Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124217 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Egos

Arttırıyorum.
Bu kadar ortayı İsmail bile yapsa en az bu kadar büyük ihtimalde daha fazla asist yapabilirdi.
Tabi ona da Quaresma gibi özerklik verilecek, defans katkısı istenmeyecek ve bütün toplar onda buluşacak ki bu kadar hoyratça orta yapabilme şansı olsun.
Quaresma, zengin bebelerinin babalarının parasını düşünmeden harcaması gibi takılıyor, kendi kazanmadığı için rahatça harcayabiliyor..

iktidarda olsan hükûmet düşürürsün şu paragrafla. ismail karakter bakımından quaresma'dan daha fazla artıya sahip demene lafım yok, az güreşiriz; birkaç hamle sonra sırtımızı yere getirirsin. yalnız futbolları için benzer değerlendirmeyi yapmak bırak ismail'in, köybaşı soyadlı herhangi birinin aklına gelmezdi. her şeyi kabul etsek de ismail'e quaresma görevini verecek adamı nereden bulacaksın, akıl hastanesinde teknik direktör mü arayacağız?

quaresma'nın topla 5 saniyeden fazla oynaması takım oyununa ihanet, ismail'in topla 5 saniyeden fazla oynaması kıyamettir.

Çevrimdışı Gokhan-

iktidarda olsan hükûmet düşürürsün şu paragrafla. ismail karakter bakımından quaresma'dan daha fazla artıya sahip demene lafım yok, az güreşiriz; birkaç hamle sonra sırtımızı yere getirirsin. yalnız futbolları için benzer değerlendirmeyi yapmak bırak ismail'in, köybaşı soyadlı herhangi birinin aklına gelmezdi. her şeyi kabul etsek de ismail'e quaresma görevini verecek adamı nereden bulacaksın, akıl hastanesinde teknik direktör mü arayacağız?

quaresma'nın topla 5 saniyeden fazla oynaması takım oyununa ihanet, ismail'in topla 5 saniyeden fazla oynaması kıyamettir.

:lol: Eyvallah, her şeye tamam.

Peki 400'den fazla yapılmış ortadan sonra ortaya çıkan 10 asisti yere göğe sığdıramayan kitleye ben ne anlatayım, nasıl anlatayım bunu da söyler misin.
bana.
İsmail'e kimse öyle bir görev vermez haklısın, akan oyunda ki ortaları geçtim, onun kullandığı kadar duran top kullansa hatrı sayılı bir asisti olurdu.
Demek istediğim Quaresma bu asistleri nitelikleri sayesinde değil oyun içinde kendisine tanınan özgürlükler sayesinde yapmıştır.
Duran top sende, akan oyunda her top seninle buluşuyor, oyundan alınınca bozuluyon diye teknik direktör elleşmiyor sonra Quaresma 10 asist yaptı, Ronaldo, Messi çırak kalır yanında.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar merhaba.Seneye kadro planlamasını iyi yapmamız gerekiyor.Aslında Babel ve Mitroviç transferleri yaz transfer sezonu için sıkıntı yaratacak.10+ bonservise Cenk-Tolgay-Quaresmadan bonservis kazanabiliriz.Atınç-İnler-Aras-Rhodolfo-Ömer(?)'inde gitmesi taraftarıyım.Aboubakar'ın da bonservisi almak saçmalık olur.Talisca ise 1 yıl daha kiralık kalmalıdır.Lens-Nani-Töre kanadı olsa aslında çok üst düzey olur fakat babelde olunca işler bozuluyor hem konteyjan hem ücret.Stoperde aynı şekilde Mitro-Tosic-Marcelo illaki yerli yedek lazım ve illaki üst düzey stoper hala lazım.Gündem isimlerde Gomez,Lens,Nani,Ben Arfa gibi üst düzey isimler var ve hepsi fayda sağlar,hepsi alınabilir lakin takım yaşlı olduğundan yaşlı genç dengesini iyi ayarlamalıyız.İlk 18de 7 yerli Caner-Ozi-Necip-Töre-Tolga devamı sıkıntı gibi duruyor.Uefa da da inşallah ilerleyebildiğimiz kadar ilerleriz de,iyi oyuncu satıp,iyi transferler yapabiliriz
iyi de şimdiden  yapmıyalım transferleri sezon daha devam ediyor şampiyonluğu ilan etmedik.

UEFA'da devam ediyoruz.

Sene sonu hep beraber göndeririz kimi gönderceksek.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca ilk zamanlarda İnler'e oldukça süre verdi ancak istediğini alamayınca 3.-4. alternatif durumuna düştü.
Yine de dün 90+ da oyuna alınmasını hiç şık bulmadım.

Q7 için bence asıl tehlike şimdi başlıyor.
Caner'in dönüşü ile Caner geride Adriano önde bir formasyon mutlaka denenecektir.
Adriano ilk geldiği zaman ki gibi güçsüz değil, tam tersine şu an tam kıvamında.

Bu durumda Babel'in sağ kanatta başlayacağını, Q7' ye ise sadece hamle oyuncusu olma rolünün verileceğini düşünüyorum.

Bu yazımı 2 ya da 3 hafta sonra alıntılarım.

Çevrimdışı ardiles

bazı yorumlarda 1-1 yeterli görülmüş. zor maç olur anlarım ama leblebi gibi takımla oynadık. üstün oynadık deniliyor ama gol atamayınca olmuyor bu işler.

hakem faciasıyla şl. den elenip al. ye düştük. yolumuz şampiyonlar ligiydi. gelin bakalım gruptan çıkanlar ne yapmış kaç gol atmış.

iki maçta dortmund 4, madrid 6, barça 6, münih 10 gol atmış. rakipler arsenal psg ve bizim gruptan çıkan benfica napoli.

m.city 5-3 monaco, leverkusen 2-4 a.madrid rövaşları oynanacak. en az juve atmış deplasmanda 2-0 yenmiş.

seneye şl ye gideceğiz. avrupa ligi performansını buna göre kıyaslayın.

Çevrimdışı mellfred

hafta sonu Kayseri önünde quaresmasız çok daha iyi takım olduğunu gösterme fırsatı yakaladı takım. bence hem oyuncular hem de hoca bunu göstermek istetecek. çünkü Emin'im kimse bu halden  memnun değil. ancak yorgunluk ciddi handikapımız

Çevrimdışı mylife1903

Peki 400'den fazla yapılmış ortadan sonra ortaya çıkan 10 asisti yere göğe sığdıramayan kitleye ben ne anlatayım, nasıl anlatayım bunu da söyler misin.
bana.
İsmail'e kimse öyle bir görev vermez haklısın, akan oyunda ki ortaları geçtim, onun kullandığı kadar duran top kullansa hatrı sayılı bir asisti olurdu.
Demek istediğim Quaresma bu asistleri nitelikleri sayesinde değil oyun içinde kendisine tanınan özgürlükler sayesinde yapmıştır.
Duran top sende, akan oyunda her top seninle buluşuyor, oyundan alınınca bozuluyon diye teknik direktör elleşmiyor sonra Quaresma 10 asist yaptı, Ronaldo, Messi çırak kalır yanında.
Forvetlerin hic mi sucu yok cok sacma bir elestiri

Dun kestigi top taliska yerine marseloya gelse goldu, arka direkte tosic yerine mesela napoli macindaki gibi abu olsa belki goldu sonra babel gogusuyle duZgun alsa goldu.

39 mac oynadi galiba quaresma 400 orta mac basi 10 orta yapar cok mu?

Oyle sacma elestiriler oluyor ki sanki senol gunes buna orta yapma diyor bu da devamli orta yapiyor.

Lens bugun bir asist yapti 25 tane isabetsiz orta kullandi, toplari kotu kesen bi adam olsa quaresma tamam diyecegim.

Olayin geldigi yere bak, calim atma, sut atma, orta kesme, duran toplari kullanma sanki takimda daha iyi duran top kesen var iceri mesela gecen mac oguzhanin kestigini gorduk yalpalaya yalpalaya gidiyor top.

Kanat oyuncusundan beklentisini elestirmeli taraftar once. Quaresma top tutmasa yana geriye oynamaktan takim ileride cogalamiyor. Dedigim gibi en guzel sistem kanat oyuncusuz oynamaktir yoksa kim gelse daha kotu elestiri alacak.

400 orta kesip nasil bir istatistik bekliyorsunuz 50 asist mi? 50 asist yapan futbolcunun besiktasta oynamasini gectim, yok oyle bir futbolcu tusubasa yapamaz 50 asist. 50 asist olmasi icin 250 isabet gerekir bu bile gercekci degil.

Savunma oyuncusu az gol atiyor gibi elestiriler.

Biri cikil uefa siralamasinda ilk 50 icinde olup 5 buyuk ligde oynayan kanat oyuncularinin istatistiklerini yazsa da baksak gorsek, kim nerede kaca oynuyor.

Quaresma babel falan begenmiyoruz artik, bi dentinho degiller tabi

Çevrimdışı Gokhan-

hafta sonu Kayseri önünde quaresmasız çok daha iyi takım olduğunu gösterme fırsatı yakaladı takım. bence hem oyuncular hem de hoca bunu göstermek istetecek. çünkü Emin'im kimse bu halden  memnun değil. ancak yorgunluk ciddi handikapımız

3-3'lük Benfica maçı sonrasında oynadığımız Başakşehir maçı gibi bir maç bekliyorum ama sonu galibiyetle biten.

Çevrimdışı mylife1903

bazı yorumlarda 1-1 yeterli görülmüş. zor maç olur anlarım ama leblebi gibi takımla oynadık. üstün oynadık deniliyor ama gol atamayınca olmuyor bu işler.

hakem faciasıyla şl. den elenip al. ye düştük. yolumuz şampiyonlar ligiydi. gelin bakalım gruptan çıkanlar ne yapmış kaç gol atmış.

iki maçta dortmund 4, madrid 6, barça 6, münih 10 gol atmış. rakipler arsenal psg ve bizim gruptan çıkan benfica napoli.

m.city 5-3 monaco, leverkusen 2-4 a.madrid rövaşları oynanacak. en az juve atmış deplasmanda 2-0 yenmiş.

seneye şl ye gideceğiz. avrupa ligi performansını buna göre kıyaslayın.
Hic
Boyle dusunmemistim, cok fena hirpalamislar.
Avrupa ligi bizim seviyemiz icin uygundur guruptan ciksak bizi de tarumar ederlerdi

Çevrimdışı ardiles

portekiz milli takımında oynadığı gibi ciddiyet bekliyoruz quaresmadan. laubali hareketler takım oyununu takımın birliğini dirliğini etkiliyor. quaresmanın oyunundan memnun olanları sahaya çıkarmak gerek, 40 metre koşup müsait pozisyonda q7 den pas alamayıp tekrar 40 metre geriye koşarken empati yaparsınız

edit: atibadan örnek verdim. g.gönülü hesaplarsak git-gel kimi zaman 200 metreye çıkıyor mesafeler
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 00:28:10 ardiles ]

Çevrimdışı Gokhan-

Forvetlerin hic mi sucu yok cok sacma bir elestiri

Dun kestigi top taliska yerine marseloya gelse goldu, arka direkte tosic yerine mesela napoli macindaki gibi abu olsa belki goldu sonra babel gogusuyle duZgun alsa goldu.

39 mac oynadi galiba quaresma 400 orta mac basi 10 orta yapar cok mu?

Oyle sacma elestiriler oluyor ki sanki senol gunes buna orta yapma diyor bu da devamli orta yapiyor.

Lens bugun bir asist yapti 25 tane isabetsiz orta kullandi, toplari kotu kesen bi adam olsa quaresma tamam diyecegim.

Olayin geldigi yere bak, calim atma, sut atma, orta kesme, duran toplari kullanma sanki takimda daha iyi duran top kesen var iceri mesela gecen mac oguzhanin kestigini gorduk yalpalaya yalpalaya gidiyor top.

Kanat oyuncusundan beklentisini elestirmeli taraftar once. Quaresma top tutmasa yana geriye oynamaktan takim ileride cogalamiyor. Dedigim gibi en guzel sistem kanat oyuncusuz oynamaktir yoksa kim gelse daha kotu elestiri alacak.

400 orta kesip nasil bir istatistik bekliyorsunuz 50 asist mi? 50 asist yapan futbolcunun besiktasta oynamasini gectim, yok oyle bir futbolcu tusubasa yapamaz 50 asist. 50 asist olmasi icin 250 isabet gerekir bu bile gercekci degil.

Savunma oyuncusu az gol atiyor gibi elestiriler.

Biri cikil uefa siralamasinda ilk 50 icinde olup 5 buyuk ligde oynayan kanat oyuncularinin istatistiklerini yazsa da baksak gorsek, kim nerede kaca oynuyor.

Evet 10 orta çok, çoğu gereksiz ceza sahasında 1-2 kişi varken yapılan ortalar orta yapmak yerine içeri katetse, çizgiye inmese daha akıcı bir oyun  oynayacaz ama yok.Sen 3-4 tane stoperin arasında ki forvete orta yaparsan "evet forvetlerin suçu yok" derim.Sonuç çıkmayacağını bile bile orta yapıyor bir çoğu dağa taşa, sonra eleştiri saçma oluyor.Bir şeyi beceremiyorsan yapmayacaksın, alternatif üreteceksin.

Ki sen hala daha bana performans üzerinden geliyorsun, ben performans ve kötü oyunu 2. planda diyorum.
Sen ısrarla Lens ile kıyaslıyorsun, Lens duruma göre hareket ediyor yeri geliyor koşu yoluna atıyor yeri geliyor çizgiye inmek zorunda kalırsa orta kesiyor ama bizim oğlanın çizgi sevdası Leyla ile Mecnun aşkından büyük.
Şu an renklilerin oyuncusunu bana övdürmek zorunda kalıyorsun, önümüzde ki sezon bize gelirse aradaki farkı hep beraber görürüz.
Koca popo mu, koca ego mu.

Çevrimiçi Necmi

Ben Arfa ile anlaştık diyelim şimdi katılabilir mi takıma?

Free agent'larda öyle bir sınırlama yok diye duymuştum
Yanlış duymuşsun serbest oyunculara FİFA transfer dönemi bittikten
sonra bir ay daha tanıyor. Biz TFF olarak bu maddeyi kabul etmiyoruz bizde transfer dönemi bittiğinde
biter. Listeye oyuncu dahil edemezsin.
Bu arada Ben Arfa nın serbest kaldığını sadece bizim basın söylüyor. Fransada böyle bir haber yokmuş birde
neden serbest bıraksın şimdiden satışa koysa 3e 5e satar bir oyuncuyu serbest bırakmak için büyük kusur işlemesi gerekir.
genede bırakmazlar. ben bıraktım güle güle demekle olmuyorki. Bütün parasını ödersin ödedikten sonra neden bırakasın.

Çevrimdışı hasann

portekiz milli takımında oynadığı gibi ciddiyet bekliyoruz quaresmadan. laubali hareketler takım oyununu takımın birliğini dirliğini etkiliyor. quaresmanın oyunundan memnun olanları sahaya çıkarmak gerek, 40 metre koşup müsait pozisyonda q7 den pas alamayıp tekrar 40 metre geriye koşarken empati yaparsınız
Quaresma 2 maçtır saçmaladı açıkçası.ilk geldiği dönemleri hatırlattı arada gidiyor böyle kafası toparlar diye düşünüyorum bu kadar yüklenmenin anlamı yok.

Çevrimiçi Necmi

Hic
Boyle dusunmemistim, cok fena hirpalamislar.
Avrupa ligi bizim seviyemiz icin uygundur guruptan ciksak bizi de tarumar ederlerdi
ben sezon maçında grupda üçüncülük iyidir avrupada yola devam edelim bizim
için amaç parayı cebe koymaktır dediğimde çok itiraz çıkmıştı. gruptan çıkanlar biri realle
diğeri dortmuntla eşleşti bunlar bizim içimizden geçerlerdi. Napoli ve Benfica evlerinin
yolunu tuttu biz puan toplamaya devam ediyoruz. bir süre böyle gitmek zorunda şu anda
şlde grupdan sonra tur atlamak sadece şansa bağlı dominant takımlarla eşleşmezsen bir
tur daha çok şanslıysan çeyrek finale kadar gidersin hepsi o şu anda güç toplama zamanı

Çevrimdışı İhsan

Ben arfa'nın Q7'den farkı yok hatta hocası bu yüzden oynatmıyor onu.

Sen kurtarıcı değilsin bi messi değilsin demiş ben arfa'ya.

Ben arfa kendini yükseklerde görüyor.

Ben Arfa Q7 gibiyse hemen gelsin
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı hasann

buraya not düşmek adına yazıyorum. taç çizgisi cambazı, megastar kişi İnönü'de ıslıklanacağı güne doğru hızla yol alıyor. Allah onun da bizim de sonumuzu hayır etsin.
öyle bir şey asla olmaz never,ever yani

Çevrimdışı ardiles

Quaresma 2 maçtır saçmaladı açıkçası.ilk geldiği dönemleri hatırlattı arada gidiyor böyle kafası toparlar diye düşünüyorum bu kadar yüklenmenin anlamı yok.

kötü gününde oyuncular idare edilir. takımdaki herkesin en az 2-3 maçlık kredisi olur fakat şenol hocanın atibanın ve takımdaki diğer oyuncuların q7 ye gösterdikleri reaksiyonlar hiçte 2 ma.lık olmadığını anlatıyor.

oyuncuları rakipten çok q7 yoruyor uğraştırıyor.... atar gider hiç hoş değil. arpası fazla gelene kapı yakındır

Çevrimdışı Egos

bana.

tek kanaldan istatistik değerlendirmesi yapacaksak messi'nin, ronaldo'nun bile şansı yok. quaresma'nın maç başına isabetli orta sayısı ne? 3. peki messi'nin kaç? 0,2. ronaldo'nun kaç? 0,4. takımda atak oyunun üzerinden kurgulandığı bir kanat oyuncusunu çok orta yapıyor diye eleştiremezsin (ki bahsettiğin ortaların 200 tanesi zaten kornerden). beşiktaş'ın bu sezonki en büyük hücum kozu kanat ortaları, eğer bu sene içeride gomez gibi bir oyuncuya sahip olsaydık asist sayısı 20'yi geçerdi, o zaman da 500'e 20 diye mi eleştirecektik?

sezon ortasında neden çoğunluk santrafor istiyordu hatırlamak lazım. (son satırlara cevabını az çok vermişsin, anlaşamadığımız konulardan biri bu sanırım) değendirilebilecek şeyler var, ama -senin özelinde söylemiyorum- biz eleştiri ile şımarıklığı sürekli karıştırıyoruz.

kısaca quaresma'nın neden göze battığı bellidir: futbolcular arasında olmasını istediğimiz arkadaşlık bağını baltaladığını düşünüyoruz ve verdiği katkı bu nedenle masaya yatırılıyor. çoğumuzun böyle bir çıkmaza verilecek cevabı kesin: kendisi beşiktaş'a messi kadar katkı bile sağlasa, bu tavırlarını sürdürdüğü müddetçe, yetmez.

ben de topu 3 saniyede ayağından çıkarsın, yüzü gülsün, görev disiplini olsun istiyorum; fakat bilgisayar oyunu oynamıyoruz. quaresma bunların bazılarını zaman zaman yaptı; o vakit ismail'e, tolga'ya, olcay'a sardık.

biz de, oyuncularımız da sütten çıkmış ak kaşık değiliz, bazıları ile ne yazık ki aramız bozulabilir. belirsizliklerden bıktık: hakem art niyetli olacak mı? tolgay top kaptıracak mı? cenk içeri vuracak mı? aboubakar gol sevincinde saçmalayacak mı? hepsini eleştirelim, konuşalım, ama davamız haklı çıkmak üzerine olmasın; sadece düşüncelerimizi birbirimize iletelim, hatalıysak geri adım atalım. söylediklerimiz doğru, söyleme şeklimiz yanlıştır belki; ona biraz dikkat edelim. quaresma'yla quaresma olmayalım.

q7 -yine- kendisine verilen yükün altında kalmaya başladı, futbola devamsızlık yapmadan geçirdiği 2 sene için gayet normal. eleştirirken asıl problemden uzaklaşmak beşiktaş'a katkı sağlamaz. kendimiz için değil, beşiktaş'ı sevdiğimiz için buradayız.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 01:31:12 Egos ]

Çevrimdışı Kuntz

tek kanaldan istatistik değerlendirmesi yapacaksak messi'nin, ronaldo'nun bile şansı yok. quaresma'nın maç başına isabetli orta sayısı ne? 3. peki messi'nin kaç? 0,2. ronaldo'nun kaç? 0,4. takımda atak oyunun üzerinden kurgulandığı bir kanat oyuncusunu çok orta yapıyor diye eleştiremezsin (ki bahsettiğin ortaların 200 tanesi zaten kornerden). beşiktaş'ın bu sezonki en büyük hücum kozu kanat ortaları, eğer bu sene içeride gomez gibi bir oyuncuya sahip olsaydık asist sayısı 20'yi geçerdi, o zaman da 500'e 20 diye mi eleştirecektik?

sezon ortasında neden çoğunluk santrafor istiyordu hatırlamak lazım. (son satırlara cevabını az çok vermişsin, anlaşamadığımız konulardan biri bu sanırım) değendirilebilecek şeyler var, ama -senin özelinde söylemiyorum- biz eleştiri ile şımarıklığı sürekli karıştırıyoruz.

kısaca quaresma'nın neden göze battığı bellidir: futbolcular arasında olmasını istediğimiz arkadaşlık bağını baltaladığını düşünüyoruz ve verdiği katkı bu nedenle masaya yatırılıyor. çoğumuzun böyle bir çıkmaza verilecek cevabı kesin: kendisi beşiktaş'a messi kadar katkı bile sağlasa, bu tavırlarını sürdürdüğü müddetçe, yetmez.

ben de topu 3 saniyede ayağından çıkarsın, yüzü gülsün, görev disiplini olsun istiyorum; fakat bilgisayar oyunu oynamıyoruz. quaresma bunların bazılarını zaman zaman yaptı; o vakit ismail'e, tolga'ya, olcay'a sardık.

biz de, oyuncularımız da sütten çıkmış ak kaşık değiliz, bazıları ile ne yazık ki aramız bozulabilir. belirsizliklerden bıktık: hakem art niyetli olacak mı? tolgay top kaptıracak mı? cenk içeri vuracak mı? aboubakar gol sevincinde saçmalayacak mı? hepsini eleştirelim, konuşalım, ama davamız haklı çıkmak üzerine olmasın; sadece düşüncelerimizi birbirimize iletelim, hatalıysak geri adım atalım. söylediklerimiz doğru, söyleme şeklimiz yanlıştır belki; ona biraz dikkat edelim. quaresma'yla quaresma olmayalım.

q7 -yine- kendisine verilen yükün altında kalmaya başladı, futbola devamsızlık yapmadan geçirdiği 2 sene için gayet normal. eleştirirken asıl problemden uzaklaşmak beşiktaş'a katkı sağlamaz. kendimiz için değil, beşiktaş'ı sevdiğimiz için buradayız.

Çok değerli bir ileti olmuş :ok:

Çevrimiçi tolga1903

Takımımıza dair çok büyük ikileme düşüyorum bazen. Genelde oynadığımız rakipler hep kotüleniyor bu sene işte Olympiakos yerden yere vuruldu ama düşünüyorum bu takım daha geçen turda bizim ligin ortalama üzeri ender takımlarından birine deplasmanda 3 gol atmış. Ha keza şampiyonlar ligindeki rakipler için de aynı söylemler hatırlıyorum örneğin Napoli için bile medyada kolay rakip algısı yaratıldı içerde yenemeyince eleştirildik. Bakıyorum adamlar Ramos gibi manyak bi herif olmasa belki eleyeceklerdi koskoca Reali ki bence Seri A'da en iyi ikinci takımlar hala.

Bizim takım mı acaba rakipleri insanların gözünde degersizleştiriyor diye düşünmeden edemiyorum. Tamam elit takımlar seviyesine belki hiç cikamayiz baş altı takım olsak yine çok büyük meziyet ama şu an belkide uefa ligindeki diğer rakipler oldu da tur atlarsak bizi istemeyecek kadar önemli bir konumdayızdır ha? Ya da gerçekten insanlar haklı rakiplerimiz kötü biz de kötünün iyisiyizdir. Bu ikilemin sonucunu çok merak ediyorum umarım şu çeyreğe çıkarız ve gerçek durumu görmeye başlarız.

Çevrimdışı Berat

11/3/17 saat 01:40 itibariyle Atiba kariyerinin en büyük hatasını sağ çizgi şovcusunu sosyal medyada takip etmeye başlayarak yaptı.

Çevrimdışı Gokhan-

Performans ve istatistik üzerinee arkasında durulduğu için performans eleştirisi getiriyorum ben, yoksa formsuzluk kötü oyun falan dalgalı şeyledir bir var bir yok insan bu sonuçta ona eyvallah.
Tavırları değişsin ağzımı açmam, biz nasıl tribünde bazı şeyleri yutup Beşiktaş aşkına susuyor, kendimizi dizginliyorsak o da yapacak istediğim fazla bir şey yok.
Sosyal medya bir eleştiri getiriyorsun "vay efendim adam 12 tane asist yapmış, sizler futbol cahilisiniz" lafa bak.
Eeee bu adam bunu söylerse eğer ben de buluştuğu topun, başına geçtiği duran topun hesabını yaparım ona göre cevap veririm, bu kadar bolluk bereket içinde bu sofranın yetersiz olduğunu söylerim.

Son cümlene gelirsek eğer ben de kendisine bu kadar yük verilmemesi taraftarıyım, her topun onunla buluşması anlamsız ama 3 dk topla buluşmasın elleri kolları oynamaya başlıyor adamın.
Takımın sadece bir futbolcusu olduğunu, en iyi futbolcusu olmadığını anlamalı ya da birileri anlatmalı kendisine.

Çevrimdışı Orhan_

Ben performansından dolayı eleştirmiyorum ki, aslında bir çok kişi performansla alakalı eleştirmiyor, Quaresma'yı eleştirenleri eleştirenler hep performansı üzerinden dem vuruyor.Benim sevmediğim yanı, tavırları, negatif enerjisi, saygısızlığıdır ilk olarak.
Hani Tolga'nın kalede olduğu zamanlar yediği gollerden sonra yüzünde oluşan memnuniyetsizlik vardı ya bizi hayata küstüren, Quaresma'da ondan daha fazlası var bu adamın triplerini ve suratını görünce hayattan soğuyorum.

İsmail vs Quaresma meselesine gelince bu konu da ciddiyim, @tangaz abinin verdiği 450 rakamı doğruysa 10 asist hiç bir şey değildir benim gözümde.
Ayrıca beğendiğimiz Lens'in de 3 gol 9 asisti var öyle dandik ve defansif bir takımda oynamasına rağmen, biz de olsa 2'ye katlardı.
Quaresma'dan iyi olduğu yönleri ise kilit pas, ara pas ve bencil olmamasıdır.Quaresma'nın sadece ismi Lens'ten büyüktür.

Dün neden Quaresma'nın eleştirildiğini yazmıştım, Talisca'nın, Gökhan'ın, Babel'in ondan daha kötü oynadığını da yazmıştım.
Herkes kötü oynayabilir, hata yapabilir  bu esneyebilir ama sorumluluk, ciddiyet ve saygı olmassa olmazımdır.

Şu söylediklerin defalarca tekrarlandı ama nafile. Adamın hem yaptığı işe hem de iş arkadaşlarına saygısı yok. İsmi büyük deniyor ama bunun ederinin olması için saha içinde karşılığını vermek zorunda. Takıma zarar verip isim büyüklüğünden yırtamazsın. Bu kadar basit. Eleştirenlerin bir çoğunun tepki yoğunluğunun oluşma sebebi de tam anlattığın gibi. Yoksa ne hatalar yapan oyuncular bu kadar konuşulmuyor. Örneğin Tosic. Ama derdimiz gömücülük değil. Anlayana.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mart 2017, 02:14:09
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 08:36:27 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Gokhan-

Şu söylediklerin defalarca tekrarlandı ama nafile. Adamın hem yaptığı işe hem de iş arkadaşlarına saygısı yok. İsmi büyük deniyor ama bunun ederinin olması için saha içinde karşılığını vermek zorunda. Takıma zarar verip isim büyüklüğünden yırtamazsın. Bu kadar basit. Eleştirenlerin bir çoğunun tepki yoğunluğunun oluşma sebebi de tam anlattığın gibi. Yoksa ne hatalar yapan oyuncular bu kadar konuşulmuyor. Örneğin Tosic. Ama derdimiz gömücülük değil. Anlayana.

Aynen öyle, hep birbirimizi tekrar ediyor, birbirine paralel şeyler söylüyoruz.
Adam asist yapıyormuş bizlerde susmaya devam edelim, futbol cahiliyiz en nihayetinde :)
Hepinize hayırlı geceler, Allah'a emanet olun.

Etiketler: