Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124182 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

sol kanadımızdan sol bekimizin kontrol etmesi gereken bölgeden atak yiyoruz ve golle sonuçlanıyor kimi suçlamamız gerekiyor ilk önce :alala:
atağa çıkmayacakmı çıkmayacak bu kadar basit bekin birinci görevi savunmaktır adı üzerinde bek
çıkışlarını riske sokmayacak şekilde yapacak ve hızlıda dönecek dönemiyorsa çıkmayacak her oyuncu önce asli görevini kusursuz yapacak sonra tali göreve soyunacak mesela Babel savunma yapsınmış hayır dostum önce asli görevi olan hücumu doğru yapacak savunma talidir onun için ancak baskı yediğimiz çıkamadığımız maçlarda ondan destek bekleriz yada beklemeliyiz. futbol basit oyun herkes asli görevini iyi yaparsa sorun olmaz asli görevini riske sokmayacak şekilde tali görevleri yaptığı anda zaten mükemmel takım olursun. biz ismaildede aynı sıkıntıyı yaşadık gidip gelmediği için stoper öğüttü. sorun orda orta değildi. orta yapıldığında onu karşılaması gereken oyuncunun ortayı kesmeye uğraşmasıydı sorun. eğer tosiç orda olmasaydı esas yerinde marcelonun olduğu yerde olacaktı marceloda GG nin olduğu yerde olacaktı o zaman marcelo o kafayı vurdurmazdı. Cambiaso tek başına hamle yapıyor orta sahadan tek başına koptu geldi onu kim takip ediyordu hiç kimse bu arada liberolar ne yapıyordu Tolgay yada atibadan birinin onu kontrol etmesi gerekmiyormuydu. bu kadar sığ düşünmeyi bir kişiyi günah keçisi yapmayı bırakın golü takım yedi. stoperler adam kaçırır beklerde kaçırır. Tosiç topu taça vurmalıydı vurmadı hata yaptı. bunu her daim yapabiliriz. maç boyunca birde tosiçin kestiği toplara bir bakın oyuncu hata yapar diğerlerinin işi bu hataları kapatmaktır kapatamazsan zincirleme hatadan golü yersin. Ne sanıyorsunuz barçamıyız yada bayernmi öyle olsak bile daha yeni barça 4 yedi demekki yeniyor. Ama meraklısınız adam gömmeye hadi gömüyorsun hata yapsa bile takım için sahada mücadele edeni ter akıtanı gömmeyin eleştirin ama gömmeyin orda gömülecek tek adam quaresma o kadar ego sahbi o kadar bencilki kendisine pas verilmedi diye gole bile sevinmiyor Beşiktaşın kazanması umrunda bile değil milletin bahanesi neymiş sol ayağıyla orta açamıyormuş ona kadar maçta neler var mesela karşı karşıya pozisyonda kaleci yatmış yapacağın tek şey üstünden kaleye topu göndermek olacakken beyfendi kaleciyede çalım atmak istiyor. Orda derdi gol atmak değil egosunu tatmin etmek benim saydığım en az 3 pozisyonda bariz golümüzü yedi sırf egosu için dün galip gelemediysek bunun suçu tosiçde değil direk quaresmadadır. Sayesinde hiç bir şekilde baskın atak yapamıyoruz. Çünkü arkadaş önce birini karşısına alacak çalım atacak oldumu yok kesmedi dönecek tekrar çalım atacak oldumu yok bir ikinci kişiye daha çalım atmak zorunda bu arada eğer topu kaptırmadıysa zaten rakip kutuda bütün oyuncular kontrol altına alınmış oluyor. zaten ondada yapacağı orta %90 kutunun gerisine olacak orda yetişirse bir oyuncumuz tekrar içeriye gönderecek
neymiş 12 asist yapmış eee bende oynasam orda bütün topları kendime istesem her maç 10 orta yapsam  23 maç 230 orta eder o kadar asisti bende yaparım

eksik mi okuyorsun okumuyormusun ya da anlamıyormusun iç dünyanı bilemediğim için çözemedim  :alala: normalde yanıt vermezdim ama beni alıntılayarak yazdığın için yanıtlıyorum. tek mesaj üzerinden gitmişsin ama çoklu alıntı yapsaydın golde tosiçten tut marceloya tolgaya gg.ye vbvb gömdüğümü görebilirsin. quaresmayı en çok yerenlerden biri oldugumu görebilirsin. her maç 15 orta yapan birinin 450 ortada 10 asist yaptığını yazdığımı görebilirsin. cımbızı iyi kullanıyorsun ama biliyorsun ben her zamanki gibi kül yutmam yediremezsin bana bunları dostum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben Arfa işini şimdiden halletmek çok akıllıca bir hamle olur. Herkesin kafası rahatlar.

Ben arfa'nın Q7'den farkı yok hatta hocası bu yüzden oynatmıyor onu.

Sen kurtarıcı değilsin bi messi değilsin demiş ben arfa'ya.

Ben arfa kendini yükseklerde görüyor.

Çevrimdışı tangaz

neden bu takımları isimleri apoel astana yangboys olduğu içinmi küçümsüyorsun :alala:
astana gs ye kök söktürmüştü yongboys feneri elemişti apoel benim kurada eşleşmek istemediğim bir kaç takımdan biriydi. hem eski gücüyle örnek verilmez deyip hemde ne olduklarını bilmediğin takımlarla oynadığı performansa bakmak senin burun kıvırdığın apoel 16 da mücadele ediyor 32 de Atletico Bilbaoyu eledi. Hiçde öyle yabana atılacak bir takım değil. objektif ol bence :bandit:
doğru söylüyorsun Oly bizim ayarımızda bir takım değil ama zayıf olduğundan değil bizim güçlü olmamızdan kaynaklanıyor. Eleştiriyi bizim buramız şuramız kötü diye değilde her mevkinin daha iyi olması için yapmak daha doğru Atiba mükemmel ama daha iyisini bulmalıyız. Çıta sürekli yükselmeli Bu gün as kadronun değişmezi seneye kulübeye gidebilmeli kadromuz Türkiye için fazlasıyla yeterli ama yetermi bence yetmez Bugün uefa için çok yeterli yarında şl için yeterli kadroyu kurmamız gerekir. Bunun içinde zaman ve para gerekiyor. her şey adım adım Beşiktaş büyüyor bunu dışardan bakanlar görüyor. Biz istiyoruz her şey bir anda olsun bitsin Bu acelecilikde bize kazandırmıyor bilakis sürekli kaybettiriyor.

sizin durumunuz çin epey söz var körler sağırlar, tencere kapak, kır at huy suy, üzüm kararmak vbvb gibi  :bandit:

olympia devre arası 30 milyona sattığı 2 oyuncu varken dahi apoeldir  astanadır young boystur gruplarda sidik zoruyla geçti. o oyuncularda gidince iyice sıradanlaşan çok zayıf bir takım hüviyetine büründü. sivasta bile kötü bulduğumuz da costa stoperi bu takımın daha neyini söyleyelim ki da costa. yıldızı 37 yaşına gelmiş en son 25 ocakta maça çıkan cambiaso. ve siz  bu takımı yenemeyen takımı eleştirenleri yeriyorsunuz. sığ mığ demiştin bi yerlerde esas sığ olmak budur. şu geberik takımla berabere kalmayı beğenmektir sığ olmak. astana saçma sapan bir takım olan geseyi zorlandı young boys looser feneri eledi (elemeyeni dövüyorlardı) die iyi takım mı oldular? bunlar vasataltı sıradan ötesi ülkelerin sıradan ötesi takımları. bizi övmek için renklileri iyi göstermeye başlayacaksınız bu gidişle hatta Serhat değinmişti bugün buna sende tasdiklemiş oldun. eleştiri şu aşamada kötü noktaya yapılır daha kötü noktalarımızı düzeltemedik ki atibayı daha iyiye evirmeye geçelim.  ilk yarıdaki oyun eleştirilir oyunun mimarı hoca eleştirilir quaresma o golü atamıyorsa eleştirilmez direkt gömülür tolgay çift sarıdan atılabieceği o hamleyi yapınca eleştirilir gömülür tosiç o hatayı yapıyorsa kusura bakmayın eleştirilir. adranonun kademesiymiş şuymuş buymuş denmez baktın sol bek yerinde değil onun kademesine girmişsen ilk yapman gereken topu hızla uzaklaştırıp  bekin kademesine geçecek zamanı oluşturmak ve kendi bölgene dönmektir. futbolu sadece siz mi biliyosunuz?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

neyini konuşucaz ki? yan pas yapmaktan ileri top mu attık? ilk devre düşün işte 5 defa topla buluşmuş 2si santra attığı gol de bile şapkadan tavşan çıkardı pozisyon falan yoktu maçda zaten doğru düzgün pozisyonumuz yoktu aldatızı keçi boynuzu kıvamında bir üstünlüğümüz vardı o kadar.
hımmm ilerleme var sende benim sezon başından beri söylediğim sözler bunlar.
Nihayet kabul ettin adam gol attığında resmen şapkadan tavşan çıkartıyor.
forvetler genelde dört pozisyondan birini golle buluşturur biz maç boyu forvetleri iki
pozisyona bile sokamıyoruz orta yapacaksın denk gelirse vuracak gol olacak. yoksa biz maç boyu
dört pozisyona girmiyoruzki sene başından beri. Abouda fırsat yakaladımı affetmiyor.
Avrupada kazanılmak zorunda olunan maçlar oynandığı için ligdeki gibi otobüs çekmiyorlar
abouda defans hatalarından iyi yararlanıyor.
Bu arada oly kalesinde Tolga'yı gördüm yunan taraftarına çok acıdım.
oynadığımız bir maçta rakip taraftarın oyuncu yuhaladığına ilk defa şahit oldum :D

Çevrimdışı tangaz

forvetler genelde dört pozisyondan birini golle buluşturur biz maç boyu forvetleri iki
pozisyona bile sokamıyoruz orta yapacaksın denk gelirse vuracak gol olacak. yoksa biz maç boyu
dört pozisyona girmiyoruzki sene başından beri. Abouda fırsat yakaladımı affetmiyor.
Avrupada kazanılmak zorunda olunan maçlar oynandığı için ligdeki gibi otobüs çekmiyorlar
oynadığımız bir maçta rakip taraftarın oyuncu yuhaladığına ilk defa şahit oldum :D

ben her zaman objektifim olmayan sensin dostum  :bandit:

adam bu maçta gol dışında yoktu oyuna hiç giremedi yetersizdi takımı sürükleyecek tek hamle yapmadı ama gitti olmayn pozisyonda şapkadan tavşan çıkardı. golcü falan değil gol vuruşu falan bilmiyor sağ içle uzaktan bşiler yapıyor o kadar bu adamı golcü yapmaz emin ol cezasahasında topla buluşsa gelişine vuruşluk pozisyonlar gelişse gene benzer hataları yapar mesela napoliye attığı ilk gol kaleci hatasıdır yoksa kötü vuruş yapmıştır. destek ayağını kullanmasından tut o kayma stayl vuruşunun neresinden tutsan elinde kalır fundamental problemleri öyle kötü ki. sırf trabzon maçında kaçırdıkları zaten oyuncuyu tanımlamak için yeterli aslında. artık bizim taşıyacağımız parlatacağımız bir santrafor değilde bizi taşıyıp seviye yükseltecek bir 9 numara elzem. para harcamak zorundayız.

Çevrimdışı Gokhan-

eksik mi okuyorsun okumuyormusun ya da anlamıyormusun iç dünyanı bilemediğim için çözemedim  :alala: normalde yanıt vermezdim ama beni alıntılayarak yazdığın için yanıtlıyorum. tek mesaj üzerinden gitmişsin ama çoklu alıntı yapsaydın golde tosiçten tut marceloya tolgaya gg.ye vbvb gömdüğümü görebilirsin. quaresmayı en çok yerenlerden biri oldugumu görebilirsin. her maç 15 orta yapan birinin 450 ortada 10 asist yaptığını yazdığımı görebilirsin. cımbızı iyi kullanıyorsun ama biliyorsun ben her zamanki gibi kül yutmam yediremezsin bana bunları dostum  :bandit:

Arttırıyorum.
Bu kadar ortayı İsmail bile yapsa en az bu kadar büyük ihtimalde daha fazla asist yapabilirdi.
Tabi ona da Quaresma gibi özerklik verilecek, defans katkısı istenmeyecek ve bütün toplar onda buluşacak ki bu kadar hoyratça orta yapabilme şansı olsun.
Quaresma, zengin bebelerinin babalarının parasını düşünmeden harcaması gibi takılıyor, kendi kazanmadığı için rahatça harcayabiliyor..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

bu yanlış işte abu fırsat yakaladı mı affetmiyor doğru bi cümle değil aksine fırsat yakaladı mı kaçırıp fırsat olmayan pozisyonlarda gol atıyor. fırsat yakalayıpda attıgı tek gol sanırım adana deplasmanında ozzinin pasıyla attıgı goldür :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Arttırıyorum.
Bu kadar ortayı İsmail bile yapsa en az bu kadar büyük ihtimalde daha fazla asist yapabilirdi.
Tabi ona da Quaresma gibi özerklik verilecek, defans katkısı istenmeyecek ve bütün toplar onda buluşacak ki bu kadar hoyratça orta yapabilme şansı olsun.
Quaresma, zengin bebelerinin babalarının parasını düşünmeden harcaması gibi takılıyor, kendi kazanmadığı için rahatça harcayabiliyor..

başkanın tekrar alışını (para yoktu vbvb) anlayabilirim ama bu sözleşme uzatma işini asla anlamam ve başkanın yaptıgı en majör hatalardan biridir die etiketlendiririm

Çevrimdışı Gokhan-

başkanın tekrar alışını (para yoktu vbvb) anlayabilirim ama bu sözleşme uzatma işini asla anlamam ve başkanın yaptıgı en majör hatalardan biridir die etiketlendiririm

Onu transfer sezonunda göreceğiz Murat abi, satış ve pazarlama konusunda elini güçlendirmek için yaptıysa eyvallah ama 3 sene daha biz de kalırsa bu adam ben kafayı yerim, takımda geriye gider.
Oynaması da sıkıntı yedek klübesinde beklemesi de sıkıntı, öyle bir adam kendisi.

Dün Abou'ya acıdım yeminle, adama doğru dürüst pas atmadılar ama o yine de golünü attı, oyundan çıkarken de kuzu gibiydi vallahi çok takdirimi kazandı.
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2017, 19:52:23 Gokhan- ]

Çevrimiçi Necmi

kitabı ortadan okumaya başlamışsın :biggrinking:
biz nerde iyiydik sürekli yan ve geri pas yaptık ilk yarı yenik kapadık.
onların kaleci hata yapmasa abuda tavşan çıkarmasa sıkıntıydı.
gol olduktan sonra nasıl dağıldıklarını gördük.
biz beşiktaşı gömmedik rakip çok kötü niye çekinerek oynadık diyoruz.
biraz bastırınca dağılan rakibe karşı bu kadar niye bekledik.
baştan dikine oynasak iş biterdi diyoruz.
yunan deplamanı zor diyorsun adamlar 90 dakika kendi sahalarında bizi beklediler.
taraftarı kendi takımını yuhalarken darbeyi indiremedik.
son 10 dakika vakit geçirdiler bu takım mı iyi şimdi :alala:
Evet aynen öyle bu takım iyi biz oly deplasmanına giderken hangimizin içi rahattı
hocayı oyuncuyu geçtim taraftardan bahsediyorum. Oyuna temkinli başlamalarıda gayet normal ilk
yarı rakibi tartıyorsun ikinci yarı gördün direnç yok yüklendin ama atamadın bu seni kötü yapmıyor.
oly deplasmanın %63 topa sahip olarak oynamak her takımın yapabileceği iş değildi bir takımın iyi
olduğu attığı gol sayısıyla ölçülmez. Darbeyi indiremedik elimize indirecek çokta fırsat geçti ama işin
şans faktörüde var girmedimi girmez Napoli bize kabus gibi çöktü resmen sahada dayak yedik ama maçı
3-2 aldık. Futbol böyle bir şey. Napolinin bize yenilmesi onları kötü takım yapmıyor. yada biz gittik kasımpaşaya
yenildik buda kasımpaşayı bizden iyi takım yapmaz.
Baştan beri eleştirdiğimiz konu bizim takımın çok gol atma hırsının olmadığı karşılarında kolayca dağıtacakları
bir takım bulduklarında rolantiye alıp eğlenmeye başlıyorlar vurup geçelim demiyorlar mental eksiklerimiz var
sene başından beri söylüyoruz en azından acımasız değiliz. Ama bu bizi kötü takım yapmaz.

Çevrimdışı eski inönü

buraya not düşmek adına yazıyorum. taç çizgisi cambazı, megastar kişi İnönü'de ıslıklanacağı güne doğru hızla yol alıyor. Allah onun da bizim de sonumuzu hayır etsin.

Çevrimdışı Orhan

ben her zaman objektifim olmayan sensin dostum  :bandit:

adam bu maçta gol dışında yoktu oyuna hiç giremedi yetersizdi takımı sürükleyecek tek hamle yapmadı ama gitti olmayn pozisyonda şapkadan tavşan çıkardı. golcü falan değil gol vuruşu falan bilmiyor sağ içle uzaktan bşiler yapıyor o kadar bu adamı golcü yapmaz emin ol cezasahasında topla buluşsa gelişine vuruşluk pozisyonlar gelişse gene benzer hataları yapar mesela napoliye attığı ilk gol kaleci hatasıdır yoksa kötü vuruş yapmıştır. destek ayağını kullanmasından tut o kayma stayl vuruşunun neresinden tutsan elinde kalır fundamental problemleri öyle kötü ki. sırf trabzon maçında kaçırdıkları zaten oyuncuyu tanımlamak için yeterli aslında. artık bizim taşıyacağımız parlatacağımız bir santrafor değilde bizi taşıyıp seviye yükseltecek bir 9 numara elzem. para harcamak zorundayız.
Bence  bu adam kararsızlıktan gol yapamıyor abi.Topu Aldıgı an kararını verse bir sıkıntı yaşamazdı. Herifin gol Sevinç'i bile kararsız biyere koşarken aniden başka yere koşup sonra tribünlere doğru koşuyor İyi bir psikolojik Yani ordinaryüs seviyesinde bir psikolog bize çare olur.

Çevrimdışı mylife1903

Arttırıyorum.
Sabahtan beri adami gomuyorsunuz ama ismaille karsilastirmak gibi buyuk bir hakaret yapilmamisti

Quaresma standart oyununu oynadi ne eksik ne fazla tutarli performans gostermek kadar degerli sey azdir futboldu. Bir nefret birikmesi olmus patladi.

O sertlikte orta kesmek televisyondan kolay goZukur bizim takimda quaresmanin kestigi ortanin sertliginde sut atacak futbolcu sayisi bir elin parmagini gecmeZ

Ustune lens, ben arfa falan diyor quaresmayi elestirenler. Ozellikle ben arfa insallah gelir de goruruz hep beraber.

Ismael boyle gomulmedi, tolga bile boyle gomulmedi cok ilginc bir vaka

Abubakar dedigimiz adam topla bulusmamis kimse top atmamis. Yahu adam gereksiz yerlerde gereksiz isler pesinde kosuyor top falan alamaz. O attigi golu de ki normal olani onu kacirmasi hepiniz sanki quaresma gol atabilecekmis gibi neden vermedigini tartisacaktiniz. Sig bir tartisma.

Sut atan futbolcuya kizilmaya baslandi, ismael degil yahu vuranlar.

Taliskanin silik performansina iki laf edilmemis. Gorduk vurdugu toplari, iki topa vuran futbolcuyu sinaypir yaptiniz, cocuk daha ham cok ham hemde. Kornerleri kullansinmis taliska he kullasin yumusacik kesiyor.

Kornerden gol olma ihtimali %17di daha da dusmustur, kanat ortasi isabeti %30lar cok iyi rakamdir

Cok begendiginiz lensin orta isabeti nedir acaba?

Ismael vs. quaresma

Çevrimdışı mylife1903

Bence  bu adam kararsızlıktan gol yapamıyor abi.Topu Aldıgı an kararını verse bir sıkıntı yaşamazdı. Herifin gol Sevinç'i bile kararsız biyere koşarken aniden başka yere koşup sonra tribünlere doğru koşuyor İyi bir psikolojik Yani ordinaryüs seviyesinde bir psikolog bize çare olur.
Aykusu dusuk tepki suresi dusuk besiktas seviyesinde patlama yapmasi gereken bir futbolcu kariyer olarak ama gozuken kariyerinin sisirme oldugu

Çevrimdışı underworld

buraya not düşmek adına yazıyorum. taç çizgisi cambazı, megastar kişi İnönü'de ıslıklanacağı güne doğru hızla yol alıyor. Allah onun da bizim de sonumuzu hayır etsin.
Isliklanmak mi ?
Adam  bütün tribünleri quecmaaa ooeyy diye tavaf ettiriliyor siz kalkmış Isliklanmadan bahsediyorsunuz.

Çevrimdışı Orhan

Aykusu dusuk tepki suresi dusuk besiktas seviyesinde patlama yapmasi gereken bir futbolcu kariyer olarak ama gozuken kariyerinin sisirme oldugu
Abi ordinaryüs psikolog dedik o kadar  :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma'nın lisansı belki satılmak için uzatıldı.

1 senesi kalmış oyuncuya kimse yüksek bedel ödemezdi.

Ali ecenin söylediği doğruysa ki niye yalan söylesin 20 milyon € teklif yapmıştı çinliler sene sonu o paraya satarız herkes'in kafası rahat eder.

Tolga ve Tosic ile sözleşme uzatmak hataydı.

Babel'i ben baştan beri istememiştim 1-2 maç iyi oynadı fakat o da bize yakışan kanat oyuncusu değil.

Sunderland tolgay'ı izlemiş tolgay-lens takası olabilir sene sonunda.

Çevrimdışı tangaz

Quaresma'nın lisansı belki satılmak için uzatıldı.

1 senesi kalmış oyuncuya kimse yüksek bedel ödemezdi.

Ali ecenin söylediği doğruysa ki niye yalan söylesin 20 milyon € teklif yapmıştı çinliler sene sonu o paraya satarız herkes'in kafası rahat eder.

Tolga ve Tosic ile sözleşme uzatmak hataydı.

Babel'i ben baştan beri istememiştim 1-2 maç iyi oynadı fakat o da bize yakışan kanat oyuncusu değil.

Sunderland tolgay'ı izlemiş tolgay-lens takası olabilir sene sonunda.

aynı ali ece devre arası tolgaya 8,5 milyonluk teklif gelecek diyordu. gelmedi. gelseydi başkan havaalanına kadar uğurlar çiçek falan verirdi. ali ece de atıp tutanlarkervanına girmiş olabilir  :bandit:

Çevrimdışı Berat

aynı ali ece devre arası tolgaya 8,5 milyonluk teklif gelecek diyordu. gelmedi. gelseydi başkan havaalanına kadar uğurlar çiçek falan verirdi. ali ece de atıp tutanlarkervanına girmiş olabilir  :bandit:

Fiyat 6-7 civarına gelince direkt satıyoruz yakın zamandaki örneklerde görüldüğü gibi. Milletin aklıyla 20 diyip dalga geçiyorlar.

Çevrimdışı Gokhan-

Sabahtan beri adami gomuyorsunuz ama ismaille karsilastirmak gibi buyuk bir hakaret yapilmamisti

Quaresma standart oyununu oynadi ne eksik ne fazla tutarli performans gostermek kadar degerli sey azdir futboldu. Bir nefret birikmesi olmus patladi.

O sertlikte orta kesmek televisyondan kolay goZukur bizim takimda quaresmanin kestigi ortanin sertliginde sut atacak futbolcu sayisi bir elin parmagini gecmeZ

Ustune lens, ben arfa falan diyor quaresmayi elestirenler. Ozellikle ben arfa insallah gelir de goruruz hep beraber.

Ismael boyle gomulmedi, tolga bile boyle gomulmedi cok ilginc bir vaka

Abubakar dedigimiz adam topla bulusmamis kimse top atmamis. Yahu adam gereksiz yerlerde gereksiz isler pesinde kosuyor top falan alamaz. O attigi golu de ki normal olani onu kacirmasi hepiniz sanki quaresma gol atabilecekmis gibi neden vermedigini tartisacaktiniz. Sig bir tartisma.

Sut atan futbolcuya kizilmaya baslandi, ismael degil yahu vuranlar.

Taliskanin silik performansina iki laf edilmemis. Gorduk vurdugu toplari, iki topa vuran futbolcuyu sinaypir yaptiniz, cocuk daha ham cok ham hemde. Kornerleri kullansinmis taliska he kullasin yumusacik kesiyor.

Kornerden gol olma ihtimali %17di daha da dusmustur, kanat ortasi isabeti %30lar cok iyi rakamdir

Cok begendiginiz lensin orta isabeti nedir acaba?

Ismael vs. quaresma

Ben performansından dolayı eleştirmiyorum ki, aslında bir çok kişi performansla alakalı eleştirmiyor, Quaresma'yı eleştirenleri eleştirenler hep performansı üzerinden dem vuruyor.Benim sevmediğim yanı, tavırları, negatif enerjisi, saygısızlığıdır ilk olarak.
Hani Tolga'nın kalede olduğu zamanlar yediği gollerden sonra yüzünde oluşan memnuniyetsizlik vardı ya bizi hayata küstüren, Quaresma'da ondan daha fazlası var bu adamın triplerini ve suratını görünce hayattan soğuyorum.

İsmail vs Quaresma meselesine gelince bu konu da ciddiyim, @tangaz abinin verdiği 450 rakamı doğruysa 10 asist hiç bir şey değildir benim gözümde.
Ayrıca beğendiğimiz Lens'in de 3 gol 9 asisti var öyle dandik ve defansif bir takımda oynamasına rağmen, biz de olsa 2'ye katlardı.
Quaresma'dan iyi olduğu yönleri ise kilit pas, ara pas ve bencil olmamasıdır.Quaresma'nın sadece ismi Lens'ten büyüktür.

Dün neden Quaresma'nın eleştirildiğini yazmıştım, Talisca'nın, Gökhan'ın, Babel'in ondan daha kötü oynadığını da yazmıştım.
Herkes kötü oynayabilir, hata yapabilir  bu esneyebilir ama sorumluluk, ciddiyet ve saygı olmassa olmazımdır.

Çevrimdışı mylife1903

Bonuslarla beraber sosa galiba 8.5 oldu 7 gol 12 asist adam, ustune 1.5 kiralama 2.5 bonservis falan vermistik. Tolgayi ise 450bin yuroya aldik liverpul macini hatirliyom baska hatirlayamadim 1 milyon verirlerse iyi.
3.5 falan veren olsa baskan satar onu zaten.
Takimda bi para edecek adam oguzhan var 15 eder bizim gozumuzde de verirler mi onu bilmem. Belki cenk 25 gole yaklasirsa ona da teklif gelebilir.

Çevrimiçi Rasim

febenin cas karari en gec 31. marta ertelenmis azize iyi gecirecekler bu ara bizim tff 17 nisana kadar erteleme istemis referandumdan sonraya kalsin diye :steamed:
Beşiktaş!

Çevrimdışı EagleForce

Girin siz oynayin diye formayi verir taraftara. Yapmadigi sey degil sonucta.

Çevrimdışı Atkar

Arkadaşlar merhaba.Seneye kadro planlamasını iyi yapmamız gerekiyor.Aslında Babel ve Mitroviç transferleri yaz transfer sezonu için sıkıntı yaratacak.10+ bonservise Cenk-Tolgay-Quaresmadan bonservis kazanabiliriz.Atınç-İnler-Aras-Rhodolfo-Ömer(?)'inde gitmesi taraftarıyım.Aboubakar'ın da bonservisi almak saçmalık olur.Talisca ise 1 yıl daha kiralık kalmalıdır.Lens-Nani-Töre kanadı olsa aslında çok üst düzey olur fakat babelde olunca işler bozuluyor hem konteyjan hem ücret.Stoperde aynı şekilde Mitro-Tosic-Marcelo illaki yerli yedek lazım ve illaki üst düzey stoper hala lazım.Gündem isimlerde Gomez,Lens,Nani,Ben Arfa gibi üst düzey isimler var ve hepsi fayda sağlar,hepsi alınabilir lakin takım yaşlı olduğundan yaşlı genç dengesini iyi ayarlamalıyız.İlk 18de 7 yerli Caner-Ozi-Necip-Töre-Tolga devamı sıkıntı gibi duruyor.Uefa da da inşallah ilerleyebildiğimiz kadar ilerleriz de,iyi oyuncu satıp,iyi transferler yapabiliriz

Etiketler: