Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173590 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Hoca abuya sıcak bakmıyor,cenki de yerli diye bir yere salmaz.
Ba sağlam gelirse hoca yanından bir dakika bile ayırmaz çünkü  tam istediği tipte biri.

Çevrimdışı mylife1903

Tamam bak anlıyorum biz Beşiktaş kanseri nedir çok iyi bilen bir kuşağız ama tansiyon hapı falan depolatma bana böyle konuşup. Bakar kalacak o kadar  :evillol:
Bu yeni nesil zaten butun hafta besiktasi sampiyon ilan etti. Basimiza bi is gelecegi belliydi
Dedim bak cok ugrasiyorsunuz, saplarlar buralar karisir, dinlemediler.
Kanser olmadan besiktas olmaz iki uc gundur kalbim tekliyor zaten fb macinda son nefesimi verecem herhalde

Çevrimdışı mellfred

Yine hem Lyon hem de dünkü maç için diyebiliriz ki  gençleştirilme şart

Çevrimdışı mylife1903

Yine hem Lyon hem de dünkü maç için diyebiliriz ki  gençleştirilme şart

Seneyede bu kadro devam eder
Once verimsizlerden faydalanilir takasta
Bir sonraki sene azicik genclestirilmis kadro ile dorduncu sampiyonlugu yan cebimize koyariz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Seneyede bu kadro devam eder
Once verimsizlerden faydalanilir takasta
Bir sonraki sene azicik genclestirilmis kadro ile dorduncu sampiyonlugu yan cebimize koyariz
Seneye aynı kadro ile çıkarsak bence zor şampiyon oluruz. Gökhan Gönül Quaresma atiba bitmiş durumda nerdeyse İnlerin durumu ortada, Oğuzhan evlere şenlik bu senenin en formsuz oyuncusu. 1-2 tane dinamik adam şart kiralık filan.
Takımın en yaşlı 2 oyuncusu Quaresma ve Atiba ve ilginç şekilde alternatifleri yok, neredeyse gazozuna maç yapsak yine onlar oynayacaklar, hiç rotasyon yapamadık bu sene özelinde bu 2 oyuncuda. Kanatlar bu haldeyken bi de Olcay kalsaydı gitmeseydi bizi çok zor günler bekliyordu 2.yarıda :) Verilmiş sadakamız varmış. 
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2017, 19:58:17 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Seneye aynı kadro ile çıkarsak bence zor şampiyon oluruz. Gökhan Gönül Quaresma atiba bitmiş durumda nerdeyse İnlerin durumu ortada, Oğuzhan evlere şenlik bu senenin en formsuz oyuncusu. 1-2 tane dinamik adam şart kiralık filan.
Takımın en yaşlı 2 oyuncusu Quaresma ve Atiba ve ilginç şekilde alternatifleri yok, neredeyse gazozuna maç yapsak yine onlar oynayacaklar, hiç rotasyon yapamadık bu sene özelinde bu 2 oyuncuda.
Rakiplerin hali de meydanda fazla masrafa gerek yok bizim sikintimiz gol. Vizyon reiz hermac sapliyordu. Buyuk maclarda daha bi ihtirasla sapliyordu. Cenk de onu iyi destekliyordu. Ibb seneye boyle gelemez bizim arkamizdan gene fb ile kapisiriz biz. 69 puan yapan kisir sezonda sampiyon olur.
Muhim olan bu sene sampiyon olmak seneye daha kolay olacak.
4. Sene ise 3-4 ilk11 oyuncusu gerekecek

Çevrimdışı taner37

Feneri patlatacağız inşallah..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Rakiplerin hali de meydanda fazla masrafa gerek yok bizim sikintimiz gol. Vizyon reiz hermac sapliyordu. Buyuk maclarda daha bi ihtirasla sapliyordu. Cenk de onu iyi destekliyordu. Ibb seneye boyle gelemez bizim arkamizdan gene fb ile kapisiriz biz. 69 puan yapan kisir sezonda sampiyon olur.
Muhim olan bu sene sampiyon olmak seneye daha kolay olacak.
4. Sene ise 3-4 ilk11 oyuncusu gerekecek
biz ts diyoruz da başak iki net adamla seneye kafadan rakibimiz olur
bir iki genç kanat şart oğlu şart babel- quaresma ile bu iş gitmez koca sezon

Çevrimdışı Librarius

Bizim takimin ciddi bir problemi var. Top rakibe gectiginde basip hemen geri alamazsak cok tehlikeli durumlara dusuyoruz. Dun Senol hocaya kizmamin sebebi bu zayigligimiza zayiflik katacak isler yapmasiydi.

Bu kirilgan yapimiz Atiba olmayinca kirilganliginda otesin geciyor. Hoca Atiba yokken bos bos Kosan Cenk ve takim defansina hic yardim etmeyen Quaresma varken Babel'i oyundan aldi. Hocanin feraseti kapanmis gibiydi.

Fenerbahce macinda Cenk'le cikarsa gecmis olsun. Umarim yapilan elestirilere inat Cenk'le cikmaz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Bu arada FB derbileri oncesi sahit oldugumuz klasik derbi stratejileri basladi. FB'nin neredeyse yarisi oynayamayabilirmis. Ve bu oyunu butun Besiktas hesaplari yemis gibi bu haberleri yayiyor. Acin FB'nin oynadigi derbi maclar oncesi gazeteleri okuyun hep ayni terane. Rakibi rehavete sokma taktikleri. Bakin Basaksehir icin yapilan haberler bizim camianin hepsini helva gibi rahatlatmisti ve sonucunu gorduk.

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada FB derbileri oncesi sahit oldugumuz klasik derbi stratejileri basladi. FB'nin neredeyse yarisi oynayamayabilirmis. Ve bu oyunu butun Besiktas hesaplari yemis gibi bu haberleri yayiyor. Acin FB'nin oynadigi derbi maclar oncesi gazeteleri okuyun hep ayni terane. Rakibi rehavete sokma taktikleri. Bakin Basaksehir icin yapilan haberler bizim camianin hepsini helva gibi rahatlatmisti ve sonucunu gorduk.
Hocasi da yarin cikar birbeklentimiz yok, favori besiktas, sampiyonlugu hak ediuorlar falan der taraftar iyice helva olur. Sonra mac gunune dogru efenim besiktasin oyunu cok guclu, harika takim gibi yikama yaglama yaparlar sonra tolgay fbde haberleri derken toplu intiharlar baslar.
Senol gunes sampiyonluk kaybedince birileri kesin intihar ediyor kendini onu hatirlatayim sonra uzulmeyin

Çevrimdışı ilhan mansız

Bizim takimin ciddi bir problemi var. Top rakibe gectiginde basip hemen geri alamazsak cok tehlikeli durumlara dusuyoruz. Dun Senol hocaya kizmamin sebebi bu zayigligimiza zayiflik katacak isler yapmasiydi.

Bu kirilgan yapimiz Atiba olmayinca kirilganliginda otesin geciyor. Hoca Atiba yokken bos bos Kosan Cenk ve takim defansina hic yardim etmeyen Quaresma varken Babel'i oyundan aldi. Hocanin feraseti kapanmis gibiydi.

Fenerbahce macinda Cenk'le cikarsa gecmis olsun. Umarim yapilan elestirilere inat Cenk'le cikmaz.
Şenol hoca sizin bu yazdığınızı fark etse zaten dün 18 dk. da maç 3-0 olmazdı. çok yanlış oynadık çok, aklıma geldikçe sinirleniyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herkese merhaba. Uzun süredir yazmıyordum ama hep okuyordum. İki kelam yazasım geldi. Nasipse şampiyonuz kaçarı yok. Başak bu hafta puan kaybedecek İNŞAALLAH. Biz civcivleri yener herkesi sustururuz. Yalnız taraftarlar olarak @mylife1903 ün daha önceki uyarısını dikkate almamız gerekiyor. Oğuzhanın alacağı ücret konuşulacağına maçlara konsantre olmalıyız. @Necmi abi selamlar bu arada. @Yunus Emre Dökmeci kardeşim severek okuyorum seni. @Berat yöneticiliğini kutlarım. @tangaz güzel postlarını okumak bir zevk.
Teşekkür ederim abi @FedericoGiunti

Seni de daha sık aramizda görmek isteriz.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Fenerbahçe maçına beklediğiniz hakem kim?
Ben Hüseyin Göçek'i bekliyorum.

Mete Kalkavan bitti, Ali Palabıyık Fb maçını Cüneyt bizim maçı yönetti bu hafta.
Geriye bir tek Bülo kalıyor ama favorim Göçek.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Librarius

Hoca abuya sıcak bakmıyor,cenki de yerli diye bir yere salmaz.
Ba sağlam gelirse hoca yanından bir dakika bile ayırmaz çünkü  tam istediği tipte biri.

Hoca baska neler paylasti seninle?

Çevrimiçi tolga1903

Bu ligde çok kötü takım gördüm balikesirinden tut siirt jetpasına kadar ama şu bugün gs ile oynayan bursaspor kadar kötü takım görmedim. Görece fenerden sonraki en zor maçımız gibi gelebilir yok dostlar abiler şu bursasporu yedek kadromuz 5ler. Kasımpaşa maçı falan daha zor. Abi şamil çinazla merter yüce şu ligde forma giyiyor ya.

Çevrimdışı Librarius

Hocasi da yarin cikar birbeklentimiz yok, favori besiktas, sampiyonlugu hak ediuorlar falan der taraftar iyice helva olur. Sonra mac gunune dogru efenim besiktasin oyunu cok guclu, harika takim gibi yikama yaglama yaparlar sonra tolgay fbde haberleri derken toplu intiharlar baslar.
Senol gunes sampiyonluk kaybedince birileri kesin intihar ediyor kendini onu hatirlatayim sonra uzulmeyin

Aynen oyle..  Bu maci ciddiye almak lazim. Bu maci taraftar aldirmali. Lyon macinda ki gibi hic susmadan islik islik islik. Hakem buyuk ihtimalle Firat Aydinus olacak ve ayyam oglu ayyama dunyayi dar etmeli taraftar.

Çevrimdışı FedericoGiunti

neden uzak durdun :alala:
@Necmi abi uzak durma değilde zaman ayıramadım diyelim ama dediğim gibi hep okudum. Forum benim ninnim gibi. Gün içinde yazılanları okuyarak uyurum. Bu forum benim için değerli. :)
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Librarius

Mete Kalkavan bitti, Ali Palabıyık Fb maçını Cüneyt bizim maçı yönetti bu hafta.

Yuzde yuz Firat Aydinus. Bu hafta cok yagladilar. FB oktan karar vermis, TFF'nin rems aciklamasi bekleniyor. Firat Aydinus olayli GS derbisinden beri maclarimiza verilmiyor ve adamlar gidip en stresli macimiza vererek gerginligimizi arttirmayi amacliyor. Yonetim uyusun bakalim.

BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Tolga

Büyük ihtimalle Hüseyin Göçek olur maçın hakemi. Fırat Aydınus da son Gs-Fb maçını yönettiği için onu vermezler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Bu ligde çok kötü takım gördüm balikesirinden tut siirt jetpasına kadar ama şu bugün gs ile oynayan bursaspor kadar kötü takım görmedim. Görece fenerden sonraki en zor maçımız gibi gelebilir yok dostlar abiler şu bursasporu yedek kadromuz 5ler. Kasımpaşa maçı falan daha zor. Abi şamil çinazla merter yüce şu ligde forma giyiyor ya.

Kardeşim kusura bakma sözüm direk olarak sana değil ama dün yaşadığımız Başakşehir faciasının da nedeni bu mantık değil mi?Lütfen kaliteli yada kalitesiz olduklarını düşünmeden,rakiplerimizi,özellikle şu dönemde daha önce hiç ciddiye almadığımız kadar ciddiye almalıyız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hüseyin Göçek yada Mete kalkavan.

Teşekkür ederim abi @FedericoGiunti

Seni de daha sık aramizda görmek isteriz.
Daha sık yazmaya çalışacağım bundan sonra. :)
BEŞİKTAŞK

Etiketler: