Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167798 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Constantino

Fırat Günayer‏ @firatgunayer

Beşiktaş'ta Fabri kadroda..
Demba Ba ve Caner Erkin Trabzon'a götürülmedi.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

ağabey bu mesajı türk dil kurumu'na atacaksın. senin ülkendeki insanlar bahsettiğin maça derbi diyor, sözlükler derbi diyor; kesinleşmiş yargı için gökten kitap mı inmesini bekleyeceğiz? sonraki şikayet ne olacak: "derbi değil derby diye yazılmalı" mı?

derbi sözcüğü dilimize geçmiş ve işlenmiş bir sözcük, doğduğu memleketten uzakta. üç yaşına girmiş atların katıldığı yarışa da derbi deniyor, ama kimse trabzonspor-beşiktaş derbisinden at yarışı anlamıyorsa aynı şehrin takımlarının yaptıkları maçı da anlamıyordur.

iki büyük takımın arasında oynanan bir oyundan bahsederken derbi demenin sakıncası yok. sinan engin'in özellikle bir anlamını kullanması bizi pek ilgilendirmez, ayrıca sinan engin'den de türkçe öğrenilmez.

Somut misal verdim @Egos kardeşim. Türkiye'deki insanlar Beşiktaş - Trabzonspor maçlarına derbi maçı diyorlar diyorsun; ama Slaven Bilic'in derbi kazanamaması sadece Sinan Engin'in yaptığı bir eleştiri değil kamuoyunda sıklıkla dile getirilen bir eleştiriydi. Beşiktaş'ın Trabzonspor maçları derbi maçları olarak kabul edilseydi Bilic'e derbi kazanamıyor eleştirisi yapılmazdı. Beşiktaş - Trabzonspor maçlarını derbi maçları olarak kabul etmeyen çok sayıda insan var ki ben de onlardan biriyim. Yani bu hususta ittifak yok ihtilaf var.

Trabzonspor maçlarımızı derbi maçlarımız olarak kabul ettiğine göre demek ki sana göre Slaven Bilic, Beşiktaş'ın teknik direktörlük görevindeyken Türkiye'de lig derbileri kazandı. Fakat bana göre Trabzonspor maçlarımız derbi maçları değildir ve Slaven Bilic, Beşiktaş teknik direktörlüğü görevindeyken Türkiye Süper Ligi'nde hiç derbi maçı kazanamamıştır.

Türk Dil Kurumu konusuna da geleyim. Beni yormasınlar şimdi, onlara mail falan göndermekle uğraşamam. Bu mesajımı okusunlar ve aynı şehrin takımları arasında oynanan maçlara derbi denir anlamını muhafaza edip, büyük takımların birbirleriyle oynadıkları maçlara derbi denir ifadesini kaldırsınlar. Halkımız da bu duruma uyum sağlasın ve aynı şehrin takımları arasında oynanan maçlara derbi maçı demeye devam etsin, büyük takımların birbirleriyle oynadıkları maçlara derbi maçı diyenler ise bundan vazgeçip mesela büyük maç desinler, zorlu maç desinler ama derbi maçı demesinler.:eyes
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı cagdas44

Takımımız Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkmak üzere, uçağı takip etmek isteyen olursa https://fr24.com/THY3402/cfc6523

Çevrimdışı taner37

Şu mesajım neden silindi? EVET yazmam dan dolayı ise sayfalar önce ısrarla HAYIR ı büyük harflerle yazanların mesajları neden duruyor?

Ben bu mesaja test amaçlı yazmıştım. Yazdığım gibi de ekran görüntüsünü aldım silinecek mi diye bakıp silinirse eklerim diye. Tahmin ettiğim gibi silindi. : ) Ben genel manada siyaseti sevmem hatta nefret ederim. Şu foruma da Beşiktaş için geliyorum yorumları okuyorum vakit geçiriyorum. Ama ısrarla birileri yok HAYIR kelimesini büyük ve vurgulamak amaçlı yazmalarını görüyorum. Yazsın sorun değil ama ben EVET'i test amaçlı büyük yazınca benim mesajım neden silindi? Bunu merak ediyorum. Ben referandum da oy kullanmayı dahi düşünmeyen birisiyim ama adaletsiz de değilim.

Şimdi bunu yazdım diye cezada verilir. Verin sorun değil benim için : )

Misal önceki mesajlar

[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2017, 19:32:15 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Egos

Somut misal verdim @Egos kardeşim. Türkiye'deki insanlar Beşiktaş - Trabzonspor maçlarına derbi maçı diyorlar diyorsun; ama Slaven Bilic'in derbi kazanamaması sadece Sinan Engin'in yaptığı bir eleştiri değil kamuoyunda sıklıkla dile getirilen bir eleştiriydi. Beşiktaş'ın Trabzonspor maçları derbi maçları olarak kabul edilseydi Bilic'e derbi kazanamıyor eleştirisi yapılmazdı. Beşiktaş - Trabzonspor maçlarını derbi maçları olarak kabul etmeyen çok sayıda insan var ki ben de onlardan biriyim. Yani bu hususta ittifak yok ihtilaf var.

Trabzonspor maçlarımızı derbi maçlarımız olarak kabul ettiğine göre demek ki sana göre Slaven Bilic, Beşiktaş'ın teknik direktörlük görevindeyken Türkiye'de lig derbileri kazandı. Fakat bana göre Trabzonspor maçlarımız derbi maçları değildir ve Slaven Bilic, Beşiktaş teknik direktörlüğü görevindeyken Türkiye Süper Ligi'nde hiç derbi maçı kazanamamıştır.

Türk Dil Kurumu konusuna da geleyim. Beni yormasınlar şimdi, onlara mail falan göndermekle uğraşamam. Bu mesajımı okusunlar ve aynı şehrin takımları arasında oynanan maçlara derbi denir anlamını muhafaza edip, büyük takımların birbirleriyle oynadıkları maçlara derbi denir ifadesini kaldırsınlar. Halkımız da bu duruma uyum sağlasın ve aynı şehrin takımları arasında oynanan maçlara derbi maçı demeye devam etsin, büyük takımların birbirleriyle oynadıkları maçlara derbi maçı diyenler ise bundan vazgeçip mesela büyük maç desinler, zorlu maç desinler ama derbi maçı demesinler.:eyes

ısrarını anlamış değilim, dayanakların da söylediklerin de tamamen yanlış. hiç uzatmadan aşağıya listeyi yazıyorum:

fenerbahçe
galatasaray
kasımpaşa
başakşehir

derbi sözcüğüne kendi başına verdiğin anlama binaen cevapla lütfen: beşiktaş bilic döneminde hiç derbi kazanmış mı, kazanmamış mı?

Çevrimdışı underworld

Çevrimiçi Necmi

Şu mesajım neden silindi? EVET yazmam dan dolayı ise sayfalar önce ısrarla HAYIR ı büyük harflerle yazanların mesajları neden duruyor?

Ben bu mesaja test amaçlı yazmıştım. Yazdığım gibi de ekran görüntüsünü aldım silinecek mi diye bakıp silinirse eklerim diye. Tahmin ettiğim gibi silindi. : ) Ben genel manada siyaseti sevmem hatta nefret ederim. Şu foruma da Beşiktaş için geliyorum yorumları okuyorum vakit geçiriyorum. Ama ısrarla birileri yok HAYIR kelimesini büyük ve vurgulamak amaçlı yazmalarını görüyorum. Yazsın sorun değil ama ben EVET'i test amaçlı büyük yazınca benim mesajım neden silindi? Bunu merak ediyorum. Ben referandum da oy kullanmayı dahi düşünmeyen birisiyim ama adaletsiz de değilim.

Şimdi bunu yazdım diye cezada verilir. Verin sorun değil benim için : )

Misal önceki mesajlar

yoo neden ceza verilsin senin mesajını okuduğumda bilinçli olarak yaptığını farkettim zaten ve silmedim.
başka bir arkadaş silmiş bu güne kadar hiç bir mesajıda bu şekilde yazılan silmedik.
Burda doğru siyaset yapılmasına müsade etmiyoruz ama adil ve tarafsız olmakta zorunda değiliz.
sadece etik olmadığını düşündüğümüz için burda üst kimliğin Beşiktaş olması gerektiği için izin vermiyoruz.
o hayırlarda fikir beyan etmek için değil bizi cezaya zorlamak için forumu trollemek için yazılıyor.
o mesajlara müdahale edilse aynen şu an senin yaptığını yapacaklar burda yaygara kopacak vay efendim mesajımı
neden siliyorsun ne sakınca varmış mesajda hayır demek suçmu amaç bu bizi tahrik etmek sonrada bizim
bir siyasi düşünceyi desteklediğimiz imajını yaratmak tıpkı şu anda senin düşündüğün gibi
aslında yapılan şey bu foruma ve burda yazan tüm Beşiktaşlılara saygısızlık.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yoo neden ceza verilsin senin mesajını okuduğumda bilinçli olarak yaptığını farkettim zaten ve silmedim.
başka bir arkadaş silmiş bu güne kadar hiç bir mesajıda bu şekilde yazılan silmedik.
Burda doğru siyaset yapılmasına müsade etmiyoruz ama adil ve tarafsız olmakta zorunda değiliz.
sadece etik olmadığını düşündüğümüz için burda üst kimliğin Beşiktaş olması gerektiği için izin vermiyoruz.
o hayırlarda fikir beyan etmek için değil bizi cezaya zorlamak için forumu trollemek için yazılıyor.
o mesajlara müdahale edilse aynen şu an senin yaptığını yapacaklar burda yaygara kopacak vay efendim mesajımı
neden siliyorsun ne sakınca varmış mesajda hayır demek suçmu amaç bu bizi tahrik etmek sonrada bizim
bir siyasi düşünceyi desteklediğimiz imajını yaratmak tıpkı şu anda senin düşündüğün gibi
aslında yapılan şey bu foruma ve burda yazan tüm Beşiktaşlılara saygısızlık.
:ok: :ok: :claps: :claps: :claps:

Bende cok sey söylemek istiyorum ama yeri burasi degil , Sandik da vericem ben Cevabimi umarım Ulkemiz icin hangisi iyi olacaksa o olsun..

Bu arada @Necmi abi bir kez Bile Evet sayfasina giris yapmadim ve aratmadim Google de Ama Surekli Forumda alt tarafta Hukumet ve Evet ile ilgili reklam çıkıyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

Bende cok sey söylemek istiyorum ama yeri burasi degil , Sandik da vericem ben Cevabimi umarım Ulkemiz icin hangisi iyi olacaksa o olsun..

Bu arada @Necmi abi bir kez Bile Evet sayfasina giris yapmadim ve aratmadim Google de Ama Surekli Forumda alt tarafta Hukumet ve Evet ile ilgili reklam çıkıyor :alala:

Ben kolayını buldum
Bayan iç çamaşırı diye Google da aratma yapıyorum 1 hafta rahat ediyorum  tavsiye ederim

saygılar

Çevrimdışı Berat

Sürekli konu dışı yapıp duruyorsun @taner37 Uyarıldın ceza aldın Gs haberleri ve transfer haberleri yüzünden. Biraz şampiyonluk yolundaki takımımıza odaklan.

Ben kolayını buldum
Bayan iç çamaşırı diye Google da aratma yapıyorum 1 hafta rahat ediyorum  tavsiye ederim

saygılar
:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı taner37

Sürekli konu dışı yapıp duruyorsun @taner37 Uyarıldın ceza aldın Gs haberleri ve transfer haberleri yüzünden. Biraz şampiyonluk yolundaki takımımıza odaklan.
Haklısın tek benim konu dışı yazan. Süresiz ban atabilirsiniz isterseniz yazmam bir daha..
Şampiyon Beşiktaş

Haklısın tek benim konu dışı yazan. Süresiz ban atabilirsiniz isterseniz yazmam bir daha..
Sakin ol dostum dha yeni üyesin

Ben 3 senelik uye olmama ragmen ve Butun Yonetici ve denetcilerden daha fazla Aktif olmama ragmeen Forumun en cok Ceza alan üyesiyim , konu disi yaparsan Ceza yersin burada

Gs ve Fb ile ile ilgili birsey paylaşmak istiyorsan Sportoto syafasi var oraya yaz , Forum bu sadece bu sayfadan ibaret degil , burada sadece Besiktasla ilgili konuşuyoruz

Maclarla ilgili bile ayrı sayfa açılıyor orada konuşuyoruz

Çevrimdışı Berat

Teşekürler @Yunus Emre Dökmeci Olayı arkadaşa net bir şekilde açıklamışsın.

Teşekürler @Yunus Emre Dökmeci Olayı arkadaşa net bir şekilde açıklamışsın.
:ok: :ok:

@Berat Ozellikle yeni uyelere biraz daha esnek davranmalisiniz , Yani sadece Uyarmak degilde ozelden hangi sayfaya ne yazacagini bu sekilde daha detayli anlatırsanız daha guzel olur

Direkt ben seni uyardim uymadin Ceza verdim bu biraz kolaycilik , tamam sizde haklisiniz ama bunlari bilmeyen uyeler olabilir

Elinizden geldiğince bizde yardımcı oluruz Hepimiz Beşiktaşliyiz sonuçta.

[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2017, 21:03:35 Necmi ]

Çevrimdışı Berat

@Yunus Emre Dökmeci Zaten yeni üyelere ilk özel mesaj ile hoşgeldin diyip uyarıları öyle yapıyoruz. Durum tekrarlanınca elden gelen bir şey olmuyor. Ben şu  hem çalışıp hem mezun olmaya çalışıyorum olabildiğince takipteyim, çoğu üyemiz de bunu biliyor. Kısaca dediğini yapıyoruz zaten. ;)

Çevrimdışı El Nino

Troll avcısı @Berat  :biggrinking:

Çevrimdışı Berat

Çevrimiçi Necmi

bende hiç çıkmıyor sorunu kendinde ara :D
burda kelime geçersede reklam çıkar

Çevrimdışı cagdas44

Referandum sebebiyle Google'a verilen reklamlarda çok ciddi bir artış var buna bağlı olarak muhtemelen daha fazla kişiye gösterilmesi için referandumla alakasız kelimelerde ilgili kelimeler olarak seçilmiştir. Bunu da reklam veren seçer Google ne yazık ki bu tip durumlara müdahale etmiyor. Bir arkadaşımın yönettiği butik sayfasını arattığında rakip şirketin reklamı çıkıyor.

@Yunus Emre Dökmeci Zaten yeni üyelere ilk özel mesaj ile hoşgeldin diyip uyarıları öyle yapıyoruz. Durum tekrarlanınca elden gelen bir şey olmuyor. Ben şu  hem çalışıp hem mezun olmaya çalışıyorum olabildiğince takipteyim, çoğu üyemiz de bunu biliyor. Kısaca dediğini yapıyoruz zaten. ;)
Eyvallah o zaman :ok:

Çevrimiçi Necmi

ceza alanda tek sen değilsin ama konu dışı yapan başkalarının mod almadığını nerden biliyorsun
mesela burda bir ufaklık vardı 16 yaşında sürekli konu dışı yapıyordu uyardık devam etti mod verdik moddayken bile
konu dışı atıyordu onaylanmıyor gene atıyordu şimdi kırımızı yedi dinleniyor.
Yani biri ceza yediğinde sizin bunu anlamanız mümkün değil sadece biz görebiliriz o nedenle bana ceza veriliyor
başkasına verilmiyor teorisi yanlış bir teori

Çevrimdışı tangaz

:ok: :ok:

@Berat Ozellikle yeni uyelere biraz daha esnek davranmalisiniz , Yani sadece Uyarmak degilde ozelden hangi sayfaya ne yazacagini bu sekilde daha detayli anlatırsanız daha guzel olur

Direkt ben seni uyardim uymadin Ceza verdim bu biraz kolaycilik , tamam sizde haklisiniz ama bunlari bilmeyen uyeler olabilir

Elinizden geldiğince bizde yardımcı oluruz Hepimiz Beşiktaşliyiz sonuçta.

yeniyken en komik olaylardan birini ben yaşamıştım. maç saati ana sayfada maçla ilgili yazıp çiziyorum hoplayıp zıplıyorum bi baktım tık yok sadece ben yazıyorum kendi kendime demek millet full konsantre maçı izliyor die düşündüm. sonra sen bana abi maç sayfası var burda tek başına takılma demiştin ne çok gülmüştüm kendime  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: