Neyse abiler tamam siz kendinize göre haklısınız bu konu da, dediğiniz gibi sonuçta başka illerinde kültüründe yeri var bu saydıklarımın, sonuçta Karadeniz kocaman bir bölge.
Ama şu bir gerçek ki bu adamlar bizi sizin onları savunduğunuz gibi savunmuyor, hakkımızı vermiyorlar, emeğimize çamur atıyorlar, şikeci diyorlar ve bu beni kızdırıyor.
Arada ayarım kaçıyor saçmalıyorum öyle.
Kusura bakmayın @Necmi @ardiles
kardeşim sana bir abi nasihatı vereyim dinlersin dinlemezsin. ciddiye almadığın kişilere
tepki gösterme bir insan bir kişiye tepki gösteriyorsa onu ciddiye alıyor demektir. Bir insana
verilecek en önemli ceza onu önemsememektir. önemseme gül geç.
Mesela burda ben benimle biri sürtüşse bile ona cevap veririm kızarım sert davranırım ama
bir şekilde muatap alırım. Bu onu önemsediğimi gösterir. önemsemesem cevap bile vermem.
fenerli biri federasyon armasıyla Beşiktaş armasını birleştirmişdi amacı bizi taciz etmek algı yaratmaktı
taraftar ne yaptı aldı armayı kullandı ciddiye bile almadılar herkes dalga geçti adam hem amacına ulaşamadı
hemde rezil oldu. tersi tepki koysaydık seni kendi seviyesine çekecekti istediği olacaktı bizi saldırganlaştıracak
suç üstü yakalanmış havasına sokacaktı. bize tinerci diyorlar mesela son dönemde Beşiktaşlılar farkettinmi
bunun espirisini yapıyorlar sürekli sallamıyorlar. biri seni sinirlendirmek için bir şey yapıyorsa sende sinirlenirsen
onun ekmeğine yağ sürmüş olursun.