Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9174094 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi bu adamlar ilginctir"anlayisa" gore davranirlar. Baya bi zaman once londrada iki rus oligark tekme yumruk girmisti birbirlerine, korumalari bekleyip izlemisti.
Ukrayna devlet baskani ile bile gorusmek daha kolaydir.
Anlatmak zor, olay para olayi degil cunku.
Bu adamin fabrikalarina falan devlet giremez savas cikar.
Bence ilkeleri olan tipler bunlar onların ilkelerine göre davranırsan bütün
kapılar açılır. Tamamen ikili ilişkiye değer veriyorlar.

Çevrimdışı kyiv

Boykoyu gördükten sonra Ukraynadan gelebilecek futbolculara negatifim açıkçası hatta sadece ukrayna da değil rus.

Khlestov, Besçasnih,rebrov...tutmadı hiçbiri...

Ama basketçilere laf yok....sergei bazareviç,vasily karasev iş yaptılar Türkiyede.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo :

İyi bir sonuç almadık, ama başımızı dik tutmalıyız ve yolumuza devam etmeliyiz. Birlikte başaracağız! ⚽️🇹🇷

Not a good result, but let's keep our head up and continue. Let's do it together! ⚽️🇹🇷

O resultado não foi o melhor, mas vamos manter nossa cabeça erguida e seguir em frente. Vamos fazer isso juntos! ⚽️🇹🇷

Besiktas Beşiktaş Beşiktaş JK BJK İnönü Stadium Forza Beşiktaş Bjk BJK Haber BJK Medya BJKthebarber Bjk Tv Bjktvhaber Bjk Tv BJKTube
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Boykoyu gördükten sonra Ukraynadan gelebilecek futbolculara negatifim açıkçası hatta sadece ukrayna da değil rus.

Khlestov, Besçasnih,rebrov...tutmadı hiçbiri...

Ama basketçilere laf yok....sergei bazareviç,vasily karasev iş yaptılar Türkiyede.

Abi Khlestov dedin ben de bu adam Bulgar değil miydi diye baktım benim eleman Letchkov'muş  :D
Şimdi biz de oynasaymış genç kızların sevgilisi olurmuş, Chiellini'ye benziyormuş hafiften :)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı kyiv

Abi Khlestov dedin ben de bu adam Bulgar değil miydi diye baktım benim eleman Letchkov'muş  :D
Şimdi biz de oynasaymış genç kızların sevgilisi olurmuş, Chiellini'ye benziyormuş hafiften :)

Letchkovun tipine bakıp futbolcu mu bu dersin ama oynamaya başlayınca vay be derdin. İyi bir orta sahaydı Hamburg ve Bulgar milli takımında da oynamışlığı vardı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şener'de bizle oynanacak maçta yokmuş alternatifsiz bir bölgeydi onlar için yedek sağ bekleri yok.Hollandalı'nın nerde olduğunu gören yok o yüzden onu yedek sağ bek olarak saymıyoruz  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Şener'de bizle oynanacak maçta yokmuş alternatifsiz bir bölgeydi onlar için yedek sağ bekleri yok.Hollandalı'nın nerde olduğunu gören yok o yüzden onu yedek sağ bek olarak saymıyoruz  :lol:

onuda sakat gösteriyor transfermarkt.

Bi bek'te h.ali bi bekte ismaillo oynar :D

Çevrimdışı ilhan mansız

ukrayna dayının diyorlar :D
biz kaleyi içten fethedeli çok oldu. :D :D. kaldı ki İstanbul bizim dontesk ne Allahaşkına, ayrıca şimdi transfer yapabiliyor muyuz? hayır, o halde bu galeyana ne gerek var, bize şampiyonluk gerek. sonra diğer konuları konuşuruz.

Derbinin iddaa oranları belli olmuş.

BEŞİKTAŞ 1.85
Beraberlik 3.10
Fenerbahçe 2.90

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

onuda sakat gösteriyor transfermarkt.

Bi bek'te h.ali bi bekte ismaillo oynar :D
Şimdi Allah var transfer sezonunda GG'den önce o adamı Beşiktaş'a istemiştim ama Allah kurtarmış sakat mı dinleniyo mu nabıyo hiç ama hiç belli değil  :lol: Gareth Bale oynarsa frikiklere dikkat etmemiz gerekir  :lol:

Çevrimdışı Gokhan-

Letchkovun tipine bakıp futbolcu mu bu dersin ama oynamaya başlayınca vay be derdin. İyi bir orta sahaydı Hamburg ve Bulgar milli takımında da oynamışlığı vardı.

Çocuk aklıyla hatırladığım kadarıyla baya teknik bir oyuncuydu kendisi, haklısın.

Şimdi Allah var transfer sezonunda GG'den önce o adamı Beşiktaş'a istemiştim ama Allah kurtarmış sakat mı dinleniyo mu nabıyo hiç ama hiç belli değil  :lol: Gareth Bale oynarsa frikiklere dikkat etmemiz gerekir  :lol:

Duran topların etkili ismi gareth ismaillo :D  :evillol:

Çevrimdışı ilhan mansız

Çocuk aklıyla hatırladığım kadarıyla baya teknik bir oyuncuydu kendisi, haklısın.
o bulgar milli takımı 94 dünya kupası 4. süydü yanılmıyorsam,,

Çevrimdışı FedericoGiunti

Herkese merhaba. Uzun süredir yazmıyordum ama hep okuyordum. İki kelam yazasım geldi. Nasipse şampiyonuz kaçarı yok. Başak bu hafta puan kaybedecek İNŞAALLAH. Biz civcivleri yener herkesi sustururuz. Yalnız taraftarlar olarak @mylife1903 ün daha önceki uyarısını dikkate almamız gerekiyor. Oğuzhanın alacağı ücret konuşulacağına maçlara konsantre olmalıyız. @Necmi abi selamlar bu arada. @Yunus Emre Dökmeci kardeşim severek okuyorum seni. @Berat yöneticiliğini kutlarım. @tangaz güzel postlarını okumak bir zevk.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Gokhan-

Evet abi, öyleymiş.
Yankov'da varmış o kadro'da :)
O dünya kupasında Nijerya'yı izlemek için gece yatağımdan kalkardım, babamla beraber izlerdik maçlarını iyi takımdı :)

Çevrimdışı mylife1903

Herkese merhaba. Uzun süredir yazmıyordum ama hep okuyordum. İki kelam yazasım geldi. Nasipse şampiyonuz kaçarı yok. Başak bu hafta puan kaybedecek İNŞAALLAH. Biz civcivleri yener herkesi sustururuz. Yalnız taraftarlar olarak @mylife1903 ün daha önceki uyarısını dikkate almamız gerekiyor. Oğuzhanın alacağı ücret konuşulacağına maçlara konsantre olmalıyız. @Necmi abi selamlar bu arada. @Yunus Emre Dökmeci kardeşim severek okuyorum seni. @Berat yöneticiliğini kutlarım. @tangaz güzel postlarını okumak bir zevk.
Merhaba merhaba

Azicik derbi havasina girmemiz lazim. Biz bir butunuz, taraftarin ciddiyetsizligi futbolcuyA sirayet eder.

Simdi fb macini dusunmemiz lazim, futbolcular zaten hirsli olacaklardir kimse ibb macindaki goruntuyu beklemesin cok farkli bir mac olacak.
Derbilerin kendi hikayeleri ve kendi kahramanlari olur. Ve genelde ihtiyaci olan kazanir.

Fb icin iyi bir firsat, taraftariyla barisabilir sonra bizimle dalga gecerler her mac tokatliyoruz sizi, diye
Bizim ise herkesden cok kazanmaya ihtiyacimiz var ve futbolcular silik goruntuleri silmeli ve taraftarla barismali bu mac.

Derbiler uc ihtimalli maclardir bu mac da uj ihtimalli
2-0
3-0
4-0

Tek kirginligim tosicin olmamasi, soyle 90. Dakikada guzel oturakli bir kafa koymaliydi rvoya. Neyse mactan sonra kafa vurmaya tesebhus ederken ayagi kayil yumruk ve tekme atar bir mac ceza alir.

Çevrimdışı kyiv

Stoichkov, Kostadinov,Balakov,Letchkov,Penev...Bulgaristanın altın jenerasyonudur.çeyrek finalde almanları elemişlerdi.Letchkovun 1 golü vardı o maçta.

Çevrimdışı mylife1903

Evet abi, öyleymiş.
Yankov'da varmış o kadro'da :)
O dünya kupasında Nijerya'yı izlemek için gece yatağımdan kalkardım, babamla beraber izlerdik maçlarını iyi takımdı :)
O bulgar milli takiminin neredeyse tamami turkiyede oynamisti. Tekrardan o pazarlara yonelmemiz lazim. Berazilya artigi toplayacagima bulgarlari toplarim takima. Oyle bomba patladi buyuk kaynanam korktu falan demez o herifler.

Çevrimdışı Gokhan-

O bulgar milli takiminin neredeyse tamami turkiyede oynamisti. Tekrardan o pazarlara yonelmemiz lazim. Berazilya artigi toplayacagima bulgarlari toplarim takima. Oyle bomba patladi buyuk kaynanam korktu falan demez o herifler.

Valla ben 3 tanesini hatırlıyorum abi, Kostadinov Fb'de oynamıştı Yankov ve Letckov'da biz de diğerlerini bilmiyorum.
Ama bizim keltoşla, Fb'nin Kostadinovunun baya bir süksesi vardı o dönemler.

@mylife1903  Tahminim rahat yeneceğimiz yönünde. Pozisyon vermeden 2-0 alırız maçı. Beni tosicten ziyade atiba endişelendiriyor. Umarım sahada olur. Tosicin olmaması avantaj bile sayılabilir çünkü rvp üstüne oynardı büyük ihtimal. Taraftar olarak biz derbiye hazırlanalım takım zaten dersini almıştır diye düşünüyorum.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  Tahminim rahat yeneceğimiz yönünde. Pozisyon vermeden 2-0 alırız maçı. Beni tosicten ziyade atiba endişelendiriyor. Umarım sahada olur. Tosicin olmaması avantaj bile sayılabilir çünkü rvp üstüne oynardı büyük ihtimal. Taraftar olarak biz derbiye hazırlanalım takım zaten dersini almıştır diye düşünüyorum.
Fb yavas oynayan takim, tek hareketli oyuncusu alper porsuk.
Pres falan yapamamalarini gectim tercih dahi etmiyorlar. Maclarin ikinci yarilarinda bloklari oyle yariliyorki aralarda fink atiyor rakip takim oyunculari. Fink demisken soyle finkin sokusturdugu gibi bir tane saplamak lazim

Çevrimdışı kyiv

Merhaba merhaba

Azicik derbi havasina girmemiz lazim. Biz bir butunuz, taraftarin ciddiyetsizligi futbolcuyA sirayet eder.

Simdi fb macini dusunmemiz lazim, futbolcular zaten hirsli olacaklardir kimse ibb macindaki goruntuyu beklemesin cok farkli bir mac olacak.
Derbilerin kendi hikayeleri ve kendi kahramanlari olur. Ve genelde ihtiyaci olan kazanir.

Fb icin iyi bir firsat, taraftariyla barisabilir sonra bizimle dalga gecerler her mac tokatliyoruz sizi, diye
Bizim ise herkesden cok kazanmaya ihtiyacimiz var ve futbolcular silik goruntuleri silmeli ve taraftarla barismali bu mac.

Derbiler uc ihtimalli maclardir bu mac da uj ihtimalli
2-0
3-0
4-0

Tek kirginligim tosicin olmamasi, soyle 90. Dakikada guzel oturakli bir kafa koymaliydi rvoya. Neyse mactan sonra kafa vurmaya tesebhus ederken ayagi kayil yumruk ve tekme atar bir mac ceza alir.

Vallahi Şenol Hoca ne yapıp edip bu takımı hafta içinde mental olarak hazırlamalı. Zaten ne geliyorsa başımıza konsantrasyonsuzluktan geliyor. 1. dakikadan itibaren baskıyı hem sahada hem de tribünlerde iliklrine kadar hissetmeliler. Özellikle Taliscayı bu maça daha fazla motive etmeliyiz. Formda bir Talisca ile bu Feneri deler geçeriz. Amaaaa yine maç içinde kayıpları oynayan Talisca ile bu maç çok zor geçer.

Bir de bu maçta çoooook akıllı olmak lazım. Aptallığa gerek yok ortamı germeye gerek yok. Biz ortalama baskılı futbolumuzu çıkıp oynarsak Fenerbahçe dötünü yırtsa karşımızda duramaz.

Adamlarda Mehmet Topal yok savunma anlamında çok büyük kayıp. Konsantre olmuş bir Beşiktaş orta sahası bu işi bitirir.

İşin anahtarı Talisca...1. dakikadan itibaren çökmeliyiz üstlerine. Biz bu ligin en iyisi isek ıspat maçı. Ligin en iyi takımı 2 kere üst üste kaybetmez.

Fb yavas oynayan takim, tek hareketli oyuncusu alper porsuk.
Pres falan yapamamalarini gectim tercih dahi etmiyorlar. Maclarin ikinci yarilarinda bloklari oyle yariliyorki aralarda fink atiyor rakip takim oyunculari. Fink demisken soyle finkin sokusturdugu gibi bir tane saplamak lazim
Alper ilk maçtada çirkef oynamıştı. Bu maç yine devam eder. Başak maçı başlamadan önce endişelerim vardı ama inan fener maçı öncesi çok rahatım. Saplar geçeriz. Ancak cenk ilk onbir başlamamalı. Aboubakar ilk onbir başlamalı. Artık dembaba seçeneğimizde var. Kısaca içim rahat. Önümüzdeki hafta puan farkı altı olur.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi işte ben de bunu anlamıyorum, ne olursa olsun böyle bir ekibin götürüsü ortalama bir futbolcudan daha fazla olmaz ki.
A takıma kazandırdığı her yetenek için de prim vereceksin, huzur içinde çözülecek bu iş.
Belçika'dan kaç kat fazla genç nüfusa sahibiz ama onların çıkardıklarına bak bir de bize bak, kabak gibi ortada sorunun nereden kaynaklandığı.
Bu iş yetiştirmekle alakalı değil yönetim anlayışla alakalı bu futbol düzeninde altyapıdan çıkan oyunculara şans verilmez çünkü işin arkasında başka şeyler var. Ben açık ve net olacam futbolcuların gerçekte o maaşların tamamını aldıklarını düşünmüyorum çünkü öyle bir maaş hiç bir ülkede yok şaka gibi gerçekten. Tabi bu benim kişisel görüşüm iş böyleyken neden altyapıdan çıkan adama 200 bin euro verip oynatsınlar ki? veya transferine 5 milyon euro versinler karşı kulübe..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı taner37

Bazi insanlarin korumasi ya da koruma ordusu olur butur arkadaslarin kendi ordusu vardir. Zenginlikle de alakasi yok adamin calisanlari sokaga ciksa rejim degisikligi olur, devrim yaparlar koca koca sehirleri besliyor bu adamlar. Bizim karabuk sehri gibi sehirler dusun bu adamin isi boyle. Sosyal devlet oldugu icin ve bu insanlar sosyal devlete alisik oldugundan boyle buyuk isletmeler calisanlarina anaokuludan baslayarak egitim igretim kenfi calisanlarina ev araba ne ibtiyaclari varsa saglarlar.

Degisik bir sistemdir. Bizim turkiyede millet ac, ol dese olecekler kefen giyenler var. bu adam ise sana ev yapiyor, is veriyor, cocuklarinin gotundeki beze kadar dusunuyor gibi dusun. Ol dese, dusun yani
Kuzey Kore de devlet herkese ev iş hatta es veriyor. Çok güzel ülke 😂

Yaşam kalitesini maksimum düzeyde..
Kuzey Kore'ye turistik ziyaret yapmak istiyorum o ülkenin yaşam tarzını merak ediyorum.. ama ülkeye girmesi bir dert foto çekmek falan yasak.. Kuzey Kore de sosyal devlet mesela..

Sahi varsa oraya gitmenin yolu yazar mısınız? Resim cekemesemde gidip kim jong un reisin ülkesinde bir iki gün vakit geçirmek istiyorum 😀

Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: