Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145595 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2017, 14:53:50
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yankee

ucuz kategorilere tekrar tekrar girip bloklara bak devreden veya alamayanların ki tekrar açılıyor.
pahalı yerlerde çok var bilet...
420.bloktan buldum zorlaya zorlaya :) O taraflarda olan olursa tanışıp görüşmek isterim..

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  maçın son anlarında Beck'e yapılan saldırıyı Bursalı topçular Raketçiye yapmaya kalkışsaydı o köşede ne olurdu ?  :evillol:
Cok net sahada kavga cikardi. Agiz burun dalardi orda.
Ama sunu unutmamak lazim oyle korner direginde top saklama isine falan girmez, girdirmezdi cocuk.
Ha bize yapsalar ilk tekmeleyen olurdu.

Quaresma boyle seylere reaksiyon veren adam beckin yaninda olsa gene kavga cikardi. Takimda boyle oyuncu sayisi artarsa fazla goze batmaz agresif futbolcular. Son maclarda oguzhanda tekme koyuyor, topa daliyor, azicik atiba da sertlesse hersey daha kolay olacak.

Futbol temasli sert ve herif oyunudur.

Çevrimdışı mylife1903

forumda herkes mylife'a orta kesiyor :D
beck'e faul çalmadı bile ayrıca aynı yerde Q7 de yerde tekmelendi topla karışık...
Ben hakem olsam ben de calmam birakirim tekmelesinler diye sonra ayni bulentin yaptigi gibi topu tekmeleyene veririm, git ortasahada pas yap ne igrenc bi hareket o direge gitmek

Çevrimdışı kyiv

Vodafone Arenaya Kasımpaşa maçıyla siftah yapacağım ama Vodafone Arena ve passolig konusunda tecrübem yok. Localara passolig ile giriş nasıl oluyor? Vatandaşlık nosunu falan gönderdim. telefona onay mesajı mı gelecek?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2017, 15:05:15
Ben hakem olsam ben de calmam birakirim tekmelesinler diye sonra ayni bulentin yaptigi gibi topu tekmeleyene veririm, git ortasahada pas yap ne igrenc bi hareket o direge gitmek
yengeye istek yapmışlar :evillol:
https://twitter.com/karleusastar/status/863792753653764096
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı atalay

Yaz dönemi transfer sezonunda en çok istediğim isim olan Kerem Demirbay Almanya milli takımını seçmiş. Kerem'den sonra muhtemelen Levin ve Suat'ı da onlara kaptıracağız. Ek olarak dün 2000 doğumlu jenerasyondan bahsetmişken Berke Özer ve Kerem Atakan Kesgin'i de not düşeyim. İki yıl önce Cengiz'e ve Kerem'e harcanmayan mesai umarım harcanmıştır. Zira bu iki oyuncuyu İngilizler, Almanlar ve İtalyanlar aylar önceden kıskaca aldılar.
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2017, 15:19:47 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

o sırada kutuda bomboş iki oyuncumuz vardı içeri kesse gol olacak büyük ihtimal
bende köşeye gitmesine anlam veremedim. maçı garantilemek istiyorsan eline fırsat geçmiş golü atacaksın

Çevrimiçi Necmi

Yaz dönemi transfer sezonunda en çok istediğim isim olan Kerem Demirbay Almanya milli takımını seçmiş. Kerem'den sonra muhtemelen Levin ve Suat'ı da onlara kaptıracağız. Ek olarak dün 2000 doğumlu jenerasyondan bahsetmişken Berke Özer ve Kerem Atakan Kesgin'i de not düşeyim. İki yıl önce Cengiz'e ve Kerem'e harcanmayan mesai umarım harcanmıştır. Zira bu iki oyuncu İngilizler, Almanlar ve İtalyanlar aylar önceden kıskaca aldılar.
@atalay  hoş geldin

Çevrimdışı tangaz

o sırada kutuda bomboş iki oyuncumuz vardı içeri kesse gol olacak büyük ihtimal
bende köşeye gitmesine anlam veremedim. maçı garantilemek istiyorsan eline fırsat geçmiş golü atacaksın

dediklerinize katılmakla birlikte hiç bir durum o yediği tekmeleri meşrulaştırmıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yaz dönemi transfer sezonunda en çok istediğim isim olan Kerem Demirbay Almanya milli takımını seçmiş. Kerem'den sonra muhtemelen Levin ve Suat'ı da onlara kaptıracağız. Ek olarak dün 2000 doğumlu jenerasyondan bahsetmişken Berke Özer ve Kerem Atakan Kesgin'i de not düşeyim. İki yıl önce Cengiz'e ve Kerem'e harcanmayan mesai umarım harcanmıştır. Zira bu iki oyuncu İngilizler, Almanlar ve İtalyanlar aylar önceden kıskaca aldılar.
Umarım bir iki tane genç ve dinamik oyuncu kadroya katılır, iyice darülacezeye dönecek takım yoksa,  dinamik takımlar karşısında reaksiyon veremiyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2017, 15:20:01
kerem demirbay milli takımı seçti haberleri var...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikrini değiştirmiş..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gösterip vermemiş Kerem  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Hoş bulduk. @Necmi | Özellikle bu iki oyuncuyu zamanında antrene ettiğim için yeteneklerine kefilim. Kulübe 1,5 - 2 yıl önce bu isimler ile birlikte içlerinde 15-20 kişinin daha olduğu bir oyuncu listesinin raporlandığını biliyorum. @Serhat Akkaya

Çevrimiçi Necmi

dediklerinize katılmakla birlikte hiç bir durum o yediği tekmeleri meşrulaştırmıyor
faul işin başka boyutu onu tartışmıyorum. aleyhimize faulu topun üstüne yattığı için verdi
tekmeler o olayın devamı. orda aleyhimize faulu verdi ama rakibede sarı kartı göstermesi lazımdı.
tekmelemenin affı olmaz.
Benim üstüne bastığım konu faulle alakalı değil biz bir gol atıp sonraki derdimiz o golü korumak üzerine kurulu
bir sistemde oynuyoruz bu çok yanlış ikiyi üçü kovalayıp rahatlamak varken bu skor koruma hastalığı
ne zaman bulaştı bize hiç sevmediğim bir oyun tarzı

Çevrimdışı atalay

Transfer sezonunda önemli olan birçok parametre var. Fakat öne çıkan bir husus var. Bu takım, top takım arkadaşının ayağındayken doğru oyunları oynama becerisi düşük hücum oyuncularına sahip. Top kendi ayağındayken iyi, rakibin ayağındayken işi görür ama diğer bölümde eksiklikler var. O yüzden hücumda bu kadar geniş oynuyoruz. İlaveten Oğuzhan biraz da Tolgay dışında birden fazla kombinasyonu kurgulayabilen ve iki pozisyon sonrasını oynayabilen oyuncu sayısı da az. Bunları da dikkate almak lazım.
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2017, 15:34:52 atalay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Transfer sezonunda önemli olan birçok parametre var. Fakat öne çıkan bir husus; bu takımın top takım arkadaşının ayağındayken doğru oyunları oynama becerisi düşük hücum oyuncularına sahip. Top kendi ayağındayken iyi, rakibin ayağındayken işi görür ama diğer bölümde eksiklikler var. O yüzden hücumda bu kadar geniş oynuyoruz. İlaveten Oğuzhan biraz da Tolgay dışında birden fazla kombinasyonu kurgulayabilen ve iki pozisyon sonrasını oynayabilen oyuncu sayısı da az. Bunları da dikkate almak lazım.
Babel, Quaresma, Aboubakar ve görece Talisca oyun zekası düşük oyuncular, topsuz oyunda yeterince iyi değiller, ikisi gelişime açık mı evet ama 4 kişi belli bir düzeyin üstüne çıkamayınca çok durağan bi oyun ortaya çıkıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

benim gönlümden ozzi ve q7yi satıp tolgay yanına atibanın daha sert ve top yapanı biri alıp klasik 4-4-2ci bir sağ açıkla tamamlayıp 4-4-2li oyun yatıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı taner37

Yaz dönemi transfer sezonunda en çok istediğim isim olan Kerem Demirbay Almanya milli takımını seçmiş. Kerem'den sonra muhtemelen Levin ve Suat'ı da onlara kaptıracağız. Ek olarak dün 2000 doğumlu jenerasyondan bahsetmişken Berke Özer ve Kerem Atakan Kesgin'i de not düşeyim. İki yıl önce Cengiz'e ve Kerem'e harcanmayan mesai umarım harcanmıştır. Zira bu iki oyuncuyu İngilizler, Almanlar ve İtalyanlar aylar önceden kıskaca aldılar.
Kerem trollemis Türkiye'yi. TFF bizi seçti demiş son anda Almanyayi seçmiş 😁😂

Valla iyi yapmış imPARAtor un olduğu milli takımı bende seçmem futbolcu olsam
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Hoş bulduk. @Necmi | Özellikle bu iki oyuncuyu zamanında antrene ettiğim için yeteneklerine kefilim. Kulübe 1,5 - 2 yıl önce bu isimler ile birlikte içlerinde 15-20 kişinin daha olduğu bir oyuncu listesinin raporlandığını biliyorum. @Serhat Akkaya
Varsa o liste özelden atabilir misiniz
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı El Nino

Babel, Quaresma, Aboubakar ve görece Talisca oyun zekası düşük oyuncular, topsuz oyunda yeterince iyi değiller, ikisi gelişime açık mı evet ama 4 kişi belli bir düzeyin üstüne çıkamayınca çok durağan bi oyun ortaya çıkıyor..

Tek çare Cesc Fabregas  :D

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş ile 1 yıl sözleşmesi kalan Oğuzhan Özyakup bu hafta içerisinde yıllık 2M€'dan 5 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. (NTV Spor)

Yangından mal mı kaçırıyoruz anlamadım.

Etiketler: