Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173588 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı taner37

Fenerbahçe den çekinmeye gerek yok..

Neden çünkü Mehmet topal ve şener de yoksa hele hiç yok.

Başakşehir tam saha pres yapıp topu kapinca topluca hücuma çıkan bir takım

Fener de lens dışında yapacak birisi yok hücumu.

Lens i kitle yeter

Fener zaten savunma yapar..

İlk 30 dk da goller atarsak iyi olur.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Gokhan-

Bu iş yetiştirmekle alakalı değil yönetim anlayışla alakalı bu futbol düzeninde altyapıdan çıkan oyunculara şans verilmez çünkü işin arkasında başka şeyler var. Ben açık ve net olacam futbolcuların gerçekte o maaşların tamamını aldıklarını düşünmüyorum çünkü öyle bir maaş hiç bir ülkede yok şaka gibi gerçekten. Tabi bu benim kişisel görüşüm iş böyleyken neden altyapıdan çıkan adama 200 bin euro verip oynatsınlar ki? veya transferine 5 milyon euro versinler karşı kulübe..

Elbette başka nedenlerde vardır, ben başlıca sebebini söyledim, yani Yasin'in topçuluğu neydi ki hocalığı ne olsun gibisinden.
Maaş yorumun çok iddialı olmuş evet çok uçuk paralar olduğu konusunda hemfikiriz ama bu rakamlar kap'a falan bildiriliyor en nihayetinde.
Detaylarını bilmiyorum ama böyle bir şey yapmalarının önünü kesmek için bazı denetim mekanizmaları vardır diye düşünüyorum.
Ha yapılıyorsa da tepeden tırnağa yapılıyordur, yönetiminden divan kuruluna, Kap'tan devlet kurumlarına kadar herkes bu pasta'dan payını alıyordur.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Kuzey Kore de devlet herkese ev iş hatta es veriyor. Çok güzel ülke 😂

Yaşam kalitesini maksimum düzeyde..
Kuzey Kore'ye turistik ziyaret yapmak istiyorum o ülkenin yaşam tarzını merak ediyorum.. ama ülkeye girmesi bir dert foto çekmek falan yasak.. Kuzey Kore de sosyal devlet mesela..

Sahi varsa oraya gitmenin yolu yazar mısınız? Resim cekemesemde gidip kim jong un reisin ülkesinde bir iki gün vakit geçirmek istiyorum 😀
Guzel kardesim sosyal devlet ile dikta rejimini karistirma. Boyle ucuk ornekler vererek ne anlatmak istedigini de anlamadim.

Ileri demokrasi diyerek, demokratik ulke olunmaz. Iki tane sandik koyup, secimle cumhuriyet rejimini devam ettirerek de demokratik ve ozgur bir ulke olamazsin. Ingiltere mesela cumhuriyet rejimi ile yonetilmez ama demokratik ve ozgur bir ulkedir benim icin.

Ozgur ve sosyal bir ulkede yasadigini saniyorsan zaten hayaller alemindesin demektir, farki gormeden bilmeden yorum yapmaman lazim.

Simdi telefondan yaziyordum, sosyal devlet ve buyuk fabrikalarin sscb ekonomisindeki etkilerini ve insan yasamindaki yerlerini yazamadim simdi madem konu acildi yazalim.

Buyuk fabrikalar her nekadar oligarklar tarafindan ozellestirilmis olsalar da sosyal hizmetlerine devam ederler.
Buyuk fabrika dedigimizde sscb ulkelerindeki buyuk fabrika 20-30bin kisinin calistigi yerlerdir. Tekstil atolyesi, overlokcu isletmelerden bahsetmiyoruz, turkiyede en yakin benzer ornerk erdemir fabrikalari gibidir.
Bu fabrikalarin calismak icin, elektrik, isi, buhar gibi ihtiyaclari vardir onlari da baska buyuk olcekli fabrikalar karsilar. Genelde oligark nikel fabrikasi alinca, isi, su, elektrik, buhar gibi ihtiyaclarini da karsilamak icin diger isletmeleri de satin alir.
Sanayi sehirlerinde boyle boyle fabrikalar vardir bunlarin calisan sayilari 100binleri bulur.
Bu insanlari ise goturmek icin, tramvay, metro insa edilir bunlari da fabrikalarin insaat birimleri yapar, yeni calisanlar icin ev ihtiyaci olur, bunlari da bu fabrikalar yapar, calisanlarinin cocuklari olur bu cocuklar icin hastane ve anaokulu ihtiyaci olur bu fabrikalar bunlari da yapar.

Bir cocuk sabah 7de anaokuluna baslar iki yasinda 7 yasina kadar haftada 5gun anaokuluna gider, gunde 5 sefer yemek yer, orada uyur iki tane ayri hocasi vardir, ingilizceden, almancaya yabanci dil ogrenir, butun gun ders gorur, spor yapar, muzik dinler, okuma yazma ogrenir ve dusunebilen bir birey olur bu okulun ayligi dolsr bazinda 18-19 civaridir.

Dusunen ve egitimli bir birey koyun olmaz, cahil olmaz bu yuzden bizim turkiyede okumus adamlardan korkan cahil insandan medet uman milli egitim teskilati bunlari anlamaz, isine gelmez.

Iste bu shaktar baskani bunlari calisanlarina saglayabilen bir insandir, seni yonetenler sana bu olanaklari saglayabiliyorsa baska lafim yok.

Bu insanlarin ayrica spor yatirimlari da vardir. Her buyuk isletmenin hokey, voleybol, yuzme, boks, futbol takimlari vardir. Bazi futbol takimlari biraz fazla gelisir, ceo nun futbol sempatisi varsa.

Mesela lokomotif moskova rusya demir yollari isletmesinin takimidir. Bu demir yolu sirketinin 1 milyonu askin calisani vardir. Demiryolu yapacam derken vagonu ispanyadan, projeyi japonyadan, demiri teksasdan, isciyi suriyeden almaz, a dan z ye kendi yapar. Hastanesinde. Okuluna universitesine kadar, bir suru sosyal projesi vardir. Iscisinin basi diktir, maasini zamaninda alir, sigortaya bile ihtiyaci yoktur da gene de vardir sigortasi.

Kuzey korede sevene guzeldir, sosyal devlettir ayni turkiye gibi, turkiyede devlet kendi calisana toki ile ev yapip, ev versin kendi memerunu kiradan kurtarsin.

1 mayisin resmi tatil oldugu ulkelerden sevgiler

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu hafta tek isteğim ismaeeell oynaması.şener yok wiel zaten Yok olsa da farketmez.ozan oynar büyük ihtimal.bu sefer orta saha göbeği josef ile roman olur herhalde güzel gelişmeler.lensi kapat oynatma maçı de alırız...

Çevrimdışı Berat

Bu hafta tek isteğim ismaeeell oynaması.şener yok wiel zaten Yok olsa da farketmez.ozan oynar büyük ihtimal.bu sefer orta saha göbeği josef ile roman olur herhalde güzel gelişmeler.lensi kapat oynatma maçı de alırız...

Başakşehir takımının da tonla eksiği vardı unutmayalım. Bir de eski rezalet sol bekimiz oynasa ne değişecek, Quaresma denilen adam bi' performans mı gösterecek o kanattan? Sabri ile de eleştirdiler kendisini, gidip taraftarın önüne yattı içler acısı performansından sonra.

Çevrimdışı ilhan mansız

İnşallah biz şampiyon olacağız, dün biraz gergindim kırdıysam affola,,

Çevrimdışı caner.eryigit

Başakşehir takımının da tonla eksiği vardı unutmayalım. Bir de eski rezalet sol bekimiz oynasa ne değişecek, Quaresma denilen adam bi' performans mı gösterecek o kanattan? Sabri ile de eleştirdiler kendisini, gidip taraftarın önüne yattı içler acısı performansından sonra.
Kardeşim tonla eksik dediğin 2 tandemi yoktu eyvallah önemli eksikler ama zaten onların en büyük artısı ortasaha ve ileri ucu onlarda vardı zaten..kusursuza yakın oynadılar takım olarak..Bu arada Yok borç şöyleydi battık fln yazanlar bu platform işin demiyorum diğer sosyal medya için bu dediklerim başakşehire yenilince herkes sustu bunu bekliyorlardı herhalde.medyanın oltasına çok çabuk atlıyoruz hemen Yok transfer kontrat derken camianın eksenini başka yere kaydırıyorlar.futbolcular da ekmeklerine yağ sürdü saolsunlar.yalnız iki gündür kazma kürek herkes gömen gömene sezon sonunu beklesek daha hayırlı olur kanaatimce insanlar sonuçta çoğu da sosyal medya kullanıyor olumsuz etkileşim olabilir.en iyisi beklemek herkes içine atsın sezon sonu herkes döker içini rahatlar...

Çevrimdışı caner.eryigit

İnşallah biz şampiyon olacağız, dün biraz gergindim kırdıysam affola,,
Yok abi estağfurullah olur mu öyle şey.derdimiz bir hepimiz iyi olması için birşeyler yazıp karalıyoruz...hepimiz gergindik zaten önemli olan kaldı zaten 5 hafta ondan snr hesap kitap kalmıyor onlar da insan arada böyle kazalar oluyor canları saolsun buraya kadar onlar getirdiler burdan snr da gereğini yapacaklar inş...

Çevrimdışı Savaş

Fener maçıyla ilgili taktik falan konuşmaya gerek yok. Tüm futbolcular bu haftaki rezaletten sonra 2 kişilik oynamak zorunda. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Herkes aklını başına almalı.

Bu maç özelinde ne öyle şurdan basalım ne öyle oyunu daraltalım falan gerek yok. Tek önemli bir şey var golü erken bulmak. Maç başlar başlamaz tempo ile üstlerine çökmeliyiz ve ilk gol mutlaka erken gelmeli. Golün gecikeceği her an veya fenerin atacağı tek gol başak maçının da etkisiyle hem takımı hem taraftarı strese sokacaktır.

Ne yapıp edip ilk golü erken bir dakikada biz sokmalıyız. İşte o golden sonra o gazla feneri pişmaniye gibi dağıtırız. Yeter ki 20. dakikaya kadar gol gelsin.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yok abi estağfurullah olur mu öyle şey.derdimiz bir hepimiz iyi olması için birşeyler yazıp karalıyoruz...hepimiz gergindik zaten önemli olan kaldı zaten 5 hafta ondan snr hesap kitap kalmıyor onlar da insan arada böyle kazalar oluyor canları saolsun buraya kadar onlar getirdiler burdan snr da gereğini yapacaklar inş...

eyvallah, dün çok üzülünce biraz sert yazdım galiba,,

Çevrimdışı mellfred

dün quaresmanın kanadından 2 gol yedik ikisinde de kadrajda yok

Çevrimiçi Necmi

Herkese merhaba. Uzun süredir yazmıyordum ama hep okuyordum. İki kelam yazasım geldi. Nasipse şampiyonuz kaçarı yok. Başak bu hafta puan kaybedecek İNŞAALLAH. Biz civcivleri yener herkesi sustururuz. Yalnız taraftarlar olarak @mylife1903 ün daha önceki uyarısını dikkate almamız gerekiyor. Oğuzhanın alacağı ücret konuşulacağına maçlara konsantre olmalıyız. @Necmi abi selamlar bu arada. @Yunus Emre Dökmeci kardeşim severek okuyorum seni. @Berat yöneticiliğini kutlarım. @tangaz güzel postlarını okumak bir zevk.
neden uzak durdun :alala:

Çevrimdışı Kuntz

Takımın ve hocanın bu hafta hiç bir mazereti yok. Gerilmek falan gibi lüksleri de yok. Hoca taraftarı germek istemiyorsa ve bunun sahaya yansımasını istemiyorsa Cenk beyi kenarda oturtacak. O durum bile inanılmaz pozitif bir hava kazandırır takıma. Ama yine inadı tutarsa söylemeye dilim varmıyor ama iş farklı yerlere gider ve Hoca kendi kendini yer. Olgun insan hatasını kabul eden insandır buna eyvallah ama o hata tekrarlandıkça kabul etmenin bir anlamı kalmaz. Hoca iki kere hata bende dedi, ikisi de aynı hata, bir üçüncüsünü kimse kaldırmaz.

Çevrimdışı Berat

Teşekkürler @FedericoGiunti Daha sık görmek dileğiyle.

Çevrimdışı mylife1903

dün quaresmanın kanadından 2 gol yedik ikisinde de kadrajda yok
Boyle incelemeler derin kuyudur.
Ona bakarsan ilk golde gg adami tutamiyor, oguzhan yerinde degil marselo basit calim yiyor fabri erken dusuyor
Ucuncu golde marselo hamle yapmiyor, topa atlasa korner olacak
Ikinci golde marselo geri pasi veriyor fabri sisiriyor talidka ile cenk bakiyor topu adam yumusacik aliyor oynuyor pozisyon ofsayt ama marselo hala kadrajda yok

Çevrimdışı Kuntz

Boyle incelemeler derin kuyudur.
Ona bakarsan ilk golde gg adami tutamiyor, oguzhan yerinde degil marselo basit calim yiyor fabri erken dusuyor
Ucuncu golde marselo hamle yapmiyor, topa atlasa korner olacak
Ikinci golde marselo geri pasi veriyor fabri sisiriyor talidka ile cenk bakiyor topu adam yumusacik aliyor oynuyor pozisyon ofsayt ama marselo hala kadrajda yok

Özetle golü takım yer diyebilir miyiz  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Takımın ve hocanın bu hafta hiç bir mazereti yok. Gerilmek falan gibi lüksleri de yok. Hoca taraftarı germek istemiyorsa ve bunun sahaya yansımasını istemiyorsa Cenk beyi kenarda oturtacak. O durum bile inanılmaz pozitif bir hava kazandırır takıma. Ama yine inadı tutarsa söylemeye dilim varmıyor ama iş farklı yerlere gider ve Hoca kendi kendini yer. Olgun insan hatasını kabul eden insandır buna eyvallah ama o hata tekrarlandıkça kabul etmenin bir anlamı kalmaz. Hoca iki kere hata bende dedi, ikisi de aynı hata, bir üçüncüsünü kimse kaldırmaz.
Taktik maktik yok bam bam bam ba atiba marselo

Çevrimdışı Kuntz

Taktik maktik yok bam bam bam ba atiba marselo

Cenk oynamasın da ister bam bam ister ham ham yapalım fark etmez.

Çevrimdışı mylife1903

Hoca bombaladi dun yahu
Sabaha kadar oynasak bu taktikle bu kurguyla yenemezdik.
Besiktasin futbolcusunun sirtindan sopayi kulagindan kufuru eksiltmeyeceksin hoca olarak

Simdi komple falaka terapisi olmustur fb macinda cok farkli bir besiktas izleyecegiz

Çevrimdışı autopsy

Çok da güzel deriz bence. Dün özellikle 2. golde Talisca'nın ve Cenk'in uyuması, sonra Attamah'ın rahat rahat alıp yürüyüp pası vermesi ve kimsenin müdahaleye bile gelememesi vs çok kötüydü. Amatör ligde öyle gol yenmez. Takım genel olarak istekli olunca 1-2 oyuncunun defansif defoları bir şekilde idare ediliyor ama takımın geneli öyle oldu mu işte böyle 18 dakikada yiyiveriyorsun 3 tane. Quaresma'nın genel defansif katkısı zaten çok tartışmaya açık ama dün sadece bununla açıklanamayacak kadar rezildik ilk 25 dakika falan. Hiç bu kadar kötü olduğumuzu hatırlamıyorum uzun süredir. Cenk- Abou vs tartışılıyor da dünkü halimizle kim 11 çıksa farketmezdi bence. Sonradan biraz uyandık da iş işten geçmişti. 

Çevrimdışı Kuntz

Hoca bombaladi dun yahu
Sabaha kadar oynasak bu taktikle bu kurguyla yenemezdik.
Besiktasin futbolcusunun sirtindan sopayi kulagindan kufuru eksiltmeyeceksin hoca olarak

Simdi komple falaka terapisi olmustur fb macinda cok farkli bir besiktas izleyecegiz

Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler. Hoca Cenk'e biraz sopa vursa iyi olacak. Taktim kafayı adama. Sahada yürüyen, mücadele etmeyen adama tahammül edemiyorum. Bak mesela Ömer'i severim, yetenekleri doğrultusunda mücadele ediyor forma verilince. Cenk bey hibrit çim piknikçisi oldu.

Çevrimdışı mylife1903

Cenk oynamasın da ister bam bam ister ham ham yapalım fark etmez.
Ben cenk olayini anliyorum aslinda.

Seneye belliki abu falan olmayacak, kimseyi de alamayacagiz. Hoca kesip sana guvenmiyorum, mesaji vermek istemiyor. Oynatarak kazanmak isyor cocugu.

Suan keserse, seneye cenk ilk 11 oyuncusu nasil olacak.

Aaa cenkin ise bu hantalligi ve yumusakligi baska tartisma konusu. Hocayi utandirmamasi lazim. Ayiptir, bana boyle guvenecek hoca boyle destekleyecek tekme kafa atarim kicima da 4 motor takarim. Azicik guclenmesi lazim cocugun

Çevrimdışı Kuntz

Ben cenk olayini anliyorum aslinda.

Seneye belliki abu falan olmayacak, kimseyi de alamayacagiz. Hoca kesip sana guvenmiyorum, mesaji vermek istemiyor. Oynatarak kazanmak isyor cocugu.

Suan keserse, seneye cenk ilk 11 oyuncusu nasil olacak.

Aaa cenkin ise bu hantalligi ve yumusakligi baska tartisma konusu. Hocayi utandirmamasi lazim. Ayiptir, bana boyle guvenecek hoca boyle destekleyecek tekme kafa atarim kicima da 4 motor takarim. Azicik guclenmesi lazim cocugun

Ağzını hayra aç yahu. Bizim güzel bir paraya Cenk'i okutmamız lazım. Bakar ve Ba şu aşamada yeter bize. Bu adam çağdaş futbolda yeri olan tarz bir oyuncu değil. Kendini hiç geliştirmiyor. Bırak 4 motoru 4 senedir tek motor dahi takamadı.

Çevrimdışı mylife1903

Ağzını hayra aç yahu. Bizim güzel bir paraya Cenk'i okutmamız lazım. Bakar ve Ba şu aşamada yeter bize. Bu adam çağdaş futbolda yeri olan tarz bir oyuncu değil. Kendini hiç geliştirmiyor. Bırak 4 motoru 4 senedir tek motor dahi takamadı.
Zor zor. Ba belki kalir ama abuyu satar porto orta alti bir ingilaz takimina satar 7-8 gibi bir paraya. Cenki de biz satarsak pektemek oynar seneye.

Çevrimdışı Kuntz

Zor zor. Ba belki kalir ama abuyu satar porto orta alti bir ingilaz takimina satar 7-8 gibi bir paraya. Cenki de biz satarsak pektemek oynar seneye.

Tamam bak anlıyorum biz Beşiktaş kanseri nedir çok iyi bilen bir kuşağız ama tansiyon hapı falan depolatma bana böyle konuşup. Bakar kalacak o kadar  :evillol:

Etiketler: