Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170703 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

başkan f.orman asbaşkan kaptan 2.kaptan hoca hepsi karadenizli ve bende!  :busted_cop:

karadenizde ermeni, rum, laz, kıpçak ve çepni türk boyları herkes ortaya birşey atmış karadeniz kültürünü oluşturmuşuz. hamsi ve temelde dahil.  :steamed:

çoğunluk karadenizi laz sanıyor, oysa lazlar abhaz çeçen gibi kafkas halkı ve sayıları bütün karadenizde 100 bini geçmez. sarı saçlı renkli gözlü dolgun yüzlü kıpçak ve benim gibi çepni boyları karadenizi türkleştirmişiz sayıca hakimiz.

trabzona sallayalım derken hamsi özelinde karadeniz kültürüne söz gelirse kimlere ateş ettiğini bil istedim  :upto:

inceyi şuraya bırakayım

karadenizde en az nüfus lazdır herhalde ağırlıkta rumdur büyük ihtimal.
çok fazla gürcüde var mesela hamsi köy gürcü köyüymüş
yanlız bir şeyide belirteyim laz diye bir ırk yok onlarda gürcü aslında gürcülerin bir kolu sadece
bu gün laz diye bilinenler aslında rum kökenli olanlar Horon ve Kemençe rum kültürüdür.
birde şu ünlü laz burnu var ya işte o burun lazlarda yok :D bende ilk öğrendiğimde çok şaşırmıştım.

Çevrimiçi Necmi

Valla ne olduğu beni ilgilendirmiyor, Kartal'ı Karga diyerek küçümseyen adamın özeline, töresine, yöresine bakmam ben.
Babam da renkli olsa ona da aynısını söylerim fark eden bir şey yok.
Bu tipler benim özelime değer verdiklerime kendilerince dalga geçiyorlarsa aynısını ben de yaparım, Karadeniz'li bir sürü Beşiktaş'lı olduğunun ben de farkındayım ama bu bir şeyi değiştirmiyor.Saydıklarım Trabzon'a Trabzonspor'a yapışan şeyler, sen de Trabzonluysan eğer önce kendi hemşehrilerine kızacaksın.Önce Beşiktaş diyorsak önceliğimiz Beşiktaş olacak.

@Necmi abi sana da samimi bir şekil de söylüyorum iyice 4. Murad'a bağladın.
Rest, trip, tepki olarak falan algılama da ben burada şu lafı bile diyemeyeceksem duygularımla hareket edemeyeceksem mod falan hafif kalır sen beni süresiz banla ya da katiiyen yasak de ben yazmiyim.

Gider twitirdan falan rahat rahat söverim bordosuna, mavisine, hamsisine, temeline.
Hadi Allah'a emanet olsun herkes.

istediğin yerde sövebilirsin ama burda kurulduğu günden beri bunlara izin verilmez.
Bu birilerine değer vermekle alakalı değil. Kendimize değer vermekle alakalı. Seviyesinin
düşük olduğunu düşündüğün insanların seviyesine neden iniyorsun. onlara seviyesiz oldukları
için tepki gösterip sonra burayıda seviyesizleştirmenin nasıl bir mantığı olabilir.

Çevrimiçi Necmi

Bu forumda bile bir anket yapsak zannediyorum ki Beşiktaş - Trabzonspor maçlarının derbi maçları olmadığını söyleyen benden başkaları da çıkacaktır.

Bursaspor, Süper Lig'de şampiyon olan takımlar arasına girdi; ama şampiyon olduktan sonra o başarısını tekrarlayamadı. Diyelim ki Bursaspor, Trabzonspor gibi güçlendi ve 'büyük takım' oldu. Bu durumda Beşiktaş - Bursaspor maçlarına da derbi maçları mı diyeceksin? Sen istersen de, ben demem.

Yarın bir gün Konyaspor, Antalyaspor gibi bazı takımlar 'büyük takım' olma seviyesine ulaşırlarsa; Beşiktaş - Konyaspor maçlarına, Beşiktaş - Antalyaspor maçlarına ve Beşiktaş'ın 'büyük takım' olmuş diğer takımlarla olan maçlarına da derbi maçları mı diyeceksin? Sen istersen de, ben demem.

Evet, Slaven Bilic, Beşiktaş teknik direktörlüğü görevi boyunca hiç lig derbisi kazanamamıştır. Çünkü Beşiktaş için Fenerbahçe ve Galatasaray maçları derbidir, diğer maçlar derbi değildir. Bu benim görüşüm. Sana göre ise Trabzonspor maçlarımız da derbi maçlarımızdır ve Slaven Bilic, Beşiktaş teknik direktörlüğü görevi süresinde ligde Trabzonspor'a karşı galibiyetler elde ettiği için derbi maçları kazanmıştır. Bu da senin görüşün.

Türkiye'deki bazı derbiler şunlardır: Beşiktaş - Fenerbahçe, Beşiktaş - Galatasaray, Fenerbahçe - Galatasaray, Ankaragücü - Gençlerbirliği, Karşıyaka - Göztepe, Adanaspor - Adana Demirspor.

Sadece Türkiye için değil dünya geneli için de bu şekilde bir değerlendirmede bulunuyorum. Real Madrid - Barcelona maçları, Bayern Münih - Borussia Dortmund maçları, Juventus - Milan maçları, Manchester United - Liverpool maçları evet büyük maçlardır ama derbi maçları değildir. Bana göre durum budur. Sana göre ise bu maçlar büyük takımların arasında oynanan oyun olduklarından ötürü derbi maçlarıdır. Bana göre ise; Real Madrid - Atletico Madrid maçları, Juventus - Torino maçları, Roma - Lazio maçları, Arsenal - Tottenham maçları vb. maçlar derbi maçlarıdır.

Memlekette özgürlük var. Ben ve benim gibi pek çok insan bu şekilde değerlendirmede bulunuyor. Sen ve senin gibi pek çok insan ise daha farklı bir değerlendirmede bulunuyor.

Birbirimizi ikna etmek zorunda değiliz. Ben, Beşiktaş - Trabzonspor maçlarımızı derbi maçlarımız olarak kabul etmediğim gibi, eğer Bursaspor, Konyaspor, Antalyaspor ve başka bazı takımlar yarın bir gün 'büyük takım' olma seviyesine ulaşırlarsa dahi; Beşiktaş - Bursaspor maçlarımızı, Beşiktaş - Konyaspor maçlarımızı, Beşiktaş - Antalyaspor maçlarımızı ve 'büyük takım' olma seviyesine ulaşmış diğer takımlarla olan maçlarımızı derbi maçlarımız olarak kabul etmeyeceğim.
büyük takım seviyesine ulaşmış derken :alala:
şampiyon olmakla büyük takım olunmaz. Büyüklük tanımı başka bir şeydir.

Çevrimdışı Gokhan-

[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2017, 01:59:08 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

karadenizde en az nüfus lazdır herhalde ağırlıkta rumdur büyük ihtimal.
çok fazla gürcüde var mesela hamsi köy gürcü köyüymüş
yanlız bir şeyide belirteyim laz diye bir ırk yok onlarda gürcü aslında gürcülerin bir kolu sadece
bu gün laz diye bilinenler aslında rum kökenli olanlar Horon ve Kemençe rum kültürüdür.
birde şu ünlü laz burnu var ya işte o burun lazlarda yok :D bende ilk öğrendiğimde çok şaşırmıştım.
bu  mac d a tam ustune denk  geldi  su an Pontusla lakali  bi rbelgesle cekiyorum  :)
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

Bu ülkenin ilk kurulan kulübüyüz
ülkenin ilk lisanslı kulübüyüz
Meclis tarafından armamızda bayrak taşıma hakkı verilen tek kulübüz
meclis tarafından milli takımı temsil etme yetkisi verilen tek kulübüz
gençlik ve spor bayramını dünyaya hediye eden kulübüz
tarihi sadece spor değil ülkenin tüm tarihine yazılmış bir kulübüz
bu ülkenin aslında ilk ve tek büyük kulübüyüz.

@Özgür Yılmaz  senin üslubunla yazdım :D

Çevrimdışı ardiles

Valla ne olduğu beni ilgilendirmiyor, Kartal'ı Karga diyerek küçümseyen adamın özeline, töresine, yöresine bakmam ben.
Babam da renkli olsa ona da aynısını söylerim fark eden bir şey yok.
Bu tipler benim özelime değer verdiklerime kendilerince dalga geçiyorlarsa aynısını ben de yaparım, Karadeniz'li bir sürü Beşiktaş'lı olduğunun ben de farkındayım ama bu bir şeyi değiştirmiyor.Saydıklarım Trabzon'a Trabzonspor'a yapışan şeyler, sen de Trabzonluysan eğer önce kendi hemşehrilerine kızacaksın.Önce Beşiktaş diyorsak önceliğimiz Beşiktaş olacak.

@Necmi abi sana da samimi bir şekil de söylüyorum iyice 4. Murad'a bağladın.
Rest, trip, tepki olarak falan algılama da ben burada şu lafı bile diyemeyeceksem duygularımla hareket edemeyeceksem mod falan hafif kalır sen beni süresiz banla ya da katiiyen yasak de ben yazmiyim.

Gider twitirdan falan rahat rahat söverim bordosuna, mavisine, hamsisine, temeline.
Hadi Allah'a emanet olsun herkes.

hamsiye niye sövüyorsun  :alala:

binlerce yıllık koca karadeniz kültürünü 700 bin nüfuslu trabzon şehrinin futbol takımına indirmeyi doğru bulmuyorum. yazdıklarını okuyorum gayet aklı selim birisin, sen dahi salt trabzonspor için hamsiye temele saracaksan işimiz var. ayrıca tenkit edilmeyi eleştirilmeyi kötü algılamayalım. senin yazdıklarını bir başkası yazsaydı belki güler geçer cevap vermezdim

Çevrimdışı Orhan

yoo neden ceza verilsin senin mesajını okuduğumda bilinçli olarak yaptığını farkettim zaten ve silmedim.
başka bir arkadaş silmiş bu güne kadar hiç bir mesajıda bu şekilde yazılan silmedik.
Burda doğru siyaset yapılmasına müsade etmiyoruz ama adil ve tarafsız olmakta zorunda değiliz.
sadece etik olmadığını düşündüğümüz için burda üst kimliğin Beşiktaş olması gerektiği için izin vermiyoruz.
o hayırlarda fikir beyan etmek için değil bizi cezaya zorlamak için forumu trollemek için yazılıyor.
o mesajlara müdahale edilse aynen şu an senin yaptığını yapacaklar burda yaygara kopacak vay efendim mesajımı
neden siliyorsun ne sakınca varmış mesajda hayır demek suçmu amaç bu bizi tahrik etmek sonrada bizim
bir siyasi düşünceyi desteklediğimiz imajını yaratmak tıpkı şu anda senin düşündüğün gibi
aslında yapılan şey bu foruma ve burda yazan tüm Beşiktaşlılara saygısızlık.
Abi burada sana katılmıyorum. Ben buraya Beşiktaş'ı konuşmaya geliyorum siyasi propaganda Yada söylem için değil. Hayırların silinmeyip Evetin silinmesini ben silmedim başkası silmişler diye geçiştirmek sağlıklı bir yaklaşım değilBunda art niyet aranması cok normal.Su siyaset yüzünden kaç kere tartışma çıktı forumda buna rağmen düzeni sağlamakla görevli bir denetçinin bunu başlatmış olmasını da tuhaf karşılıyorum.

Çevrimiçi Necmi

bu  mac d a tam ustune denk  geldi  su an Pontusla lakali  bi rbelgesle cekiyorum  :)
seni gördüm sanırım maçta ama çok kalabalıktı yanına gelemedim elinde elde taşınan kameralardan vardı
ama nasıl bir bulunma yöntemi söyledin üstünde kırmızı mont varmış :D dostum bütün kameramanların üstünde kırmızı mont vardı :evillol:
sahadan izlenimlerini anlatsana taraftar nasıldı oly neler düşündü stad hakkında taraftar hakkında @yorgo_d(geodem)

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Yok neye kızıyorum biliyor musun, seyirciyle gömeriz, yeneriz laflarına.
Lan siz bir kere kendi takımınızı geren, maç kaybettiren adamlarsınız istisnasız her Fb maçında gerildiler adamlar rahat rahat 3 tane salladı gitti bunlar hala kendilerini nimetten sayıyor.
Ben bunlara Hamsi demekten kaçınan adamdım, hamsi diyenlere de kızardım ama % 90'ı bize Karga diye hitap ediyor.
Yarın yenersek eğer Hamsi'den girer Temel'den çıkarım kot kafaylada bitiririm  yerel zenginliklerinde boğacam bu hamsileri.

Trabzonsporlulara hamsi demek hakaret olmaz; çünkü Trabzon'un sembolü hamsidir. Fakat Beşiktaşlılara karga demek hakaret olur; çünkü Beşiktaş'ın sembolü karga değildir kartaldır, kara kartaldır.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimiçi Necmi

Yok yok, bu kadarı yeterli yoksa kendi takımdaşlarımızla birbirimizi kıracaz gerek yok.
Adam Beşiktaş forumunda kendi kültürünü yaşama, yaşatma, koruma ve yüceltme telaşında ama forumun adı Beşiktaş  :)
Üst kimliğimiz Türkiye ve Türklük ise bunun bir altı Beşiktaş'tır gerisi zırva.
kendi kültürü diye bir şey yok ama ben karadenizli değilim ama bu kültürde hepimizin.
karadeniz kültürünü severim insanınıda severim. temel fıkralarına güleriz karadenizlilerde güler
birde kendileriyle dalga geçebilecek kadar hoş görülüdürler. saygı göstermek lazım ts özelindede
ist takımlarına karşı nefret çok uç olsa bile haklı nedenleri var bence sen nasıl tepki koyuyorsan
onların içindede böyle uçlar var. Karadeniz insanı futbolu gerçekten iyi bilir. aşamadıkları şey gençleri çok
agrasif kontrol edilemiyor buda onlara ciddi zarar veriyor.

Çevrimdışı Orhan

Trabzonsporlulara hamsi demek hakaret olmaz; çünkü Trabzon'un sembolü hamsidir. Fakat Beşiktaşlılara karga demek hakaret olur; çünkü Beşiktaş'ın sembolü karga değildir kartaldır, kara kartaldır.
Yarın hamsi tava falan yapalım maç esnasında güzel bir sinerji olsun @mylife1903  abi onun yağını tuzunu Ne kadar koyacağımızı falan da çıtlatır bize. :evillol:

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

büyük takım seviyesine ulaşmış derken :alala:
şampiyon olmakla büyük takım olunmaz. Büyüklük tanımı başka bir şeydir.

Trabzonspor bu seneyi de sayarsak 33 senedir Türkiye şampiyonu olamıyor; fakat buna rağmen büyük takımdır. Çünkü çok kereler şampiyonluğa oynayabildi ve bu potansiyelini sürdürüyor. Bursaspor, Konyaspor ve Antalyaspor potansiyelli takımlardır ve eğer bu takımlar güçlü kadrolar oluşturup çok seneler boyunca şampiyonluk mücadelesi verebilecek seviyeye ulaşırlarsa büyük takım olurlar.

Çevrimdışı Librarius

TS-GS macinin ilk yarisini tekrardan izledim az once.

1. TS'nin kornerden golu bulana kadar yaptigi tek sey GS'nin oyununu bozmaya calismak.

2. Topu kaptiktan sonra yine hemen kaybetmisler. Gole kadar ciddi bir ataklari yok, GS'nin tehlikeli kontralari olmus.

Baska anlatacak pek bir sey yok. Acikcasi GS'yi pek zorlayamamislar. Yani biz izin vermezsek TS oyun hakimiyetini eline geciremez. Cunku ne kanat oyunculari, ne de ortasaha oyunculari topu ayaginda tutabilecek adamlar degiller. Bir Castillo var ayaginda topu tutan, onda da biraz oyun zekasi eksik. Guzel hareketler yapiyor ama berbat sekilde bitiriyor.

Kisacasi TS'de korkacak bir sey goremedim.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ardiles

fon müziğimi diyorsunuz bilmiyorum belgeselde kullanabilirseniz karadenizde rum kardeşimiz apolas lermi nin müziği harikadır.

karadeniz kültürünü yaşama, yaşatma, koruma ve yüceltme telaşımız adına gelsin bir şarkı  :evillol:

Çevrimdışı ardiles

Yok yok, bu kadarı yeterli yoksa kendi takımdaşlarımızla birbirimizi kıracaz gerek yok.
Adam Beşiktaş forumunda kendi kültürünü yaşama, yaşatma, koruma ve yüceltme telaşında ama forumun adı Beşiktaş  :)
Üst kimliğimiz Türkiye ve Türklük ise bunun bir altı Beşiktaş'tır gerisi zırva.

güzel insan, yapma böyle

Çevrimdışı Egos

kendi kültürü diye bir şey yok ama ben karadenizli değilim ama bu kültürde hepimizin.
karadeniz kültürünü severim insanınıda severim. temel fıkralarına güleriz karadenizlilerde güler
birde kendileriyle dalga geçebilecek kadar hoş görülüdürler. saygı göstermek lazım ts özelindede
ist takımlarına karşı nefret çok uç olsa bile haklı nedenleri var bence sen nasıl tepki koyuyorsan
onların içindede böyle uçlar var. Karadeniz insanı futbolu gerçekten iyi bilir. aşamadıkları şey gençleri çok
agrasif kontrol edilemiyor buda onlara ciddi zarar veriyor.

kimse kimseyi sevmiyor. küfür, aşağılama faslı revaçta. insanlar bunu hakları, hatta kendini tanımlayan şeylerden biri olarak görmeye başladı. gökhan'ınki tam olarak öyle değil, o edilen küfre karşılık vereceğini iletiyor. üstelik twitter'da söverim çok darlarsanız diye de ekledi. forumun bazı yaptırımları, bizim bazı tavsiyelerimiz olabilir, yine en iyisi içinden geldiği gibi davranması; belki başka bir zaman aynı noktada buluşuruz, hatta öyle bir maç olur ki ardiles ağabey de "hamsi, hamsi" diye saydırmaya başlar. büyük konuşmayalım.

Çevrimiçi Necmi

Abi burada sana katılmıyorum. Ben buraya Beşiktaş'ı konuşmaya geliyorum siyasi propaganda Yada söylem için değil. Hayırların silinmeyip Evetin silinmesini ben silmedim başkası silmişler diye geçiştirmek sağlıklı bir yaklaşım değilBunda art niyet aranması cok normal.Su siyaset yüzünden kaç kere tartışma çıktı forumda buna rağmen düzeni sağlamakla görevli bir denetçinin bunu başlatmış olmasını da tuhaf karşılıyorum.
nesine katılmıyorsun anlamadım. siyaset konuşan herkesin burda görüşüne bakılmaksızın üyeliği silindi.
referanduma gelince bu pekde görüşü öne çıkartan bir siyaset sayılmaz. Burda ülkenin yönetilme şeklini seçiyorsun
her hangi bir görüşü değil devlet başkanlığı ile yönetilmesi kabul edilse yarın olacak seçimde kimin kazanacağı garantimi
bu bir siyasi düşünce seçimi değil referandumdur. o nedenlede bunu çokda önemsemedim. Birde sidik yarıştırmaya cevap vermek istemedim.
kim sildi bilmiyorum büyük ihtimal sayfaya yeni girmiş bir mod arkadaş yazıyı görüp siyasi bulup silmiştir geriyede bakmamışdır.
denetçi neden başlatmış olsun.

Çevrimdışı Gokhan-

hamsiye niye sövüyorsun  :alala:

binlerce yıllık koca karadeniz kültürünü 700 bin nüfuslu trabzon şehrinin futbol takımına indirmeyi doğru bulmuyorum. yazdıklarını okuyorum gayet aklı selim birisin, sen dahi salt trabzonspor için hamsiye temele saracaksan işimiz var. ayrıca tenkit edilmeyi eleştirilmeyi kötü algılamayalım. senin yazdıklarını bir başkası yazsaydı belki güler geçer cevap vermezdim

Neyse abiler tamam siz kendinize göre haklısınız bu konu da, dediğiniz gibi sonuçta başka illerinde kültüründe yeri var bu saydıklarımın, sonuçta Karadeniz kocaman bir bölge.
Ama şu bir gerçek ki bu adamlar bizi sizin onları savunduğunuz gibi savunmuyor, hakkımızı vermiyorlar, emeğimize çamur atıyorlar, şikeci diyorlar ve bu beni kızdırıyor.
Arada ayarım kaçıyor saçmalıyorum öyle.
Kusura bakmayın @Necmi @ardiles

Çevrimdışı Egos

TS-GS macinin ilk yarisini tekrardan izledim az once.

1. TS'nin kornerden golu bulana kadar yaptigi tek sey GS'nin oyununu bozmaya calismak.

2. Topu kaptiktan sonra yine hemen kaybetmisler. Gole kadar ciddi bir ataklari yok, GS'nin tehlikeli kontralari olmus.

Baska anlatacak pek bir sey yok. Acikcasi GS'yi pek zorlayamamislar. Yani biz izin vermezsek TS oyun hakimiyetini eline geciremez. Cunku ne kanat oyunculari, ne de ortasaha oyunculari topu ayaginda tutabilecek adamlar degiller. Bir Castillo var ayaginda topu tutan, onda da biraz oyun zekasi eksik. Guzel hareketler yapiyor ama berbat sekilde bitiriyor.

Kisacasi TS'de korkacak bir sey goremedim.

ağabey herkes aynı şeyi düşünüyor bu konuda, ama söz birliği ettik temkinli yaklaşıyoruz. ben de hafta içi trabzonspor maçlarının geniş özetlerine göz gezdirdim, maçları evvelden izlemiş olmama rağmen, yani biraz şeyler...

Çevrimiçi Necmi

Neyse abiler tamam siz kendinize göre haklısınız bu konu da, dediğiniz gibi sonuçta başka illerinde kültüründe yeri var bu saydıklarımın, sonuçta Karadeniz kocaman bir bölge.
Ama şu bir gerçek ki bu adamlar bizi sizin onları savunduğunuz gibi savunmuyor, hakkımızı vermiyorlar, emeğimize çamur atıyorlar, şikeci diyorlar ve bu beni kızdırıyor.
Arada ayarım kaçıyor saçmalıyorum öyle.
Kusura bakmayın @Necmi @ardiles
kardeşim sana bir abi nasihatı vereyim dinlersin dinlemezsin. ciddiye almadığın kişilere
tepki gösterme bir insan bir kişiye tepki gösteriyorsa onu ciddiye alıyor demektir. Bir insana
verilecek en önemli ceza onu önemsememektir. önemseme gül geç.
Mesela burda ben benimle biri sürtüşse bile ona cevap veririm kızarım sert davranırım ama
bir şekilde muatap alırım. Bu onu önemsediğimi gösterir. önemsemesem cevap bile vermem.
fenerli biri federasyon armasıyla Beşiktaş armasını birleştirmişdi amacı bizi taciz etmek algı yaratmaktı
taraftar ne yaptı aldı armayı kullandı ciddiye bile almadılar herkes dalga geçti adam hem amacına ulaşamadı
hemde rezil oldu. tersi tepki koysaydık seni kendi seviyesine çekecekti istediği olacaktı bizi saldırganlaştıracak
suç üstü yakalanmış havasına sokacaktı. bize tinerci diyorlar mesela son dönemde Beşiktaşlılar farkettinmi
bunun espirisini yapıyorlar sürekli sallamıyorlar. biri seni sinirlendirmek için bir şey yapıyorsa sende sinirlenirsen
onun ekmeğine yağ sürmüş olursun.

Çevrimiçi Necmi

fon müziğimi diyorsunuz bilmiyorum belgeselde kullanabilirseniz karadenizde rum kardeşimiz apolas lermi nin müziği harikadır.

karadeniz kültürünü yaşama, yaşatma, koruma ve yüceltme telaşımız adına gelsin bir şarkı  :evillol:

ilginç bu parçayı hatta bu klibi akşam üzeri ofisde dinlemişdim :)

Çevrimdışı Gokhan-

kimse kimseyi sevmiyor. küfür, aşağılama faslı revaçta. insanlar bunu hakları, hatta kendini tanımlayan şeylerden biri olarak görmeye başladı. gökhan'ınki tam olarak öyle değil, o edilen küfre karşılık vereceğini iletiyor. üstelik twitter'da söverim çok darlarsanız diye de ekledi. forumun bazı yaptırımları, bizim bazı tavsiyelerimiz olabilir, yine en iyisi içinden geldiği gibi davranması; belki başka bir zaman aynı noktada buluşuruz, hatta öyle bir maç olur ki ardiles ağabey de "hamsi, hamsi" diye saydırmaya başlar. büyük konuşmayalım.

Gibi gibi.
Mesela ben Karga'yı sevmediğimden değil Karga lafına alınmam, zeki hayvandır, birbirlerine bağlı hayvanlardır çokta severim.
Ama bu adamlar bizi küçümsemek için böyle söylüyorlar.
Hamsi'de elbet onlar için kötü bir şey değil ama ben söylediğim zaman onlar anlıyor anlaması gerekeni :)
Forumun kuralı var, küfür elbette olmaz ama şöyle ufak şeylere de izin verilsin istiyorum, robot değiliz en nihayetinde.
Neyse abi, yarın öyle bir skor alalım ki bizim hiç bir şey söylememize gerek kalmasın, tabelayı görmeleri yetsin onlara.
Seviyorum hepinizi, Allah'a emanetsiniz.

Çevrimdışı Egos

Gibi gibi.
Mesela ben Karga'yı sevmediğimden değil Karga lafına alınmam, zeki hayvandır, birbirlerine bağlı hayvanlardır çokta severim.
Ama bu adamlar bizi küçümsemek için böyle söylüyorlar.
Hamsi'de elbet onlar için kötü bir şey değil ama ben söylediğim zaman onlar anlıyor anlaması gerekeni :)
Forumun kuralı var, küfür elbette olmaz ama şöyle ufak şeylere de izin verilsin istiyorum, robot değiliz en nihayetinde.
Neyse abi, yarın öyle bir skor alalım ki bizim hiç bir şey söylememize gerek kalmasın, tabelayı görmeleri yetsin onlara.
Seviyorum hepinizi, Allah'a emanetsiniz.

çok güzel bağladın, iyi geceler.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Bu ülkenin ilk kurulan kulübüyüz
ülkenin ilk lisanslı kulübüyüz
Meclis tarafından armamızda bayrak taşıma hakkı verilen tek kulübüz
meclis tarafından milli takımı temsil etme yetkisi verilen tek kulübüz
gençlik ve spor bayramını dünyaya hediye eden kulübüz
tarihi sadece spor değil ülkenin tüm tarihine yazılmış bir kulübüz
bu ülkenin aslında ilk ve tek büyük kulübüyüz.

@Özgür Yılmaz  senin üslubunla yazdım :D

İyi güzel yazmışsın da neredeyse bütünüyle ülke sınırları içinde kalmışsın @Necmi. Beşiktaş'a global bakış açısıyla bakmamış ve Türkiye sınırlarını aşıp dünyaya açılmamışsın. Beşiktaş'ın Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü olduğunu yazmamışsın. Beşiktaş'ın stadyumu olan Şeref Bey Stadyumumuzun Dünya'nın en güzel ve en muhteşem stadyumu olduğunu yazmamışsın. Senden bu minval üzere gidiş bekliyorum.:D

Beşiktaşımız için en büyük hayalim şu: Sevgili kulübümüz Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün önümüzdeki 10-20 yıl içinde büyük bir dünya kulübü olma seviyesine yükselmesi.

Beşiktaş'ın bu potansiyeli var ve değerli kulübümüz buna layık. Dilerim ve umarım ki Beşiktaş olarak o seviyeye ulaşalım ve Allah bizlere o günleri görmeyi nasip etsin. :ok:

Etiketler: