Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167793 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yeniyken en komik olaylardan birini ben yaşamıştım. maç saati ana sayfada maçla ilgili yazıp çiziyorum hoplayıp zıplıyorum bi baktım tık yok sadece ben yazıyorum kendi kendime demek millet full konsantre maçı izliyor die düşündüm. sonra sen bana abi maç sayfası var burda tek başına takılma demiştin ne çok gülmüştüm kendime  :D
Hatırladım abi :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2017, 21:24:55 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo Guedes :

3 puan icin !! Zirve Aşkı icin !! Haydi Kara Kartal !! :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mmeteris

Çok ara veriyorum foruma,yani yazma anlamında. Yoksa sürekli okuyorum ama okuma fetişim var sanırım :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Egos

Çok ara veriyorum foruma,yani yazma anlamında. Yoksa sürekli okuyorum ama okuma fetişim var sanırım :)

okuma fetişini burada giderdiğine göre bayağı da mazoşist olmalısın.

Çevrimdışı mmeteris

okuma fetişini burada giderdiğine göre bayağı da mazoşist olmalısın.
Siyahı da beyazı da keyif veriyor ne yalan söyleyeyim. Saplantı da diyebiliriz

Çevrimdışı Mahmut

yoo neden ceza verilsin senin mesajını okuduğumda bilinçli olarak yaptığını farkettim zaten ve silmedim.
başka bir arkadaş silmiş bu güne kadar hiç bir mesajıda bu şekilde yazılan silmedik.
Burda doğru siyaset yapılmasına müsade etmiyoruz ama adil ve tarafsız olmakta zorunda değiliz.
sadece etik olmadığını düşündüğümüz için burda üst kimliğin Beşiktaş olması gerektiği için izin vermiyoruz.
o hayırlarda fikir beyan etmek için değil bizi cezaya zorlamak için forumu trollemek için yazılıyor.
o mesajlara müdahale edilse aynen şu an senin yaptığını yapacaklar burda yaygara kopacak vay efendim mesajımı
neden siliyorsun ne sakınca varmış mesajda hayır demek suçmu amaç bu bizi tahrik etmek sonrada bizim
bir siyasi düşünceyi desteklediğimiz imajını yaratmak tıpkı şu anda senin düşündüğün gibi
aslında yapılan şey bu foruma ve burda yazan tüm Beşiktaşlılara saygısızlık.
Zaten hicbirimiz tarafsiz degiliz futbol kulubu konusunda da bence burdaki besiktaslilara karsi adil olmalısınız,yoksa buraya girecek besiktaslilari kaybedersiniz acik,net. bence bastan izin vermeseydiniz su evet hayir muhabbetine gercekten iyi niyetli birinin yaygara falan koparacagini sanmiyorum. Gercekten su din, siyaset vs. konulara yoneticilerden ziyade herkesin dikkat etmesi lazim empatiyle, cok kez yasadim saka, igneleme kaldiran seyler degil bunlar. Hala o hayirli mesajlarin kaldirilip evetli mesajin neden kaldirildigini anlamadim mesela, iki mesajlarda da sozde besiktastan bahsedip aslinda ne dedikleri belli mesajlar bildigin trolluk yani. İki turu de sebebini aciklayip silmek gerekirdi, yoksa su an benim yaptigim gibi gereksiz sorgulamalar basliyor.

Çevrimdışı cagdas44

Futbol Takımımız Trabzon'da
Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor ile yarın akşam saat 19.00'da oynayacağı maç için özel uçakla Trabzon'a uçtu ve bir saatlik yolculuk sonrası Trabzon Havalimanı’na ulaştı.

Siyah-beyazlılarımızı havalimanında taraftarlarımız sevgi tezahüratlarıyla karşıladı.

Karayoluyla konaklayacağı otele geçen ekibimiz, kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Trabzonspor maçı kafilesine 20 futbolcu dahil etti.

Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu.), Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.) ve Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.) kafilemizle birlikte Trabzon’a gitti.

Takımımız, yarın saat 19.00’da Trabzonspor ile lig maçı oynayacak ve daha sonra özel uçakla İstanbul'a dönecek.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/69655/futbol_takimimiz_trabzon_da.html

Fabri'nin gözü fena durmuyor

Çevrimdışı murat

Ben kolayını buldum
Bayan iç çamaşırı diye Google da aratma yapıyorum 1 hafta rahat ediyorum  tavsiye ederim

saygılar
bendede devamlı oto lastiği çıkıyor.

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Maçın kilit cümlesi sakin kalmak...

Ligin en çok faul yapan takımı Trabzonspor,klasik Ersun hoca taktiği kaptırınca nerde olursa olsun faul yap..temaslı oynayacaklar hakemle beraber,şartlar ne olursa olsun sakin kalmak lazım...

Orta sahası kesici ama ayağı düzgün oyuncu değiller,bu bizim için avantaj..durun toplarda yerleşim hatası çok yapıyorlar..değerlendirmek lazım...

Beklerde mas hücüma pek çıkmayan düz bir bek,hızlı oyunculara karşı çok zorlanıyor,Pereira daha hücumcu bir bek seri ama savruk ve son paslarda başarısız,babel bol bol içeri kat edip savunmanın dengesini bozması lazım...

Maçın gidişatını belirleyecek olan biziz,ilk 10-15 dk rüzgarı atlatırsak,rahat bir galibiyet alırız..

Sakin olmak çok önemli...

Çevrimdışı underworld

Google boşverin Bjk Yandex kullanın

Çevrimdışı Gokhan-

Şunları evire çevire yenmessek kahrolurum.
Havalara bak ya, siz kimsiniz lan? Bizim kadromuzda 11'e giremeyen Olcay'ın adam ettiği takımın taraftarlarına bak hele.
Şenol Güneş duygusal davranmasın atabildiğimiz kadar atalım bi kendilerine gelsinler, öyle 10 maçla sahip olamıyorsun hiç bir şeye, biz 4 senedir bu takım üzerinde çalışıyoruz bunlar bi gazla kendilerini Madrid, Münih falan sandılar.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Egos

Şunları evire çevire yenmessek kahrolurum.
Havalara bak ya, siz kimsiniz lan? Bizim kadromuzda 11'e giremeyen Olcay'ın adam ettiği takımın taraftarlarına bak hele.
Şenol Güneş duygusal davranmasın atabildiğimiz kadar atalım bi kendilerine gelsinler, öyle 10 maçla sahip olamıyorsun hiç bir şeye, biz 4 senedir bu takım üzerinde çalışıyoruz bunlar bi gazla kendilerini Madrid, Münih falan sandılar.

ben de öyle istiyorum. bir yandan da kendilerini üstün görmeleri hoşuma gidiyor. çoğunluk adamlara sanki küçük kardeşimizmiş gibi davranıyordu, bu maç vesilesiyle rakip olduğumuzu daha iyi idrak ettik. belki bizim düşündüğümüz kadar kolay geçmeyecek, ama ne olursa olsun bahsettiğin tavırları maçın keyfini ikiye katladı.

Çevrimdışı Gokhan-

ben de öyle istiyorum. bir yandan da kendilerini üstün görmeleri hoşuma gidiyor. çoğunluk adamlara sanki küçük kardeşimizmiş gibi davranıyordu, bu maç vesilesiyle rakip olduğumuzu daha iyi idrak ettik. belki bizim düşündüğümüz kadar kolay geçmeyecek, ama ne olursa olsun bahsettiğin tavırları maçın keyfini ikiye katladı.

Yok neye kızıyorum biliyor musun, seyirciyle gömeriz, yeneriz laflarına.
Lan siz bir kere kendi takımınızı geren, maç kaybettiren adamlarsınız istisnasız her Fb maçında gerildiler adamlar rahat rahat 3 tane salladı gitti bunlar hala kendilerini nimetten sayıyor.
Ben bunlara Hamsi demekten kaçınan adamdım, hamsi diyenlere de kızardım ama % 90'ı bize Karga diye hitap ediyor.
Yarın yenersek eğer Hamsi'den girer Temel'den çıkarım kot kafaylada bitiririm  yerel zenginliklerinde boğacam bu hamsileri.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cursedofdragon

O.Lyon-Beşiktaş maçına son 4 gün :D

Çevrimdışı Egos

Lan siz bir kere kendi takımınızı geren, maç kaybettiren adamlarsınız istisnasız her Fb maçında gerildiler adamlar rahat rahat 3 tane salladı gitti bunlar hala kendilerini nimetten sayıyor.
Ben bunlara Hamsi demekten kaçınan adamdım, hamsi diyenlere de kızardım ama % 90'ı bize Karga diye hitap ediyor.
Yarın yenersek eğer Hamsi'den girer Temel'den çıkarım kot kafaylada bitiririm  yerel zenginliklerinde boğacam bu hamsileri.

kardeşim sen de garipsin, ne güzel kendine çizgi belirlemişsin, niye rakibin yaptıklarına onlar gibi karşılık veriyorsun ki. ilkokulda olsak kan çıkardı belki; ama hamsi de, karga da kötü şeyler değil aslında. bugün bir arkadaş yazmıştı, çok fazla trabzonlu olmayan hesap varmış forumlarında, onlar işi kızıştırıyor olabilir.

lyon maçından önce gayet yararlı bir hazırlık maçı olacak bizim için.

Çevrimiçi Necmi

no post yersin ondan sonra aslında şu an bile mod yemen gerekiyor.
onlar dedi diye bizimdemi dememiz lazım. Büyük olan biziz neden galyana geliyorsunuz
elbette yenmek isteyecekler. çünkü onlar için seni yenmek başarı. bende okuyorum forumlarını eğlenceli
oluyor hepsinde bir eziklik var çaresizlik var. Kabul edelim çok ezildiler çaresiz bırakıldılar. Aslında
onların bu hallerini çok iyi anlamamız gerekiyor. Yeniden bir umut taşımaya başladılar ve yollarındaki tek duvar
biziz şu anda bir nevi bu maçı alırlarsa seneye şampiyonluk için umutları artacak diye düşünüyorlar kendilerini
bu şekilde avutuyorlar. Yoksa taa kalplerinin derinliklerinde biliyorlar bizi geçemeyeceklerini bizim ilk onbire sokamadığımız
oyuncunun şu anda onların en iyi oyuncusu olduğu onları takım yaptığı gerçeğini buz gibi görüyorlar.
napsınlar umut işte diğer taraftanda yok fabri oynayacakmı yok avrupa maçları var bu maça asılmazlar
sürekli kazanmak için bir umut yaratmaya çalışıyorlar :D
Peki size ne oluyor neden sinirleniyorsunuz denginizmi? yolda yürürken ufak bir çocuk gelse size diklense sinirlenirmisiniz
gülermisiniz.

Çevrimiçi levitate

ceza alanda tek sen değilsin ama konu dışı yapan başkalarının mod almadığını nerden biliyorsun
mesela burda bir ufaklık vardı 16 yaşında sürekli konu dışı yapıyordu uyardık devam etti mod verdik moddayken bile
konu dışı atıyordu onaylanmıyor gene atıyordu şimdi kırımızı yedi dinleniyor.
Yani biri ceza yediğinde sizin bunu anlamanız mümkün değil sadece biz görebiliriz o nedenle bana ceza veriliyor
başkasına verilmiyor teorisi yanlış bir teori

Aaa ben :D

Abi bu arada mod aldığımı bile bilmiyordum Tapatalk'ta mesaj bölümü kaybolunca fark ettim ceza aldığımı
bipbipbupbup

Çevrimdışı cagdas44

+1903

Çevrimdışı ardiles

başkan f.orman asbaşkan kaptan 2.kaptan hoca hepsi karadenizli ve bende!  :busted_cop:

karadenizde ermeni, rum, laz, kıpçak ve çepni türk boyları herkes ortaya birşey atmış karadeniz kültürünü oluşturmuşuz. hamsi ve temelde dahil.  :steamed:

çoğunluk karadenizi laz sanıyor, oysa lazlar abhaz çeçen gibi kafkas halkı ve sayıları bütün karadenizde 100 bini geçmez. sarı saçlı renkli gözlü dolgun yüzlü kıpçak ve benim gibi çepni boyları karadenizi türkleştirmişiz sayıca hakimiz.

trabzona sallayalım derken hamsi özelinde karadeniz kültürüne söz gelirse kimlere ateş ettiğini bil istedim  :upto:

inceyi şuraya bırakayım

Çevrimiçi Necmi

Aaa ben :D

Abi bu arada mod aldığımı bile bilmiyordum Tapatalk'ta mesaj bölümü kaybolunca fark ettim ceza aldığımı
:D
umarım akıllanmışsındır

Çevrimdışı Gokhan-

başkan f.orman asbaşkan kaptan 2.kaptan hoca hepsi karadenizli ve bende!  :busted_cop:

karadenizde ermeni, rum, laz, kıpçak ve çepni türk boyları herkes ortaya birşey atmış karadeniz kültürünü oluşturmuşuz. hamsi ve temelde dahil.  :steamed:

çoğunluk karadenizi laz sanıyor, oysa lazlar abhaz çeçen gibi kafkas halkı ve sayıları bütün karadenizde 100 bini geçmez. sarı saçlı renkli gözlü dolgun yüzlü kıpçak ve benim gibi çepni boyları karadenizi türkleştirmişiz sayıca hakimiz.

trabzona sallayalım derken hamsi özelinde karadeniz kültürüne söz gelirse kimlere ateş ettiğini bil istedim  :upto:

inceyi şuraya bırakayım

Valla ne olduğu beni ilgilendirmiyor, Kartal'ı Karga diyerek küçümseyen adamın özeline, töresine, yöresine bakmam ben.
Babam da renkli olsa ona da aynısını söylerim fark eden bir şey yok.
Bu tipler benim özelime değer verdiklerime kendilerince dalga geçiyorlarsa aynısını ben de yaparım, Karadeniz'li bir sürü Beşiktaş'lı olduğunun ben de farkındayım ama bu bir şeyi değiştirmiyor.Saydıklarım Trabzon'a Trabzonspor'a yapışan şeyler, sen de Trabzonluysan eğer önce kendi hemşehrilerine kızacaksın.Önce Beşiktaş diyorsak önceliğimiz Beşiktaş olacak.

@Necmi abi sana da samimi bir şekil de söylüyorum iyice 4. Murad'a bağladın.
Rest, trip, tepki olarak falan algılama da ben burada şu lafı bile diyemeyeceksem duygularımla hareket edemeyeceksem mod falan hafif kalır sen beni süresiz banla ya da katiiyen yasak de ben yazmiyim.

Gider twitirdan falan rahat rahat söverim bordosuna, mavisine, hamsisine, temeline.
Hadi Allah'a emanet olsun herkes.

Çevrimdışı Egos

:D
umarım akıllanmışsındır

ağabey "mod" ile "kırmızı" ile olmaz, gidip elinden telefonunu alacaksın, yoksa akıllanmasını bekleme.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

ısrarını anlamış değilim, dayanakların da söylediklerin de tamamen yanlış. hiç uzatmadan aşağıya listeyi yazıyorum:

fenerbahçe
galatasaray
kasımpaşa
başakşehir

derbi sözcüğüne kendi başına verdiğin anlama binaen cevapla lütfen: beşiktaş bilic döneminde hiç derbi kazanmış mı, kazanmamış mı?

Bu forumda bile bir anket yapsak zannediyorum ki Beşiktaş - Trabzonspor maçlarının derbi maçları olmadığını söyleyen benden başkaları da çıkacaktır.

Bursaspor, Süper Lig'de şampiyon olan takımlar arasına girdi; ama şampiyon olduktan sonra o başarısını tekrarlayamadı. Diyelim ki Bursaspor, Trabzonspor gibi güçlendi ve 'büyük takım' oldu. Bu durumda Beşiktaş - Bursaspor maçlarına da derbi maçları mı diyeceksin? Sen istersen de, ben demem.

Yarın bir gün Konyaspor, Antalyaspor gibi bazı takımlar 'büyük takım' olma seviyesine ulaşırlarsa; Beşiktaş - Konyaspor maçlarına, Beşiktaş - Antalyaspor maçlarına ve Beşiktaş'ın 'büyük takım' olmuş diğer takımlarla olan maçlarına da derbi maçları mı diyeceksin? Sen istersen de, ben demem.

Evet, Slaven Bilic, Beşiktaş teknik direktörlüğü görevi boyunca hiç lig derbisi kazanamamıştır. Çünkü Beşiktaş için Fenerbahçe ve Galatasaray maçları derbidir, diğer maçlar derbi değildir. Bu benim görüşüm. Sana göre ise Trabzonspor maçlarımız da derbi maçlarımızdır ve Slaven Bilic, Beşiktaş teknik direktörlüğü görevi süresinde ligde Trabzonspor'a karşı galibiyetler elde ettiği için derbi maçları kazanmıştır. Bu da senin görüşün.

Türkiye'deki bazı derbiler şunlardır: Beşiktaş - Fenerbahçe, Beşiktaş - Galatasaray, Fenerbahçe - Galatasaray, Ankaragücü - Gençlerbirliği, Karşıyaka - Göztepe, Adanaspor - Adana Demirspor.

Sadece Türkiye için değil dünya geneli için de bu şekilde bir değerlendirmede bulunuyorum. Real Madrid - Barcelona maçları, Bayern Münih - Borussia Dortmund maçları, Juventus - Milan maçları, Manchester United - Liverpool maçları evet büyük maçlardır ama derbi maçları değildir. Bana göre durum budur. Sana göre ise bu maçlar büyük takımların arasında oynanan oyun olduklarından ötürü derbi maçlarıdır. Bana göre ise; Real Madrid - Atletico Madrid maçları, Juventus - Torino maçları, Roma - Lazio maçları, Arsenal - Tottenham maçları vb. maçlar derbi maçlarıdır.

Memlekette özgürlük var. Ben ve benim gibi pek çok insan bu şekilde değerlendirmede bulunuyor. Sen ve senin gibi pek çok insan ise daha farklı bir değerlendirmede bulunuyor.

Birbirimizi ikna etmek zorunda değiliz. Ben, Beşiktaş - Trabzonspor maçlarımızı derbi maçlarımız olarak kabul etmediğim gibi, eğer Bursaspor, Konyaspor, Antalyaspor ve başka bazı takımlar yarın bir gün 'büyük takım' olma seviyesine ulaşırlarsa dahi; Beşiktaş - Bursaspor maçlarımızı, Beşiktaş - Konyaspor maçlarımızı, Beşiktaş - Antalyaspor maçlarımızı ve 'büyük takım' olma seviyesine ulaşmış diğer takımlarla olan maçlarımızı derbi maçlarımız olarak kabul etmeyeceğim.
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2017, 01:16:23 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Egos

Valla ne olduğu beni ilgilendirmiyor, Kartal'ı Karga diyerek küçümseyen adamın özeline, töresine, yöresine bakmam ben.
Babam da renkli olsa ona da aynısını söylerim fark eden bir şey yok.
Bu tipler benim özelime değer verdiklerime kendilerince dalga geçiyorlarsa aynısını ben de yaparım, Karadeniz'li bir sürü Beşiktaş'lı olduğunun ben de farkındayım ama bu bir şeyi değiştirmiyor.Saydıklarım Trabzon'a Trabzonspor'a yapışan şeyler, sen de Trabzonluysan eğer önce kendi hemşehrilerine kızacaksın.Önce Beşiktaş diyorsak önceliğimiz Beşiktaş olacak.

@Necmi abi sana da samimi bir şekil de söylüyorum iyice 4. Murad'a bağladın.
Rest, trip, tepki olarak falan algılama da ben burada şu lafı bile diyemeyeceksem duygularımla hareket edemeyeceksem mod falan hafif kalır sen beni süresiz banla ya da katiiyen yasak de ben yazmiyim.

Gider twitirdan falan rahat rahat söverim bordosuna, mavisine, hamsisine, temeline.
Hadi Allah'a emanet olsun herkes.

yarın maçtan sonra burada ol yalnız, daha ağız tadıyla lyon maçını konuşamadık.

Etiketler: