2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941835 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı bordele

Şenol hoca giderse yerine Abdullah Avcı gelir. Trabzon Ersun Yanal'ı Muharrem Usta oldugu surece birakmaz.

Muharrem Usta hocayı bırakmaz da o taraftar takım seneye de kötü giderse ne muharrem bırakır ne ersun. İkinci yarı az biraz toparlamasa iniyolardı sahaya

Bu videoyu şimdi buldum mesela.

Av zamanı

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ne ersunu arkadaslar, ersunun birdaha sampiyonluk yasayacagini hic sanmiyorum. fb ile sampiyon oldu ama nasil oldu bi hatirlayin. yaklasik 10 mac son saniyede kazanildi, fener gol atana kadar maclar uzatiliyordu. kactane mac 90 arti 7-8'lerde bitirildi. bizim feda sezonumuzdu, gs kendi bacagina kursun sıkmıstî o sezon. ersun kötü hoca degil, ama büyük hoca hic degil.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mellfred

Vida ve Marcelo'nun bu sezonki Şampiyonlar Ligi performansı.

Güzel istatistik
Şu vidayı lucio yaptılar

Çevrimdışı sozkul

Bütün başarıyı Şenol Hoca'ya mal edenlerin karın ağrısı başkanın başarılı olması. Başkan başarılı oldukça kuduruyorlar ve suni kahramanlar yaratmaya çalışıyorlar. Bu tayfanın kimin adamı olduğu 5 senedir ayan beyan ortada. Kulübümüzün adını pis işlere bulaştıranların hesabı hala bitmedi. Quaresmasporluları Beşiktaşlı olarak görmüyorum.

Suni kahraman Şenol hoca mı oluyor burada? Yönetimin hakkınıda verin Şenol hocanınkinide, kantarın topuzunu birileri kaçırmış diye eleştiriyorsun ama senin kantarda bozuk görünüyor.

Çevrimdışı 38life

Abdullah Avcı Beşiktaş'a gelmez, istemez... Şenol Güneş giderse; zaten en zor sezonumuz olacak olan bu sezonda bizim yandıüımızın resmi olur. Lakin öyle bir ihtimal yok. Tamamiyle uydurma dedikodular dolaşıyor.

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı 38life

Suni kahraman Şenol hoca mı oluyor burada? Yönetimin hakkınıda verin Şenol hocanınkinide, kantarın topuzunu birileri kaçırmış diye eleştiriyorsun ama senin kantarda bozuk görünüyor.

Onun kantarı yok ki.

Çevrimdışı tangaz

way arkadaş gene deli bi yağmur başladı yağmadığı gün neredeyse yok...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

kantar mı kaldı abi ...
 ne güzel q7'ciler , anti Q7'ciler olarak  gidiyorken şimdi yönetimciler ve hocacılar olarak ikiye ayrılacaz.

Çevrimdışı mellfred

ntvsporda 2009 yılı Liverpool chealse maçı var adamların neredeyse yarısı buralara uğradı
kuyt anelka Babel maluda drogba skertel
Epl tadında ligimiz var kıymetini bilmiyoruz

Çevrimdışı Kalyoncu

kantar mı kaldı abi ...
 ne güzel q7'ciler , anti Q7'ciler olarak  gidiyorken şimdi yönetimciler ve hocacılar olarak ikiye ayrılacaz.

Hiç mutlu havadis vermiyosunki sen. Eşi Çin'e gitmek istiyor diyeceksin. Oğlu Ricky içinde teklif yapmışlar diyebilirsin. :)

Çevrimdışı Yalçın

Mesela yillarca Gattuso'nun bizde oynamasini hayal ettim. Oyle bir adam.. Tank gibi herifti..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı mellfred

Mesela yillarca Gattuso'nun bizde oynamasini hayal ettim. Oyle bir adam.. Tank gibi herifti..
Gattuso'muz olmadı ama velimiz vardı hep, bir de hep ağrıyan omzu

Çevrimdışı bordele

Bugün gitse Abdullah Avcı yarın açıklanır direk. Tabi Şenol hocanın gitmesini kimse istemez. 2.5 hakkıdır umarım orada buluşurlar.

Gitmesini istemeyiz tabi ama 2002 dünya kupasında yarı final maçına bitik hakan şükürle çıkacağına şu güzel adamla çıkacaktın be hoca.

O günden beri kırgınım kendisine
Av zamanı

Çevrimdışı mellfred

Gerard, lampard ,xavi Alonso scholes... ben acayip keyf alırdım bu adamlardan.
biz büyüyünce hiç bir şeyin eski  tadı kalmadı sanki be !

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı mellfred

Ya hu ! Yapmayın ne hoca gidiyor ne yönetim bırakıyor. Efham yapıyorsunuz
3 güne ortasını bulur anlaşırlar

Çevrimdışı Yalçın

Su duruma bakacak olursak; kadromuz bozulmazsa ve en kotu defansa sadece Titi'yi bile alsak yine sampiyonluga oynariz. Ha duse kalka oynariz, 4 ileri 1 geri yapariz belki ama yine de kafaya oynariz. Ki bu en az donanimli hali.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Kalyoncu

Su duruma bakacak olursak; kadromuz bozulmazsa ve en kotu defansa sadece Titi'yi bile alsak yine sampiyonluga oynariz. Ha duse kalka oynariz, 4 ileri 1 geri yapariz belki ama yine de kafaya oynariz. Ki bu en az donanimli hali.
Kadro bozulmazsa(Aboubakar ve Ba alındı varsaydım) çok rahat şampiyon oluruz.

Çevrimdışı bordele

Kadromuz bozulmazsa dediğin şu an forvetimiz Cenk ve Mustafa. Bu ligde tutan değil atan kazanıyor malesef tombaladan kiralık kaliteli bir forvet bulamazsak şampiyonluk için kadronun bozulması şart. Çok şükür Başkan da farkında ki lyonla lorientin kapısında yatıyor.
Av zamanı

Çevrimiçi Necmi

Gitmesini istemeyiz tabi ama 2002 dünya kupasında yarı final maçına bitik hakan şükürle çıkacağına şu güzel adamla çıkacaktın be hoca.

O günden beri kırgınım kendisine
:nerd:  hatırlıyormusun
sadece şükürmü arifdende vaz geçmedi
ne zaman sıkışsa ilhanı sürdü oda kurtardı
himmetçilere₁ verdiği şansı ilhana verseydi o dünya kupasını gol kralı tamamlardı.
Belkide birileri baskı yaptı onları oynatsın diye kimbilir. dünya kupası kadrosu açıklandığında
herkes çok şaşırmıştı bitik hakanı kadroya aldığına oda yetmedi bütün maçlarda oynattı.
belkide mecbur bırakılmıştır kimbilir. birde dürüst olmak lazım ilhanın sakat gittiği sakatlığını gizlediği
söyleniyordu. içinde değiliz gerçekleri bilemeyiz ama görünen o bitik oynarken ilhanın nihatın
kulübede oturduğuydu.

Çevrimdışı Yalçın

:nerd:  hatırlıyormusun
sadece şükürmü arifdende vaz geçmedi
ne zaman sıkışsa ilhanı sürdü oda kurtardı
himmetçilere₁ verdiği şansı ilhana verseydi o dünya kupasını gol kralı tamamlardı.
Belkide birileri baskı yaptı onları oynatsın diye kimbilir. dünya kupası kadrosu açıklandığında
herkes çok şaşırmıştı bitik hakanı kadroya aldığına oda yetmedi bütün maçlarda oynattı.
belkide mecbur bırakılmıştır kimbilir. birde dürüst olmak lazım ilhanın sakat gittiği sakatlığını gizlediği
söyleniyordu. içinde değiliz gerçekleri bilemeyiz ama görünen o bitik oynarken ilhanın nihatın
kulübede oturduğuydu.

Necmi abi, gecen gun Fatih Terim egoisti Oguzhan'i cikarinca senin gecen yil yazdigin yazi geldi aklima.. Adam Ozan gibi pehlivan varken yine gitti ilk Besiktasliyi cikardi.. Hos, Ozan'da gol atti ama yine de sahadan cikacak adam Oguzhan degildi.

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Kadro bozulmazsa(Aboubakar ve Ba alındı varsaydım) çok rahat şampiyon oluruz.
bu sene şampiyonluk daha zor olacak rahatlık beklemeyin renkliler yok olmama
savaşı verecekler. Umarım hoca geçen seneki gibi şl hedefiyle yürümez kaybettiğimiz puanları çok ararız
bu sene rakip yoktu rölanti oynayarak bile şampiyon olduk. kadro sınırlı tutulup birde ligde rotasyona giderse
yandık bu sene hiç memnun değildim takımdan ikinci yarıda talisca ve abou performansı bize şampiyonluğu getirdi.
gelecek sene o kadar şanslı olmayabiliriz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Orkan Çınar konusu tamam herhalde.
Ümraniye' de ev tutmuş haberleri var.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi, gecen gun Fatih Terim egoisti Oguzhan'i cikarinca senin gecen yil yazdigin yazi geldi aklima.. Adam Ozan gibi pehlivan varken yine gitti ilk Besiktasliyi cikardi.. Hos, Ozan'da gol atti ama yine de sahadan cikacak adam Oguzhan degildi.
gol atsa ne olurki sahada fıçı gibi yuvarlanıyordu.
ilk oyuncu değişikliği eğer sakatlık falan yoksa Beşiktaşlı oyuncu çıkar.
GG yi çıkaramazdı maçın en iyisiydi. geriye bir ozi kalıyordu.

Etiketler: