2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940652 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

ağabey "vida ile anlaşıldı" diye başladın, "vida fifti fifti"ye geçtin, oradan "vida'nın eşi gelmek istemiyor"a kadar tüm şıkları işaretledin. senden "vida eşini talakıselase ile boşadı" haberi bekliyorum.

vida da vida'ymış ha.

Vida bu hafta sonu evleniyor
sorun taze gelinde...

saygılar

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı underworld

Titi, Bahia'dan eski takım arkadaşı olan Beşiktaşlı Anderson Talisca'dan da övgüyle bahsetti. Genç yıldızın İstanbul'a adapte olmasına yardımcı olduğunu belirten Titi, “Ona, eğer futbola iyi odaklanırsa ve kendini verirse, burada çok mutlu olacağını söyledim. İlk maçlarda Talisca'nın kalitesini ve ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu herkes anladı. Fakat her sporcunun başına gelebilecek talihsiz bir sakatlık geçirdi. Sakatlıktan sonra başkan, teknik adam ve taraftarların desteği onu çok mutlu etti. Umarım Talisca için her şey çok daha iyi olur ve gelişimini sürdürerek daha iyi işler yapabilir” ifadelerini kullandı.

Çevrimiçi Savaş

VIDA !!

Vida ne yazıkki Gomez vakası gibi eşi nedeniyle Istanbul'a gelmek istemiyor.
Beşiktaş da maliyetleri nedeniyle ikna etmek için uğraşmayacak
tüm enerjisini Aboubakar minimal maliyetlerle bitirmeye harcıyor.

saygılar

Gelmesin, Donsun ukrayna soğuğunda. Ulan adamlarda iç savaş var bizim istanbulumuzu beğenmiyor. Teallah ya.

Çevrimiçi Mehmet57

Bizim yedigimiz gollerin videosu yapilsa, o Titi videosundan daha mi iyi olur? Marcelo'nun Cengiz'den yedigi calim, Lyon macindaki geri pasi. Tosic'den baslamayacam bile.

Boyle oyunlara gelmeyin.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Gelmesin, Donsun ukrayna soğuğunda. Ulan adamlarda iç savaş var bizim istanbulumuzu beğenmiyor. Teallah ya.

islamofobi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı doganay

Vidayı baya sıkmışlar sökülmüyor bir türlü  :D

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı tangaz

a sporda fransa ingiltere yalamalığı şey pardon milli maçı var

Çevrimdışı tangaz

Vidayı baya sıkmışlar sökülmüyor bir türlü  :D

kola dökelim pas çözücü babında

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

13 Yıl Formasını giydiğim Beşiktaş'ta 1 maç bile koşmamazlık mücadele etmemezlik yapmadım ben çıktığım hazırlık maçlarında bile her zaman % 100 performans ile oynadım Beşiktaş'ı asla aldatmadım.

-İbrahim Üzülmez-
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Savaş

islamofobi

Of be abi burdan neler neler konuşulur da şimdi karışmasın mevzu konu dışı yapmayalım. Sigarayı bıraktım zaten birkaç gündür sinir katsayım tavan alttan girer üstten çıkarım da neyse.

Ben biraz şampiyonluk videosu izliyim en iyisi. :)

Çevrimdışı ilhan mansız

erman asporda bombalıyor yaptıgı açıklamalar terimin damadının oyuncularını oynatmasını söylüyor çaktırmadan. terimin yardımcısı hoca konuşsa bu futbolcular ne yapar diyormuş bahsi geçen oyuncularda biz konuşsak esas fatih terim ne yapar diyorlarmış. wayy arkadaş ne çok rvo varmış...
bu konu çok net zaten, maalesef milli takıma çökmüş bunlar, Ozan'ın bu haliyle bile oynamasının başka bir izahı yok ki,,

Çevrimdışı Yalçın

Ilk defa bu kadar sizintinin az oldugu bir yaz donemi goruyorum.. Aylardir bilinen kisiler haricinde bir bilgi yok.. Bakalim bu sefer neler cikacak..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

Of be abi burdan neler neler konuşulur da şimdi karışmasın mevzu konu dışı yapmayalım. Sigarayı bıraktım zaten birkaç gündür sinir katsayım tavan alttan girer üstten çıkarım da neyse.

Ben biraz şampiyonluk videosu izliyim en iyisi. :)

karışcak bişi yok çok da büyütmüyorum ben tercihlerini, hoşumuza gitmese de realite bu. :)

Çevrimdışı abdusta

Barcelonalı Vermaelen dün evlendi..
Beşiktaşın  Barcelonayla oyuncu için anlaşıldığı halde oyuncu gelmek istemiyor

saygılar

Çevrimiçi Savaş

Barcelonalı Vermaelen dün evlendi..
Beşiktaşın  Barcelonayla oyuncu için anlaşıldığı halde oyuncu gelmek istemiyor

saygılar

O da gelmesin. Halilagiç geri dönsün o oynasın. Fabri'ye geri pas falan atsın.

Çevrimdışı underworld

Uzaklarda aramaya gerek yok Ba, lens, Çiçi ye çıkacak bütün yollar.

Saygılar

Çevrimdışı kyiv

Gönülsüz adamlarla yola çıkmamak lazım. Vida iyi falan da bulunmaz hint kumaşı da değil boşu boşuna enerjiyi ona harcamaya gerek yok. Gönüllü Titi'yi gönülsüz Vidaya tercih ederim.

Tosiç de elin oğlu o Türkiyeyi tercih edebiliyorsa Vida bey de sadrazamın sol testisi değil bal gibi Türkiyede yaşayabilir 2side titonun torunu sonuçta.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Gönülsüz adamlarla yola çıkmamak lazım. Vida iyi falan da bulunmaz hint kumaşı da değil boşu boşuna enerjiyi ona harcamaya gerek yok. Gönüllü Titi'yi gönülsüz Vidaya tercih ederim.

Tosiç de elin oğlu o Türkiyeyi tercih edebiliyorsa Vida bey de sadrazamın sol testisi değil bal gibi Türkiyede yaşayabilir 2side titonun torunu sonuçta.

+1903. Beşiktaş'ı istemeyen oyuncu direkt bitiyor gözümde. Sen kimsin ulan bu takıma kimler geldi geçti..

Çevrimdışı Mavi Tuna

20~25 Euro gibi bir kaynak yaratacak transfer yapabilirsek yönetim iyi işler yapacak oyuncular getirir. İnsan şampiyon kadroda sürekli oynayan oyuncu gitmesin istiyor ama işler öyle yürümüyor maalesef. İyi transfer için kaynak oluşturmamız gerekiyor.

SM-G950K cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Vida ve Marcelo'nun bu sezonki Şampiyonlar Ligi performansı.

Çevrimdışı cursedofdragon

O da gelmesin. Halilagiç geri dönsün o oynasın. Fabri'ye geri pas falan atsın.

ne kafa atardı (adama) halilagiç be :D

Çevrimdışı Doğukan E.

Vida ve Marcelo'nun bu sezonki Şampiyonlar Ligi performansı.

Bu birazda takımın durumuna oynadığı oyuna göre değişir bence. Burdaki verilere bakarak Vida yı eleştiremeyiz

Etiketler: