bugün kazanan haklıdır dersin yarın kazanmak için her yol mübah dersin, çok gördük bu filmi de bu profili de
hala anlamamakda direniyorsun bişi diycem ama kalbin kırılmasın die özenmeye çalışıyorum kelimeleri seçerken, ben oyumu NETten yana kullanıyorum daha abu ismi ortada yokken bir adet net golcü bir adet cenk bir adet sprinter adamdan oluşacak bir rotasyon doğru planlama olacaktır şeklinde bir sürü iletim wardır. abu kafamdaki sprinter tanımı değil benim kafamdaki daha çok obafemi martins türevi bir oyuncu var. bakar goller atmış olabilir ama halen daha netlerini kaçırdığı gerçeği karşımızda duvar gibi duruyor pas alış verişlerindeki akıl tutulmaları orda duruyor çoğu pozisyonda görebiliyoruz bunu, halen bizim birincil oyun planımıza uygun olmadığı konusunda fikrim sabit düşük bir bütçe ile rotasyonda tutulabilir diyorum ama asla birinci plana oturtmuyorum.
geri dönüş R yapmak vbvb diyorsun ama ilk mesajımda yiğidi öldür hakkını ver misali USTA"M" diyen ben, karşılığında ÇIRAK die bitiren sen! burada da üslupları kamuoyuna bırakıyorum. diğer taraftan öle konuşup konuşup sallayıp vurup kırıp sonra ben konuyu kapatıyorum, yok öle dava 
Şimdi sen benden yaşça büyük olduğun için daha tecrubelisindir.Senin ordaki USTAM kelimesi ne kadar ironikse ÇIRAK kelimesi de o kadar ironik bunu çok iyi biliyorsun.
Kim takıma daha çok katkı yapan daha fazla gol atan adamı istemez ki ?
Ama konumuz o değil ki hiçbir zaman da olmadı.Bizim iddiamız bile abou kaç gol atar üzerineydi yada iyi topçu kötü topçu tartışması diyelim.
Sen hep kötü dedin ben hep iyi dedim.Zaman beni haklı çıkardı.Ama sen hala konuyu başka yere çekiyorsun.Okuduğum çoğu yazına katılmakla birlikte çok inatçı biri olduğunu belli ediyorsun.

Şunu diyemiyorsun.Evet 10 dakikada futbolcudan kimse anlayamaz o bir kinaye idi.Abou kötü topçu değil ama bize daha NET forvet lazım ha bütçe ve şartlar uymuyor ve Netini alamıyorsak Abou iyidir yada Abou fiyatına şunlar şu kadar performans vermiş topçular var.Dersin oturup tartışırız.
Tabi öyle bi topçu varsa.Bizde büyüğe el kalkmaz.Biz babadan böyle gördük.