Herkese merhaba. Uzun süredir yazmıyordum ama hep okuyordum. İki kelam yazasım geldi. Nasipse şampiyonuz kaçarı yok. Başak bu hafta puan kaybedecek İNŞAALLAH. Biz civcivleri yener herkesi sustururuz. Yalnız taraftarlar olarak @mylife1903 ün daha önceki uyarısını dikkate almamız gerekiyor. Oğuzhanın alacağı ücret konuşulacağına maçlara konsantre olmalıyız. @Necmi abi selamlar bu arada. @Yunus Emre Dökmeci kardeşim severek okuyorum seni. @Berat yöneticiliğini kutlarım. @tangaz güzel postlarını okumak bir zevk.
Merhaba merhaba
Azicik derbi havasina girmemiz lazim. Biz bir butunuz, taraftarin ciddiyetsizligi futbolcuyA sirayet eder.
Simdi fb macini dusunmemiz lazim, futbolcular zaten hirsli olacaklardir kimse ibb macindaki goruntuyu beklemesin cok farkli bir mac olacak.
Derbilerin kendi hikayeleri ve kendi kahramanlari olur. Ve genelde ihtiyaci olan kazanir.
Fb icin iyi bir firsat, taraftariyla barisabilir sonra bizimle dalga gecerler her mac tokatliyoruz sizi, diye
Bizim ise herkesden cok kazanmaya ihtiyacimiz var ve futbolcular silik goruntuleri silmeli ve taraftarla barismali bu mac.
Derbiler uc ihtimalli maclardir bu mac da uj ihtimalli
2-0
3-0
4-0
Tek kirginligim tosicin olmamasi, soyle 90. Dakikada guzel oturakli bir kafa koymaliydi rvoya. Neyse mactan sonra kafa vurmaya tesebhus ederken ayagi kayil yumruk ve tekme atar bir mac ceza alir.