olduğunu kendide biliyor bunun açığını bu şekilde kapatmaya uğraşıyor. sen bir tık dedin Beşiktaşda oynayabilmesi kaptanlık pazıbandını
taşıyabilmesi için bir tık yetmez bir kaç tık iyi olması gerekir. aslında buda yetmez kaptanlık için lider olması gerekiyor.
onda liderlik yeteneği yok olsa zaten durumuna isyan eder daha iyi olmaya çalışırdı.
çok çabalaması gerekiyor ama Beşiktaşın buna zamanı yok biraz kulübede oturup düşünmesi lazım birde kaptanlık
ona verilmesi çok yanlıştı. O hak Atibanındı. 10 numarada yanlıştı. gerçek yerinin formasını yani 8 i giymeliydi.
birine 10 numarayı giydirerek 10 numara yapamazsın.

Çevrimdışı Culpable

Doğru Beşiktaşın Beşiktaşdan başka rakibi yok bunda haklısın fener rakip olur demedim zaten arkamızdan ikinci olur dedim
diğerlerine rakip olur.
Oziye gelince onada katılıyorum ama diyorum bu ama önceki laflarımı çöpe atıyor. ben bir senedir ozinin oynadığı tek bir iyi maç hatırlamıyorum
bir kaç iyi anı var ama maçı yok. bir insana şans verilirde bu takımın kaptanı ve 10 numaranın sahibide biraz
o şansı hak edecek. ozi hak ediyormu bence etmiyor. ben gole giderken bir dokunuşla yerle bir olacak bir kaptan ve on numara istemem
kimse penaltı falan demesin tam arkadan izliyorduk ve herkes gidemeyecek dedi giderken bile rakibin rüzgarından yıkılacağı belliydi
sen sağlam olsan orda dik durursun ve rakip gerçekten penaltı yapmak zorunda kalır. gram güçlü eğil ve her an daha geriye
gidiyor. gerçekleri kabullenemiyoruz ozinin oynadığı bir tane iyi milli maç hatırlayan varmı. Bizi tepkiye sefkeden yerine
alınanların daha kötü olması yoksa ozinin alınmaması hiçde garipsenecek bir durum değil ozan ve selçuk çağrılmasa kim
diyebilirdi ozi neden yok diye. Kabul edelim ozi olmuyor ben bir senedir diyorum basit oynamayı değil sürekli veryasyon yapmayı düşünüyor
bu sebeple çok fazla top kaybediyor ve pis yerlerde kaybediyor o nedenle kaç atak yedik ince oyna ama gol pası verirken oyna bizim kalenin önünde değil
yetersiz olduğunu kendide biliyor bunun açığını bu şekilde kapatmaya uğraşıyor. sen bir tık dedin Beşiktaşda oynayabilmesi kaptanlık pazıbandını
taşıyabilmesi için bir tık yetmez bir kaç tık iyi olması gerekir. aslında buda yetmez kaptanlık için lider olması gerekiyor.
onda liderlik yeteneği yok olsa zaten durumuna isyan eder daha iyi olmaya çalışırdı.
çok çabalaması gerekiyor ama Beşiktaşın buna zamanı yok biraz kulübede oturup düşünmesi lazım birde kaptanlık
ona verilmesi çok yanlıştı. O hak Atibanındı. 10 numarada yanlıştı. gerçek yerinin formasını yani 8 i giymeliydi.
birine 10 numarayı giydirerek 10 numara yapamazsın.

sahadaki 11 e bakiyorum birde yedek kulubesine bakiyorum
Su kadro ile bizim maclari bile izlememize gerek yok cunku mac sonrasinda ataklari ve atilan golleri   izlesek sure olarak gene 45 dakikadan fazla surer

demek istedigim bu bu kadro cok daha farkli oynamasi lazim ama  bu oyun Ozi den geciyor

bizler oziye yukleniyoruz ama sorun sadece Ozi degil oziyi pasiflestiren lerden birisi Babel

ozi su an 1 tik seviye atlasa  medel  lens ve negredo ile 2 tik daha seviye atlar

icimizde burukluk var su kadro var ve biz gonul rahatligi ile mac seyredemiyoruz . su kadro ile bunu yasayamazsak ne zaman yasayacagiz butce olarak  cok cok iyi hale gelip messi suarez ikilisi gibi bir ikili  transfer ederek mi :) onada bizim omrumuz yetmez

ben oziye sitem ediyor senol hocaya sitem ediyorum  ama birgun dogru yolu bulup  bam bam bam 8-0 yapip  zevki taddiricaklar bize :)[ozi hattirmick yapicak :)]

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

sahadaki 11 e bakiyorum birde yedek kulubesine bakiyorum
Su kadro ile bizim maclari bile izlememize gerek yok cunku mac sonrasinda ataklari ve atilan golleri   izlesek sure olarak gene 45 dakikadan fazla surer

demek istedigim bu bu kadro cok daha farkli oynamasi lazim ama  bu oyun Ozi den geciyor

bizler oziye yukleniyoruz ama sorun sadece Ozi degil oziyi pasiflestiren lerden birisi Babel

ozi su an 1 tik seviye atlasa  medel  lens ve negredo ile 2 tik daha seviye atlar

icimizde burukluk var su kadro var ve biz gonul rahatligi ile mac seyredemiyoruz . su kadro ile bunu yasayamazsak ne zaman yasayacagiz butce olarak  cok cok iyi hale gelip messi suarez ikilisi gibi bir ikili  transfer ederek mi :) onada bizim omrumuz yetmez

ben oziye sitem ediyor senol hocaya sitem ediyorum  ama birgun dogru yolu bulup  bam bam bam 8-0 yapip  zevki taddiricaklar bize :)[ozi hattirmick yapicak :)]

aslında teşhisi yanlış koydun bence babel değil quaresma kaynaklı bir durum bu
birde beklerin çok iyi olması :D adamlar alıp topu gidiyor direk ya quaresmaya verip yada ceza sahasına orta açıyorlar
babel pas oyununu seviyor babel ozi ile iyi anlaşır sıkıntı quaresma eli sürekli havada top istiyor herkes ona doğru yolluyorlar.
ben yazıyorum buraya caner bu sene quaresmayı sahanın ortasında döver. yada korner direği yanında adama bir tane korner
attırmadı ya.
Ozide bir isteksizlik var nedenini bilmiyorum ama silkelenmesi lazım kendine iyi bakmıyor yoksa bu kadar antrenman yiyen biri bu kadar zayıf olmaz.
Burası Beşiktaş kimsenin burda sonsuz kredisi yoktur daha iki gün önce Atibayı gömüyorlardı burda.
Tosicide Bursa maçında sahanın en iyi iki oyuncusu kaldıki ligin büyük çoğunluğunu çok iyi performansla
götüren iki oyuncu. bir iki maç kötü oynarlar ondada hemen asılırlar. Ozi kötü olarak sezonu götürüyor
bunların kötü oynadığı maç sayısı kadar ozinin iyi oynadığı maç yok o nedenle bence oziye yeterince kredi verildi
artık bir şeyleri sorgulama zamanı geldi biraz kulübe iyi gelir. Ligde genede idare ediyoruzda avrupada onun yüzünden on kişi oynuyoruz
bu bile söylenmez göbekte olduğu için direnç göstermediğinden takım dağılıyor. Atiba onun yüzünden iki katı efor sarfediyor.
ligde bir şekilde idare ediyor. Ben kesinlikle avrupada atiba medel talisca taraftarıyım

Çevrimdışı Culpable

birde beklerin çok iyi olması :D adamlar alıp topu gidiyor direk ya quaresmaya verip yada ceza sahasına orta açıyorlar
babel pas oyununu seviyor babel ozi ile iyi anlaşır sıkıntı quaresma eli sürekli havada top istiyor herkes ona doğru yolluyorlar.
ben yazıyorum buraya caner bu sene quaresmayı sahanın ortasında döver. yada korner direği yanında adama bir tane korner
attırmadı ya.
Ozide bir isteksizlik var nedenini bilmiyorum ama silkelenmesi lazım kendine iyi bakmıyor yoksa bu kadar antrenman yiyen biri bu kadar zayıf olmaz.
Burası Beşiktaş kimsenin burda sonsuz kredisi yoktur daha iki gün önce Atibayı gömüyorlardı burda.
Tosicide Bursa maçında sahanın en iyi iki oyuncusu kaldıki ligin büyük çoğunluğunu çok iyi performansla
götüren iki oyuncu. bir iki maç kötü oynarlar ondada hemen asılırlar. Ozi kötü olarak sezonu götürüyor
bunların kötü oynadığı maç sayısı kadar ozinin iyi oynadığı maç yok o nedenle bence oziye yeterince kredi verildi
artık bir şeyleri sorgulama zamanı geldi biraz kulübe iyi gelir. Ligde genede idare ediyoruzda avrupada onun yüzünden on kişi oynuyoruz
bu bile söylenmez göbekte olduğu için direnç göstermediğinden takım dağılıyor. Atiba onun yüzünden iki katı efor sarfediyor.
ligde bir şekilde idare ediyor. Ben kesinlikle avrupada atiba medel talisca taraftarıyım

Babel nereden cikti :) ben q7 ve babel diye yazmistim ama sonrasinda editledim babel i cikardim yalnizca q7 yi biraktim ama yanslikla tam tersini yapmisim babel i birakip q7 yi cikarmisim
hocada tahammul etmez q7 ye ama sanirim lens ile ilgili supheleri var  o yuzden  suan dokunmuyor lens  kadroya girdigi anda q7 forma yuzu goremez

benim anlamadigim madem lens alinicakti neden q7 ile 2+1 sozlesme yenilediler lens kadroya girdiginda q7 nin oynama sansi yok  dogal olarak da satilma sansida

Çevrimdışı Orhan

attırmadı ya.
Abi gecen sene hoca ya sabır cekti bence hala da cekiyor. Nolacak bu Quaresma meselesi ?

Çevrimiçi Necmi

Babel nereden cikti :) ben q7 ve babel diye yazmistim ama sonrasinda editledim babel i cikardim yalnizca q7 yi biraktim ama yanslikla tam tersini yapmisim babel i birakip q7 yi cikarmisim
hocada tahammul etmez q7 ye ama sanirim lens ile ilgili supheleri var  o yuzden  suan dokunmuyor lens  kadroya girdigi anda q7 forma yuzu goremez

benim anlamadigim madem lens alinicakti neden q7 ile 2+1 sozlesme yenilediler lens kadroya girdiginda q7 nin oynama sansi yok  dogal olarak da satilma sansida

FFP vede Töreye güvenilmemesi önümüzdede bir dünya kupası var satma ihtimalide var
bilemiyoruz belki iyi teklifler geldi boşa çıkmasını istemediler. gitmeyincede sıkıntı oldu.
törede sakatlanınca mecbur kaldılar lensi almaya quaresma babel ikilisiyle lig bitmezdi
hocayada yazık birde arkasında dahada problemli bir töre olunca en iyi çözüm lens oluyor uyum sorunu yok
en dişli rakibine fena madik atıyorsun lens transferini doğru kılıyor. Benki hiç istemeyen biriyim
quaresma ile uzatılmasıda doğruydu o zaman lensi takımı satmak istiyor fiyatı pahalı
senin kaliteli kanat oyuncu ihtiyacın var eldeki quaresmada giderse lensle anlaşamazsan ne olur
mecburi bir uzatma bir yılda yapamazsın quaresma kabul etmez mecburi en düşük anlaşmayı yapmak lazımdı
eldeki kuş daldaki iki kuştan iyidir meselesi yani.
Lensin varlığı kanat perfomansını ikiye katlar buda önemli bir neden. Quaresma farkındaysan geçen seneki quaresma değil
lensin adı 11 e yazıldıkça quaresma dahada düzelecek iyi bir quaresmaya kim hayır diyebilirki
gücü kuvveti yerinde bir tek bencilliği bırakması lazım bunuda lensin varlığı sağlar ben bu sene quaresmanın daha fazla katkı vereceğini
düşünüyorum. birde dünya kupası nedeniyle ligin sonuna doğru salabilirdide. Quaresma pepe gibi değil pepenin milli takımda yeri
garanti quaresmanın değil. bu nedenlede kesilmeyi göze alamaz. Hocanın istediğini yapmak zorunda

Çevrimiçi Necmi

Abi gecen sene hoca ya sabır cekti bence hala da cekiyor. Nolacak bu Quaresma meselesi ?
işte bu sene sabır çekmek zorunda değil quaresma kendine bakmak zorunda kulübede 10 tane koltuk var
lensin koltuğuda sıcak

Çevrimdışı Orhan

işte bu sene sabır çekmek zorunda değil quaresma kendine bakmak zorunda kulübede 10 tane koltuk var
lensin koltuğuda sıcak
Abi Bayadir foruma uğramıyordum tweeter de cinnet aşamasına geldim Q sevdalıları yuzunden. Demem o kı umudu kestim artık taraftar hocayla oyuncu arasında tercih yapmaz insallah.

Çevrimdışı mylife1903

Ligde butun goller yan toplardan oluyor, azicik oyunumuzu degistirip ligdeki takimlara yeni taktikler ogretmemiz gerekecek.

Senol gunes 25 senedir b nyan toplarin ekmegini yiyor butun takimlarin defans kyunculari kotu yerlesiyir cok ilginc.

Ujluye donup sukse yaoacaksin basin rakiplere baski yapacak daha modern ujluye donun diye bunlar ujluye donerken bir suru transfer yapacaklar iyice batacaklar.

Zamaninda gordonun 4-4-2sini bozduk ki 4-3-3e de benzerdi o
Efenim modern 3-5-2 varmismjs bssiktas demode oynuyormus sonra daumu getirdik modern 3-5-2 oynamak icin falan filan daha sonra ne oldu efenim herkes 3-5-2yi birakti kimse ujlu oynamiyor kartal demode birakin 4lu oynayina dondu.

Kisir dongu

Rusya liginde cogu takim artik 3lu oynuyor eplde de var italyada da

Keske donsek ujluye millet alisana kadar toplariz kasayi.

Çevrimiçi Samet Demir

O zaman adama sorarlar.

Burak yilmazi, emre belezoglunu neden istemezsin? Yıllarca tümer e neden küfür ettin diye. Bizdeki sosa ve gomez aşkına anlam veremiyorum. Dünya da başka orta saha ve forvet yokmuş gibi.

Alintimi senin yazina yaptım ama sözüm genele..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sebebe bak Ozan ile değişik bir taktikte oynayacaklarmış ama Oğuzhan bu taktiğe uymuyormuş  :ebebe:

Tayfur Havutçu: "Yaptığımız analizler neticesinde 2 maçta farklı taktik anlayışlar ile oynayacağımızdan dolayı Oğuzhan'ı çağırmadık. Hocamız Oğuzhan'ı beğeniyor. Kaliteli bir oyuncu olduğunu söylüyor. Bundan sonra Oğuzhan yine bizimle olacaktır." (HT Spor)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

günaydın VEFAkar Beşiktaşlılar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: