@Necmi abi, forumu ücretli yapmalısın yıllık 500tl ye üyelik alınmalı aksi halde kadrin kıymetin bilinmeyecek. business classta beleşe uçtuğumuz farkındalığı oluşmayacak. geçen gece uykum geldi yattım sabah cevabını okudum buraya kopyalamıyorum sayfanın yarısını işgal eder, hiç imtina etmeden uzun uzun yazıp izah ediyorsun yılmadan emek veriyor yıllardır uğraşıyorsun bu özveri karşısında şahsen saygı duymak zorunda kalıyorum teşekkür ederim.
hata kusur yan çevirme yan yatma hepsini yapıyorsun evet, ama kusuru arayan gözlerle bakamıyorum, bu kadar ilgi alakaya karşılık hata payın elbette yüksek olacak. ister istemez hata yapacaksın.
burada yöneticilik reeldekinden daha zor, 10 küsür yıl önce netbul.com da benzer görevim vardı. sanalda sorumluluk almaktan tövbe ettim herkes yapamaz bu işi.
trabzonspor forumundan örnekler verilmiş, emin olun forumun yarısı onların deyimiyle, şikebahçe sinsisaray ve jimnastikçi gargalardan oluşuyor. geriye kalan gerçek ts liler trabzon taraftarının profilini yansıtmaktan uzak. yıllardır şikayet/kavga/gürültü nedeniyle çoğu taraftar kaçtı gitti, forumun posası çıktı. ilgili alakalı yönetici eksikliğinden harabeye döndü forum. benzer talihi yaşamamak dileğiyle...