Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145690 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Yeni sezonda Gökhan Töre nin de gelmesiyle forma rekabeti artacak kanatlarda
Tabi 1 kanat daha lazım Töre nin 11 oynamasını istiyorum bunun için çok çalışması gerek
Bi yanım gomez e kızgın diğer yanım gelsin diyor hayırlısı olsun Mandzukic de güzel Olur bu takım en iyisini hakediyor.

Çevrimdışı tangaz

Yalnız ironi yapmaya gerek yok sonuçta kazanan her zaman haklıdır.Artı abounun oli maçında yaptıkları ile iddiamızın hiçbir alakası yok.Son olarak da sen kaçırdıklarına ben se attıklarına bakıyorum.Mesela antalya maçında attığı golü üst sınıf forvetler atabilir ya da geçen aşıttırma vuruşla kaleciyi felç ettip yaptığı gol veya taliscaya yaptığı asist bu örnekleri çoğaltabiliriz.Lakin sen yine de kabul etmeyeceğin için yapacak bişeyimiz yok ÇIRAK.

senin gibiler mesela tümeri severler ben gibilerse şenolu turanı zekiyi. sen gibiler doluyu görürken taliscaya verdiği pası görürler ama geçen maç 5 metre yanındaki babele 20-25 metre uzaktaki adama pas atar şiddette verdiği pası görmezler, göremezler! sen gibiler 1 maç 10 üzerinden 10 oynayıp sonraki maçlar 5de kalanı dolu tarafına bakalım derler o maçı kazandırmıştı derler, ben gibilerse aferin lan şenol (fidan) her maç 7si cepte derler. aramızdaki fark bu. ben sürprizi sevmem NET işlerle uğraşırım. taliscaya verilen pas sürprizdir ama babele verilemeyen pas NETtir altıpastan kalecinin kucağına bırakılan ona keza!

bu arada kazanan her zaman haklıdır biraz geseli cümlesi gibi oldu, biz böle olmadığımız için Beşiktaşlıyız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2017, 11:38:21
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
üste 15 milyon falan vereceklerse olabilir  :bandit:
şahin ile passat takası gibi teklif :lol:
adamlar biz almayalım diye 7 milyon euroya aldılar ozanı.
biz o paraya kurduğumuz kadroyla şampiyon olduk...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi levitate

https://www.transfermarkt.com.tr/ante-coric/profil/spieler/96630

şöle bi çocuk dikkatimi çekti  :bandit:
Nikola Vlasic kankası var onun bide :D

Hırvatlar sağlam geliyor şaka maka
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

şahin ile passat takası gibi teklif :lol:
adamlar biz almayalım diye 7 milyon euroya aldılar ozanı.
biz o paraya kurduğumuz kadroyla şampiyon olduk...

kıymetli bi takas olur 15 milyonla 2 senelik şampiyon olacak kadro şeederiz,  hem tosiç ilgilenir dombili ile ümraniyede kilo vermesini sağlar  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

senin gibiler mesela tümeri severler ben gibilerse şenolu turanı zekiyi. sen gibiler doluyu görürken taliscaya verdiği pası görürler ama geçen maç 5 metre yanındaki babele 20-25 metre uzaktaki adama pas atar şiddette verdiği pası görmezler, göremezler! sen gibiler 1 maç 10 üzerinden 10 oynayıp sonraki maçlar 5de kalanı dolu tarafına bakalım derler o maçı kazandırmıştı derler, ben gibilerse aferin lan şenol (fidan) her maç 7si cepte derler. aramızdaki fark bu. ben sürprizi sevmem NET işlerle uğraşırım. taliscaya verilen pas sürprizdir ama babele verilemeyen pas NETtir altıpastan kalecinin kucağına bırakılan ona keza!

bu arada kazanan her zaman haklıdır biraz geseli cümlesi gibi oldu, biz böle olmadığımız için Beşiktaşlıyız.

Bu yaptığın açıklamada NET SÜRPRİZ Tanımları çok yerinde olmuş abi söylediklerinde tamamen haklısın..

Ben bundan bağımsız olarak ABoubakar ı 3 4 yıl takip etmiş birisi olarak ligin 2. yarısı ve özellikle son haftalardaki performansından oldukça memnunum faydalı olduğunu düşünüyorum...

Net işleri yapabilmiş olsa buralarda olacağını düşünmemekteyim...

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

https://www.transfermarkt.com.tr/ante-coric/profil/spieler/96630

şöle bi çocuk dikkatimi çekti  :bandit:

Kardeşim şu Sırp ya da eski Yugoslav blogunun üstün ırk oldugunu düşünmeye basladım.5-6 ülke ki toplasan Türkiye nüfusunun yarısına tekabül etmez ama dünyanın en alakasız liglerinde ve en alakasız branşlarda bile sonu ''iç''ile biten bir bayan yada erkek oyuncu görebilirsiniz.Adamlarda nasıl bir sporcu yetiştirme mekanizması varsa artık,takdire şayan ve kesinlikle incelenmeli..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci karizma ağzıyla yanıt vereyim sana "futboldan anlıyorsun"  :eyes
Eyvallah kendi capimda anladigimi dusunuyorum :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

konuyu araştırıyorum sanırım sıkıntılar var gibi duruyor milli takım ve/veya ts için baya bi baskı var ve bizle dewam işini ANÇ çözecek gibi duruyor.

Eğer böyle bi durum varsa TS ile hocaları takas edelim bi daha hoca aramayalım Ersun Yanal da bu takımı gayet güzel hedefe götürür. Fakat be Şenol Hocamın 3 yıl daha bizimle kalacağını düşünüyorum. Yapacak çok işi var Hocamızın...

Gaziantepspor, eksta bilet talebine olumlu yanıt verdi. Gaziantep Arena'da yaklaşık 20 bin Beşiktaşlı taraftarın olması bekleniyor.. (Sabah)

Çevrimdışı Berat

Kardeşim şu Sırp ya da eski Yugoslav blogunun üstün ırk oldugunu düşünmeye basladım.5-6 ülke ki toplasan Türkiye nüfusunun yarısına tekabül etmez ama dünyanın en alakasız liglerinde ve en alakasız branşlarda bile sonu ''iç''ile biten bir bayan yada erkek oyuncu görebilirsiniz.Adamlarda nasıl bir sporcu yetiştirme mekanizması varsa artık,takdire şayan ve kesinlikle incelenmeli..

Mitrovic, Tosic var yahu.  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gaziantepspor, eksta bilet talebine olumlu yanıt verdi. Gaziantep Arena'da yaklaşık 20 bin Beşiktaşlı taraftarın olması bekleniyor.. (Sabah)
Gidip bi baklava ve küşleme yenip geri dönülebilir :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

İtalyan basını, Beşiktaş’ın Mario Mandzukic için Juventus’a resmi teklifte bulunduğunu iddia etti.

Calciomercato’nun özel haberinde siyah-beyazlı kulübün, Hırvat golcünün bonservisi için Çizme ekibine 7 milyon euro önerdiği ileri sürüldü. Beşiktaş’a kesin bir cevap vermeyen Juventus’un sezon sonunda Mandzukic ile masaya oturacağı belirtildi. Takımda kalmak istemesi halinde tecrübeli golcü ile yeni sözleşme yapılacağı, ayrılmak istemesi durumunda ise en iyi teklifi sunan kulübe satılmasına karar verileceği ifade edildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2017, 11:52:34
olcay kutlamalara davet edilmeli.
yanında Yusuf yazıcı yı da getirirse ne güzel olur atmosfere alışsın babında :naughty:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Mitrovic, Tosic var yahu.  :bandit:

Düşün oduncu olacak adamları bile sporcu yapabilmişler yani :lol:

Çevrimdışı Berat

Düşün oduncu olacak adamları bile sporcu yapabilmişler yani :lol:

Vallahi Türkiye'de değişik tipler forma giyiyor, bizim takımda berber fetişi olan var, sağ çizgi cambazı var, instagram/youtube starları var ohoo bitmiyor.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2017, 11:59:32
Gidip bi baklava ve küşleme yenip geri dönülebilir :D
sebzeli lahmacun ve patlıcan kebap.
ramazana denk geldi maç...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı sozkul

Necip Uysal elzem. Seneye 27 olacak en güzel yaşları. Biliç buna uzun pas atmayı öğretiyordu iki sene öncesine kadar. Defansta kestiği atakları hızlı etkili kontraya çıkarmak için. Necip'ten önümüzdeki sezon çok daha büyük katkı bekliyorum, TR Kupası maçlarında Adem Büyük'e attığı uzun topları görür gibi oluyorum. :) Kupadaki maç ritmiyle gerektiği yerlerde yine çok büyük katkı sağlayacaktır sezonun geri kalanında.

Adem Büyük kesinleşti mi? Eski altyapı oyuncumuz  o nedenle bu soru transfer muhabbeti sınıfına girmez diye düşünüyorum.  : :icool:

#Fanatik 🔥  Anderson Talisca "Kalmaya hazırım"
-
“Benfica’da çok sıkıntılı bir süreç yaşamıştım ancak şimdi Beşiktaş’ta çok mutluyum. Şu anda sadece lig şampiyonluğuna odaklı durumdayım. Ancak sezon bittiğinde kupayı kaldırmamızın sonrasında Başkan Fikret Orman’la geleceğimi konuşacağım. Ben burada kalmak istiyorum ve bu konuda elimden geleni yapmaya hazırım. Ancak son sözü Başkan söyleyecek”

Çevrimiçi Necmi

1. ve 2. kategorideki kombinelerin neredeyse hepsi bitmiş, tek tük kalmış.
Bayağı güzel oldu hem maddi açıdan, hem bizim gibi tv izleyicileri için görüntü açısından.
O bölümlerin fiyatları ucuzlatılmıştı geçen seneki fiyatlara göre, doğru bir karar olmuş şimdi hepsi tükendiğine göre.Anadolu maçlarının çoğunda o bölümler boştu çünkü.
anadolu maçlarının çoğunda oralar gene boş olacak :D

Çevrimdışı Ersoy

Uzun zaman aradan sonra tekrar merhaba abilerim,kardeşlerim.Yıl içinde fazla süre bulamadığımdan giremiyorum ama yazları zaten bilen bilir hep buralardayım.Çoğu tanığım kişiyi burada görmek sevindirdi. :D
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2017, 13:20:11 Ersoy ]
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı sozkul

konuyu araştırıyorum sanırım sıkıntılar var gibi duruyor milli takım ve/veya ts için baya bi baskı var ve bizle dewam işini ANÇ çözecek gibi duruyor.

iyi, ego çatışması yoksa sorun çözülür.

Çevrimdışı tangaz

Bu yaptığın açıklamada NET SÜRPRİZ Tanımları çok yerinde olmuş abi söylediklerinde tamamen haklısın..

Ben bundan bağımsız olarak ABoubakar ı 3 4 yıl takip etmiş birisi olarak ligin 2. yarısı ve özellikle son haftalardaki performansından oldukça memnunum faydalı olduğunu düşünüyorum...

Net işleri yapabilmiş olsa buralarda olacağını düşünmemekteyim...

kesinlikle doğru bir tespit

Etiketler: