3 sefer uyanip uyanip ruyaya geri yattim, gol cikartamadim arkadaslar fazla da bir rahatlik var ustumde, totemlere dunden baslamis olmama ragmen galiba puan kaybi olacak bu mac. Bir tane pozisyonda abu sagdan taliskanin pasiyla kaleye yoneldi caprazdan, ilk gelen defans oyuncusuna omuzu koyup siyrildi o an uyandim. Hala uj ihtimalli bir mac gibi geliyor 0-0 0-1 0-2 gibi
Sabah tuvalette kafamdan oynattim maci abuya bir gol attirabilirdim, ikinci gol marselo gafaylan oldu hem ruyada hem beyin cimnastiinde ts bize gol atamadi.
Bizim defansa patates, peynir falan diyoruz ama tsnin stoperleri gercekten bizim seviyemizin altinda. Bekleri lig icin yeterli olsa da sakat caner ve beck ile ciksak bizim beklerimiz gene bir tik onde.
Ustelik kanatlarinda babel ile karijma olan takima hic bir hoca beklerini one cikartmaz, mas zaten biraz daha defansif duracaktir karsisinda gelen gg ve devamli oralarda duran karijma olacak. Babelin ise futbol akli yuksek, teknik direktore falan ihtiyaci yok cocugun mac icinde nabza gore serbet verecektir. Bizim kanat oyunculari bol bol kanat degistirecektir.
Orta alanda okay cok iyi bir oyuncu ama subyan daha hem de cok yumusak. Tam atibanin disine gore. Azicik de temposu dusuk bir oyuncu ama tsnin pas merkezi azicik ona baski lazim, kimin onune geliyorsa basacaksin ona. Simdi sosa olsaydi bizde kollardi okayi ve blitzkrieg baski kalkismasi yapardi ona. Taliska bunu yapabilir mi bilemiyorum. Nejipjan olsa mesela cok guzel basardi orda.
Olcayin kafasi karisik olacaktir bu mac, gol yiyeceksek olcay atsin 3-4 gun gazetelerde reyting yapariz, olcayin roportajlari falan cikar.
Rodayeganinnbize atacagi tutar belki gene ama begenmedigim bir oyuncu. Yusuf yazici guzel ve temiz bir teknigi var cocugun ama cok subyan daha. Tosic onu cig cig yer sahada, cizgide kistirip ayagini eline verince daha da bisi yapamaz, korkar ve siner.
Guclu takimiz, azicik dikkatli olup, sakince oynarsak kazanip doneriz.
Oyuncularimizin azicik faul alip, oyunu karsi kaleye yikip, topu bizim kaleden uzak tutmasi lazim ilk20-25 dakika. Sonrasi zaten kolay