Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167797 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

Tosicin suratina demek lazim, peynie gibi stopersin diye
Bozuk turkcesiyle karisina kadar dediler sanar, gebertir rvo tarifesi uygular.

Oyle peynre meynir olmaz bizim futbolculara

Bak ben bir peynir hikayesi biliyom
Gsli rambo yusuf galiba 3 teneke beyaz peynire transfer olmustu

Gsde nereden nerelere geldi yani. Rambo yusuftan serdar azize

birde serdar aziz vardı dimi yaa yaz geliyor transfer dönemi yaklaşıyor şenol hoca inşallah hiç isim zikretmez yada eder ve yönetim bunu yasaklılar listesi die umut günerin cebine sıkıştırır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Ne peyniri abi?
krem peyniri :bandit:
ts liler peynir gibi defansımız varmış diyorlar ya ondan şeyettim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi sence takımın en zayıf yeri neresi ?

Çevrimdışı Constantino

Herkese Hayırlı Cumalar Selam arkadaşlar
Yeni üye oldum İnşallah bu başlıkta Beşiktaşımızın şampiyonluğunu göreceğiz
ALLAH izin verirse
Forvet hattında aboubakar ın oynamasından yanayım umarım Trabzonu geçeriz çok zor maç olacak stadları yeni atmosfer leri yüksek olacak atmosfere aldırış etmeden kendi futbolumuzla fişi çekmeliyiz

Çevrimdışı Constantino

Beşiktaş'ta Fabri sevinci yaşanıyor. Tedavisi tamamlanan İspanyol kaleci, Trabzonspor maçında forma giyebilecek.

Siyah beyazlı takımın son oynadığı Gençlerbirliği maçında sol gözünden problem yaşayan Fabri, oyuna devam edemişti. Tedavisi hafta boyunca süren İspanyol file bekçisinin durumu düzeldi.

Sakatlığını atlatan ve son antrenmanda takımla birlikte çalışan Fabri, Trabzonspor karşısında takımdaki yerini alabilecek.

Haber Kaynağı: Ntvspor

Çevrimdışı mylife1903

Yahu @Mehmet Ali C. Allah iyiligini versin
@Necmi abiye gore takimin zayif yeri yoktur, az guclu yeri vardir

Çevrimdışı tangaz

:kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Egos

Herkese Hayırlı Cumalar Selam arkadaşlar
Yeni üye oldum İnşallah bu başlıkta Beşiktaşımızın şampiyonluğunu göreceğiz
ALLAH izin verirse
Forvet hattında aboubakar ın oynamasından yanayım umarım Trabzonu geçeriz çok zor maç olacak stadları yeni atmosfer leri yüksek olacak atmosfere aldırış etmeden kendi futbolumuzla fişi çekmeliyiz

hoş geldin constantino, güzel ve kolay maç olur belki. gol atarsak ilk yedikleri gol, kazanırsak ilk mağlubiyetleri olacak; yine yenersek 2017'nin lig tablosunda liderliği trabzonspor'dan alacağız ve en ilginci asıl lig sıralamasında puanımız "61"e çıkacak.

çanlar kimin için çalıyor.

Çevrimdışı Ensar

bu adamın adı ne ara damdoy oldu benim bildiğim (yanlış biliyor olabilirim) n'doye yazılıp endoy gibi telaffuz edilmiyormuydu  :alala:
dame n'doye , dam doy diye okunuyormuş kendi şey etmiş kızmış demiş benim adım endoy değil kardeşim demis :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

takımın zayıf bir yeri yok genel anlamda dengeli bir takımız.
ben şu ana kadar eksik zayıf bir yer görmedim sürekli aksayan bazı maçlarda
anlık performans düşüşleri olsada genel bakış iyi.
forvet hattımız biraz daha golcü kimlik kazanabilseydi çok iyi olurdu.
En zayıf yanımız kendimize çok fazla güveniyor olmamız. ben en sert geçen şl maçları da
dahil burda on kişi kaldığımız oly maçı da dahil hiç panik yaptığımızı görmedim.
geri düşsek bile kazanacağımıza emin şekilde oynuyoruz biraz daha yükleniyoruz sadece
bunu aslında maçın başında yapsak her maç farklı biter skor yeterli kafasıyla oynuyoruz.
Fark atma isteğimiz oluşmuyor. Bu seneki en büyük zaafımız bu.

Çevrimiçi Necmi

zayıflıktan ne anladığına bağlı takımın bütününde aksayan taraf yok dengeliyiz
ama dersenki şl ayarındamıyız o zaman takımın her tarafı zayıf derim.
bu tamamen bakış açısıyla alakalı geçen sene forvet hattı aşırı güçlü kanat bekleri çok zayıftı
stoperleride bozuyordu takım dengeli bir takım değildi bu sene maçlarda aksayan zayıf
düşen bir taraf yok. takımda denge hakim rakibin burası zayıf burdan yüklenelim diyeceği bir yer yok
tabiki barça ile oynarsak her tarafımız dökülür. bu tamamen olduğun yerde nesin durumuna bakar.

Çevrimdışı Librarius

krem peyniri :bandit:
ts liler peynir gibi defansımız varmış diyorlar ya ondan şeyettim.

Dun TS'lilerin foruma girdim, girmez olaydim.

Oyle bir Besiktas tanimlamalari var ki kume dusmememiz mucize.  :D

Beklerimiz berbat, kanatlarimiz yasli ve mucadeleden yoksun, orta sahamiz helva.

Buna mukabil Turkiye'nin en iyi bekleri TS'de, en muthis orta saha TS'de. Besiktas TS'nin enerjisine, baskisina dayanamaz. Eger TS ilk golu erken bulursaymis, mac 3-0 gibi bitermis.

Bir d ilk yarida ki macta bizi onlarin elinden hakem kurtarmis.  :D

Kimse de demiyor ki ulan o mac 7-0 bitebilirdi Aboubakar gununde olsa.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ardiles

@Necmi abi, forumu ücretli yapmalısın yıllık 500tl ye üyelik alınmalı aksi halde kadrin kıymetin bilinmeyecek. business classta beleşe uçtuğumuz farkındalığı oluşmayacak. geçen gece uykum geldi yattım sabah cevabını okudum buraya kopyalamıyorum sayfanın yarısını işgal eder, hiç imtina etmeden uzun uzun yazıp izah ediyorsun yılmadan emek veriyor yıllardır uğraşıyorsun bu özveri karşısında şahsen saygı duymak zorunda kalıyorum teşekkür ederim.

hata kusur yan çevirme yan yatma hepsini yapıyorsun evet, ama kusuru arayan gözlerle bakamıyorum, bu kadar ilgi alakaya karşılık hata payın elbette yüksek olacak. ister istemez hata yapacaksın.

burada yöneticilik reeldekinden daha zor, 10 küsür yıl önce netbul.com da benzer görevim vardı. sanalda sorumluluk almaktan tövbe ettim herkes yapamaz bu işi.

trabzonspor forumundan örnekler verilmiş, emin olun forumun yarısı onların deyimiyle, şikebahçe sinsisaray ve jimnastikçi gargalardan oluşuyor. geriye kalan gerçek ts liler trabzon taraftarının profilini yansıtmaktan uzak. yıllardır şikayet/kavga/gürültü nedeniyle çoğu taraftar kaçtı gitti, forumun posası çıktı. ilgili alakalı yönetici eksikliğinden harabeye döndü forum. benzer talihi yaşamamak dileğiyle...

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Beşiktaş - Trabzonspor maçları senin de bildiğin üzere derbi maçları değildir @mylife1903. Aynı şehrin takımları arasında oynanan maçlara derbi maçı deniyor. Beşiktaş - Fenerbahçe, Beşiktaş - Galatasaray, Fenerbahçe - Galatasaray maçları derbi maçlarıdır. İngiltere'den misal vereyim: İngiltere'de Manchester United - Liverpool maçları Liverpool - Everton maçlarına göre daha büyük maçlar olmasına rağmen derbi maçları değildir, Liverpool - Everton maçları ise derbi maçlarıdır.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Egos

Beşiktaş - Trabzonspor maçları senin de bildiğin üzere derbi maçları değildir @mylife1903. Aynı şehrin takımları arasında oynanan maçlara derbi maçı deniyor. Beşiktaş - Fenerbahçe, Beşiktaş - Galatasaray, Fenerbahçe - Galatasaray maçları derbi maçlarıdır. İngiltere'den misal vereyim: İngiltere'de Manchester United - Liverpool maçları Liverpool - Everton maçlarına göre daha büyük maçlar olmasına rağmen derbi maçları değildir, Liverpool - Everton maçları ise derbi maçlarıdır.

kelimenin kökeni ile ilgili tespit doğru, ama diğer değerlendirmeler yanlış. bir dildeki sözcükler halkın kullanımına göre de anlam kazanabilir, derbi de buna bağlı olarak "büyük takımlar arasında oynanan oyun" anlamı kazanmıştır. @mylife1903 'ün mesajını görmedim, ama trabzonspor-beşiktaş maçına derbi diyorsa, doğru demiş.

Çevrimdışı Constantino

Sergileyecekleri oyun stili az çok belli
Önde basacaklar bize top yaptırmamaya gayret gösterecekler Atiba ve Oğuzhan ı kitleyip baskı altına alacaklar Atiba ve Oğuzhan ın kilidi bi şekilde kırması gerekiyor rakibin kendilerini kitlemesine izin vermemeliler
Onazi ve Okay ı Atiba ve Oğuzhan ı kitlemesi için görevlendirecekleri aşikar
Talisca yı da kitleyebilirler Gölü erken bulmalıyız Skoru 2-0 a taşırsak 2.yarı necip ve Mitroviç girer bi şekilde götürürüz ama ilk golü yersek sıkıntı
Atmosfer çok yüksek olacaktır atmosfere kulak asmadan Baskılı şekilde oynamalıyız tecrübeli bir takımız atmosferden etkilenmeyeceğimize inanıyorum
Allah yar ve yardımcımız olsun yarın

Sergileyecekleri oyun stili az çok belli
Önde basacaklar bize top yaptırmamaya gayret gösterecekler Atiba ve Oğuzhan ı kitleyip baskı altına alacaklar Atiba ve Oğuzhan ın kilidi bi şekilde kırması gerekiyor rakibin kendilerini kitlemesine izin vermemeliler
Onazi ve Okay ı Atiba ve Oğuzhan ı kitlemesi için görevlendirecekleri aşikar
Talisca yı da kitleyebilirler Gölü erken bulmalıyız Skoru 2-0 a taşırsak 2.yarı necip ve Mitroviç girer bi şekilde götürürüz ama ilk golü yersek sıkıntı
Atmosfer çok yüksek olacaktır atmosfere kulak asmadan Baskılı şekilde oynamalıyız tecrübeli bir takımız atmosferden etkilenmeyeceğimize inanıyorum
Allah yar ve yardımcımız olsun yarın
Biz cok yönlü ve fonksiyonel bir takimiz bizi kolay kolay hiçbir takim kitleyemez

Tamam Atibaya baski yapılınca Kismi felc geçiriyoruz ama takim gecen seneye göre daha tecrubeli ve daha teknik oyunculardan oluşuyor

Atiba kitlenirse oyun kurma gorevini Adriano ustleniyor , Geriden de Fabri ve Marcelo oyunu kuruyor hic sikinti yok

Ortadan kitlerlerse oyunu kanatlara yayar yine felc ederiz rakibi cunku Kanatlarimiz cok iyi

Bu arada Hoşgeldin kardeşim @Constantino

Onde Basma gorevini Muhetemelen Onazi - Yusuf - Olcay 3 lusu üstlenecek

Okay - Atiba ve Oziye Baski yapacak

J.Pereira tipki Gg gibi Hucumu seven sik sik ileriye cikan teknik bir Bek , Bu Bolgeden Babel cok ekmek yer , Zaman zaman Adrianoya da destege gelecektir

Olcay da Mas ' a yardima gelecektir Q7 ye baski icin , Gg nin sik sik ileri cikmasi ve Q7 ile al ver yapip ona alan açması gerekiyor

Taliscayi durdurmak icin Faule başvururlar Oda Cezayi keser

Marcelo - Tosic ikilisinin Rodallega ve Yusufa pozisyon verecegini düşünmüyorum

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

kelimenin kökeni ile ilgili tespit doğru, ama diğer değerlendirmeler yanlış. bir dildeki sözcükler halkın kullanımına göre de anlam kazanabilir, derbi de buna bağlı olarak "büyük takımlar arasında oynanan oyun" anlamı kazanmıştır. @mylife1903 'ün mesajını görmedim, ama trabzonspor-beşiktaş maçına derbi diyorsa, doğru demiş.

Ama dediğin şekilde kesinleşmiş bir yargı yok ki. Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın Trabzonspor'la oynadığı maçlara derbi maçı diyenler de oluyor demeyenler de.

Slaven Bilic'in teknik direktörlük dönemini hatırla. Bilic'e yapılan sert eleştirilerden biri neydi, derbi kazanamamasıydı. Sinan Engin o dönemde 'Bir derbi kazan be Bilic, bir derbi kazan!' minvalinde sözler söyleyerek Slaven Bilic'in derbi maçı kazanamamasını eleştiriyordu. Slaven Bilic'in teknik direktörlüğündeki Beşiktaş'ın ligde Trabzonspor galibiyetleri bulunduğu hâlde ona bu şekilde eleştiri yapılıyordu. Beşiktaş'ın Trabzonspor'la oynadığı maçlar derbi maçları olarak kabul edilseydi Bilic'e derbi kazanamıyor eleştirisi yapılmazdı.

Pek çok kişiye göre olduğu gibi bana göre de Beşiktaş - Trabzonspor maçları derbi maçları değildir. Derbi kelimesini herkesin başlangıçtaki anlamıyla kullanmaya devam etmesinden yanayım.
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2017, 18:10:34 Özgür Yılmaz ]

Çevrimdışı Egos

Ama dediğin şekilde kesinleşmiş bir yargı yok ki. Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın Trabzonspor'la oynadığı maçlara derbi maçı diyenler de oluyor demeyenler de.

Slaven Bilic'in teknik direktörlük dönemini hatırla. Bilic'e yapılan sert eleştirilerden biri neydi, derbi kazanamamasıydı. Sinan Engin o dönemde 'Bir derbi kazan be Bilic, bir derbi kazan!' minvalinde sözler söyleyerek Slaven Bilic'in derbi maçı kazanamamasını eleştiriyordu. Slaven Bilic'in teknik direktörlüğündeki Beşiktaş'ın ligde Trabzonspor galibiyetleri bulunduğu hâlde ona bu şekilde eleştiri yapılıyordu. Beşiktaş'ın Trabzonspor'la oynadığı maçlar derbi maçları olarak kabul edilseydi Bilic'e derbi kazanamıyor eleştirisi yapılmazdı.

Pek çok kişiye göre olduğu gibi bana göre de Beşiktaş - Trabzonspor maçları derbi maçları değildir. Derbi kelimesini herkesin başlangıçtaki anlamıyla kullanmaya devam etmesinden yanayım.

ağabey bu mesajı türk dil kurumu'na atacaksın. senin ülkendeki insanlar bahsettiğin maça derbi diyor, sözlükler derbi diyor; kesinleşmiş yargı için gökten kitap mı inmesini bekleyeceğiz? sonraki şikayet ne olacak: "derbi değil derby diye yazılmalı" mı?

derbi sözcüğü dilimize geçmiş ve işlenmiş bir sözcük, doğduğu memleketten uzakta. üç yaşına girmiş atların katıldığı yarışa da derbi deniyor, ama kimse trabzonspor-beşiktaş derbisinden at yarışı anlamıyorsa aynı şehrin takımlarının yaptıkları maçı da anlamıyordur.

iki büyük takımın arasında oynanan bir oyundan bahsederken derbi demenin sakıncası yok. sinan engin'in özellikle bir anlamını kullanması bizi pek ilgilendirmez, ayrıca sinan engin'den de türkçe öğrenilmez.
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2017, 18:25:48 Egos ]

Çevrimdışı Constantino

Biz cok yönlü ve fonksiyonel bir takimiz bizi kolay kolay hiçbir takim kitleyemez

Tamam Atibaya baski yapılınca Kismi felc geçiriyoruz ama takim gecen seneye göre daha tecrubeli ve daha teknik oyunculardan oluşuyor

Atiba kitlenirse oyun kurma gorevini Adriano ustleniyor , Geriden de Fabri ve Marcelo oyunu kuruyor hic sikinti yok

Ortadan kitlerlerse oyunu kanatlara yayar yine felc ederiz rakibi cunku Kanatlarimiz cok iyi

Bu arada Hoşgeldin kardeşim @Constantino
Hoşbulduk Teşekkürler

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Ryan Babel ve Gökhan Gönül  tshirtleri...

Gökhan Gönül'ün Beşiktaşımıza transfer edilmiş olmasına çok seviniyorum. Dürüst, düzgün karakterli Efendi Gökhan Gönül, Türkiye'nin en sevilen ve en sempatik kulübü Efendi Beşiktaş'a çok yakışıyor.

Gökhan Gönül'ün Türkiye'nin en sevilmeyen ve en nefret edilen kulübü Makyavelist Fenerbahçe'yle doku uyuşmazlığı vardı. Gökhan Gönül iyi ki o Makyavelist kulüpten kendisini kurtararak efendi bir kulübe, Efendi Beşiktaş'a geldi.

Efendi, dürüst, düzgün karakterli sporcular Efendi Beşiktaş'a yakışıyor. Çirkef, rezil ve provokatör sporcular ise Makyavelist Fenerbahçe'ye yakışıyor.
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2017, 18:34:04 Özgür Yılmaz ]

Etiketler: