2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938778 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yalçın

[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 23:04:26 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu birazda takımın durumuna oynadığı oyuna göre değişir bence. Burdaki verilere bakarak Vida yı eleştiremeyiz

Ben eleştirelim diye atmıyorum zaten.

İstatistikleri karşılaştırmadır bunun adı.

Çevrimdışı Doğukan E.

Ben eleştirelim diye atmıyorum zaten.

İstatistikleri karşılaştırmadır bunun adı.
Yok dostum bende eleştiriyosun demedim. Sen onu atınca burdan vida şöyle kötü böyle kötü diye çokça eleştiri çıkabileceğinden dolayı yazdım.
Ben vida yı bizim seviyemiz için gayet makul buluyorum.
Vida/Titi bence defansımızı 1 tık üste taşır gibi geliyor

Çevrimdışı Yalçın

Guti futbolculugunda, barlardan, alemlerden cikmayan bir adamdi. Ne baskan ne de hoca istemez boyle sosyal yasantisi cok faal adamlari. Tamamen populist bir adim olur Guti. Tabi benim gorusum bu.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

24 Aralik 2016

Ibrahim Üzülmez: Oyuncuların vakit geçirmesinden yana değilim. Beşiktaş'ın Deli İbo'su olarak yere yatıp maç kazanmak istemem, böyle düşüncelere sahip olmam Böylesine sevdiğim bir taraftarın önünde böyle bir düşüncede de olamam. Bizim yapımızda yere yatarak maç kazanmak yok. Yatarak maç kazanacaksak, hiç kazanmayalım."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yalçın

Bu arada Orkan Çınar. Gayet akılcı bir transfer. Şenol hoca'nın elinde parlar.

Suleyman Seba

Asamoah Gyan sonunda Türkiye ye geldi ama bize değil

Türk basini yillardir ugrasa ugrasa sonunda getirdi adamı :kop: :kop:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu arada Orkan Çınar. Gayet akılcı bir transfer. Şenol hoca'nın elinde parlar.
Yetenekli çocuk ama asıl kendimize sormamız gereken gelişime açık olup olmadığı. Gaziantep'teyken performansının gerilemesi de soru işaretlerini artırıyor. Bir milyon avronun ne kadar üstünde bonservis ödersek o derece riskli bir hamle olur.

Çevrimdışı Yalçın

Antep'in o orta karar bile denilmeyecek kadrosunda zaten cok sivrilmesi mumkun olmayan bir cocuk. Ihtiyaci olan sey iyi bir futbol ortami, kaliteli ayaklarin arasinda pismesi ve bunlari harmanlayacak hocanin var olmasi. Cocuk henuz cok genc. Alman altyapisini yemis. Dikine oynamayi seven bir yapisi var. Bileklerine de hakim. Bu senenin ilk yarisi olmasa da ikinci yarisinda kendisini gostermeye baslar. Sahadaki hareketleri de rahat cunku. Iyidir iyi.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Orkanin cok buyuk bir patlama yapacagini dusunmuyorum eger gelirse
Asil şu hollandadaki bebe gelmeli
Onda potansiyel var iste
Neydi adi unuttum ferit miydi ferdi miydi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

Orkanin cok buyuk bir patlama yapacagini dusunmuyorum eger gelirse
Asil şu hollandadaki bebe gelmeli
Onda potansiyel var iste
Neydi adi unuttum ferit miydi ferdi miydi

Ferdi Kadıoğlu. Aynı fikirdeyim. Bi gündeme geldi sonra birdaha konuşulmadı. Umarım listeden çıkarılmamıştır.

Alıntı :claps: :claps:

Şenol Hoca ben bedavaya çalışırım derse, Şenol hoca ayrılmayı ima ediyor derler.Yönetim maaşım konusunda ne uygun görürse kabulümdür derse, Şenol hoca yönetime laf atıyor diyebilecek çapta dünyanın en kaliteli medyası var bizde. Kolpacılıkta sınır tanımıyorlar anlayacağımız.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

bu haber için bir şey demiyorum tahminim hocayla 2-2,5 arası bir rakamda anlaşılır.
ama ortada hocayı Beşiktaşdan kopartmaya çalışan bir güruh var bu Beşiktaşın içindede var
dışındada var. Şenol Güneşe bağlanıyor şampiyonluklar o olmasa Beşiktaş şampiyon olamaz
fikri hakim. Bu fikri yaymadaki maksat Fikret Ormanı tahrik etmek. Bu tip haberlerlede
taraftarı soğutmak. Hocayı yıpratmak. Beşiktaşdan gitmesini sağlamak için yapıyorlar.
önce Terimin ayağını kaydırıp şenol hocayı milli takıma gönderme operasyonu yapıldı
Terim milli takımın başındayım dedi olay fos çıktı. Şimdide içerden deniyorlar taraftarın
para hassasiyeti kullanılıyor.
işin doğrusu bir çok oyuncunun bu paraları aldığı ülkede seni iki defa üst üste şampiyon yapmış
gelecek seneninde en büyük şampiyonluk adayı takımın hocası bu paraları hak eder.
Diğer taraftan ne hocanın böyle bir rakam isteyeceğini nede Yönetimin böyle bir bilgiyi
sızdıracağının bence mümkünü yok. Birde bu haber yönetim tarafından sızdırılsa kime sızdırılacağını
tahmin ediyorum.
Özellikle bu Mehmet Demirkol abi. Daha önce de yazmıştım. İki lafının arası Şenol Güneş.  Amaç takdir etmek değil ki. Yönetim ve hoca arasına fitne sokmak.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Mehmet57

Ne topcuydu be. Dusunun bugunki kadroda olsa, Aboubakar'a ne toplar atardi.

Çevrimdışı bordele

neden rahat olmayayım ben şenol hoca sayesinde şampiyon olduk diyenlerden değilimki.
ne yani Beşiktaşı şampiyon yapacak başka hoca yokmu.
Bu tip haberler sadece Beşiktaşı küçültmeye yönelik haberlerdir. Sürekli şenol hoca ile
başarı var yoksa yok korkusu yaratıp Beşiktaşı küçültmeye uğraşıyorlar.
Zerre kadar umrumda değil yönetim gereği neyse onu yapar. Yönetime güvenim tam.
Bizi buraya yönetim getirdi.

Katılıyorum. Ama hoca da eğer gerçekten 3.5 senelik istiyorsa bütün kerameti kendinde görüyor demek ki.
Av zamanı

Çevrimdışı 38life

Ne topcuydu be. Dusunun bugunki kadroda olsa, Aboubakar'a ne toplar atardi.

Almeida'yı gördüm kan beynime sıçradı yine.

Çevrimdışı bordele

Olur da bir gün Şenol Hoca giderse Ersun Yanal' getiririz. O da olmazsa yurt dışında mutlaka bulunur kaliteli hoca Şenol Hoca olmazsa olmaz değil.

Başkanı biraz tanıyorsak şayet Şenol Hoca ile anlaşma olmazsa kafasındaki isim bellidir zaten. Ersun Yanal
Av zamanı

Çevrimdışı Yalçın

Şenol hoca giderse yerine Abdullah Avcı gelir. Trabzon Ersun Yanal'ı Muharrem Usta oldugu surece birakmaz.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

Ki zaten gorundugu kadariyla Istanbulspor'un baskanini TFF Baskanligina hazirliyorlar.. Donen bir dunya dolaplar vesaire.. Buna isaret hep. Yalniz Yildirim Demiroren kolay kolay istemedikce birakmaz o makami. O da var.

Suleyman Seba

Çevrimdışı underworld

Almeida'yı gördüm kan beynime sıçradı yine.
bu adam ,yönetimin verdiği sözleşmeyi kabul etseydi belkide dahala forvetimizdi  :s20:

Çevrimdışı Necmi

Başkanı biraz tanıyorsak şayet Şenol Hoca ile anlaşma olmazsa kafasındaki isim bellidir zaten. Ersun Yanal
sanırım tanımıyorsun :D

Çevrimiçi Mehmet57

Ismi bizimle gecen Martin Rodriguez PSV'nin listesinde.

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol hoca giderse yerine Abdullah Avcı gelir. Trabzon Ersun Yanal'ı Muharrem Usta oldugu surece birakmaz.
Bugün gitse Abdullah Avcı yarın açıklanır direk. Tabi Şenol hocanın gitmesini kimse istemez. 2.5 hakkıdır umarım orada buluşurlar.

Çevrimdışı underworld

Çok kolay tuzağa düşebiliyoruz .

Şu tablonun bozulmasına fırsat vermeyiz !

Etiketler: