Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9172106 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

:)

Bir zamanlar Hollanda yakın geçmişte İspanya ve şimdi Belçika... Ne yapıyor bu ülkeler altyapıda? Hadi federasyonu geçtim, bizden niye takip edilmez bu konular? Erdal Torunoğulları futbolcu transferi kadar olmasa da harcadığı mesainin bir kısmını da oraya harcasa.Şu altyapısı başarılı kulüpleri inceleyecek bir ekip oluştursa ama dostlar alışverişte görsün hesabı değil CİDDİ CİDDİ...Gerekiyorsa bütçeden para ayırarak. Madem Kocaeli Birlikspor da alınacak altpı için daha sağlam daha ciddi bir proje gelmeli.Gerekiyorsa tamamen yabancı altyapı çalıştırıcılarıyla.
ama düştüğün bir hata var bu ülke takımlarının alt yapıları dünyaya açık her ülkeden topluyorlar
senin yabancı sınırın nedeniyle hiç bir zaman böyle şansın olmadı sınır hep var ve seçeneği genç oyuncudan değil a takım oyuncusundan yana
kullanmak zorundasın. Alttan çıkarttığın oyuncu yabancı olarak kadronda yer alıyor. Burda alınması gereken kıstas uefa kıstası olmalı
yerli yabancı değil alt yapı veya harici olarak ele almak gerekiyor. benim üç yıl alt yapımda kalan bir oyuncuyu yabancı statüsünde oynatmamam
gerekiyor. dolu yetenek bulursun güney amerika afrika futbolcu cenneti.

Çevrimdışı mylife1903

Taison'ın sözleşmesi önümüzdeki sezon devre arasında bitiyor. Muhtemelen onu bu yaz ya uzatırlar ya da satarlar. Taison keşke olsa ama çok zor bir hedef.
Shaktardan bedelsiz oyuncu almak shaktar istemedikce mumkun degildir, tayzon mayzon adamin bacagini keserler, imzala derler imzalar. Orasi baska bir dunya suan. Shaktarin sahibi de oyle abuk sabuk bi kulup baskani falan degil.

Çevrimdışı 38life

bak konu yeterliliği değil iş buna geldiğinde takımın yarısını elerim bu işde sadece
tosiçe hesap kesilmez maç içinde hata yapabilir her oyuncu yapıyor ama her maç demek
çok yanlış bir kelime dönüp bakacaksın hatalarından kaç puan kaybetmişiz kaç gol yemişiz.
yatan stoperi bende sevmem tosiç de yattığı için çokda tuttuğum bir stoper değil sıfır hatada yapsa
yattığı anda benim gözümde kendini sıfırlıyor. Beşiktaşın oyuncusu ayakta kalacak bu olmazsa olmaz
stoperdede böyle forvettede böyle kalecidede böyle futbol yatarak oynanan bir oyun değil o nedenle cenkin
yatmasıyla tosicin yatması arasında bir fark yok. Ayakta kalırsan mücadele şansın olur. ama yatmanın gerektiği anlarda oluyor
cengizin golünde marçelo yerine o pozisyonda tosiç olsa o golü yemezdik çünkü kaleyle topun arasına yatardı.
Tosiçin yaptığı hataları görüyorsunuz ama kurtardığı pozisyonları görmüyorsunuz. Hiç bir oyuncu 90 dakika
sıfır hatayla oynayamaz.

Şöyle söyleyim Tosic'in engellediği pozisyonlar yatmadan da engellenebilecek pozisyonlar, o yatış olmasa kesin gol diyeceğimiz onlar çok az. Ama yatıp da başarısız olduğunda başımıza bela açma ihtimali çok fazla. Artık bunu bilen Adriano, Marcelo falan kendini Tosic'e göre ayarlıyorlar o önde basıp yatınca kendilerini geriye atmaya çalışıyorlar defansın bütün geometrisi bozuluyor. Oyüzden yatıp da kurtardıklarını kurtarmasın ayakta kalsın daha iyi. Ayrıca sadece yatıp başarısız olması değil adamın üstüne koşup daha yetişmeden rakibin pas attığı ve arkada boşluk oluştuğu okadar çok pozisyon oluyor ki... Evet herkes hata yapıyor ama stoper bölgesi hata kaldırmayan bir bölge. Oyüzden geçtiğimiz yaz en öncelikli transferin stoper transferi olduğunu söylüyordum.

Neyse 5 maç kaldı artık. Umarım seneye yaş tahtaya basarak yola çıkmayız, sağlam adım atarız.

Çevrimdışı 38life

Ben yazın bitiyor sanıyorum

Boykot 3-4 versek vermezler mi acaba 😂

Normalde 10 istiyorlarsa Boykoyu verince 15 isterler  :lol:

Çevrimdışı taner37

Alt yapı kötü diyoruz

Somaspor da oynayan Suriyeli bir çocuk var

Türkiye u14 e seçildi

Kapın abi.. yetenekli çocukmus Türk vatandaşı da olmuş..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Ali Ece demişti

Devre arası 15-20 mı ne teklif gelmiş çin den

Ali Ece troll birisi değil futbolu iyi bilen bir BJK li..

Tabi devre arası bu yazın gelir mi bilmiyorum

Futbolu iyi bilmesi iyi bir duyumcu olduğu anlamına gelmez :) o da sonuçta başkasından duymuştur. Bence bunlara inanmak biraz fazla optimistlik. Maksimum 2.5 milyon euro diyorum ben. 34 yaşındaki bir futbolcuya kim neden öyle paralar versin? Adam jübile yapacak 1-2 sene sonra.

Çevrimdışı 38life

Shaktardan bedelsiz oyuncu almak shaktar istemedikce mumkun degildir, tayzon mayzon adamin bacagini keserler, imzala derler imzalar. Orasi baska bir dunya suan. Shaktarin sahibi de oyle abuk sabuk bi kulup baskani falan degil.

Adamlar işini biliyor :)

Çevrimiçi Necmi

Fabri ve Marcelo ortalama oyuncular.Gereğinden fazla abarttık.Fabri Lyon deplasmanında turu veren oyuncuydu.Marcelo hareketli oyunculara karşı vasat kalıyor.
fabri ortalamanın üzerinde bir kaleci neuerin hatasıyla alman milli takımı elendi
bayern münih şlden oldu kaleci hata yaptığında kötü kaleci olmaz. fabri ikinci maçtada turu getiren oyuncu oldu ama
ileri uç oyuncuları becerip bir tane atamadılar kaç mucize kurtarışı var.
kaleci gol yer golü önlemek en başta takımın işidir kaleci son çare ve şansdır. işte o şans anlarında refleksleri
iyi olan kaleci iyi kaleci oluyor. kırk küsur maça çıkmış bir iki hatalı gol yemiş kaleci ortalama diye adlandırılmaz
her sene kırk gol yiyen muslerayı bu ülkede göklere çıkartıp fabri eleştirmek ayıp bu ülkenin en iyi kalecisi fabri şu anda
adamlar musleraya laf söyletmiyor. Pektemekten yediği gol neydi öyle. Bir metre önüne düşen hava toplarında kafa golü yiyen muslera var bu ligde
biz fabri beğenmiyoruz.

Çevrimdışı kyiv

Ahmedovun mekanından  :D yıllarca Lucescu Shaktardan ayrlacak diye yazıldı.  Ağzı olan konuşur tabi.

Çevrimdışı taner37

Futbolu iyi bilmesi iyi bir duyumcu olduğu anlamına gelmez :) o da sonuçta başkasından duymuştur. Bence bunlara inanmak biraz fazla optimistlik. Maksimum 2.5 milyon euro diyorum ben. 34 yaşındaki bir futbolcuya kim neden öyle paralar versin? Adam jübile yapacak 1-2 sene sonra.
Öyle de bu çin liler oyuncuların potansiyeline değil sahip olduğu etkiye bakıyor. Quaresma dünyada tanınan bir futbolcu ve şovmen. Quaresma gibi şovmen oyuncu sayısı çok az. Haliyle çin lileri stada çekmek için ya böyle şovmenleri alırsın yada Hulk gibileri..

Yıllık 30-40 m maaş alıyor bazı oyuncular çin de.. bence çin için 15-20 bonservis bizim Türkiye'de verilen 2-3m a denk.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Fener maçı için ciddi bir prim belilenmesi gerek.

Çevrimiçi Necmi

Alt yapı kötü diyoruz

Somaspor da oynayan Suriyeli bir çocuk var

Türkiye u14 e seçildi

Kapın abi.. yetenekli çocukmus Türk vatandaşı da olmuş..
Alt yapıda öyle bu oyuncu iyi deyip kapamıyorsun nasıl kapacaksın
uefa bu konuda çok hassas bildiğim kadarıyla alt yapı oyuncularında transfer yasağı var.
bu konuda barca nın a.madritin başı sürekli belaya giriyor. onlar bir şekilde ceza alıp affediliyorlar ama
bizi uefa affetmez.

Çevrimdışı 38life

Öyle de bu çin liler oyuncuların potansiyeline değil sahip olduğu etkiye bakıyor. Quaresma dünyada tanınan bir futbolcu ve şovmen. Quaresma gibi şovmen oyuncu sayısı çok az. Haliyle çin lileri stada çekmek için ya böyle şovmenleri alırsın yada Hulk gibileri..

Yıllık 30-40 m maaş alıyor bazı oyuncular çin de.. bence çin için 15-20 bonservis bizim Türkiye'de verilen 2-3m a denk.

Bana 34 yaşında Çine transfer olmuş bir futbolcu söyle :)

Çevrimdışı kyiv

ama düştüğün bir hata var bu ülke takımlarının alt yapıları dünyaya açık her ülkeden topluyorlar
senin yabancı sınırın nedeniyle hiç bir zaman böyle şansın olmadı sınır hep var ve seçeneği genç oyuncudan değil a takım oyuncusundan yana
kullanmak zorundasın. Alttan çıkarttığın oyuncu yabancı olarak kadronda yer alıyor. Burda alınması gereken kıstas uefa kıstası olmalı
yerli yabancı değil alt yapı veya harici olarak ele almak gerekiyor. benim üç yıl alt yapımda kalan bir oyuncuyu yabancı statüsünde oynatmamam
gerekiyor. dolu yetenek bulursun güney amerika afrika futbolcu cenneti.

Necmi abi varsın olsun sadece Türk gençlerinden seçsinler. Hollandanın ve Belçikanın genç nüfusunun belki 10 katı genç var bu ülkede. Balkanlardan seçsinler, yanı dibinde iran var, suriye var, kafkasya var. Var oğlu var.Biz bir yerden başlayalım da zamanla ağı genişletiriz.

Çevrimdışı taner37

Fener maçı için ciddi bir prim belilenmesi gerek.
Benim bildiğim aziz yıldırım Beşiktaş şampiyon olmasın diye fenerlilere prim verir. Bizim gerek yok bence.. para için daha mı istekli oynayacaklar? Zaten milyonlarca TL alıyor. Birde prim mi alacaklar..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı El Nino

Sen de Quaresma hariç her şeyi gömüyorsun mesela, kıdemli bir gömücü olarak anlayışla karşılaman lazım.

Herkesi derken ne gibi mesela. En son Miitrovic konusunda ufak eleştiriler yapmıştım. Onu gömücü olarak mı anladınız

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Taison yoksa Lucas var. Hazır sözlesmeside bitiyor.
Mutlaka para kazanmak için satarlar. Alamadık gitti su adamı. :boxin:

http://www.transfermarkt.com.tr/lucas-lima/profil/spieler/232847

Çevrimdışı taner37

Bana 34 yaşında Çine transfer olmuş bir futbolcu söyle :)
Drogba Çin'e gitti mi bilmiyorum ama adam Dünya çapında olduğu için uzak doğuda oynadı yanlış hatırlamıyorsam. Dünyada tanınan futbolcular Çin'e her zaman gidebilir. Çin zaten başarılı olmak için oyuncu alsa tevez'e mesela yıllık 40 milyon Euro maaş vermezdi. Veriyorsa sebebi tamamen tevez üzerinden takımı popülerleştirmek.

Şahsen ben yönetimin Quaresma yi satacağı için sözleşme uzattığınina inanıyorum.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Ben yazın bitiyor sanıyorum

Boykot 3-4 versek vermezler mi acaba 😂
shakterden sözleşmesi biten oyuncuyu bile ahmedov istemezse almayı bırak
görüşme bile yapamazsın. Ahmedovu kim sanıyorsunuz onun rızası olmadan ukrayna devlet başkanıyla bile görüşemezsin. :D
shakterden oyuncu almanın tek yolu ahmedovu ikna etmekten geçer paranın hiç bir önemi yok 5 M değerindeki bir
oyuncuya 50 versen alamazsın ama 50 değerindeki bir oyuncuyu 5 M ye bile alabilirsin.
Tamamen ilişkinin iyi olmasıyla alakalı bir durum.

Çevrimiçi Necmi

çinliler salak değil :D
bu ticari başarıyı dünyayı ele geçirmeyi salak oldukları için başarmadılar.

Çevrimdışı taner37

Alt yapıda öyle bu oyuncu iyi deyip kapamıyorsun nasıl kapacaksın
uefa bu konuda çok hassas bildiğim kadarıyla alt yapı oyuncularında transfer yasağı var.
bu konuda barca nın a.madritin başı sürekli belaya giriyor. onlar bir şekilde ceza alıp affediliyorlar ama
bizi uefa affetmez.
Somaspor bu çocuğu nasıl aldı acaba

Şimdi gidip bu çocuğa 100 bin lira verip alt yapı ya katamıyor muyuz.? Bunun kuralları mı var.?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Ahmedovun mekanından  :D yıllarca Lucescu Shaktardan ayrlacak diye yazıldı.  Ağzı olan konuşur tabi.
Ya abi adamin gotunu keserler, ayagini ters monte ederler diyerekten genc arkadaslarin shaktardan bedelsiz oyuncu olma hayallerini yikmak istemiyorum.
O adam bugun dese daha futbol oynamayacaksin futbolu birakir futbolculari.
Sozlesme falanda hikayedir.

Boyle racon keserler adama

Çevrimdışı cursedofdragon

yine transfer konuşuyorsunuz çok güzel boşverelim fb maçını taison gelsin quaresma gitsin bunları konuşalım.

Biz konuşsak oyuncular burayı okuyor oluyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

shakterden sözleşmesi biten oyuncuyu bile ahmedov istemezse almayı bırak
görüşme bile yapamazsın. Ahmedovu kim sanıyorsunuz onun rızası olmadan ukrayna devlet başkanıyla bile görüşemezsin. :D
shakterden oyuncu almanın tek yolu ahmedovu ikna etmekten geçer paranın hiç bir önemi yok 5 M değerindeki bir
oyuncuya 50 versen alamazsın ama 50 değerindeki bir oyuncuyu 5 M ye bile alabilirsin.
Tamamen ilişkinin iyi olmasıyla alakalı bir durum.

Sayın Fikret Orman'ın Ahmedov ile ilişkileri gayet iyi diye biliyorum abi.
Raketic konusunda baya görüştüler yemek felan yediler bulustulardı işe yarar belki bu ilişkiler.
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2017, 15:12:26 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı taner37

Ya abi adamin gotunu keserler, ayagini ters monte ederler diyerekten genc arkadaslarin shaktardan bedelsiz oyuncu olma hayallerini yikmak istemiyorum.
O adam bugun dese daha futbol oynamayacaksin futbolu birakir futbolculari.
Sozlesme falanda hikayedir.

Boyle racon keserler adama
😂😂😂😂😂😂😂😂

Shaktar nerenin takımıydı ya birden unuttum hatırlamakta istemiyorum nedense 😇😂
Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: