2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935627 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Gomez ve Aboubakar 2 stoperide sırtında taşıyıp sürekli alan açıyorlardı

Negredoda eyşan kalıbı görüyorum takıma adapte olunca gol olup yağacak

saygılar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Burdan şenol güneş ve oğuzhan'a yapılan eleştirilere katılıyorum ama ezici küçük düşürücü ithamlara da "terbiyesizce,vefasızca"diyorum ve burdan tepki gösteriyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Gomez ve Aboubakar 2 stoperide sırtında taşıyıp sürekli alan açıyorlardı

Negredoda eyşan kalıbı görüyorum takıma adapte olunca gol olup yağacak

saygılar
Abi sen bare su herife eysan deme
Kilibigin teki gitsin etek giysin

Çevrimdışı El Nino

(sadece seyir zevki açısından) tek oyuncunun üzerine sistem kuran anadolu kulübü gibi oynamaya da razıyım elde avuçta düzgün bir sistem olurdu fakat söylediğin gibi olmuyor. tabelaya ilk taliscanın adı yazılıpta diğer oyuncular ona göre şekillenmiyor. dünya üzerinde her vasat hocanın oynayabileceği 4-2-3-1 deki 3 ün içindeki 1 i oynamaya çalışıyor talisca.

Vay anasını ya. Vasat hoca derken burada Şenol Güneş'e iyi giydirmişsin. Biz 6S yazınca olay olur. Bu düzen süper miş @Necmi Abi  :claps:

Çevrimdışı underworld

Daha düne kadar 25 milyon ateşlensin talisca alınsın diye kampanyalar dönüyordu şimdi neler görüyorum.

Çevrimdışı atalay

Oyun eleştirisinden ziyade oyuncu ve personellerin neredeyse tümünü değersizleştirdiniz. İfrat da tefrit de ölçüsüz. Oyuna gerçekten bakmaya çalışanları tenzih ediyorum. Bir de gördüğü bazı şeyleri eleştirenleri değersizleştirenler var.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2017, 21:39:11 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Monaco, ana rotasyonundan beş oyuncu kaybetti. Bir-iki oyuncunun daha satışına onay verecekler gibi duruyor. Geçen sezonun CL yarı finalisti kadronun yarısını fahiş rakamlara sattı. Yalnız oyun pratiklerini koruyorlar. Akıl ve plan koyup, bu pozisyonları da doldurabilirler. Fakat bu tarz ekipler için başarılı olmanın sonucu bu oluyor.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2017, 22:55:57 atalay ]

Çevrimdışı Erdemm

Sezon sloganı 'VEFA' !!! vay anasını sayın seyirciler.. 👍☺

Çevrimdışı atalay

Monaco'nun duran top etkinliği yüksek. Şu ana kadar attıkları 8 golün 5'i duran toptan. Ve birçok da pozisyonları var. Jemerson ve Glik bu organizasyonların merkez oyuncuları.

Yine Glik ile duran toptan gol buldular.

Çevrimiçi Necmi

Vay anasını ya. Vasat hoca derken burada Şenol Güneş'e iyi giydirmişsin. Biz 6S yazınca olay olur. Bu düzen süper miş @Necmi Abi  :claps:
birine vasat olduğunu söylemenin nesi hakaret anlamadım :alala:
bu bir eleştiridir. Beşiktaş bursa maçında vasattı dediğimizde Beşiktaşa hakaretmi etmiş oluyoruz
siz önce hakaretle eleştiriyi birbirinden ayırmayı öğrenin 6S yazman olay olmuyor başkasının başarılarıyla
övünüp bundan kendine paye çıkarman olay oluyor 6S deyince gs yemi hakaret etmiş oluyorsun yoksa fenerimi
övmüş oluyorsun bu laf onlara fenerden yedikleri 6 golden sonra fenerliler tarafından takılmış bir kelimedir bunu sen söylediğinde
fener taraftarıyla kendini özdeşleştirmiş fener başarısından gurur duymuş oluyorsun sen gsye 6S dersen bende sana fener
yalakası derim yanlışda dememiş olurum bir şeyle övüneceksen kendi başardıklarınla övün biriyle dalga geçeceksen
başarısızlığa uğrattığınla dalga geç başkalarının şeyiyle gerdeğe girme derim. @El Nino  bunda anca kendini küçültmüş olursun.

Çevrimiçi murat

belki bir müddet oyuna atiba togay ozi şeklinde başlayıp taliscayı ikinci yarı ve tabi en geç 60 ta oyuna sürmeyiliyyiz.birde babel q7 lens rotasyonunu ortasahada atiba medel ozi tolgay rotasyonunu devreye sokmalıyız.bu lig bunu kaldırır.yoğun tempoya girdiğimizde sıkıntı çekmemek için fazla geç kalmamak lazım.

Çevrimdışı underworld

belki bir müddet oyuna atiba togay ozi şeklinde başlayıp taliscayı ikinci yarı ve tabi en geç 60 ta oyuna sürmeyiliyyiz.birde babel q7 lens rotasyonunu ortasahada atiba medel ozi tolgay rotasyonunu devreye sokmalıyız.bu lig bunu kaldırır.yoğun tempoya girdiğimizde sıkıntı çekmemek için fazla geç kalmamak lazım.
Çok denedik ozi-ati-tolgay'i ama hiç sonuç alamadık, tam tersi birbirlerini de bozdular.

Çevrimdışı tuncaboylu

Monaco, ana rotasyonundan beş oyuncu kaybetti. Bir-iki oyuncunun daha satışına onay verecekler gibi duruyor. Geçen sezonun CL yarı finalisti kadronun yarısını fahiş rakamlara sattı. Akıl ve plan koyup, bu pozisyonları doldurabilir. Fakat bu tarz ekipler için başarılı olmanın sonucu da bu oluyor.
Bu kadar parayı ne yapacaklar? :alala:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

Konusu açılmadığı için mecburen buraya yazıyorum.
4.hafta bence ligin en zor İstanbul dışı deplasmanına gidiyoruz. Karabük kendi sahasında yıllardır çok başarılı. Geçen sene hem bizi hem gs yi yenmişlerdi.
Çok oyuncumuz milli takıma gidip gelecek. Açıkçası bütün sezonun en zor birkaç maçından birisi olacağını düşünüyorum bizim adımıza. Tek ben miyim böyle düşünen acaba? :alala: :alala:
Kayıpsız geçmemiz çok ama çok önemli... acaba ne tür bir oyun / oyuncu tercihiyle çıkmalıyız...

Çevrimdışı mellfred

Dünkü maçın linki paylaşılmıştı bulamadım var mı bilen ?

Çevrimdışı atalay

Şu ana kadar 60 milyon harcadılar. Birkaç ekleme daha yaparlar. Yalnız halen oyunlarını anlatan birkaç oyuncu duruyor. Ve oyun düzenlerini koruyorlar. @tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu ana kadar 60 milyon harcadılar. Birkaç ekleme daha yaparlar. Yalnız halen oyunlarını anlatan birkaç oyuncu duruyor. Ve oyun düzenlerini koruyorlar. @tuncaboylu
Bütün adamları bu sene satmaları, sanki kulübün paraya çevrilmesi gibi geldi bana.

350 milyon Euro'luk satış yapıp 60 harcanıyorsa, burada sportif amaç dışında bir ekonomi dönüyor diye hissettim.

Çevrimiçi Samet Demir

4-4-2 oynamalıyız.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

şampiyonluk yolundaki en büyük rakibinden 4 puan öndeysen, deplasmandaysan ve önünde şampiyonlar ligi'nde kritik bir maçın varsa elindeki fırsatı kullanırsın. fenerbahçe'yi o maçta yenseydik bir hafta erken mi şampiyon olacaktık? hayır, demek ki istediğimizi alamasak bile akıllıca bir kumarmış.

2016-17 sezonunun 3. haftasında yine 7 puandaydık, lig birincisi yine 9 puandaydı, yine aynı söylemler vardı; fakat sen bu sefer hem şampiyonluğu, hem de şampiyonlar ligi'nde üst turu istiyor, demiyorsun; bir tanesini feda edecek, diyorsun. neden? kendini düşündüğü için.

bence bu kısım niyet okuma, ama sen söylediklerini yorumladığını söylüyorsan yorumlamanın da büyük hatalar içerdiğini düşünüyorum. şenol güneş'i göz ucuyla takip eden herhangi bir insan, kendisinin bu sene başarı kıstasını geçen yılki kazanımları muhafaza ederek oluşturduğunu bilir. gruplardan çıkmak ilk hedef doğal olarak, daha önce de öyleydi; gerçekleşmediği takdirde hiç istemese bile üçüncülüğü alıp çeyrek finali geçmeyi isteyecektir.

ayrıca uefa kupası yüzünden ligde sendelersek, suçu şenol güneş'te aramam, bunun günahı sana yazar necmi ağabey. sırf senin gibi, hedef uefa kupası demediği için bizi 2 senedir şampiyon yapan hocaya laf söylüyorsun.
bak burda benim söylediklerimi onaylamış oluyorsun
yazdığın geri kalan herşeyi çöpe atıyorsun :D
Ben sana uefaya kalıpda gidip elenecek kafada demiyorumki olaylara bakış önem sırasını söylüyorum.
elbette uefaya kaldığındada yürüyebildiği kadar yürür ama önceliği şampiyonluk olur ama şl de kalsa gruptan çıksa önceliği şampiyonluk olmaz
genede şampiyonluk önceliği değil diye onuda cepten çıkarıp atmayacak elbet sadece tercih önceliği değişecek
mesela önemli bir lig maçı şl maçına denk gelirse kafasındaki en iyi oyuncuları şl maçına saklar tersi durumda
uefa maçı olduğunda en iyi oyuncuyu lig maçında kullanır tabi bu durum final maçları olursa tersi olur elbette uefa finalleri önemlidir.
şampiyonluk önemlidir elbette ama tek bir Beşiktaşlı bile uefa kupasımı şampiyonlukmu dendiğinde tercihini şampiyonluktan yana kullanmaz.
benim söylediğim şl nin başarı anlamında bir getirisi yok ha gruptan çıkmışız ha çıkmamışız benim için
farketmiyor ama takım yürüyebilecek güçte olsa böyle düşünmem şu an için ucl önemli değil diyorum ama uel
önemli çünkü orda hedefe ulaşabilecek seviyedeyiz. hedeflerin gerçekci olursa doğrudur. ve gruptan çıkmak gibi bir hedef
benim görüşümce hedef değildir. şampiyonluk bir hedeftir türkiye kupası bir hedeftir ucl kupası bir hedeftir uel kupası
bir hedeftir diğerlerinin hiç biri hedef değildir. gruptan çıkmak çeyrek oynamak nasıl bir hedef oluyor.
İşte burda hoca yanlış yapıyor bana gelip gruptan çıkmak değil ucl yi alacağım derse işte bu hedefe ben varım şampiyonluğda uel ide atabilir
cebinden alamazsada bir şey demem isterse 16 da elensin çünkü hedefini doğru koymuş yol kazasına uğramış diye bakarım
tabi başta dediğim gibi hedefini doğru koyacaksın.
Benim yaptığım eleştiri değildi hocaya uel i önemsememiş şampiyonluğu hedef seçmişse elini sıkarım doğru karardır kendi
bakış açısıyla benim bakış açım uel kupası şampiyonluktan önemlidir. ama gruptan çıkmak ucl hedefi olup şampiyonluk hedefinin
üstüne çıkıyorsa yada uel kupasının üstüne çıkıyorsa hadi ordan derim. zirve dışındaki hedefler küçük takımların hedefidir.
ucl ye iki takım direk katılıyorsa ve senin hedefin ucl ye katılma şansı yakalamaksa bu küçük takım hedefidir büyük takım şampiyonluğu hedefler
ikinci olursa bunu bonus olarak görür amacıma ulaşamadım ama en azından elim boş kalmadı dersin. amorti olur.
Dostum hedefin her zaman gerçekci olsun zirve dışında bir hedef yoktur. ulaşabileceğin en yakın zirveyi hedefle.
geçen sene uefaya kaldık iki zayıf ekip çıktı yendik uefada çeyrek finali gördük bu saatten sonra gerçek hedef hoca içinde
taraftar içinde yönetim içinde uel di. 4 maç oynayıp final yapacaksın gerçekci hedeftir. Benim sıkıntıp şl den elenince hoca bu açıklamayı yaptı
bu yanlıştı belki takıma güvenemedi sakatlıklar cezalılar onu şampiyonluk hedefine yöneltti. ama hedef koydu ve başardı bunu benim için doğru olan budur
beşiktaşı yarım yamalak başarıya yöneltecek hedefler olmaz en kötü ucl de final grubuna kalabilmektir hedef o 8 takım içine girmeyi
hedefle girdiğindede finali hedeflersin. Gruptan çıkmak hedefimiz dersen demekki seni gruptan çıkmak tatmin edecek beni etmez.
istermiyim isterim tabiki finallere gitmek için önce gruptan çıkmak gerekiyor sadece sıkıntım bunu hedef göstermek sen oyuncuna taraftarına
hedefi final gruplarına kalmayı gösterki gruptan çıkmak kimseyi tatmin etmesin daha fazlasını istesin. Başaramayabilirsin
bırak gruptan çıkmayı başkası başarı olarak görsün başkaları bunu taktir etsin sen görme oyuncuna bunu belletme.

Çevrimiçi Necmi

:photo:
Bütün adamları bu sene satmaları, sanki kulübün paraya çevrilmesi gibi geldi bana.

350 milyon Euro'luk satış yapıp 60 harcanıyorsa, burada sportif amaç dışında bir ekonomi dönüyor diye hissettim.

yada alttan aynı başarıyı yakalayacakları oyuncular geliyor bazen eldeki iyiyi alttan gelen iyiye yer
açmak içinde satarsın. Diğer taraftan oyuncuya teklif gelirse oyuncuda gitmek isterse elinde tutamazsın
buda satmak için mecburi bir nedendir. monaco gibi  takımlar elinde iyi oyuncu tutamaz teklif gelir burda oyuncuyu tutabilmek imkansızdır.
barça neymarı tutamadı elinde monaco nasıl tutsun.

Çevrimdışı ahmetemre

Monoco 50. Dakika 4-0 önde hem de marsilyaya karşı.
4.torbadan leipzig in geldiği şu gruba kolay diyenler var medyada bilerek diyorlar başarısız olunca hocayı gömecekler çünkü...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı abdusta

Oyun eleştirisinden ziyade oyuncu ve personellerin neredeyse tümünü değersizleştirdiniz. İfrat da tefrit de ölçüsüz. Oyuna gerçekten bakmaya çalışanları tenzih ediyorum. Bir de gördüğü bazı şeyleri eleştirenleri değersizleştirenler var.

:ok: :ok: :ok:

anlatmaya çalıştığım şey tamda bu
oyuncu kalitesi hayli fazla,ama şimdilik sahaya yansıyan oyun kalitesi düşük
Şenol Hocada bunun farkında zaten,zamanla gelişecektir

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

:photo:yada alttan aynı başarıyı yakalayacakları oyuncular geliyor bazen eldeki iyiyi alttan gelen iyiye yer
açmak içinde satarsın. Diğer taraftan oyuncuya teklif gelirse oyuncuda gitmek isterse elinde tutamazsın
buda satmak için mecburi bir nedendir. monaco gibi  takımlar elinde iyi oyuncu tutamaz teklif gelir burda oyuncuyu tutabilmek imkansızdır.
barça neymarı tutamadı elinde monaco nasıl tutsun.
Abi adamlar neredeyse tüm takımı sattılar, gala Fabinho falan da gidecek deniyor. Bu çok acayip, sanki kulüp sahibinin takımı paraya çevirme planı.

Dediğin oyuncular gitmek istiyor senaryosu aklıma yatmıyor. Hepsi genç ve önleri açık adamlar. Yani kendilerini Monaco'da çok daha iyi gösterebilirler seneye, çünkü Mbappe gidince gözler onlara çevrilecekti.

Monaco'nun vergi avantajı da var, kulüp tutmak istese sadece Mbappe ve Mendy'i satar ve diğerlerini kalmaya ikna ederdi.

Çevrimiçi Necmi

Abi adamlar neredeyse tüm takımı sattılar, gala Fabinho falan da gidecek deniyor. Bu çok acayip, sanki kulüp sahibinin takımı paraya çevirme planı.

Dediğin oyuncular gitmek istiyor senaryosu aklıma yatmıyor. Hepsi genç ve önleri açık adamlar. Yani kendilerini Monaco'da çok daha iyi gösterebilirler seneye, çünkü Mbappe gidince gözler onlara çevrilecekti.

Monaco'nun vergi avantajı da var, kulüp tutmak istese sadece Mbappe ve Mendy'i satar ve diğerlerini kalmaya ikna ederdi.

ikna edemedi demekki.

Çevrimiçi Necmi

Monoco 50. Dakika 4-0 önde hem de marsilyaya karşı.
4.torbadan leipzig in geldiği şu gruba kolay diyenler var medyada bilerek diyorlar başarısız olunca hocayı gömecekler çünkü...
gömseler ne olur gömmeseler ne olur burda belirleyici olan Beşiktaş taraftarının tutumu.

Etiketler: