Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167791 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

:) Besiktas  gol  attiginda bas bas bagiran kirmizili bir kameraman  gorduysen  o bendim abi,  ya da  kartal  pencesi  yapip  resim cektiren :)))  Saka  bir  yana hakikaten  bu  donem belgesel icin cok yogun bir  tempoda  oldugumuzdan  gozlemlerimi  aktarma  firsatim olmamisti .  Oncelikle  sunu  belirtmeliyim ki taraftarin oyunda  kalip  tezahurat ve tepkilerini  oyuna gore yonlendirmesi cok onemli ..Hakemin kk si vb  kararlarinda  bunu  gordum .. Bu hep boyle olmali .. Rakip  takim  ve hakem  tam bir  cendereye  atiliyor  taraftar  boyle oldugunda..  Ozellikle  islik calinan anlar  cok  onemli!! ...  Mac sirasinda kendimi rakip  futbolcu yerine de koydum Besiktasin  bir  futbolcusu  olarak da  dusundum her  iki acidan degerlendirdigimde rakip  futbolcu olarak ustume ustume gelen  bu  taraftarin karsisinda oynamak  beni  illa  ki tedirgin ederdi. Soyle  ki; tedirginligi sadece korkuya baglamayalim. Sadece bu taraftarin baskisi, cosku ve arzusuyla rakip  takimin  (Besiktasin) ne yapip  ne edip  maglup olmayacagi kanatine kapilirdim. Besiktasli  futbolcu  icin ise  tam bir  itici  guc,  bir tetikleyici adeta ... Sahanin bu  denli  yakin  olmasi atilan  tac, korner  veya tribune  yakin  s .vuruslarda  futbolcularin  birebir o  destek  verici  sozleri  duymasi  onlara  ekstra  motivasyon  sagliyor ... (tersi  durumda  ne olur onu  hala yasamadik, umalim da uzun yillar yasamayiz ama yasarsak ne olur  bilemem) Onun disinda stad  bosken o  denli  buyuk, yuksek vs  gorunmezken  full doldugunda rakip futbolcular  kendini  bir gerilim  filminin icinde hissediyordur bence, uzerlerine dogru  kapanan  bir  duvar  gibi o tribunler bunun da rakibi  cok rahatsiz eden bir  sey  oldugunu dusunuyorum  Necmi abi.  Haa bu arada  calistigim  Yunan kanalinin  spor  muhabirine sahaya indigimizde fikrini  sordum  stad  hakkinda, bana cok  stada  gittim, cok  mac  izledim dedi  ama bu,  bir kac  stad  disinda su anda gordugum en iyi stad dedi  ..
@yorgo_d(geodem)  aslında oly maçında tribün sahaya o kadar baskılı değildi lig maçlarında bile baskı daha fazla oluyor orda erken gol gelmesi taraftarı rahatlattı on kişi kaldığımızda bile kimse korkmadı. Çok emindi herkes maçı alacağımızdan o nedenle biraz lay lay lom oldu. tribünde stres değil daha çok keyif hakimdi zaten ilk defa anons yapma ihtiyacı duydular. Hadi leynn buraya yatmayamı geldiniz diye taraftarın uyarıldığı ilk anons olarak tarihe geçer.   :D sen birde taraftarın sevmediği bir takım olduğunda tribünleri gör.  Liverpoolla falan oynasak o tribünleri ben düşünemiyorum.
zaten şampiyonluk puan farkı açılmadan son maçlara girilirse rakibin allah yardımcısı olsun çok ihtiyaç duyacaklar. hele feneri düşünemiyorum. Stadı beğendin yani.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ahmet Nur Çebi: "Trabzonspor bizim için kardeş camiadır. Biz Trabzonlu olarak Beşiktaş'a hizmet ediyoruz. Trabzonlular Beşiktaş'ı sever."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Beşiktaş taraftarının Zekasi ile başa çıkamazsınız :tabe:

" Alıntı "

Galatasaraylı bir arkadaş ile muhabbete girdik. Türkiyenin en büyüğü Galatasaray dedi. Sana göre öyle bana göre de Beşiktaş dedim. Bizim 20 şampiyonluğumuz var sizin 14 dedi. İyi madem o zaman Frensanin en büyüğü kim dedim. Paris dedi. Senin kafana göre St Etienne dedim. Harbiden en çok onlar mi şampiyon olmuş lan seninle de futbol konuşulmaz diyor 😂

Çevrimdışı Anıl1903

Bu tişörtlerin kumaşına ısınamadım 1 tane aldım hoşuma gitmedi , ayrıca siyah renk daha güzel durur gibi geliyor.
Bana hediye olarak Quaresma'nın tişörtü geldi dediğiniz gibi kalitesi pek iyi değil.Alım gücüne göre daha iyi tişörtler var Kartal Yuvasında.Ama satış stratejisi olarak takım oyuncularının hepsinin tişörte adının yazılıp satılması bir sinerji kaynağı bana göre.
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2017, 14:36:39 Anıl1903 ]

Çevrimdışı tangaz

bugün tsnin içinden geçeceğiz yarın da yılın son hamsisini yeriz @Gokhan-
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Anıl1903

@Onur Küçük @İsmail Özyurt @mylife1903

Random alıntı yapmayı beceremiyorum :)

Ki söylediklerinizin üzerine konuşacak bir şey de yok zaten, bunların havasını Bilic'in bizde ki ilk senesinde karşılaştığımız Trabzon'a benzetiyorum.
O sene de güzel bir seri yakalamışlardı, Cardozo sıra sıra atıyordu falan, yine havalı havalı gelmişlerdi Konya'ya Veli'nin muhteşem füzesiyle başlayıp 3-0 yağlayıp göndermiştik.
Sonra kedi'ye dönmüştü Trabzon Kaplanları, inşallah aynı tarifeyi uygularız sonuçta yeni stad açtı adamlar, bu lig'in ağa'sı biziz ve cömert olmalıyız.
Koyulaştırdığım kısımdaki gibi bu maçta da erken bir golle yine
kedinin fareyle oynadığı gibi oynarız onlarla :bandit:

Çevrimiçi tolga1903

Bu trabzon taraftarına acayip bilendim ben. Takımları ve başkanları ne kadar sempatikse taraftarları bir o kadar antipatik. Aşırı bir Şenol Güneş düşmanlığı Fikret Orman düşmanlığı Ahmet Nur Çebi düşmanlığı oluşmuş heriflerde  sanki karadeniz ayrı bir ülke ayrı bir toprak ve karadenizliler karadenizden başka yerde çalışamaz çalışırsa da düşman oluruz gibi anlamlandıramadığım saçma fikirli insanlarla dolu ts forumları. Bi bizans furyasidir gidiyo İstanbul takımına bizans söylemleri. Demezler mı adama 2010 2011'de niye maçlarınızın yarısını İstanbul'da oynadınız hiç mı yoktu karadenizde başka stad?

Ayrıca 8jk karga gibi çaplarına bakmadan söyledikleri sözler beni açıkçası hırslandırdı. Merak ediyorum Olcay Şahanı bunlara göndermesek ne olurdu halleri? Neyse inşallah yeneriz şunları bi akıllanırlar öyle helva gibi falan benzetmelerini bi yesinler maçtan sonra. Önce fenerbahçeye gol atsınlar zira yaklaşık 5 senedir falan golleri yok bildiğim kadarıyla sonra bizi yenerler.. Vurduğun gol olsun kartalım.

Çevrimdışı Kalyoncu

Gs deplasmanındaki oyundan bir tık yukarı oynayıp yeneceğimizi düşünüyorum. Skor 2-1 goller Aboubakar (2)-Rodallega

Çevrimdışı tangaz

bu arada dün epey bir evet hayırla ilgili diyalog yaşanmış suçlamalara maruz kalmışız ne hainliğimiz kalmış ne trolllüüğümüz ne de sayısızlığımız. saygıyı öğrenmek isteyen varsa buyursun gelsin bir kaç gün gözlemlesin belki bişeyler kapar.

arkadaşlar neden bazı şeyleri bu denli abartıyorsunuz prime-time da siyaset konuşmuyoruz herkesin hararetle beşiktaş konuştugu anlarda gelip HAYIRlısı vbvb yazsak moderasyon ya da ötesi verilsin gıkımızı çıkarmıyoruz dün sabah saatlerinde hemen hiç kimsenin olmadığı sadece 8-10 üyenin online oldugu anlarda bildiğin geyik yaparak 2-3 arkadaş burada gırgır yaptık kimseyi rencide etmedik kendi dalgamızı geçtik o esnada ne silebilecek ne de görebilecek online yönetici yoktu forumda...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gokhan-

bugün tsnin içinden geçeceğiz yarın da yılın son hamsisini yeriz @Gokhan-

Balıkla pek aram yokta senin dediğin gibi içlerinden geçersek eğer çiğ çiğ bile yerim abi :)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş taraftarının Zekasi ile başa çıkamazsınız :tabe:

" Alıntı "

Galatasaraylı bir arkadaş ile muhabbete girdik. Türkiyenin en büyüğü Galatasaray dedi. Sana göre öyle bana göre de Beşiktaş dedim. Bizim 20 şampiyonluğumuz var sizin 14 dedi. İyi madem o zaman Frensanin en büyüğü kim dedim. Paris dedi. Senin kafana göre St Etienne dedim. Harbiden en çok onlar mi şampiyon olmuş lan seninle de futbol konuşulmaz diyor 😂
PSG parisli zenginlerin kurduğu sonra arapların aldığı tamamen paranın gücüyle var olan bir takım doğru dürüst taraftarı falanda yok güçlü takım yani büyük takım değil orda st etienne marsilya monaco gibi takımlar varken PSG nin büyüklüğü konuşulmaz daha adını duyalı şurda kaç yıl oldu. Bordeaux var. ama  ligue 1 in babası marsilyadır. şike darbesi  yedikten sonra toparlayamadı kendini. bu arada lyonuda unutmayalım. PSG bunların hepsinin gerisinde. büyüklük kim psg kim.

Beşiktaşımız; beyaz forma, beyaz şort ve beyaz konç ile Trabzonspor maçına çıkacak. Kalecimiz yeşil forma giyecek.
#Beşiktaş

PSG parisli zenginlerin kurduğu sonra arapların aldığı tamamen paranın gücüyle var olan bir takım doğru dürüst taraftarı falanda yok güçlü takım yani büyük takım değil orda st etienne marsilya monaco gibi takımlar varken PSG nin büyüklüğü konuşulmaz daha adını duyalı şurda kaç yıl oldu. Bordeaux var. ama  ligue 1 in babası marsilyadır. şike darbesi  yedikten sonra toparlayamadı kendini. bu arada lyonuda unutmayalım. PSG bunların hepsinin gerisinde. büyüklük kim psg kim.
Lyon bile büyük takim sayilmaz orada Marsilya ve St Etienne nin yanında

Juninholu 7 sene ust uste sampiyonluktan baska Şampiyonlukları yok , Tabii ust uste 7 sene şampiyonluk cok büyük bir basari orasi ayri konu

O ligin Agababasi Marsilya ve St etiennne dir.

Atiba Hutchinson, bu sezon yaptığı 1171 pasının 896'sını, rakip yarı sahasında yapmış. Bir ön libero icin muhteşem istatistik.

Çevrimdışı Gokhan-

Beşiktaşımız; beyaz forma, beyaz şort ve beyaz konç ile Trabzonspor maçına çıkacak. Kalecimiz yeşil forma giyecek.
#Beşiktaş

@Anıl1903 :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Bana hediye olarak Quaresma'nın tişörtü geldi dediğiniz gibi kalitesi pek iyi değil.Alım gücüne göre daha iyi tişörtler var Kartal Yuvasında.Ama satış stratejisi olarak takım oyuncularının hepsinin tişörte adının yazılıp satılması bir sinerji kaynağı bana göre.
oyuncu tişörtleri kullan at tarzı ürünler ama kartal yuvalarında diğer tişörtlerin kalitesi çok yüksek
ürün gamları var. alt seviye orta seviye üst seviye ürünler var. yıllarca eskitemediğin tişörtte var 8-10 defa
yıkanıp dağılanıda var. kaliteli olan indirimde bile 40-50 tl nin altına düşmez. elbette piyasadaki muadillerine
bakıldığında oldukça pahalı ama unutmamak gerekiyor onları giyinmek için almıyoruz tamamen destek için
alınıyor. çok fazla kaliteli ürün yapamazlar her bütçeye uygun olanı çıkartmak zorundalar. yoksa sadece ekonomik olarak güçlü
olanın alışveriş ettiği mağazaya dönüşür. Her Beşiktaşlının ordan alışveriş yapabilmesi gerekiyor.
Ama genede biraz daha kalitenin artıp fiyatın düşmesi gerekiyor kazanç önemli ama kartal yuvalarının kazanç dışında
misyonuda var onun göz ardı edilmemesi gerekiyor özellikle çocuk ürünleri gerekirse karsız satılmalı.
13-14 yaşlarına kadar olan ürünlerde fiyat politikasına dikkat etmeleri gerekiyor.

oyuncu tişörtleri kullan at tarzı ürünler ama kartal yuvalarında diğer tişörtlerin kalitesi çok yüksek
ürün gamları var. alt seviye orta seviye üst seviye ürünler var. yıllarca eskitemediğin tişörtte var 8-10 defa
yıkanıp dağılanıda var. kaliteli olan indirimde bile 40-50 tl nin altına düşmez. elbette piyasadaki muadillerine
bakıldığında oldukça pahalı ama unutmamak gerekiyor onları giyinmek için almıyoruz tamamen destek için
alınıyor. çok fazla kaliteli ürün yapamazlar her bütçeye uygun olanı çıkartmak zorundalar. yoksa sadece ekonomik olarak güçlü
olanın alışveriş ettiği mağazaya dönüşür. Her Beşiktaşlının ordan alışveriş yapabilmesi gerekiyor.
Ama genede biraz daha kalitenin artıp fiyatın düşmesi gerekiyor kazanç önemli ama kartal yuvalarının kazanç dışında
misyonuda var onun göz ardı edilmemesi gerekiyor özellikle çocuk ürünleri gerekirse karsız satılmalı.
13-14 yaşlarına kadar olan ürünlerde fiyat politikasına dikkat etmeleri gerekiyor.
Valla abi 39 - 49 Tl olan T-shirtler bile Qutlet de 19 Tl ye düşebiliyor

Ben Hem Qutletten hemde Normal Yuvadan Alışveriş yapıyorum sonuçta hepsi Kulube gidiyor

Aldigim bazi ürünleri giymiyorum bile ,  seninde dedigin gibi cogu Sirf kulübe destek amacli aldigimiz ürünler

Mesela efendi Beşiktaş t-shirtini aldim ama daha giymek nasip olmadi havalardan dolayı daha etiketi bile üzerinde duruyor
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2017, 15:04:06 Yunus Emre Dökmeci ]

Alp Pehlivan: Fabri'nin arkasında çizgiden top çıkaran Atiba'ya bir bakıyorsun aynı topla hucümda gol bölgesi içinde oluyor.

Çevrimdışı mellfred

@Anıl1903 :bandit:

bu maç benim adıma beşiktaşın diriliş maçıdır
eze eze yenmiştik trabzonu

Çevrimdışı Ensar

Atiba Hutchinson, bu sezon yaptığı 1171 pasının 896'sını, rakip yarı sahasında yapmış. Bir ön libero icin muhteşem istatistik.
oyuna ne kadar hakim olduğumuzun ve önde oynadığımızın kanıtı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gokhan-

Aynen öyle biri bu maç diğeri de Bursa'yı deplasman da 3-0 yendiğimiz maç, silindir gibi geçmiştik üstlerinden adamlar nefes alamıyordu yaptığımız pressten.

Çevrimdışı Ensar

sanırım herkes için oyledir unutulmaz bir maçtı :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Constantino

Kim ne derse desin herkesin ayıp ı kendine
Bu akşam atmosferi umursamadan güzel futbol oynayıp galibiyet almalıyız.

Çevrimiçi Necmi

Kim ne derse desin herkesin ayıp ı kendine
Bu akşam atmosferi umursamadan güzel futbol oynayıp galibiyet almalıyız.
galibiyeti alalımda güzel futbol çok da önemli değil

Etiketler: