Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124982 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence bu q7 olayı tartışılmalıki  oda kendine biraz olsun çeki düzen versin ben böyleyim yeaa demekle olmuyor sen öyleysen Beşiktaşda böyle. Quaresma Quaresma oley oley de bir süre demeyelim artık.
@Kalyoncu kesinlikle Beşiktaş'tan hiçbir oyuncu büyük olamaz, özellikle bu adamın adı dile getirilmemeli atiba gibi adam varken karijmada kimmiş!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Çevrimdışı Fatih_

Antalya maçından sonra Milli Takım arasına giriyoruz
Daha sonra aşağıdaki gibi bir fixtür çıkıyor.
27 ve 28. Haftalar arasında bi boşluk var ama ne olduğunu bulamadım.

26. Hafta 02.04.2017 BEŞİKTAŞ -   GENÇLERBİRLİĞİ

27.Hafta 08.04.2017 TRABZONSPOR -BEŞİKTAŞ

13.04.2017 UEFA Çeyrek Final

20.04.2017 UEFA Çeyrek Final RÖVANŞ

28.Hafta 24.04.2017 BEŞİKTAŞ - ADANASPOR

29.Hafta 30.04.2017 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fatih abi referandumdan dolayı o hafta maç yok.

Çevrimdışı Fatih_

fatih abi referandumdan dolayı o hafta maç yok.

Tabi yaaa hiç aklıma gelmedi ooo süper çok işimize yaramış o zaman  :D :halay:

Çevrimdışı Kalyoncu

@Kalyoncu kesinlikle Beşiktaş'tan hiçbir oyuncu büyük olamaz, özellikle bu adamın adı dile getirilmemeli atiba gibi adam varken karijmada kimmiş!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atiba gösteriş sevmiyor taş olsa çatlamıştı bu taraftar ben ne yapsam sıkıntı çıkarmaz demiyor hep aynı performans. Taraftar olarak böyle oyuncular yerine sorunlu oyuncuları seviyoruz heralde. Performans iner çıkar lakin ahlak önemli bir yaptı iki yaptı herkes tamam bu adam böyle dedik ama düzeltmek yerine ısrarla bu davranışlar artarak devam ediyorsa sıkıntı büyüktür. 23 maçta 8 sarı kart nasıl görebilir bir hücum oyuncusu? Atlanan kırmızı kartları hiç söylemiyorum iki üç tane kırmızısınıda hakemler göstermedi. Islıklayalım demiyor kimsede böyle yapan adamada tepkimizi koyalım eleştirelim. Şu konularda haksızsın diyen var mı acaba?

Çevrimdışı Fatih_

Antalya ve Trabzon deplasmanlarından 3 er puan ile dönersek bu iş biter.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atiba gösteriş sevmiyor taş olsa çatlamıştı bu taraftar ben ne yapsam sıkıntı çıkarmaz demiyor hep aynı performans. Taraftar olarak böyle oyuncular yerine sorunlu oyuncuları seviyoruz heralde. Performans iner çıkar lakin ahlak önemli bir yaptı iki yaptı herkes tamam bu adam böyle dedik ama düzeltmek yerine ısrarla bu davranışlar artarak devam ediyorsa sıkıntı büyüktür. 23 maçta 8 sarı kart nasıl görebilir bir hücum oyuncusu? Atlanan kırmızı kartları hiç söylemiyorum iki üç tane kırmızısınıda hakemler göstermedi. Islıklayalım demiyor kimsede böyle yapan adamada tepkimizi koyalım eleştirelim. Şu konularda haksızsın diyen var mı acaba?
Haksizsin diyen yok

Lakin herkesin ayni karakterde olmasini bekleyemezsin

Atiba sakin - Sabirli - Isine odaklanan yapiya sahip duygularina sahip çıkabiliyor.

Bende mesela Agresif ve sabirsiz bir yapiya sahibim cevremdeki herkes beni bu sekilde kabul ediyor Tabii benimde kendimi duzeltmem icin çaba sarfetmem gerekiyor ki sarfediyorum da orasi ayri konu , ama kimseden karakterini ve kisiligini degistirmesini bekleyemezsin benim kuzenim de benim tam tersim sakin - sabirli bir kisilige sahip , bir elin 5 parmagi da farklidir bilmem anlatabildim mi ?

Senin iletinden cikan sonuc su ; Komsunun oglu cok efendi bizim oglan Cok asabi biraz komşunun oglunu ornek alsin diyen anne.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 12:55:41 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Referandum arasi orda.
Simdi olimpiyakosu elersek sonra kayseri ve antalya maclarini da kazanirsak renkliler cok fena aglar. Iyi bir kura sonrasi ceyrek finalden de cikarsak yillarca aglarlar
Efenim referandum ile besiktas macini erteletti falan derler

Ayrica kimse 4×4 luk degil

Mesela Atiba da Sut atamiyor , Sut atabilse Dunyanin en iyi orta sahasi olur ABARTISIZ , ama kendisi de bunu bildiği icin hic sut cekmiyor pasi verip geri cekiliyor inanılmaz bir yapiya sahip helal olsun gerçekten

Atibadan da Sutunu geliştirmesini bekleyebiliriz ama hic birimiz beklemiyoruz Neden ? Çünkü onu o şekilde kabullenmişiz , görevini eksiksiz yapıyor çünkü.. @Kalyoncu

Derdimi anlatabildigimi umuyorum

Çevrimdışı Kalyoncu

Haksizsin diyen yok

Lakin herkesin ayni karakterde olmasini bekleyemezsin

Atiba sakin - Sabirli - Isine odaklanan yapiya sahip duygularina sahip çıkabiliyor.

Bende mesela Agresif ve sabirsiz bir yapiya sahibim cevremdeki herkes beni bu sekilde kabul ediyor Tabii benimde kendimi duzeltmem icin çaba sarfetmem gerekiyor ki sarfediyorum da orasi ayri konu , ama kimseden karkaterini degistirmesini bekleyemezsin benim kuzenim de benim tam tersim sakin - sabirli bir kisilige sahip , bir elin 5 parmagi da farklidir bilmem anlatabildim mi ?

Sizin beklediginiz sey su ; Komsunun oglu cok efendi bizim oglan Cok asabi onu ornek alsin diyen annelerden bir farkiniz yok..
Burası spor kulübü herkesin aynı karakterde olmasını tabiki bekleyemezsin. Ama buranın bir kuralları var yazılı olmasada değerlerimiz var. Sahada el kol yapmak bile bana çok itici geliyor sen memnunsan diyecek birşey yok tabi.En büyük Beşiktaşlı sözüyle kapatayım konuyu.
Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaksını severim.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

Çevrimiçi Rasim

kayseri maci pazar günü oldugu icin ilk defa 38000 - 40000 bandini görecez gibi duruyor :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

tatilimizi derbiye göre ayarlamistik suya düstü  :akuma:
Beşiktaş!

Kimsenin Ahlakını konusmak kimseye düşmez

Takimin Patronu SENOL GÜNEŞ tir

Eger Şenol Hoca Quaresmanin hareketlerinden tavırlarından rahatsizsa Kadro disi birakir veya Kulubeye ceker kimse de birşey diyemez

Kimse bana Baska kanat oyuncumuz yok oyuzden mecburen oynatıyor diye maval okumasin , Caner ve Ba geri döndü Hocanın eli hic olmadigi kadar güçlü

Caneri veya Abiubakari kanada çekebilir demekki hoca Q7 den memnun bu kadar basit

Çevrimdışı Kalyoncu

Ayrica kimse 4×4 luk degil

Mesela Atiba da Sut atamiyor , Sut atabilse Dunyanin en iyi orta sahasi olur ABARTISIZ , ama kendisi de bunu bildiği icin hic sut cekmiyor pasi verip geri cekiliyor inanılmaz bir yapiya sahip helal olsun gerçekten

Atibadan da Sutunu geliştirmesini bekleyebiliriz ama hic birimiz beklemiyoruz Neden ? Çünkü onu o şekilde kabullenmişiz , görevini eksiksiz yapıyor çünkü.. @Kalyoncu

Derdimi anlatabildigimi umuyorum
Hiç anlatamamışsın kimse yetenek tartışmıyor ahlak tartışıyor.

Çevrimiçi Rasim

Kayseri macina odaklanin arkadaslar :bandit:
Beşiktaş!

Burası spor kulübü herkesin aynı karakterde olmasını tabiki bekleyemezsin. Ama buranın bir kuralları var yazılı olmasada değerlerimiz var. Sahada el kol yapmak bile bana çok itici geliyor sen memnunsan diyecek birşey yok tabi.En büyük Beşiktaşlı sözüyle kapatayım konuyu.
Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaksını severim.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
Q7 nin ahlaksız bir oyuncu ve insan olduğunu düşünmüyorum , Tam tersi Ailesine duskun, Barlarda sabahlayip icip icip sapitmayan , antremanlardan kaytarmayan tam tersi ekstra idmanlar yapıp kendisini sürekli hazir tutan bir oyuncu bu mu ahlaksiz oyuncu?

Sen Q7 yi Melo ve Emre belezoguyla karistiriyorsun sanirim @Kalyoncu

Yada ahlak kavraminin ne olduğunu bilmiyorsun ?

Agrasif yapıya sahip olan herkes ahlaksiz mi oluyor ?
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 13:19:44 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Q7 nin ahlaksız bir oyuncu ve insan olduğunu düşünmüyorum , Tam tersi Ailesine duskun, Barlarda sabahlayip icip icip sapitmayan , antremanlardan kaytarmayan tam tersi ekstra idmanlar yapıp kendisini sürekli hazir tutan bir oyuncu bu mu ahlaksiz oyuncu?

Sen Q7 yi Melo ve Emre belezoguyla karistiriyorsun sanirim @Kalyoncu
Emre belozoğlunda da bu dediklerinin hepsi var o nasıl ahlaksız oluyor? q7 de öyle işte. Konu kapansın sana laf yetiştiremeyecem daha fazla.

Çevrimdışı arda

kayseri maci pazar günü oldugu icin ilk defa 38000 - 40000 bandini görecez gibi duruyor :bandit:

Vodafone Karakartal'ın gönderdiği hediye biletimle Yeniaçık üstte olacağım  :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Emre belozoğlunda da bu dediklerinin hepsi var o nasıl ahlaksız oluyor? q7 de öyle işte. Konu kapansın sana laf yetiştiremeyecem daha fazla.
Emre belezoglu saha icinde Cok Ahlaksiz ve çirkef Quaresma oyle degil arada ucurum kadar fark var nasil ikisini bir tutuyorsun anlamıyorum :alala:

Biri Rakip oyuncuya , hakeme , antrenore hakaretler kufurler yağdırır oteki oyundan alınınca Sinirlenir Q7 ne zaman Rakip antrenore - Oyuncuya- hakeme Kufur edip hakaret etti

Cidden ahlak ve cirkefligin ne olduğunu bilmiyorsun..

Ahlaksizliktan kastin nedir onu acikla bari.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 13:31:36 Yunus Emre Dökmeci ]

Vodafone Karakartal'ın gönderdiği hediye biletimle Yeniaçık üstte olacağım  :super:
Hayırlı olsun :ok:

Fabri

Beck.    Marcelo.    Tosic.     Adriano

Atiba. Ozzie

Cenk.            Talisca.             Babel

Aboubakar

Çevrimdışı Savaş

Global futbolda kişiye bazlı veya kıvrak adamlara bağlı yani en basit tabirle 10 numara önderliğinde gerçekleşen oyun yapısı yok artık. O yapı Hagi zamanlarında, Alex zamanlarında işleyen bir yapıydı fakat artık yok. Bu sebeple bir oyuncuya bağlı oyun yapısı artık işlemiyor.

Dünyanın en büyük takımlarına bile baktığımız zaman pas organizasyonu ile oynadıklarını ve belli bir sisteme bağlı kaldıklarını görüyoruz. Barcelona, Bayern Münih, Real Madrid, Atletico Madrid, Juventus gibi.. Bu takımların içerisinde dünyanın en iyi futbolcuları var fakat bir adam üzerinden gitmiyor bu takımlar. Hepsi bir uyum ve sistem içerisinde harmanlanıyor..

Bizim bu seneki en büyük yanlışımız oyun yapımızın sadece Quaresma üzerinden sınırlandırılması oldu. Bir nevi buna mecbur kaldık aslında. Geçen seneki oyun yapısında Töre, Olcay, Oğuzhan, Atiba, Sosa ve Gomez vardı ve belli bir sistem içerisinde pas oyunu oynanıyordu. Bir çok maçta Quaresma sonradan oyuna girip katkı verdiği için bu yapıda fazla sırıtmıyordu.

Fakat bu sene işler değişti. Bu sebeple Quaresma en ufak bir disiplinden koptuğunda takımdaki dinamikler sarsılıyor ve göze batan kişi Quaresma oluyor. Anlıyorum elde olmayan sebepler var fakat bu durum Quaresma'nın suçu olduğu kadar yönetiminden tut, teknik heyetine kadar herkesin suçu.. En başından bu yapıya izin verilmemesi gerekiyordu fakat olan oldu, son dakika Sosa gitti, Gomez gelmedi vsvs.. Dedim ya beklenmedik ayrılıklardı bunlar, bu sebeple yönetimi, teknik heyeti çok fazla eleştiremiyorum. Ayıp olur çünkü, haksızlık olur.

Belirttiğim gibi bu seneyi bir şekilde Şampiyon olarak atlatıp önümüzdeki dönemlerde şimdiki yapıdan kurtulup yine sistem yapısına dönmemiz gerekiyor. Şu anda da çark dönüyor fakat tekleyerek.. Takımdaki dişlileri öyle bir oturtmak lazım ki tam verim alınabilsin..

Seneye Quaresma takımda kalır veya gider orasını bilemem fakat seneye sistemi bir şekilde oturtup yeniden sistemli bir futbola dönüp kalırsa dahi Quaresma'yı hamle oyuncusu olarak kullanmak lazım. Tıpkı geçen seneki gibi.

Global futbolda kişiye bazlı veya kıvrak adamlara bağlı yani en basit tabirle 10 numara önderliğinde gerçekleşen oyun yapısı yok artık. O yapı Hagi zamanlarında, Alex zamanlarında işleyen bir yapıydı fakat artık yok. Bu sebeple bir oyuncuya bağlı oyun yapısı artık işlemiyor.

Dünyanın en büyük takımlarına bile baktığımız zaman pas organizasyonu ile oynadıklarını ve belli bir sisteme bağlı kaldıklarını görüyoruz. Barcelona, Bayern Münih, Real Madrid, Atletico Madrid, Juventus gibi.. Bu takımların içerisinde dünyanın en iyi futbolcuları var fakat bir adam üzerinden gitmiyor bu takımlar. Hepsi bir uyum ve sistem içerisinde harmanlanıyor..

Bizim bu seneki en büyük yanlışımız oyun yapımızın sadece Quaresma üzerinden sınırlandırılması oldu. Bir nevi buna mecbur kaldık aslında. Geçen seneki oyun yapısında Töre, Olcay, Oğuzhan, Atiba, Sosa ve Gomez vardı ve belli bir sistem içerisinde pas oyunu oynanıyordu. Bir çok maçta Quaresma sonradan oyuna girip katkı verdiği için bu yapıda fazla sırıtmıyordu.

Fakat bu sene işler değişti. Bu sebeple Quaresma en ufak bir disiplinden koptuğunda takımdaki dinamikler sarsılıyor ve göze batan kişi Quaresma oluyor. Anlıyorum elde olmayan sebepler var fakat bu durum Quaresma'nın suçu olduğu kadar yönetiminden tut, teknik heyetine kadar herkesin suçu.. En başından bu yapıya izin verilmemesi gerekiyordu fakat olan oldu, son dakika Sosa gitti, Gomez gelmedi vsvs.. Dedim ya beklenmedik ayrılıklardı bunlar, bu sebeple yönetimi, teknik heyeti çok fazla eleştiremiyorum. Ayıp olur çünkü, haksızlık olur.

Belirttiğim gibi bu seneyi bir şekilde Şampiyon olarak atlatıp önümüzdeki dönemlerde şimdiki yapıdan kurtulup yine sistem yapısına dönmemiz gerekiyor. Şu anda da çark dönüyor fakat tekleyerek.. Takımdaki dişlileri öyle bir oturtmak lazım ki tam verim alınabilsin..

Seneye Quaresma takımda kalır veya gider orasını bilemem fakat seneye sistemi bir şekilde oturtup yeniden sistemli bir futbola dönüp kalırsa dahi Quaresma'yı hamle oyuncusu olarak kullanmak lazım. Tıpkı geçen seneki gibi.
Katiliyorum , Quaresmaya bagli -bagimli olmamaliyiz

Quaresma tipki gecen sezonki gibi sikisan oyunda Alternatif ve ekstra is yapmali , Gecen sezon Oynadigimiz oyun sistemi sekteye ugradigi an Quaresma devreye giriyordu kilidi açıyorduk bu ekstraydi yine boyle olmalı

Çevrimdışı Fatih_

Fabri

Beck.    Marcelo.    Tosic.     Adriano

Atiba. Ozzie

Cenk.            Talisca.             Babel

Aboubakar

Fabri

Beck.    Marcelo.    Mitrovic.     Adriano