Şu mesajım neden silindi? EVET yazmam dan dolayı ise sayfalar önce ısrarla HAYIR ı büyük harflerle yazanların mesajları neden duruyor?
Ben bu mesaja test amaçlı yazmıştım. Yazdığım gibi de ekran görüntüsünü aldım silinecek mi diye bakıp silinirse eklerim diye. Tahmin ettiğim gibi silindi. : ) Ben genel manada siyaseti sevmem hatta nefret ederim. Şu foruma da Beşiktaş için geliyorum yorumları okuyorum vakit geçiriyorum. Ama ısrarla birileri yok HAYIR kelimesini büyük ve vurgulamak amaçlı yazmalarını görüyorum. Yazsın sorun değil ama ben EVET'i test amaçlı büyük yazınca benim mesajım neden silindi? Bunu merak ediyorum. Ben referandum da oy kullanmayı dahi düşünmeyen birisiyim ama adaletsiz de değilim.
Şimdi bunu yazdım diye cezada verilir. Verin sorun değil benim için : )
Misal önceki mesajlar

yoo neden ceza verilsin senin mesajını okuduğumda bilinçli olarak yaptığını farkettim zaten ve silmedim.
başka bir arkadaş silmiş bu güne kadar hiç bir mesajıda bu şekilde yazılan silmedik.
Burda doğru siyaset yapılmasına müsade etmiyoruz ama adil ve tarafsız olmakta zorunda değiliz.
sadece etik olmadığını düşündüğümüz için burda üst kimliğin Beşiktaş olması gerektiği için izin vermiyoruz.
o hayırlarda fikir beyan etmek için değil bizi cezaya zorlamak için forumu trollemek için yazılıyor.
o mesajlara müdahale edilse aynen şu an senin yaptığını yapacaklar burda yaygara kopacak vay efendim mesajımı
neden siliyorsun ne sakınca varmış mesajda hayır demek suçmu amaç bu bizi tahrik etmek sonrada bizim
bir siyasi düşünceyi desteklediğimiz imajını yaratmak tıpkı şu anda senin düşündüğün gibi
aslında yapılan şey bu foruma ve burda yazan tüm Beşiktaşlılara saygısızlık.