2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941592 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

yaw temeli luce atar inşaatı da bi taşerona veririz artık  :D

Sarri yakışır abi tek geçerim yazlanırız arkamıza dominasyonu izleriz

Çevrimdışı Eray_Steiermark

kestirip atmıyorum. Ben sadece ne Beşiktaşı küçük görürüm
nede küçük düşünürüm. Sürekli bir algı yapılıyor. Neymiş şenol hoca büyük
hocaymış işte Beşiktaşı arka arkaya şampiyon yapmış o olmasaymış Beşiktaş
şampiyon olamazmış bu bazı tasraftar bozuntularındada var. Hiç kimse Hoca
ilk şampiyonluklarını Beşiktaşla aldı demiyor. Dediğim gibi sürekli
bu pişiriliyor bunun altındada Beşiktaşı küçültmek var. Bazı küçük beyinli taraftarda
buna inanıp ver yansın yapıyor. evet küçük beyinli diyorum çünkü şenol hocayı
Beşiktaşın üstüne koyan ya küçük beyinlidir yada renkli. Nedense o olmazsa her şey elimizden uçup gidecek
gibi bir algı var. Hocanın katkılarını yok sayamam ama Beşiktaşın ona verdikleri
çok daha fazla. Şampiyon hoca ünvanı varsa bu Beşiktaş sayesinde. Eğer camia güçlüyse
hamza gibilerde şampiyon oluyor bu ligde şimdi hemen dersiniz bunca zaman şampiyon olamadık güçlü değilmiydik
peşin söyleyeyim değildik. bizim şampiyonluklarımızın gelmesi dikkat ederseniz fetö gücünün bitmesiyle oldu.
bitmeden önce biz gs den iyiyken bile gs nin şampiyon olduğunu unutmayın. Hemde o leş kadrolarıyla
kendileri bile inanmazken bir inanan abdürrahimdi.

Bütün başarıyı Şenol Hoca'ya mal edenlerin karın ağrısı başkanın başarılı olması. Başkan başarılı oldukça kuduruyorlar ve suni kahramanlar yaratmaya çalışıyorlar. Bu tayfanın kimin adamı olduğu 5 senedir ayan beyan ortada. Kulübümüzün adını pis işlere bulaştıranların hesabı hala bitmedi. Quaresmasporluları Beşiktaşlı olarak görmüyorum.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Kartal Analiz @kartalanalizcom
·
4s

Beşiktaş'ın yeni yardımcı hoca adayı İbrahim Üzülmez.

İbrahim Üzülmez ile görüşmeler devam ediyor.

Çevrimdışı underworld

eve yeni geldim.bu videoyu gördüm tam atıodum ki senin paylatığını gördüm.Titi güzellemeleri yapmasak diyorum arkadaşlar.Bu hataları bizde yaparsa yandı gülüm keten helva.Vida yı küçümsemeyin derim.Ne vereceği belli bir adam.Bombacı görmek istemiorum artık bu takımda.Vida hem kaliteli,hem bombacı değil
dün ligtv den kasımpaşa'nın bu sezon ki maçlarının özetlerini izledim ama bu kadar kayırmalı bir video görmedim.
Bana göre özetlerden gördüğüm kadarıyla ts maçı kısa düşen topu, kayseri maçında adamın arkasında kalması ve osmanlı maçında webo'yu döndürmesi dışında bariz net bir hatasını görmedim.

Şunu da unutmayalım hatasız stoper dünyada yok.
Bize tek tük hatası dışında standart oyunu ortaya koyacak biri lazım.
Bu Çiçi mi olur bilemiyorum ama özetlerden ne kadar görünüyorsa artık ben pek bir olumsuz  tablo göremedim.

vida bonservis + 2,5  - 3 falan muhabbeti geleceğine 900 - 1 milyona bu kavruk gelsin derim.

Çevrimdışı tuncaboylu

dün ligtv den kasımpaşa'nın bu sezon ki maçlarının özetlerini izledim ama bu kadar kayırmalı bir video görmedim.
Bana göre özetlerden gördüğüm kadarıyla ts maçı kısa düşen topu, kayseri maçında adamın arkasında kalması ve osmanlı maçında webo'yu döndürmesi dışında bariz net bir hatasını görmedim.

Bu Çiçi mi olur bilemiyorum ama özetlerden ne kadar görünüyorsa artık ben pek bir olumsuz  tablo göremedim.

vida bonservis + 2,5  - 3 falan muhabbeti geleceğine 900 - 1 milyona bu kavruk gelsin derim.
Kavruk dediğin adam 1.90 yalnız 😀

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

benim şampiyonlukla ilgili sorunum yokki Beşiktaşı herkes şampiyon yapar.
ben avrupada ses getirecek güçlü bir kadronun kurulmasını şeyetmiştim :D
Tayfur ile riza da yapar mi abi

Çevrimdışı wbishop82

bu pişiriliyor bunun altındada Beşiktaşı küçültmek var. Bazı küçük beyinli taraftarda
Beşiktaşın üstüne koyan ya küçük beyinlidir yada renkli. Nedense o olmazsa her şey elimizden uçup gidecek
gibi bir algı var. Hocanın katkılarını yok sayamam ama Beşiktaşın ona verdikleri
çok daha fazla. Şampiyon hoca ünvanı varsa bu Beşiktaş sayesinde. Eğer camia güçlüyse
hamza gibilerde şampiyon oluyor bu ligde şimdi hemen dersiniz bunca zaman şampiyon olamadık güçlü değilmiydik
peşin söyleyeyim değildik. bizim şampiyonluklarımızın gelmesi dikkat ederseniz fetö gücünün bitmesiyle oldu.
bitmeden önce biz gs den iyiyken bile gs nin şampiyon olduğunu unutmayın. Hemde o leş kadrolarıyla

söylediklerine kesinlikle katılıyorum.Beşiktaş markası şampiyonluk için yeter zaten.Ancak ana problemi görmek gerek.Hoca sadece şampiyon yapmadı keyif veren futbol oynattı 2 sezondur.Stad full doluysa bunun bir sebebi de iyi futboldur.Ben şenol hoca nın cesaretini ve hücum anlayışını korkmadan uygulayabilecek başka td nin bulunması zor diyorum.Bulunsa bile zaman alacaktır adapte olması vs.Yoksa hamza ile şampiyon oldular desteklerle ama şimdiki sonuçta ortada.İşleyen bir düzen var ve ambargo koyma sezonlarına girmişken yolların ayrılması hata olur.Herşeye rağmen kötü sonuçlar gelirse ibreyi maalesef taraftar yönetime çevirir.dikkatli adım atmak gerek

Çevrimdışı mylife1903

Iyi bronzlasmis anlaminda herhalde, obama gibi

Çevrimdışı Egos

Hoca konusu gerçekten sıkıntılı yerlere doğru gitmeye başladı.

Sözleşmenin opsiyonunu kullanan yönetim hocayı onore mi etti yoksa emrivaki mi yaptı ?

Daha o belli değilken bide bu para mevzu çıktı gerçekten çok sıkıntılı durumlar.

Eğer hoca istemiyorsa direk şimdiden söylemeli ki yönetimde yol haritasını belirlesin

Dolaylı yoldan anlatmasına gerek yok bence 3,5 istemek biraz yol koşmak gibi birşey oluyor maalesef.

Yönetimin eğer doğru ise bu parayı vereceğini hiç sanmıyorum.Ama mevcut sözleşmenin de iyleştirilmesi lazım.

2,2 + şampiyonluk pirimi 300+avrupadan kupa gelirse 1 daha verilir.herkes mutlu mesut çalışır.

Hoca da bu başarıları yakalarsa eğer zaten hakettiğini almış olur.

1 milyonluk iyileştirme bu sene için makul, seneye de oturup konuşsunlar; yönetimin "bu sene de 1,5 milyonla idare ederim" diye düşündüğüne inanmıyorum, ama fark konusunda cimrilik yapıyor gibiler, öyle bir yola girerlerse sonraki sezon -istendiği takdirde- yeni kontrat talebinin üç milyondan aşağı cevap bulacağını sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 20:38:39 Egos ]

Çevrimdışı underworld

o kadar değil

( dipnot : hava topalrında pek göremedim arkadaşı )

Çevrimdışı wbishop82

eskiden çıkıyordu bana iki senedir verdiği bir tane özel haber söylesene doğru çıkan
geçmişden gelen algıyla konuşuyorsunuz yd zamanında resmi siteden daha güvenilirdi.
o devir bitti. iki senedir bana bir tane doğru haberini göster. iki senedir yaptığı tek şey birilerinin tetikçiliğini
yapmak. bakalım belki yönetimle sulh yapmışdır. bu seneki transfer sezonunda görelim
farkları ne olacak.

sevgili necmi abim bu şahsın sitesinde kimlerin demeçlerini özel haber yaptığından tut,yalçın karadeniz borç mevzusuna kadar özel haber yapmaları vs zaten niyeti hep belliydi.Başkanın kongre konuşmalarında bahsettiği internet siteleri de bunlar.Seçim zamanı adalı kazansın diye baya baya yalan haberde yaptılar.Hepsine eyvallah.Ama doğru bildiğimi söylemezsem olmaz.Ben sadece transfer döneminde twitter dan kendisini takip ediyorum.Bak 2 hafta önce rhodolfo için 1.4 demişti ki daha kimse tutarı bilmiyordu.Amacım kesinlikle savunmak değil.Ama adam ın haberlerinin hemen hemen hepsi tuttu benim gördüğüm.Doğruya doğru

Çevrimiçi Necmi

Daha önce avrupada başarı hayal lige odaklanmamız lazım demiyormuydun şimdi avrupada ses getirecek güçlü kadro diyorsun. Benmi yanlış hatırlıyorum ?
konumuz luce nin gelmesi
orda ne dedim uzun vadeli plan bundan ne anlıyorsun
herhalde avrupayı boş verelim sürekli ligde şampiyon olalım diye düşünmüyorum
sadece önümüzdeki bir kaç sene hedefimiz lig olmalı bununda nedenini defalarca açıkladım
bu gelirle ve bu borçlarla avrupada başarılı olacak bir takım kurman imkansız önce bütçeni düzeltmek
zorundasın buda ülkede şampiyon olup şampiyonluk ve cl gelirlerine konmakla mümkün olur.
ekonominin düzelttiğindede var gücünle avrupada kupa kaldırmak için mücadele edersin.
bunun birinci yolu en az 250 M luk bir kadron olması bunu yapabilmek içinde güçlü olmak zorundasın

Çevrimdışı wbishop82

elbette video ile oyuncuyu çok başka gösterebilirsin.Bende digitürkplay var.bütün maçları izlerim.valla gezmekten zevk alan biri değilim.yatarım sırtüstü maç izlerim bütün haftasonu.Titi asla boş oyuncu değil.Ama ben artık tosic ve muadili görmekten kalp krizi geçirecem.Vida derken onu anlatmak istedim.Uçmasın kaçmasın ama bombalamasın.tek derdim bu.İsmail,tosiç,baki vs gibi oyuncular için ''Hata yapıyor ama İyi niyetli'' demekle ömrüm çürüdü.abi biraz güven istiyorum defansta.çok şey mi istiyorum :)

Çevrimdışı BORAN

Ricardo Quaresma: "Sadece kulüp değil, şehir, insanlar, hepsi farklı. Emekli olduktan sonra Porto'da yaşayacağım."

Bu herifin kendini Beşiktaş'tan üstün görmesi beni cidden irrite ediyor.  :evillol:

Çevrimdışı Egos

sevgili necmi abim bu şahsın sitesinde kimlerin demeçlerini özel haber yaptığından tut,yalçın karadeniz borç mevzusuna kadar özel haber yapmaları vs zaten niyeti hep belliydi.Başkanın kongre konuşmalarında bahsettiği internet siteleri de bunlar.Seçim zamanı adalı kazansın diye baya baya yalan haberde yaptılar.Hepsine eyvallah.Ama doğru bildiğimi söylemezsem olmaz.Ben sadece transfer döneminde twitter dan kendisini takip ediyorum.Bak 2 hafta önce rhodolfo için 1.4 demişti ki daha kimse tutarı bilmiyordu.Amacım kesinlikle savunmak değil.Ama adam ın haberlerinin hemen hemen hepsi tuttu benim gördüğüm.Doğruya doğru

necmi ağabey de bu doğruları bir sonraki yalanları için kullandıklarını düşünüyor. zaten "1,4 milyona anlaşıldı" diye belirtmek ile "3,5 milyon istedi, masadan kalktı" diye ifade etmek arasındaki farkı görmezden gelmek zor.

ayrıca şenol güneş'in bu seneki şampiyonluğun en önemli etkeni olduğunu düşünüyorum. yönetimin transfer dönemindeki plansızlığı bizi ligin ilk yarısında çok daha geriye atabilirdi. geçen sezonki şampiyonluğa yönetimin etkisi çok daha fazlaydı.

Çevrimdışı Zafer55

Şenol Hoca büyük hoca.
   Evet arka arkaya şampiyon yaptı.
   Olmasaydı şampiyon olurmuyduk olamazmıydık bilemem.
   "Hoca ilk şampiyonluklarını Beşiktaşla aldı" yı düşünmem.Zira , Milne nin de bizden önce şampiyonluğu varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum da merakta etmiyorum.Tek hatırladığım üst üste 3 kere şampiyonluğu onunla yaşadım.
   Hamza gibilerin şampiyon olmasında Bilic in de payını unutmamak lazım.O sene Bilic değil Şenol Hoca başımızda olsaydı hamza şampiyon olabilirmiyi de düşünüyorum ayrıca.Bilice çöp Güneş e bomba kadro teslim etmedi beticede başkan.Töre Sosa Atiba Oğuzhan Olcay İsmail cenk pektemek ersan necip...bunlar Hem bilicin hem şenol hocanın elindeki adamlardı.
  Hocayı övmek Beşiktaşı küçültmek anlamına gelmiyor.Veya yönetimin üzerinde görmek.Netice de o hocaya görev veren bir yönetim kurulu var.Başarı daki 1 numaralı kişi Başkandır benim gözümde en uygun adamı takımın başına getirmiş çünkü.
  Tuhaf algılar yaratmaya çalışanların ekmeğine yağ sürmeyelim diye Hoca nın kattıklarını görmezden gelip küçümsemeyelim.

Çevrimdışı wbishop82

necmi ağabey de bu doğruları bir sonraki yalanları için kullandıklarını düşünüyor. zaten "1,4 milyona anlaşıldı" diye belirtmek ile "3,5 milyon istedi, masadan kalktı" diye ifade etmek arasındaki farkı görmezden gelmek zor.

ayrıca şenol güneş'in bu seneki şampiyonluğun en önemli etkeni olduğunu düşünüyorum. yönetimin transfer dönemindeki plansızlığı bizi ligin ilk yarısında çok daha geriye atabilirdi. geçen sezonki şampiyonluğa yönetimin etkisi çok daha fazlaydı.

haklı olabilirsin.daha büyük resmi belki de ben görmüyorum.Bu konuda çok bilip bişeyler iddaa etmek ya da savunmak amaçlı yazmadım.Benim kendi gözlemim olarak örnek verdim.O siteden nefret ederim.Ama transfer sezonu olunca da insan duyum arıyor.Bu şahsın sitesine girmedim nefretimden,twit olarak takip ediyorum.Sevmem ama doğru bildiğimizi hoşlanmadığımız birşey de olsa söyleyebilmeliyiz.Erdemli olmak bunu gerektirir

Çevrimdışı underworld

elbette video ile oyuncuyu çok başka gösterebilirsin.Bende digitürkplay var.bütün maçları izlerim.valla gezmekten zevk alan biri değilim.yatarım sırtüstü maç izlerim bütün haftasonu.Titi asla boş oyuncu değil.Ama ben artık tosic ve muadili görmekten kalp krizi geçirecem.Vida derken onu anlatmak istedim.Uçmasın kaçmasın ama bombalamasın.tek derdim bu.İsmail,tosiç,baki vs gibi oyuncular için ''Hata yapıyor ama İyi niyetli'' demekle ömrüm çürüdü.abi biraz güven istiyorum defansta.çok şey mi istiyorum :)

Bombacı tabiri kronik hatalar yapanlar için geçerli bunun dışında hatasız adam yok zaten  :D
Çiçi yeterlidir değildir tartışma götürebilir ama Tosic ile kıyaslanması yanlış olur çünkü Tosic stoper değil.
ikincisi bu Vida denen arkadaş nasıl acaba herkes farklı farklı şeyler söylüyor hepimizin kafası karışık.
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 21:06:40 underworld ]

Çevrimdışı wbishop82

bu konu bu kadar uzamamalıydı.2 sene üst üste şampiyon olmuşsun,gelirler tavan yapmış,takım oturmuş,taraftar tam destek arkanda,rakipler nal toplarken bu sorunlar bir bizi bulurdu zaten

Çevrimdışı wbishop82

Bombacı tabiri kronik hatalar yapanlar için geçerli bunun dışında hatası adam yok zaten  :D
Çiçi yeterlidir değildir tartışma götürebilir ama Tosic ile kıyaslanması yanlış olur çünkü Tosic stoper değil.
ikincisi bu Vida denen arkadaş nasıl acaba herkes farklı farklı şeyler söylüyor hepimizin kafası karışık.

abi yapma o video hariç imkan olsa da göstersem pozisyonları.evet bi tosiç kadar bombalamaz ama adam 2 dakkalık video da bile 2 3 kez bombalamış :D vida beni rahatlatır.kafam rahat bombalamadan maç izletir

Çevrimdışı mylife1903

Valla cok, azicik sol ayagi duzgun, az bombalayan, sakarligi az olan, lider karakterli hazir oyuncu sordum, 30 milyon cektiler.

Çevrimdışı tangaz

ben en çokda yönetimden haber sızdı lafına gülüyorum. bu görüşmeyi 3 bilemedin 4 kişi yapmıştır başkan anç şenol hoca belki birde hocanın avukatı bunlardan hiçbiri de sızdırmaz. bu yönetim sızdırdı lafına hep gülmüşümdür. öle bişey olmaz olsa başkan sokup çıkarır ben başkan olsam sokup çıkarmakla bırakmam fazlasını yaparım. bu tür haberlerin yalan oldugu o kadar bariz ki...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

abi yapma o video hariç imkan olsa da göstersem pozisyonları.evet bi tosiç kadar bombalamaz ama adam 2 dakkalık video da bile 2 3 kez bombalamış :D vida beni rahatlatır.kafam rahat bombalamadan maç izletir
marcelo'nun da bombardımanlarını koyalım o zaman ortaya  :nargile:

Çevrimdışı mylife1903

Bombacı tabiri kronik hatalar yapanlar için geçerli bunun dışında hatasız adam yok zaten  :D
Savruk

Çevrimdışı wbishop82

Valla cok, azicik sol ayagi duzgun, az bombalayan, sakarligi az olan, lider karakterli hazir oyuncu sordum, 30 milyon cektiler.

:) vida yapmaz abi.izmir e bi deplasmana gel abi bak havası falan pozitif olcaksın vidaya

Etiketler: