Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145848 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

ağabey kendin soruşturuyorsan belki doğruya ulaşırsın, ama basında çıkanlar üzerinden bir değerlendirme yapmak pek anlamlı değil. olayı gündeme getiren adamların reyting için yapmayacakları şey yok. en son trabzonspor maçındaki el pozisyonuna "kamera görüntüsü nedeniyle el sanıyorsunuz" demişti aralarından bir tanesi.

yok dostum basında okuduğum bişi yok zaten basında yazılıp çizilip doğru çıkan haberde yok ki aynı konuda 100 şey yazıp 2si tutunca biz demiştik diyen bir basınımız var tv desen maç yayınımız hariç bizim evde çizgi film açık  :D benimkisi eş dosttan gelen bir duyum sadece ama ANÇ başkanın çözüme ulaştıracağı eklentisi de geliyor.

mesela hocanın geçen sene ki şampiyon kadronun korunamaması bu sene başı sıkıntılarının tekrar yaşanmasına tahammülü olmadığı ŞL.de gruptan çıkacak hamlelerin yapılması beklentisi ve transferde ismini verdiği oyunculardan başkalarının alınması (mitroviç bunlara bir örnekmiş) gibi mevzular geldi kulağıma.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bu arada @tangaz sanırım iddiayı ben kazandım.Hatta senin dediğin gibi 15 golle değil 20 golle bitirecek abou şimdiden 17 gol 3 asist.

İddianın sonucuna göre usta ben oluyorum sanırım.Ama sen de iyi bir futbolsever ve Beşiktaşlı olarak fena sayılmazsın.

Sadece şu  10 dakikada topçudan anlarım iddiası hariç :D

Herkese 15.şampi hayırlı olsun.Antep maçı sonrası Şampiyon yazdırmak nasip olur inşallah.

ben hiç usta etiketi takmadım kendime ama 10 dk.da futbolcudan anladığım kısmında hala iddialıyım 6 pastan bomboş kale yerine kalecinin kucağına topu bırakması sanırım bu tezimi desteklemek için taze bir örnek olsa gerek. ben farkındaysan olimpiakos maçı kırmızısı sonrası pek dillendirmiyorum zira bu ihaneti babam yapsaydı da tepkim aynı olurdu USTAM  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Abi Bizzat Cunhurbaskaninin gorusup Milli takimin başına gecmesini istediği ciddi şekilde dillenmeye başladı

Sevgili C.Baskanimizin bi ona el atmadığı kalmıştı zaten simdi tam oldu :bandit:

Senin duyumunda mi bu yönde @tangaz abi ?

evet @Yunus Emre Dökmeci ama sadece milli takım kısmı değil hocanın bir takım beklentilerinden de haberler geliyor bir önceki mesajımda ufaktan değindim konuya

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

evet @Yunus Emre Dökmeci ama sadece milli takım kısmı değil hocanın bir takım beklentilerinden de haberler geliyor bir önceki mesajımda ufaktan değindim konuya
Abi bu yazdiklarim siyaset olarak algılanmasın

Böyle bir görüşme gerceklestiyse zaten geçmiş olsun :bandit:

Hepimiz bu Ülkede yaşıyoruz ve bilyoruz ki Mevcut Türkiye de C.Baskaninin kafasina koyduğu , istedigi bir seyin gerceklesmeme ihtimali Yok , Milyonda 1 ihtimal bile yok hemde.

Bence Ts stadına Hocanın isminin bizzat C.Baskani tarafından verilmesini istemesi bile bunun icin 1 adimdi , Tamam Ts stadi icin Senol Gunes ismi hep gundemdeydi ama Ts camiasi Cok istekli değildi , C.Baskaninin agzindan cikan tek cümle ile 1 saat icinde Stadin isminin Şenol Gunes spor kompleksi olduğu açıklandı..
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2017, 10:45:48 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Antep'e forumdan kimler gitmeyi düşünüyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi Terimi getiren cumhurbaşkanı zaten kolay kolay göndermez. Milli takıma gitmez şenol güneş.

Çevrimdışı tangaz

abi Terimi getiren cumhurbaşkanı zaten kolay kolay göndermez. Milli takıma gitmez şenol güneş.

getirip gönderdiği farklı mevki ve makamlarda bir sürü insan var terimde listeye eklenir  :D

Çevrimdışı abdusta

Uyanık Olalım!!

Renkli basın doğru olmayan Senol hoca haberlerini dile getiriyor
Bu sabah da Durco Tosiç esmer güzelle basıldı diye haber servis edilmeye başlandı
 amaç eşiyle arasını bozup takımın dengesini bozmak

Sahada yenemeyince,saha dışında durdurmaya çalışıyorlar

itibar etmeyiniz!!

saygılar

En az 20 maca gitmedigi belirlenen kombine sahiplerine Direkt karaborsaci muamelesi yapilmis ve kombineleri yenilenmemiş :busted_cop: :claps: :claps: :claps:

Arkadaşlar, bu sezon 20 maç boyunca kombine deviri yapan 2000 civarı kişinin kombine yenilemesi yapilmamış. Karaborsacılara fırsat vermeyin !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

En az 20 maca gitmedigi belirlenen kombine sahiplerine Direkt karaborsaci muamelesi yapilmis ve kombineleri yenilenmemiş :busted_cop: :claps: :claps: :claps:

Arkadaşlar, bu sezon 20 maç boyunca kombine deviri yapan 2000 civarı kişinin kombine yenilemesi yapilmamış. Karaborsacılara fırsat vermeyin !
Bence mantıklı, istisnalar dışında tabi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ne yönetim ne Şenol Hoca 2-3 kendini bilmez ortaya saçma sapan bi iddia attı diye kalkıp bi açıklama yapmaz ozaman tv de her gelen geçen şenol güneş sene sonu gidecek desin yönetim de habire açıklama yapsın olurmu öyle olmaz nereye kadar sene sonu Hoca kalır bunlarda Sus pus olur klasik yani Beşiktaş Şenol Güneş Beşiktaş taraftarı birlikteliği bazılarının zoruna gitmiş Hele ki erman toroglu Adam olsa kaale alır yorum yaparsın ama adam değil televizyon da aslan kesilir böyleleri programa değil şov yapmaya çıkmış yanlış konuşuyor boş konuşuyor.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2017, 11:08:16
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
2017 bütçesinde 71 milyon tl futbolcu satış geliri detayı var.
yaklaşık 20 milyon dolar yapıyor kimleri sattık acaba.
bana marcelo ve q7 gider gibi geliyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

doğru bir davranış olmuş.

geçen aklıma şöle bir fikir geldi, malum kötü tezahürat gibi nedenlerle tribün kapatma ve para cezası alıyoruz bursa maçında 200bin tl.den fazla bir ceza ödedik. ceza alan kişilere klüp bileti devir hakkı veriyor şayet devir olmazsa klüp bunu satışa çıkarıyor kale arkası bilet 130 tl 2000 cezalı bileti satsa klüp cezayı anca ödüyor, devirler falan derken belki de klübe o kadar satacak bilet kalmıyor. ben derimki klüp devir işi yapmasın cezalı taraftarın kombinesinin devir hakkı OLMASIN direkt klüp koltuğu satışa sunsun hem caydırıcı olur hem de klübe cüzi de olsa ek gelir imkanı doğar.

nasıl fikir ama  :money:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2017, 11:12:36
http://www.fotomac.com.tr/fenerbahce/2017/05/22/buyuk-takas
hep bu takasın hayaliyle yaşadık :kop:
9 yaşındaki futbola yeni ısına bir çocuğa şu takası sorsan dalga mı geçiyorsun der...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

9 yaşındaki futbola yeni ısına bir çocuğa şu takası sorsan dalga mı geçiyorsun der...

üste 15 milyon falan vereceklerse olabilir  :bandit:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Günaydın Arkadaşlar,

Her şey iyi güzel de Şenol Hoca'nın sözleşme uzatmaması sadece beni mi kıllandırıyor?
Benide kıllandırmıyor değil ayrıca günaydın herkese

Çevrimdışı panic13

ihtimallere bak;

-Şenol hoca gidebilir
-Ozan tufan gelebilir

bide kulübe başkan Aziz Yıldırım olsun da kafamıza rahat rahat sıkalım
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Savaş

Lan çok komikler ya :)) O değil bir de buna inanan kesim var iyi mi :))

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sametbagan

ben hiç usta etiketi takmadım kendime ama 10 dk.da futbolcudan anladığım kısmında hala iddialıyım 6 pastan bomboş kale yerine kalecinin kucağına topu bırakması sanırım bu tezimi desteklemek için taze bir örnek olsa gerek. ben farkındaysan olimpiakos maçı kırmızısı sonrası pek dillendirmiyorum zira bu ihaneti babam yapsaydı da tepkim aynı olurdu USTAM  :icool:
Yalnız ironi yapmaya gerek yok sonuçta kazanan her zaman haklıdır.Artı abounun oli maçında yaptıkları ile iddiamızın hiçbir alakası yok.Son olarak da sen kaçırdıklarına ben se attıklarına bakıyorum.Mesela antalya maçında attığı golü üst sınıf forvetler atabilir ya da geçen aşıttırma vuruşla kaleciyi felç ettip yaptığı gol veya taliscaya yaptığı asist bu örnekleri çoğaltabiliriz.Lakin sen yine de kabul etmeyeceğin için yapacak bişeyimiz yok ÇIRAK.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

hahahaha sabah sabah gerçekten güleceğim yoktu tam makara şu gazete ya yanında ismaili hasan aliyi falan da versinler bizde adrianoyu falan da verelim  :lol:

Çevrimdışı Savaş

Günaydın Arkadaşlar,

Her şey iyi güzel de Şenol Hoca'nın sözleşme uzatmaması sadece beni mi kıllandırıyor?
Herkes şu an şampiyonluğa odaklı durumda. Futbolcularla da anlaşıldı fakat imzalar atılmadı hala. Hoca ile de öyledir. Gelsin şampiyonluk hem hocayla hem oyuncularla imzalar atılır kafalar rahat bir şekilde.

Sorun olduğunu zannetmiyorum.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

doğru bir davranış olmuş.

geçen aklıma şöle bir fikir geldi, malum kötü tezahürat gibi nedenlerle tribün kapatma ve para cezası alıyoruz bursa maçında 200bin tl.den fazla bir ceza ödedik. ceza alan kişilere klüp bileti devir hakkı veriyor şayet devir olmazsa klüp bunu satışa çıkarıyor kale arkası bilet 130 tl 2000 cezalı bileti satsa klüp cezayı anca ödüyor, devirler falan derken belki de klübe o kadar satacak bilet kalmıyor. ben derimki klüp devir işi yapmasın cezalı taraftarın kombinesinin devir hakkı OLMASIN direkt klüp koltuğu satışa sunsun hem caydırıcı olur hem de klübe cüzi de olsa ek gelir imkanı doğar.

nasıl fikir ama  :money:
Guzel fikir :ok:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Aziz Yıldırım medyadaki elemanlarına talimatı vermiş anlaşılan. Bir türlü akıllanamadılar. Bunların Şenol Hoca hakkında olanlar dahil Beşiktaş hakkında söyleyip yazdıkları hiç bir şey umurumda değil.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2017, 11:32:02
şenol güneş hocamız gidemez manipülasyonlara başladılar yine.
bu sene başında da aynısını yaptılar kadrodan tam 8 oyuncu değişti.
şampiyon kadrodan oynayan bu sene sadece 3 oyuncumuz vardı geri kalan 8 futbolcu değişmişken başka bir oyun tarzıyla yine ligi domine etmeyi ancak şenoş güneş yapabilirdi ve yaptı inşallah haftaya şampiyonuz.
başka bir hocadan 8 oyuncusu gitsin dağılırdı takımı.
yazın yine 5-6 futbolcu gidebilir yeniler gelebilir.
hoca sistemi değiştirir yine seneye tepelerinde oluruz inşallah...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Etiketler: