kestirip atmıyorum. Ben sadece ne Beşiktaşı küçük görürüm
nede küçük düşünürüm. Sürekli bir algı yapılıyor. Neymiş şenol hoca büyük
hocaymış işte Beşiktaşı arka arkaya şampiyon yapmış o olmasaymış Beşiktaş
şampiyon olamazmış bu bazı tasraftar bozuntularındada var. Hiç kimse Hoca
ilk şampiyonluklarını Beşiktaşla aldı demiyor. Dediğim gibi sürekli
bu pişiriliyor bunun altındada Beşiktaşı küçültmek var. Bazı küçük beyinli taraftarda
buna inanıp ver yansın yapıyor. evet küçük beyinli diyorum çünkü şenol hocayı
Beşiktaşın üstüne koyan ya küçük beyinlidir yada renkli. Nedense o olmazsa her şey elimizden uçup gidecek
gibi bir algı var. Hocanın katkılarını yok sayamam ama Beşiktaşın ona verdikleri
çok daha fazla. Şampiyon hoca ünvanı varsa bu Beşiktaş sayesinde. Eğer camia güçlüyse
hamza gibilerde şampiyon oluyor bu ligde şimdi hemen dersiniz bunca zaman şampiyon olamadık güçlü değilmiydik
peşin söyleyeyim değildik. bizim şampiyonluklarımızın gelmesi dikkat ederseniz fetö gücünün bitmesiyle oldu.
bitmeden önce biz gs den iyiyken bile gs nin şampiyon olduğunu unutmayın. Hemde o leş kadrolarıyla
kendileri bile inanmazken bir inanan abdürrahimdi.
Şenol Hoca büyük hoca.
Evet arka arkaya şampiyon yaptı.
Olmasaydı şampiyon olurmuyduk olamazmıydık bilemem.
"Hoca ilk şampiyonluklarını Beşiktaşla aldı" yı düşünmem.Zira , Milne nin de bizden önce şampiyonluğu varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum da merakta etmiyorum.Tek hatırladığım üst üste 3 kere şampiyonluğu onunla yaşadım.
Hamza gibilerin şampiyon olmasında Bilic in de payını unutmamak lazım.O sene Bilic değil Şenol Hoca başımızda olsaydı hamza şampiyon olabilirmiyi de düşünüyorum ayrıca.Bilice çöp Güneş e bomba kadro teslim etmedi beticede başkan.Töre Sosa Atiba Oğuzhan Olcay İsmail cenk pektemek ersan necip...bunlar Hem bilicin hem şenol hocanın elindeki adamlardı.
Hocayı övmek Beşiktaşı küçültmek anlamına gelmiyor.Veya yönetimin üzerinde görmek.Netice de o hocaya görev veren bir yönetim kurulu var.Başarı daki 1 numaralı kişi Başkandır benim gözümde en uygun adamı takımın başına getirmiş çünkü.
Tuhaf algılar yaratmaya çalışanların ekmeğine yağ sürmeyelim diye Hoca nın kattıklarını görmezden gelip küçümsemeyelim.