Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170548 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

kardeşim sana bir abi nasihatı vereyim dinlersin dinlemezsin. ciddiye almadığın kişilere
tepki gösterme bir insan bir kişiye tepki gösteriyorsa onu ciddiye alıyor demektir. Bir insana
verilecek en önemli ceza onu önemsememektir. önemseme gül geç.
Mesela burda ben benimle biri sürtüşse bile ona cevap veririm kızarım sert davranırım ama
bir şekilde muatap alırım. Bu onu önemsediğimi gösterir. önemsemesem cevap bile vermem.
fenerli biri federasyon armasıyla Beşiktaş armasını birleştirmişdi amacı bizi taciz etmek algı yaratmaktı
taraftar ne yaptı aldı armayı kullandı ciddiye bile almadılar herkes dalga geçti adam hem amacına ulaşamadı
hemde rezil oldu. tersi tepki koysaydık seni kendi seviyesine çekecekti istediği olacaktı bizi saldırganlaştıracak
suç üstü yakalanmış havasına sokacaktı. bize tinerci diyorlar mesela son dönemde Beşiktaşlılar farkettinmi
bunun espirisini yapıyorlar sürekli sallamıyorlar. biri seni sinirlendirmek için bir şey yapıyorsa sende sinirlenirsen
onun ekmeğine yağ sürmüş olursun.

Valla abi dediğin gibi böyle olması karşı taraf için daha sinir bozucu haklısın ama o olgunluğa ulaşmam için bir 3-5 senem daha var sanırım.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

Trabzonspor bu seneyi de sayarsak 33 senedir Türkiye şampiyonu olamıyor; fakat buna rağmen büyük takımdır. Çünkü çok kereler şampiyonluğa oynayabildi ve bu potansiyelini sürdürüyor. Bursaspor, Konyaspor ve Antalyaspor potansiyelli takımlardır ve eğer bu takımlar güçlü kadrolar oluşturup çok seneler boyunca şampiyonluk mücadelesi verebilecek seviyeye ulaşırlarsa büyük takım olurlar.
güçlü kadro oluşturmak paraya bakar büyüklüğe değil paran varsa
iyi oyuncular alırsın şampiyon olursun arka arkayada olursun bu seni büyük yapmaz
sadece başarıyı satın alan zengin takım yapar. büyük olmakla güçlü olmayı birbirine karıştırma
ikiside çok farklı şeyler. Mesela trabzon kendi şehrinde büyük takımdır. Ama ülke genelinde
nereye koyacaksın bak senin yönetiminde bile trabzonlu varken trabzonlu olmayıpda trabzonu tutan kaç kişi
bulursun bak paran varsa ünlü olursun güçlü olursun kısa sürede isim yaparsın ama asla büyük olamazsın.

Çevrimdışı ardiles

Neyse abiler tamam siz kendinize göre haklısınız bu konu da, dediğiniz gibi sonuçta başka illerinde kültüründe yeri var bu saydıklarımın, sonuçta Karadeniz kocaman bir bölge.
Ama şu bir gerçek ki bu adamlar bizi sizin onları savunduğunuz gibi savunmuyor, hakkımızı vermiyorlar, emeğimize çamur atıyorlar, şikeci diyorlar ve bu beni kızdırıyor.
Arada ayarım kaçıyor saçmalıyorum öyle.
Kusura bakmayın @Necmi @ardiles

ts li bazı taraftarların çamur atmasına hepimiz en az senin kadar kızıyoruz. ayrıca kusur/saçmalamak falan demişsin rica ederim beşiktaş sevgisiyle kontrolü kaybetmenin kusuru olmaz. neden niçin tepki verdiğini hepimiz anlıyoruz biliyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Valla abi dediğin gibi böyle olması karşı taraf için daha sinir bozucu haklısın ama o olgunluğa ulaşmam için bir 3-5 senem daha var sanırım.

bu yaşla alakalı değil kendine güvenle alakalı Beşiktaş özelinde konuşursak mesela
bu sene seneye falan şampiyonluklar geldiğinde Beşiktaşın güveni içinde oluştuğunda işte
o zaman bunlara bıyık altından güleceksin. Bakma biz Beşiktaşın ne olduğunu yaşadık biliyoruz
dinamiklerinin harakete geçtiği anda neler yapabileceğini gücünü daha önce yaşadığımız için
sizden bir adım öndeyiz. Sana bir şey söyleyeyimmi daha Beşiktaş dinamiklerinin %20 si bile
haraketlenmiş değil. son 15 yıldır peydahlanan ve Beşiktaşı içerden tüketen parazitlerden
daha kurtulamadık bütünlüğü sağlayamadık. Sen birde bu olsun seyret.

Çevrimiçi Necmi

İyi güzel yazmışsın da neredeyse bütünüyle ülke sınırları içinde kalmışsın @Necmi. Beşiktaş'a global bakış açısıyla bakmamış ve Türkiye sınırlarını aşıp dünyaya açılmamışsın. Beşiktaş'ın Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü olduğunu yazmamışsın. Beşiktaş'ın stadyumu olan Şeref Bey Stadyumumuzun Dünya'nın en güzel ve en muhteşem stadyumu olduğunu yazmamışsın. Senden bu minval üzere gidiş bekliyorum.:D

Beşiktaşımız için en büyük hayalim şu: Sevgili kulübümüz Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün önümüzdeki 10-20 yıl içinde büyük bir dünya kulübü olma seviyesine yükselmesi.

Beşiktaş'ın bu potansiyeli var ve değerli kulübümüz buna layık. Dilerim ve umarım ki Beşiktaş olarak o seviyeye ulaşalım ve Allah bizlere o günleri görmeyi nasip etsin. :ok:
işte bu nedenle dünyayı karıştırmadım :D
o zaman gelsin onlarıda ekleriz :bandit:

Çevrimiçi Necmi

TS-GS macinin ilk yarisini tekrardan izledim az once.

1. TS'nin kornerden golu bulana kadar yaptigi tek sey GS'nin oyununu bozmaya calismak.

2. Topu kaptiktan sonra yine hemen kaybetmisler. Gole kadar ciddi bir ataklari yok, GS'nin tehlikeli kontralari olmus.

Baska anlatacak pek bir sey yok. Acikcasi GS'yi pek zorlayamamislar. Yani biz izin vermezsek TS oyun hakimiyetini eline geciremez. Cunku ne kanat oyunculari, ne de ortasaha oyunculari topu ayaginda tutabilecek adamlar degiller. Bir Castillo var ayaginda topu tutan, onda da biraz oyun zekasi eksik. Guzel hareketler yapiyor ama berbat sekilde bitiriyor.

Kisacasi TS'de korkacak bir sey goremedim.
korkacak birşey mi arıyordun :alala:

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

güçlü kadro oluşturmak paraya bakar büyüklüğe değil paran varsa
iyi oyuncular alırsın şampiyon olursun arka arkayada olursun bu seni büyük yapmaz
sadece başarıyı satın alan zengin takım yapar. büyük olmakla güçlü olmayı birbirine karıştırma
ikiside çok farklı şeyler. Mesela trabzon kendi şehrinde büyük takımdır. Ama ülke genelinde
nereye koyacaksın bak senin yönetiminde bile trabzonlu varken trabzonlu olmayıpda trabzonu tutan kaç kişi
bulursun bak paran varsa ünlü olursun güçlü olursun kısa sürede isim yaparsın ama asla büyük olamazsın.

Büyüklük - güçlülük biraz da göreceli kavramlar. Nereden baktığına ve nasıl baktığına göre değişebiliyor. Trabzonspor'un 6 Türkiye şampiyonluğu var ki bu büyük bir başarıdır. İstanbul hegomanyasını kırıp Türk futboluna damga vurabildiler. Bu da kanımca onların büyük bir takım olduğunu gösteriyor.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimiçi Necmi

Büyüklük - güçlülük biraz da göreceli kavramlar. Nereden baktığına ve nasıl baktığına göre değişebiliyor. Trabzonspor'un 6 Türkiye şampiyonluğu var ki bu büyük bir başarıdır. İstanbul hegomanyasını kırıp Türk futboluna damga vurabildiler. Bu da kanımca onların büyük bir takım olduğunu gösteriyor.
güçlülük göreceli bir kavram doğru zayıfın yanında güçlüsün senden daha güçlü birinin yanında zayıfsın
bu gün güçlü olan yarın zayıf olabilir değişken bir kavram ama büyüklük öyle değil her zaman bir tane büyük vardır
büyüksen eğer küçülemezsin kimse senden geçmişini alamayacağına göre büyüklüğünü alamaz ama gücünü alabilir.
basit bir örnek shakter arka arkaya şampiyon olmuş ukraynanın güçlü takımlarından biridir hatta en güçlüsü ama ona gücünü
veren ahmedov un parasıdır. o para çekildiği an sıradan bir takım olacak ama dinamo kiev öylemi ukraynanın tek büyüğüdür.

Çevrimdışı Kuntz

Arkadaş bir rahat durun yahu, hep olay hep olay  :evillol:

Trabzon taraftarının saldırganlığının sebeplerini masaya yatırdım. Çok ciddi bir otopsi sonrası elime geçen bulguları sizinle paylaşmaktan kıvanç duyuyorum.

1- Uzun süredir, yarıda maç bırakmadılar (ki genelde bunu Fenerbahçe maçlarında yapıp sözde en nefret ettikleri camiaya 3 puanı hep altın tepside sunuyorlar) Bu sebeple kanları iyice kaynamış durumda. Horon tepmenin bile enerjiyi atmak için faydasını görmediklerini düşünüyorum.

2- Yıllardır takımlarına itici güç olamamışlar. Ellerindeki en iyi kadrolara sabredememişler, Şenol Hoca gibi Türk futbolunun en temiz değerlerinden birini bile takımı tepeye oynatırken, şeytan taşlar gibi taşlamışlar. 10 hafta takımlarına sabrettiler takım biraz kendini toparladı ama içlerindeki fırtınayı bir türlü dindiremiyorlar. Takıma elleşmeden geçirdikleri her gün onları iyice depresif hale getiriyor. Bu yüzden kafayı birilerine takmaları lazım. Başkanı, başkan yardımcısı, hocası Karadenizli olan Beşiktaş'a kafayı takmaları bu yüzden. Çünkü kendi insanlarını kendi takımlarını yerden yere vurmaya alışmışlar. Ee takıma sabrettikçe, doğal olarak bu sonuç ortaya çıkıyor.

3- Statları yapıldı. İyi kötü bir istikrar yakaladılar. Başarıya açlar. Ama şanssız bir dönem onlar için. Bu yapılanmaları, Türkiye'de Beşiktaş'ın altın çağlarının başlangıcına denk geldi ve gelecek. Önümüzdeki 4-5 sene üstüne ne kadar koyarlarsa koysunlar karşılarında taş gibi bir Beşiktaş olduğunun farkındalar. Seneye 50. yılları ve seneye şampiyon olmaları bizim yüzümüzden onlar için hayal. Eee böyle olunca da şimdiden Beşiktaş'a diş bilemeye başladılar.Fakat buradan kendilerine bir müjde veriyorum. Bizim lige ambargo koyduğumuz bu yıllarda eğer 10 maç değil takımınıza 2-3 sene sabrederseniz araya bir şampiyonluk sıkıştırma şansınız var. Sarıların o ihtimali bile yok. O yüzden kıymetini bilin bunun.

4. maddeyi unuttum siz ekleyiverin bir zahmet  :evillol:

Çevrimdışı Librarius

korkacak birşey mi arıyordun :alala:

Trabzonspor'u izlemiyorum. Ikinci yari en cok puan toplayan takim. Ayrica dun TS'lilerin yazdiklarini gorunce, cok iyiler galiba diye dusundum. Fakat dedigim gibi GS derbisinin ilk yarisini izledim ve GS karsisinda baskili oynayamamislar. Golu de kornerden bulmuslar zaten.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

@Gökhan-  boşuna germişsin kendini. O Trabzonlu forumunda gizli G.S.'li ve Fenerli olup , G.S. ve Fener sevgisini Beşiktaş'a laf atarak göstermeye çalışan bir çok tip bulabilirsin . Bunun dışında hiç düşündün mü Giresunsporlu , Samsunsporlu taraftarın çoğu neden Trabzonspor'dan haz etmez diye . Bu Trabzonsporlular'ın içinde kafa yapısı bozuk bazı tiplerin kendilerini tepede gören , diğerlerini hiçselleştirmeye çalışan bakış açılarıyla alakalı . Sorunlu bu tiplerin,  başkanı Karadenizli, ikinci başkanı Karadenizli, Teknik Direktörü stadlarına adını vermiş Trabzonspor efsanesi olan takıma nefret kusmaya çalışmaları da tesadüf değil. Kendi coğrafyalarından çıkan başka bir takımda başarılı olan insanlara kin kusmaları bu sorunlu tiplere göre normal. Yarın öbür gün Samsunspor, Giresunspor gibi takımlar Süper Lig'e çıksa performanslarıyla Trabzonspor'un önüne çıksa bu sorunlu tipler başarılarından dolayı Samsunspor , Giresunspor düşmanı da kesilmeye başlayacaklar .
Aklı başında olan birçok Trabzonsporlu da var . Onlar da hayatlarını kin , nefret , kavga üzerine kurmuş olan bu cahil sorunlu tipler yüzünden yılmış durumdalar. Trabzonspor'un taraftar profilini kendi dışında her şeyle kavgalı olan bu sorunlu tiplere indirgememek lazım.

Çevrimdışı Constantino

Bugün büyük gün Bu maçı kazanarak hem puan farkını 8 e çıkarıp çok rahat bi nefes alacağız hemde Lyon maçına daha moralli gideceğiz böyle bir kozu elimizin tersiyle tepmeyiz umarım
Castillo Yusuf Olcay ve Rodallega ya önlem alabilirsek hızlarını kesip golü bulabiliriz Atmosfere aldırış etmeden Daima baskılı oynamalıyız
Aboubakar la başlamak en sağlıklısı Rakip savunmayı yıpratmasına ihtiyacımız var Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah 3 puan la döneceğiz

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Şunları evire çevire yenmessek kahrolurum.
Havalara bak ya, siz kimsiniz lan? Bizim kadromuzda 11'e giremeyen Olcay'ın adam ettiği takımın taraftarlarına bak hele.
Şenol Güneş duygusal davranmasın atabildiğimiz kadar atalım bi kendilerine gelsinler, öyle 10 maçla sahip olamıyorsun hiç bir şeye, biz 4 senedir bu takım üzerinde çalışıyoruz bunlar bi gazla kendilerini Madrid, Münih falan sandılar.
Yahu sorsan tinerciyiz. Tineri biz çekiyoruz ama bunların kafa güzelleşiyor. İlginç. Yakında psikoljik üstünlüğü de alır bunlar. Dur bakalım. 

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

bendede devamlı oto lastiği çıkıyor.
@MURAT abi ayni sekil oto yedek parcadan sikildim. Arabanin bozuk oldugunu bu forum nerden biliyir. Cok kafam takiliyor bu agilli telefon olayina. Abuk sabuk seyler oluyor telefondan butun sosyal medya olaylarini bir gece ansizin kaldirdim

Çevrimdışı mylife1903

Yok neye kızıyorum biliyor musun, seyirciyle gömeriz, yeneriz laflarına.
Lan siz bir kere kendi takımınızı geren, maç kaybettiren adamlarsınız istisnasız her Fb maçında gerildiler adamlar rahat rahat 3 tane salladı gitti bunlar hala kendilerini nimetten sayıyor.
Ben bunlara Hamsi demekten kaçınan adamdım, hamsi diyenlere de kızardım ama % 90'ı bize Karga diye hitap ediyor.
Yarın yenersek eğer Hamsi'den girer Temel'den çıkarım kot kafaylada bitiririm  yerel zenginliklerinde boğacam bu hamsileri.
@Gokhan- kotuyle kotu, cocuklan cocuk olunmaz. Adamlar gerizekali diye biz de onlarla gerizekali mi olalim. Herkesin bir hesabi var

Trabzonspor buyuk ve degerli bir camiadir. Bizim boyle camialari yermek yerine tam tersi buyutup cilalamamiz lazim, sonucta bu tur rekabette rakibin kadar buyuksundur.

Rakiplerimiz ne kadar buyuk ve guclu olurlaraa bizim basarilarimizda okadar deger kazanir. Birak onlar bize satasarak kendilerini kucultsunler. Alisacaklar yavas yavas

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugün büyük gün Bu maçı kazanarak hem puan farkını 8 e çıkarıp çok rahat bi nefes alacağız hemde Lyon maçına daha moralli gideceğiz böyle bir kozu elimizin tersiyle tepmeyiz umarım
Castillo Yusuf Olcay ve Rodallega ya önlem alabilirsek hızlarını kesip golü bulabiliriz Atmosfere aldırış etmeden Daima baskılı oynamalıyız
Aboubakar la başlamak en sağlıklısı Rakip savunmayı yıpratmasına ihtiyacımız var Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah 3 puan la döneceğiz
Biz onlara niye önlem alalim :alala:

Zaten onlar bize önlem alip oyunumuzu bozmaya çalışmaktan bizim kaleye gelemezler :D

Ersun yanal ulan hangi birine onlem alayim diye kara kara düşünüyordur.
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2017, 08:49:47 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Yarın hamsi tava falan yapalım maç esnasında güzel bir sinerji olsun @mylife1903  abi onun yağını tuzunu Ne kadar koyacağımızı falan da çıtlatır bize. :evillol:
Hamsi yemem, sevmem yahu kucuk balik, disimin kavuna yetmiir

Bana buyuk balikla gel, kilic baligi, lufer, levrek

Buyuk takimiz hamsi karnimizi doyurmaz, gorev icabi oturup 3-4-5 porsiyon yeriz aksam

Çevrimdışı Constantino

Biz onlara niye önlem alalim :alala:

Zaten onlar bize önlem alip oyunumuzu bozmaya çalışmaktan bizim kaleye gelemezler :D

Ersun yanal ulan hangi birine onlem alayim diye kara kara düşünüyordur.
Orası öyle ama Yusuf ilk yarıdaki maçta bize güzel bi gol atmıştı bizi baya bi zorladı bide 40 bin kişi önünde oynayacağız atmosfer ister istemez ts yı ateşlendirecek Yusuf ve Rodallega yı Marcelo ve Atibayla yavaşlatırsak maç lehimize döner bizim daha iyi bi takım olmamız hiç önlem almayacağımız anlamına gelmiyor karşındaki takım yeni stadında kaç haftadır yenilgi almayan yükselişe geçen dolu tribünlere oynayan bi takım
Gözümde büyütmüyorum kesinlikle fakat aynı zamanda küçümsemiyorumda
Çıkıp oyunumuzu oynayıp kazanmamız lazım Gs ye güvenmiyorum Başakşehir gs yi rahat geçecektir.

Çevrimdışı mylife1903

3 sefer uyanip uyanip ruyaya geri yattim, gol cikartamadim arkadaslar fazla da bir rahatlik var ustumde, totemlere dunden baslamis olmama ragmen galiba puan kaybi olacak bu mac. Bir tane pozisyonda abu sagdan taliskanin pasiyla kaleye yoneldi caprazdan, ilk gelen defans oyuncusuna omuzu koyup siyrildi o an uyandim. Hala uj ihtimalli bir mac gibi geliyor 0-0 0-1 0-2 gibi

Sabah tuvalette kafamdan oynattim maci abuya bir gol attirabilirdim, ikinci gol marselo gafaylan oldu hem ruyada hem beyin cimnastiinde ts bize gol atamadi.

Bizim defansa patates, peynir falan diyoruz ama tsnin stoperleri gercekten bizim seviyemizin altinda. Bekleri lig icin yeterli olsa da sakat caner ve beck ile ciksak bizim beklerimiz gene bir tik onde.

Ustelik kanatlarinda babel ile karijma olan takima hic bir hoca beklerini one cikartmaz, mas zaten biraz daha defansif duracaktir karsisinda gelen gg ve devamli oralarda duran karijma olacak. Babelin ise futbol akli yuksek, teknik direktore falan ihtiyaci yok cocugun mac icinde nabza gore serbet verecektir. Bizim kanat oyunculari bol bol kanat degistirecektir.

Orta alanda okay cok iyi bir oyuncu ama subyan daha hem de cok yumusak. Tam atibanin disine gore. Azicik de temposu dusuk bir oyuncu ama tsnin pas merkezi azicik ona baski lazim, kimin onune geliyorsa basacaksin ona. Simdi sosa olsaydi bizde kollardi okayi ve blitzkrieg baski kalkismasi yapardi ona. Taliska bunu yapabilir mi bilemiyorum. Nejipjan olsa mesela cok guzel basardi orda.

Olcayin kafasi karisik olacaktir bu mac, gol yiyeceksek olcay atsin 3-4 gun gazetelerde reyting yapariz, olcayin roportajlari falan cikar.
Rodayeganinnbize atacagi tutar belki gene ama begenmedigim bir oyuncu. Yusuf yazici guzel ve temiz bir teknigi var cocugun ama cok subyan daha. Tosic onu cig cig yer sahada, cizgide kistirip ayagini eline verince daha da bisi yapamaz, korkar ve siner.

Guclu takimiz, azicik dikkatli olup, sakince oynarsak kazanip doneriz.
Oyuncularimizin azicik faul alip, oyunu karsi kaleye yikip, topu bizim kaleden uzak tutmasi lazim ilk20-25 dakika. Sonrasi zaten kolay

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı Anıl1903

Necip Uysal tişörtü de satışta.Tişörtü çıkmayan çok az oyuncumuz kaldı.

Çevrimdışı Savaş

Uyanın beyler! Bugün Beşiktaş'ın maçı var!!! :halay:

Çevrimdışı İhsan

Çacuklar uyanın, uyanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler
Şenol Güneşt'e , Şenol Güneş'le ezeceğiz
Şampiyonluk Şarkıları söyleyeceğiz....
 :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çacuklar uyanın, uyanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler