Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145581 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol Güneş: "Umuyorum ki gelecek sezon seneye bu takımla Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarız."21.04.2017
Bu açıklamayı dört beş kez yapmasına rağmen hala konuşulması ilginç bunun sebebide bursaspordada aynı sürecin yaşanması. Hoca imzayı hemen atmalı. Cumhurbaşkanı muhabbetinede hiç girmek istemiyorum stockholme gidecektim demişti bu sene onu o finale taşıyabilecek tek takım Beşiktaş böyle birşey yapmaz umarım. Yaparsa şaşırırmıyım hayır.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Fatih terimi kovacaklarını pek zannetmiyorum, siyasi güç arkasında sonuçta bakalım Şenol hocayla devam edeceğimizi düşünüyorum

Ben Fatih Terimin bir gücü kaldığından emin değilim.  Türkiye'de bütün güç dengeleri değişti gibi sanki, bir toz bulutu var arkasında ne olduğu belli değil, en azından ben göremiyorum.

Çevrimdışı sametbagan

senin gibiler mesela tümeri severler ben gibilerse şenolu turanı zekiyi. sen gibiler doluyu görürken taliscaya verdiği pası görürler ama geçen maç 5 metre yanındaki babele 20-25 metre uzaktaki adama pas atar şiddette verdiği pası görmezler, göremezler! sen gibiler 1 maç 10 üzerinden 10 oynayıp sonraki maçlar 5de kalanı dolu tarafına bakalım derler o maçı kazandırmıştı derler, ben gibilerse aferin lan şenol (fidan) her maç 7si cepte derler. aramızdaki fark bu. ben sürprizi sevmem NET işlerle uğraşırım. taliscaya verilen pas sürprizdir ama babele verilemeyen pas NETtir altıpastan kalecinin kucağına bırakılan ona keza!

bu arada kazanan her zaman haklıdır biraz geseli cümlesi gibi oldu, biz böle olmadığımız için Beşiktaşlıyız.
Valla kusura bakma o laf gsli cümlesi mi değil mi bilmem ama bildiğim bişey var ki o da senin yenilgiyi hazmedememen bu da sanki bir fenerli davranışı olsa gerek.
Bir takıma tümer de lazım şenol fidan da atiba da lazım tolgay da gomez de lazım aboubakar da .Çünkü bir takımda sadece 10 üzerinden 7 lik oyuncu ile maç kazanırsın.
hgem 7 lik hem 9 luk oyuncuyla şampiyon olursun.Aslında abouya sen de olur veriyorsun (uygun maaş ve bonservisle)ama   o kadar  gururlusun ki r yapmıyorsun hala adamı gömmek için yer arıyorsun.Şunu desen adam iyi oyuncu genç para kazandırabilir son vuruş kalitesini geliştirirse çok ekmek yedirir bize.Ama sen ne yapıyorsun ha bire gömüyorsun.
Sezon başı 15 gol atamaz dedin yanıldın.Kötü topçu dedin yanıldın.Adamı resmen guiza ,bienvenü yaptın yerin dibine soktun ama haksız çıktın. Neyse sen bu yazdıklarına ve yazdıklarıma rağmen geri dönüş yapmayacaksın o yüzden bu konuyu kendi adıma kapatıyorum.Beşiktaşımın şampiyonluğunu haftaya hep beraber kutlamak dileği ile inşallah sağlıcakla  :ok:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2017, 12:27:54
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
seneye sezon ismi belli değilse 2017-2018 recep adanır sezonu olabilir...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Berat

Bir başarı sürekliliği kurmuşken direkt Şenol Hoca'nın üstüne oynanması, Türkiye gerçekleri müthiş..

Çevrimdışı sozkul

En az 20 maca gitmedigi belirlenen kombine sahiplerine Direkt karaborsaci muamelesi yapilmis ve kombineleri yenilenmemiş :busted_cop: :claps: :claps: :claps:

Arkadaşlar, bu sezon 20 maç boyunca kombine deviri yapan 2000 civarı kişinin kombine yenilemesi yapilmamış. Karaborsacılara fırsat vermeyin !

Ankaralı iki arkadaşımı arayıp sordum, kombineleri var  ve çoğunlukla devrettiler birilerine, 20 maç olmuştur. Ama onları arayan olmamış.

Çevrimiçi Necmi

Bu arada @tangaz sanırım iddiayı ben kazandım.Hatta senin dediğin gibi 15 golle değil 20 golle bitirecek abou şimdiden 17 gol 3 asist.

İddianın sonucuna göre usta ben oluyorum sanırım.Ama sen de iyi bir futbolsever ve Beşiktaşlı olarak fena sayılmazsın.

Sadece şu  10 dakikada topçudan anlarım iddiası hariç :D

Herkese 15.şampi hayırlı olsun.Antep maçı sonrası Şampiyon yazdırmak nasip olur inşallah.
Düzeltme 18 gol 4 asist

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Kardeşim şu Sırp ya da eski Yugoslav blogunun üstün ırk oldugunu düşünmeye basladım.5-6 ülke ki toplasan Türkiye nüfusunun yarısına tekabül etmez ama dünyanın en alakasız liglerinde ve en alakasız branşlarda bile sonu ''iç''ile biten bir bayan yada erkek oyuncu görebilirsiniz.Adamlarda nasıl bir sporcu yetiştirme mekanizması varsa artık,takdire şayan ve kesinlikle incelenmeli..

80lerin sonuydu 88-89 senesi olabilir izmitte liseler arası uluslararası bir voleybol turnuvası olmuştu yugoslav liseli gençlerde bir fizik vardı inanılmazlardı tüm izmit ağzı açık izlemiştik çocukları.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sametbagan

Düzeltme 18 gol 4 asist
Teşekkürler ama anlaşılan @tangaz ın derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu için değil 20 gol 40 gol bile atsa Abou iyi topçu demez  :bandit:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çevrimdışı sozkul

Ankaralı iki arkadaşımı arayıp sordum, kombineleri var  ve çoğunlukla devrettiler birilerine, 20 maç olmuştur. Ama onları arayan olmamış.

Düzeltme, 20'ye  ulaşamamış onlar, yanlış hesap yapmışız.

Çevrimdışı tangaz

Valla kusura bakma o laf gsli cümlesi mi değil mi bilmem ama bildiğim bişey var ki o da senin yenilgiyi hazmedememen bu da sanki bir fenerli davranışı olsa gerek.
Bir takıma tümer de lazım şenol fidan da atiba da lazım tolgay da gomez de lazım aboubakar da .Çünkü bir takımda sadece 10 üzerinden 7 lik oyuncu ile maç kazanırsın.
hgem 7 lik hem 9 luk oyuncuyla şampiyon olursun.Aslında abouya sen de olur veriyorsun (uygun maaş ve bonservisle)ama   o kadar  gururlusun ki r yapmıyorsun hala adamı gömmek için yer arıyorsun.Şunu desen adam iyi oyuncu genç para kazandırabilir son vuruş kalitesini geliştirirse çok ekmek yedirir bize.Ama sen ne yapıyorsun ha bire gömüyorsun.
Sezon başı 15 gol atamaz dedin yanıldın.Kötü topçu dedin yanıldın.Adamı resmen guiza ,bienvenü yaptın yerin dibine soktun ama haksız çıktın. Neyse sen bu yazdıklarına ve yazdıklarıma rağmen geri dönüş yapmayacaksın o yüzden bu konuyu kendi adıma kapatıyorum.Beşiktaşımın şampiyonluğunu haftaya hep beraber kutlamak dileği ile inşallah sağlıcakla  :ok:

bugün kazanan haklıdır dersin yarın kazanmak için her yol mübah dersin, çok gördük bu filmi de bu profili de  :bandit: hala anlamamakda direniyorsun bişi diycem ama kalbin kırılmasın die özenmeye çalışıyorum kelimeleri seçerken, ben oyumu NETten yana kullanıyorum daha abu ismi ortada yokken bir adet net golcü bir adet cenk bir adet sprinter adamdan oluşacak bir rotasyon doğru planlama olacaktır şeklinde bir sürü iletim wardır. abu kafamdaki sprinter tanımı değil benim kafamdaki daha çok obafemi martins türevi bir oyuncu var. bakar goller atmış olabilir ama halen daha netlerini kaçırdığı gerçeği karşımızda duvar gibi duruyor pas alış verişlerindeki akıl tutulmaları orda duruyor çoğu pozisyonda görebiliyoruz bunu, halen bizim birincil oyun planımıza uygun olmadığı konusunda fikrim sabit düşük bir bütçe ile rotasyonda tutulabilir diyorum ama asla birinci plana oturtmuyorum.

geri dönüş R yapmak vbvb diyorsun ama ilk mesajımda yiğidi öldür hakkını ver misali USTA"M" diyen ben, karşılığında ÇIRAK die bitiren sen! burada da üslupları kamuoyuna bırakıyorum. diğer taraftan öle konuşup konuşup sallayıp vurup kırıp sonra ben konuyu kapatıyorum, yok öle dava  :boxin:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Teşekkürler ama anlaşılan @tangaz ın derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu için değil 20 gol 40 gol bile atsa Abou iyi topçu demez  :bandit:

25 maç 11 lig golü bu rakamlar bana almeyda nobre gibi isimleri çağrıştırıyor  :bandit:

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan biraz da Tolgay dışında birden fazla kombinasyonu kurgulayabilen ve iki pozisyon sonrasını oynayabilen oyuncu sayısı da az.

Beşiktaş'ın son birkaç yılında Oğuzhan ile birden fazla kombinasyonu kurgulayıp, iki pozisyon sonrasını oynayabildiği daha güçlü örnek gösterebilecek birçok pozisyon var. Fakat içinde Oğuzhan ve Tolgay'ın olduğu basit bir pozisyon.
https://www.youtube.com/embed/5KdwfqRQmh4?start=202&end=220

Çevrimdışı kyiv

80lerin sonuydu 88-89 senesi olabilir izmitte liseler arası uluslararası bir voleybol turnuvası olmuştu yugoslav liseli gençlerde bir fizik vardı inanılmazlardı tüm izmit ağzı açık izlemiştik çocukları.

Genel olarak Balkanlardan gelen insanlarda spora yatkınlık var. Baba Hakkı,Hidayet,Mirsad,Mehmet Okur,Hayrettin, Saffet, Naim,Halil,Arda, Hakan Şükür say say bitmez.

Ve hatta Necip Uysal...

Türk sporuna en çok katkı balkan türklerinden gelmiştir.Biraz Balkan milliyetçiliği yaptık ama gerçekler ortada.

Çevrimdışı sametbagan

bugün kazanan haklıdır dersin yarın kazanmak için her yol mübah dersin, çok gördük bu filmi de bu profili de  :bandit: hala anlamamakda direniyorsun bişi diycem ama kalbin kırılmasın die özenmeye çalışıyorum kelimeleri seçerken, ben oyumu NETten yana kullanıyorum daha abu ismi ortada yokken bir adet net golcü bir adet cenk bir adet sprinter adamdan oluşacak bir rotasyon doğru planlama olacaktır şeklinde bir sürü iletim wardır. abu kafamdaki sprinter tanımı değil benim kafamdaki daha çok obafemi martins türevi bir oyuncu var. bakar goller atmış olabilir ama halen daha netlerini kaçırdığı gerçeği karşımızda duvar gibi duruyor pas alış verişlerindeki akıl tutulmaları orda duruyor çoğu pozisyonda görebiliyoruz bunu, halen bizim birincil oyun planımıza uygun olmadığı konusunda fikrim sabit düşük bir bütçe ile rotasyonda tutulabilir diyorum ama asla birinci plana oturtmuyorum.

geri dönüş R yapmak vbvb diyorsun ama ilk mesajımda yiğidi öldür hakkını ver misali USTA"M" diyen ben, karşılığında ÇIRAK die bitiren sen! burada da üslupları kamuoyuna bırakıyorum. diğer taraftan öle konuşup konuşup sallayıp vurup kırıp sonra ben konuyu kapatıyorum, yok öle dava  :boxin:
Şimdi sen benden yaşça büyük olduğun için daha tecrubelisindir.Senin ordaki USTAM kelimesi ne kadar ironikse ÇIRAK kelimesi de o kadar ironik bunu çok iyi biliyorsun.
Kim takıma daha çok katkı yapan daha fazla gol atan adamı istemez ki ?
Ama konumuz o değil ki hiçbir zaman da olmadı.Bizim iddiamız bile abou kaç gol atar üzerineydi yada iyi topçu kötü topçu tartışması diyelim.
Sen hep kötü dedin ben hep iyi dedim.Zaman beni haklı çıkardı.Ama sen hala konuyu başka yere çekiyorsun.Okuduğum çoğu yazına katılmakla birlikte çok inatçı biri olduğunu belli ediyorsun. :D
Şunu diyemiyorsun.Evet 10 dakikada futbolcudan kimse anlayamaz o bir kinaye idi.Abou kötü topçu değil ama bize daha NET forvet lazım ha bütçe ve şartlar uymuyor ve Netini alamıyorsak Abou iyidir yada Abou fiyatına şunlar şu kadar performans vermiş topçular var.Dersin oturup tartışırız.
Tabi öyle bi topçu varsa.Bizde büyüğe el kalkmaz.Biz babadan böyle gördük. :ok:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı sametbagan

25 maç 11 lig golü bu rakamlar bana almeyda nobre gibi isimleri çağrıştırıyor  :bandit:
Ooo algıya gel...
Toplam performanstan Lig performansına düştük.
Yakında gafaynan atamadı sol ayak atamadı falan diye istatistik de çıkar  :D

Çevrimdışı Mahmut

anadolu maçlarının çoğunda oralar gene boş olacak :D

Satıldıktan sonra çok sıkıntı değil de, o kadar para verip stadın en güzel yerinde bir insan neden maç izlemez anlayamıyorum.

Çevrimdışı atalay

Son haftalarda bilhassa attığımız gollerde merkezden dikine oynayabilmenin ne kadar önemli olduğunu gördük. Özellikle bu sezon sahayı daha çok enine kullanan ve hücumda geniş oynamayı kısmen tercih eden kısmen zorunda kalan bir takım olarak.

Bu sezon Quaresma, geçen sezonun ikinci yarısında olduğu gibi hücuma genişlik katıp, takımı sahaya enlemesine doğru yaydı. Başta Oğuzhan'ın attığı diagonal ve horizontal paslar olmak üzere ile daha çok Quaresma'nın kanadından kenar hücumları ve kenardan merkeze doğru kayan şut üzerinden oyunlar izledik. Sosa ve Olcay gibi aksiyon bölgelerini iyi kullanan, hareketli, ön bölgede derinlik sağlayıp alanı genişleten, topsuz penetrasyon becerisi ile geriden gelen oyuncuya alan yaratan oyuncu eklikliği sebebiyle Beşiktaş'ın akıcı oyunu zaman zaman sekteye uğradı. Aboubakar dışında merkezden dikine oynayan oyuncuya alan genişletebilecek ikinci bi' oyuncu olmadı. Geçen sezon Oğuzhan-Sosa üzerinden ekseriyetle şekil alan merkez hücumlarına Quaresma çeşitlilik katarken, bu sezonun büyük dilimlerde ise tek tiplilik kattı. İki sezon önce üçüncü bölgede pas istasyonu Töre ve bir numaralı opsiyon onun bire birleri iken bu sezon o isim Quaresma oldu. Üçüncü bölgede Adriano ve Gönül gibi pas istasyonu olabilecek, kutu içine koşu yapıp hücuma destek verecek bekler varken koridor oyunlarını yeterince iyi oynayamadık. Gelecek sezon Oğuzhan'ın önüne ikili oyunları oynayabilecek, geriden küçük adımlarla gelen oyuncuya, koridor ve koşu kanalı açacak isimler lazım. Tolgay ve Oğuzhan dışında Talisca da geriden dikine topla penetre edebilecek bir oyuncu. Sezon boyunca onun da oyun merkezi daha geriye çekilebilirdi. Oyunun merkezini Oğuzhan olarak belirliyorum; zira hem öyle, hem de herkes ile ikili, üçlü oyunlar kurgulayabilecek bir oyuncu profili olduğu için.
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2017, 13:26:11 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Satıldıktan sonra çok sıkıntı değil de, o kadar para verip stadın en güzel yerinde bir insan neden maç izlemez anlayamıyorum.

Derbide ve Avrupa maçlarında bilet bulmakla uğraşmak istemeyip veya karaborsa aramayıp kombine almayı tercih eden insanlar var.

Çevrimdışı tangaz

Şimdi sen benden yaşça büyük olduğun için daha tecrubelisindir.Senin ordaki USTAM kelimesi ne kadar ironikse ÇIRAK kelimesi de o kadar ironik bunu çok iyi biliyorsun.
Kim takıma daha çok katkı yapan daha fazla gol atan adamı istemez ki ?
Ama konumuz o değil ki hiçbir zaman da olmadı.Bizim iddiamız bile abou kaç gol atar üzerineydi yada iyi topçu kötü topçu tartışması diyelim.
Sen hep kötü dedin ben hep iyi dedim.Zaman beni haklı çıkardı.Ama sen hala konuyu başka yere çekiyorsun.Okuduğum çoğu yazına katılmakla birlikte çok inatçı biri olduğunu belli ediyorsun. :D
Şunu diyemiyorsun.Evet 10 dakikada futbolcudan kimse anlayamaz o bir kinaye idi.Abou kötü topçu değil ama bize daha NET forvet lazım ha bütçe ve şartlar uymuyor ve Netini alamıyorsak Abou iyidir yada Abou fiyatına şunlar şu kadar performans vermiş topçular var.Dersin oturup tartışırız.
Tabi öyle bi topçu varsa.Bizde büyüğe el kalkmaz.Biz babadan böyle gördük. :ok:

ben ironi yapmam NETim. ordaki ustam ifademde ironi yoktu yenildiğimde çamura yatmadım iddianın sonucuna katlandım ve ustam dedim. bu kadar NET!

abubakar konusunda fikirlerim halen değişmedi rotasyonda tutulabilir ama şayet rotasyondaki sprinter profili için benim tarif ettiğim biri bulunursa abubakarın arkasından bile bakmam. mesela sene başı yazdığım bas dost vardı çok yazmıştım portekizde 30 maç 31 golle gol kralı oldu ben böle adamları severim. karizma tek başına bas dosta 20 kafa golü attırır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben ironi yapmam NETim. ordaki ustam ifademde ironi yoktu yenildiğimde çamura yatmadım iddianın sonucuna katlandım ve ustam dedim. bu kadar NET!

abubakar konusunda fikirlerim halen değişmedi rotasyonda tutulabilir ama şayet rotasyondaki sprinter profili için benim tarif ettiğim biri bulunursa abubakarın arkasından bile bakmam. mesela sene başı yazdığım bas dost vardı çok yazmıştım portekizde 30 maç 31 golle gol kralı oldu ben böle adamları severim. karizma tek başına bas dosta 20 kafa golü attırır...
Aboubakar'a güvenip yola çıkmam bu net. Cenk'e de güvenemem. Net golcü şart, Aboubakar yine kadroda olmalı şu formuyla ama bizim hedeflerimiz doğrultusunda aradığımız tipteki golcü değil, mental olarak çok ama çok zayıf, en iyi olduğu maçlarda bile oyundan kopabiliyor.. Yinede iyi bi oyuncu bunu kabul ediyorum..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: