Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173282 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Benim bildiğim aziz yıldırım Beşiktaş şampiyon olmasın diye fenerlilere prim verir. Bizim gerek yok bence.. para için daha mı istekli oynayacaklar? Zaten milyonlarca TL alıyor. Birde prim mi alacaklar..
Yaniliyorsun, aziz yildirimin sekeri yerindeyse ibbnin sampiyon olmasini istemez, hatta ortam gerilmezse gidin maci besiktasa verin bile der. Ayni sekilde biz olsak ben de fbnin sampiyon olmasini tercih ederim. Akvaryumda ikimiz variz gsyi zaten oldurmusuz neden bir tane daha cikartalim, derin sulardan tsnin yukselisi de geliyor.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

😂😂😂😂😂😂😂😂

Shaktar nerenin takımıydı ya birden unuttum hatırlamakta istemiyorum nedense 😇😂

Ukrain =)

Çevrimdışı mylife1903

Sayın Fikret Orman'ın Ahmedov ile ilişkileri gayet iyi diye biliyorum abi.
Raketic konusunda baya görüştüler yemek felan yediler bulustulardı işe yarar belki bu ilişkiler.
Fikret orman o seviye degil ahmedovla fazla gorustugunu de duymadin ceo ile gorusmustur belki nezaket olarak ahmedov girmistie odaya tokalasmistir. Cok onemli, cok zengin cok derin iliskileri olan bir adamdir ahmedov. Amerikadaki rokofeler gibu bisi onun yandan yemisi

Çevrimdışı cursedofdragon

Caner erkin'i bedelsiz transfer etmek için girişimde bulunmuşız o 1 milyon €'yu da vermek istemiyoruz :)

İtalyan klubünü satın alan çinliler ise düşünmek için zaman istemiş.

Kaynak : Yasaklısite1903

Çevrimdışı 38life

Benim bildiğim aziz yıldırım Beşiktaş şampiyon olmasın diye fenerlilere prim verir. Bizim gerek yok bence.. para için daha mı istekli oynayacaklar? Zaten milyonlarca TL alıyor. Birde prim mi alacaklar..

Böyle maçlarda prim verilir. Bu futbolcuların profesyonel olduğunu unutmamak gerek. Bizim futbolcularımız diğer takımlara nisbeten aidiyet duygusu hep daha yüksektir evet ama bu profesyonel oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Dün gördük mesela futbolcuların isteklerini :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Fikret orman o seviye degil ahmedovla fazla gorustugunu de duymadin ceo ile gorusmustur belki nezaket olarak ahmedov girmistie odaya tokalasmistir. Cok onemli, cok zengin cok derin iliskileri olan bir adamdir ahmedov. Amerikadaki rokofeler gibu bisi onun yandan yemisi

Abi bu kadar mı büyük bu adam ya ?
Siz abartıyor olabilir misiniz acaba  :biggrinking:
Dogu pazarını bilmediğim için sen kadar detayları bilmiyorum tabi.

Şimdi bir kaç ekşi sayfası okudumda Ukrayna'da kendisi için gizli iktidar deniyormuş, onun izni olmadan Ukrayna'dan dışarı sinek çıkamazmış. Çok zengin sanırım bu abimiz  :D

Çevrimdışı taner37

Başakşehir e yenildik evet ama adamlar kötü değil

Başakşehir bu sene

3 kere Galatasarayı
1 kere bizi
1 kere Fenerbahçeyi
1 kere Trabzonsporu

Yendi..

Bu sene Başakşehir'i yenen ligde bir kere Fenerbahçe var..

Adamların oyun şekli belli. Ligde Beşiktaş ve Başakşehir in oynadığı oyun belli. Başakşehir rakibi iyi karşılar çoklu pres yapar sonra yallah hücum.. hücum gücü de kötü değil aksine iyi

Visca
Cengiz

Gibi kanat oyuncularını hangimiz istemeyiz.?

Yenildik.. ama ligin bizle beraber en iyi top oynayan ne oynadığını bilen takımına yenildik.. fazla takmaya gerek yok...

Fenerbahçe bal üzerine inşaa olan bir takım.. GS bile içeride neler kaçırdı da fener bir iki şut çekip kazandı..

Fenerbahçe Başakşehir i nasıl yendi??

Savunma ile.. Başakşehir e karşı dirençli savunma yaparsan Başakşehir saçmalar.. biz yapamadik

Çünkü sebebi Atiba nin düşüşü ve ileri de top tutamamamiz...

Haksız mıyım?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Gokhan-

Herkesi derken ne gibi mesela. En son Miitrovic konusunda ufak eleştiriler yapmıştım. Onu gömücü olarak mı anladınız

Yok o aklıma bile gelmedi, maç özelinde futbolcu eleştirilebilir buna lafım olmaz.
Ama genel olarak yorumlarına bakınca sürekli bir negatiflik içindesin haaa negatif ol bu da umrumda olmaz.
Ama bu kadar negatif yorum yapan birinin Quaresma eleştiriliyor diye kalkan olmaya çalışması dikkatimi çekti.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

Somaspor bu çocuğu nasıl aldı acaba

Şimdi gidip bu çocuğa 100 bin lira verip alt yapı ya katamıyor muyuz.? Bunun kuralları mı var.?
oyuncu gider alt yapı seçmelerine kulüp lisans çıkartır onun oyuncusu olur.
ondan sonrası şartlara bağlı tam bilmiyorum ama bildiğim transfer edemiyorsun belli bir yaş sınırı var.
neymar için barça o kadar neden bekledi birde sonunda neden ceza yedi öncesinde babasına para verip söz kestiği
için sanırım fifadan transfer yasağı aldı. bunun tam kuralını iyi bilmiyorum bilen arkadaşlar açıklarsa iyi olur.
dediğin gibi olsa altınordu takımları gibi yetiştiricilerin elinde bir tane oyuncu bırakmazsın yetenekli bulduğunda
15-16 yaşında çökersin üstüne adamlarda yetiştirme şefki bile kalmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Ukrain =)
Orasi bile tartismali ahmedovun
Bugun ukrayna olur yarin donesk ozel bolge oburgun rusya federasyonuna baglanir.
Ahmedovda bugun isadami yarin devlet baskani oburgun vali olur
Shaktarda bugun ukrayna ligi takimi yarin milli takim oburgun rus ligi takimi olur

Simdiden benim telefonu dinlemeye almistir fazla adini andik. Futbolcuya mahsuben baaasga n

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Gokhan-

Şimdi bir kaç ekşi sayfası okudumda Ukrayna'da kendisi için gizli iktidar deniyormuş, onun izni olmadan Ukrayna'dan dışarı sinek çıkamazmış. Çok zengin sanırım bu abimiz  :D

Donetsk şehri o dayı'nın diyorlar.

Çevrimiçi Necmi

şakamı yaptım sanıyorsun onun izni olmadan ukrayna devlet başkanı fikir yürütemez.
ahmedov ukrayna demektir. çok zengin evet dünyanın sayılı zenginlerinden ama gücü parasından gelmiyor :D

Çevrimdışı mylife1903

Bazi insanlarin korumasi ya da koruma ordusu olur butur arkadaslarin kendi ordusu vardir. Zenginlikle de alakasi yok adamin calisanlari sokaga ciksa rejim degisikligi olur, devrim yaparlar koca koca sehirleri besliyor bu adamlar. Bizim karabuk sehri gibi sehirler dusun bu adamin isi boyle. Sosyal devlet oldugu icin ve bu insanlar sosyal devlete alisik oldugundan boyle buyuk isletmeler calisanlarina anaokuludan baslayarak egitim igretim kenfi calisanlarina ev araba ne ibtiyaclari varsa saglarlar.

Degisik bir sistemdir. Bizim turkiyede millet ac, ol dese olecekler kefen giyenler var. bu adam ise sana ev yapiyor, is veriyor, cocuklarinin gotundeki beze kadar dusunuyor gibi dusun. Ol dese, dusun yani

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı taner37

ukrayna dayının diyorlar :D
Ruscu sanırım bu bu kadar güçlü ise. 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Degisik bir sistemdir. Bizim turkiyede millet ac, ol dese olecekler kefen giyenler var. bu adam ise sana ev yapiyor, is veriyor, cocuklarinin gotundeki beze kadar dusunuyor gibi dusun. Ol dese, dusun yani

76 Okka diyosun yani abi.  :biggrinking:
O zaman bizim Raketic ve Taison yalan oldu.
Baska pazarlara yönelme vakti o zaman.

Çevrimdışı Gokhan-

ukrayna dayının diyorlar :D

Aslında kereta pekte öyle mafyatik bir tipe benzemiyor abi, tanımasam eğer bir yer de denk gelse dalarım yani  :D

Çevrimiçi Necmi

Sayın Fikret Orman'ın Ahmedov ile ilişkileri gayet iyi diye biliyorum abi.
Raketic konusunda baya görüştüler yemek felan yediler bulustulardı işe yarar belki bu ilişkiler.
Başkan sekreteriyle bence zor görüşür :D
o iş olursa bir tek mansimov araya girerse hatıra randevu alınabilir.
Mansimov Ahmedovun yakın arkadaşı diye biliyorum. Ama o seviyelerde hatır ilişkileri
pek yürümez. bir şey istersen karşılığı vardır.
Ahmedov bildiğim kadarıyla tatardır. mylife daha bilgili bu konuda

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Aslında kereta pekte öyle mafyatik bir tipe benzemiyor abi, tanımasam eğer bir yer de denk gelse dalarım yani  :D

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Tonton bir şey  :D

Çevrimdışı mylife1903

76 Okka diyosun yani abi.  :biggrinking:
O zaman bizim Raketic ve Taison yalan oldu.
Baska pazarlara yönelme vakti o zaman.
Yooo neden yalan olsun, kaju falan baklava dolma iki duble de rakiya alma ihtimalim var.
cok net soyluyorum o raketciyi falan real madrid alamaz
Ha iliskin iyiyse futbolcu seni isterse belese alma ihtimalin parayla transferden daha kolay.
Zaten shaktarli futbolcular da ayrilmak istemezler.
Raketciye soruyorlar barselona falan ismin geciyor, adam benim icin en buyuk en iyi kulup shaktardir, diyor.
Azicik degisik insanlar

Çevrimiçi Necmi

mafia değilde ondan  :D
mafia yapılanması devlet dışı illegal yapılanmalara denir bu adam devletin kendisi :evillol:
mafia gelirini yasa dışı eylemlerden sağlar ahmedovun gelirleri yasal

Çevrimdışı Gokhan-

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Tonton bir şey  :D

Aynen, görsellerde denk geldim futbolcular bunu havaya fırlatıyor falan.
Demir yumrukluğu kendi iç dünyasında demek ki dışarıya öyle bir görüntü vermiyor :)

Çevrimdışı mylife1903

Başkan sekreteriyle bence zor görüşür :D
o iş olursa bir tek mansimov araya girerse hatıra randevu alınabilir.
Mansimov Ahmedovun yakın arkadaşı diye biliyorum. Ama o seviyelerde hatır ilişkileri
pek yürümez. bir şey istersen karşılığı vardır.
Ahmedov bildiğim kadarıyla tatardır. mylife daha bilgili bu konuda
Abi bu adamlar ilginctir"anlayisa" gore davranirlar. Baya bi zaman once londrada iki rus oligark tekme yumruk girmisti birbirlerine, korumalari bekleyip izlemisti.
Ukrayna devlet baskani ile bile gorusmek daha kolaydir.
Anlatmak zor, olay para olayi degil cunku.
Bu adamin fabrikalarina falan devlet giremez savas cikar.

Çevrimiçi Necmi

Yooo neden yalan olsun, kaju falan baklava dolma iki duble de rakiya alma ihtimalim var.
cok net soyluyorum o raketciyi falan real madrid alamaz
Ha iliskin iyiyse futbolcu seni isterse belese alma ihtimalin parayla transferden daha kolay.
Zaten shaktarli futbolcular da ayrilmak istemezler.
Raketciye soruyorlar barselona falan ismin geciyor, adam benim icin en buyuk en iyi kulup shaktardir, diyor.
Azicik degisik insanlar
rakı ters tepebilir riske girmeyek rus votkasından yola çıkalım bence. :D

Etiketler: