Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124965 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cenk Tosun 2503 dk 19 gol 4 asist

Aboubakar   1669 dk 10 gol 1 asist

Süreye göre fena değil adam hep zor maçlarda attı bir de
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

- ETKİLİ BİR FUTBOLCU -

Kart cezası yüzünden yarın akşamki karşılaşmada forma bulamayacak olan Quaresma'nın takıma etkisine değinen Güvenç Kurtar; "Bana göre Quaresma çok etkili bir futbolcu. Yokluğu takıma negatif yansır. Olcay ve Kerim gitti. Sadece Babel var. Ama Quaresma'nın olmaması Beşiktaş için dezavantaj." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Türk futbolunun önemli isimlerinden Güvenç Kurtar, yarın akşam oynanacak Beşiktaş - Kayserispor karşılaşmasını HABER1903'e değelendirdi.

İşte Kurtar'ın HABER1903'e yaptığı açıklamalar;

- FUTBOLCULAR VE CAMİA STRESE GİREBİLİR -

Beşiktaş'ın yarın akşam Kayserispor'a karşı oynayacağı maçın kolay olmayacağını dile getiren Kurtar; "Hiç kolay maçı yok Beşiktaş'ın. Rizespor maçını 1-0 aldı. Son dakikada bir gol yiyebilirdi. Kayserispor, Rizespor'dan daha zor bir takım. Ancak bunlar haftalık performanslar. Beşiktaş çok zorlanır. Kayserispor'un çok iyi bir kadrosu var. Üst sıralara oynayacak bir kadrosu var. Sezon başında böyle olsaydı ilk 4'ün içinde olabilirdi. Beşiktaş o kadroya karşı mücadele edecek. Tabii ki Beşiktaş favori, Avrupa Kupası'ndan döndükten sonra bir rehavet olmasın yeter ki. Beşiktaş şampiyonluğun da  en büyük favorisi. Ama arkadakiler de maç kazanmaya başladı. Beşiktaş'ı takip ediyorlar. Futbolcular ve camia strese girebilir." dedi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

- ETKİLİ BİR FUTBOLCU -

Kart cezası yüzünden yarın akşamki karşılaşmada forma bulamayacak olan Quaresma'nın takıma etkisine değinen Güvenç Kurtar; "Bana göre Quaresma çok etkili bir futbolcu. Yokluğu takıma negatif yansır. Olcay ve Kerim gitti. Sadece Babel var. Ama Quaresma'nın olmaması Beşiktaş için dezavantaj." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

Ben takım oyunuyla çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Ben takım oyunuyla çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
Aboubakar Kanat baslayacak büyük ihtimalle

Hayırlısı olsun , zorlansakda kazaniriz diye düşünüyorum.

Fiorentinanin yeni Stadyum projesi

Bi yerden tanidik geldi mi :D

Napcan Tolgayi mi alcan kaleye :D

Çevrimiçi Rasim

Vodafone Karakartal'ın gönderdiği hediye biletimle Yeniaçık üstte olacağım  :super:
:claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Fiorentinanin yeni Stadyum projesi

Bi yerden tanidik geldi mi :D

Resmen araklamışlar :D

Çevrimdışı abdusta

Türk futbolunun önemli isimlerinden Güvenç Kurtar, yarın akşam oynanacak Beşiktaş - Kayserispor karşılaşmasını Yasaklı Link'e değelendirdi.

İşte Kurtar'ın Yasaklı Link'e yaptığı açıklamalar;

- FUTBOLCULAR VE CAMİA STRESE GİREBİLİR -

Beşiktaş'ın yarın akşam Kayserispor'a karşı oynayacağı maçın kolay olmayacağını dile getiren Kurtar; "Hiç kolay maçı yok Beşiktaş'ın. Rizespor maçını 1-0 aldı. Son dakikada bir gol yiyebilirdi. Kayserispor, Rizespor'dan daha zor bir takım. Ancak bunlar haftalık performanslar. Beşiktaş çok zorlanır. Kayserispor'un çok iyi bir kadrosu var. Üst sıralara oynayacak bir kadrosu var. Sezon başında böyle olsaydı ilk 4'ün içinde olabilirdi. Beşiktaş o kadroya karşı mücadele edecek. Tabii ki Beşiktaş favori, Avrupa Kupası'ndan döndükten sonra bir rehavet olmasın yeter ki. Beşiktaş şampiyonluğun da  en büyük favorisi. Ama arkadakiler de maç kazanmaya başladı. Beşiktaş'ı takip ediyorlar. Futbolcular ve camia strese girebilir." dedi.

Konya-Başakşehir maçının neticesinin ardından değerlendirmek daha isabetli olacaktır.

saygılar

Çevrimiçi Necmi

febe puan farkını maç fazlası ile 9a indirmiş psikolocim allak bullak oldu gene  :fkr:
Akşam bir yerde Fener tekrar şampiyonluk potasına girdi şampiyonlukta bende varım dedi
Benimde gülmekten psikolojim bozuldu.

Çevrimdışı uno_bjk

bir ara sanki ömeri sağ kanatta denemişti şenol hoca hazırmı bilmem ama öyle bir süprizde yapabilir. ben olsam arası denerim artık ne zaman şans bulacak görmek lazım. birde inşallah erkenden şampiyonluğu garantilerizde atınç mirkovic  göbeği eslem ömer aras altyapıdan oyuncuları ısındırmış oluruz
**_bjk1903bjk_**

Çevrimdışı Zafer55

Sezon basindan beri hocayi one cikartmaya calistim yazdiklarimla ama bazi kesim bu takimin patronunun senol gunes oldugunu anlayamadi. Senol gunes melek yuzlu gozukebilir ama cok sert bir mizaci vardir.
Oyle quaresma ile falan ugrasmaz aralarinda bir sorun varsa.

Frikik meselesinde yapiliyor ayni sey. Senol gunes quaresma ya da taliska vuracaktir yaziyordur tahtaya. Kornerleri kimin atacagi penaltilari kimin atacagi bellidir, oguzhan gibi penaltiya salca olursa birisi bu saha icinde belli olur ayni abubakarin frikik kullanmasi gibi.

Bazi arkadaslar burasini quaresmanin ahiri saniyor ben onu anlamiyorum. Sanki bu adam kafasina gore aliyor topu, kafasina gore orta kesiyor, kafasina gore frikik atiyor. Frikik atarken topun basinda durup taliskaya psikolocik baski yapti yazan oldu.

Quaresma konusunda elestirilecek insan ona bu kaldiramadigi ve kaldiramayacagi yuku veren senol gunestir. Senol gunes ise bazi davranislari disinda performansindan memnun gozukuyor.

Elestiriler ve saptamalar gerceklikten uzak ve abartili olursa o gemi limana yanasamaz.

Senol gunes kanat oyunculari ile oynamayi sever calistigi cogu sezon 80 puan baraji yaklasmis bir hocadan bahsediyoruz, quaresma oldugu icin degil, senol gunes oldugu icin orta yapiliyor bunun anlasilmasi elestirileri bir tabana oturtur.
Buyuk orhanli, unalli kadrosu da ortali oynardi, yattarali yayali kadrosuda, volkanli, battacali kadrosu da

Senol gunesin bir kanadi bekle mesafesini ayarlayip orta kullanirken, obur kanadi bekli ikili oyun yapar adam bir sekil turkiye liginin bagini bulmus, ordan yardiriyor. Salt quaresma elestirisi yapildikca, seneye quaresma yerine hazard gelse oynanan oyun degismeyecektir, elestiri azalacaktir tipine kil olan az oldugu icin.

Bir kanatta daha kisa dribling yapan babel, olcay bek adriyano ile ikili oynarken obur kanattan direk oyun gelir, kanat oyunculari yer degistirdiginde taktik degismez bir kanattan orta gelirken obur kanattan bindirme gelir, gecen sene de ayniydi. Quaresma orta kesmedigi zaman, sosa kesiyordu iceri, onu elestirmiyorduk orta kesiyor diye.

Salt futbolcunun kisiligi uzerinden elestireye karsiyim ben, karisi, babasi degiliz. Futbolcunun standart performansinda dalgalanmalar olmamali, kerim frei mesela cok dalgaliydi toreyle beraber olcay daha bi stabil.

Quaresma tarzi oyunculara bakarken diriligine, gucune, istegine bakmak lazim once kalan arizalari hocayi ilgilendiriyor ve hoca bunlari torpuler.

El kol hareketlerine gelince takimda oguzhandan daha az el kol yapiyor bu cocuk skandal top kayiplari da son zamanlarda azaldi, tolgay ve oguzhan daha facia top kayiplari ile oynuyorlar. Gecen olyimpiakos macinda oguzhan gene gogusle top tutma fantezisi yapti bir satir yazi goremedim, gecen sezon akhisar macinda da ayni teraneyi yapmisti kaptirilan topun faturasi alexise kesilmisti.

Alexis demisken bu sezon gayet iyi oynuyor alavesde bizdeki golcu kimligine devam ediyor 2 golu var bu sezon takimi da ilk 8-10 icinde bitirebilirse buyuk basari olacak onlar icin.
10 sene laligada oynamis stoperi begenmedi bu taraftar, sakar ve bombaciydi da 1milyona oynuyordu
Alexisin sakar olmayanina azicik ayagi duzgun olanina 30 milyon cektiler.

Taraftarin beklentilerini gozden gecirmesi lazim, bazen gazeteleri de takip ediyorum sadece taraftarin degil turk insaninin azicik ayaklarinin yere basmasi lazim, gercekler biraz acidir ama turkiyenin yerini haritada bilmeyen amerikaliya, rusa gerizekali demek degildir olay, ulke kucuk ulke harita gozukmuyor yeri azicik gercekci bakmak lazim olaylara. Amerigali deveyi nereye bagliyorsun dedigi zaman, bizim ulkemizde araba olmadigini kast etmiyor, ulkenin ortadogu ulkesi olduguna gonderme yapiyor aslinda.
:claps:

Çevrimiçi Necmi

Hayir mesele o degil

Ben 2 gundur Ceza almamak icin konuya müdahil bile olmuyorum

Sen adilim diyorsan bu forumda herkese esit davraniliyor diyorsan bunu Herkese gostereceksin !!!!

Q7 gitmeli diyen arkadaşa Seni bu forumdan atarim diye tehdit ediyorsan , Forum kurallari geregi YASAK olan Besiktas oyuncusuna Hakaret - Alayci uslup ve Lakap takan DENETCIYE de ayni tepkiyi gostereceksin bunu yapacaksin ki bizde senin gercekten adil olduguna inanalim !

Ben simdi Burada BABELe Sol çizgi Sovcusu desem CEZA alirmiyim almazmayim asil SORU bu ? Bunu öğreneyim ki ona gore hareket edeyim , Yoksa sadece Denetci ve yöneticilere mi ozel boyle ifadeler kullanmak @Necmi
Ben bu kelimede hakaret gçremiyorum dünden beri her yazılanı takip ediyorum.
eleştiri var sertte eleleştiriler oluyor ama hakaret eden olmadı. Burda bir oyuncumuzu defolsun,
satılsın gibi yönetime istifa hocaya istifa kovulsun gibi laflar edildiğinde cezasının ne olduğunu en iyi sen
bilirsin @Yunus Emre Dökmeci  pazar maça geliyormusun

Ben bu kelimede hakaret gçremiyorum dünden beri her yazılanı takip ediyorum.
eleştiri var sertte eleleştiriler oluyor ama hakaret eden olmadı. Burda bir oyuncumuzu defolsun,
satılsın gibi yönetime istifa hocaya istifa kovulsun gibi laflar edildiğinde cezasının ne olduğunu en iyi sen
bilirsin @Yunus Emre Dökmeci  pazar maça geliyormusun
Yok abi gelemem , Pazartesi olsaydi gelecektim bide benim passoligin suresi dolmus mesaj geldi ne yapmam gerekiyor :alala:

bir ara sanki ömeri sağ kanatta denemişti şenol hoca hazırmı bilmem ama öyle bir süprizde yapabilir. ben olsam arası denerim artık ne zaman şans bulacak görmek lazım. birde inşallah erkenden şampiyonluğu garantilerizde atınç mirkovic  göbeği eslem ömer aras altyapıdan oyuncuları ısındırmış oluruz

Aras oynamaz aras bugün u21 ile kayserispor maçında oynamış 2 gol atmış :)

Akşam bir yerde Fener tekrar şampiyonluk potasına girdi şampiyonlukta bende varım dedi
Benimde gülmekten psikolojim bozuldu.
Mac fazlasıyla Puan farkini 9 a indirip psikolojik üstünlüğü ele gecirdiler , biz bu psikolojik baskinin altindan kalkamayiz :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Bence biraz fazla takiyorsun kafana @Yunus Emre Dökmeci insanlar admin madmin de olsa kendi fikirlerini soylemeliler, otosansur mu yapsinlar.

Bak forumda gunlerdir sifir yaziydi bu karijma mevzusu patladi insanlar yazmaya basladi, herkesin bir fikri var, herkes fikrini soylemeli forumlar bu yuzden var. acik acik hakaret falan olmadi yahu belki @Necmi abi hemen siliyordur kufur, hakaret falan varsa biz goremiyoruz onlari fani uyeler olaraktan.

yok küfür hakaret olmadı eleştiri var silinen mesajda yok

Çevrimiçi Necmi

Yok abi gelemem , Pazartesi olsaydi gelecektim bide benim passoligin suresi dolmus mesaj geldi ne yapmam gerekiyor :alala:
uzatacaksın uzat diyorsun uzatılıyor para varsa hesabında ordan çekiyorlar. yoksa para yatırman
gerekiyor

Çevrimdışı Librarius

Besiktas taraftarinin hic hazzetmedigim bir ozelligi var (gerci 3 buyuklerin hepsinde var bu): simarma. Bir basari almaya gorelim bir hava ve begenmemezlik ve dahi kibir peydah oluyor. Butun takim gomulmus. Ve bunu acik ara sampiyonluga giderken, UEFA'da ceyrek final kapisi aralanmisken yapiyorlar. Yahu siz bizi ne zannediyorsunuz?

Metensi, Dybala'yi, Neimar'i Hazardi izleyen gelip Babel'e ve Quaresma'ya cemkiriyor.

Bir milyon bonservis verdigin Quaresma, bonservis odemedigin Babel oldukca katki veriyor ama gomuluyor. Tamam Quaresma'nin disiplinsiz tavirlari oldukca can SIKICI ama burdan hareketle adama cop muamelesi yapmak nedir?

Babel ayagina gelen toplari iyi saklayan (Olcay cogunu rakibe kaptirirdi), pas istasyonu olan, takim ilerideyse adam eksiltebilen bir oyuncu. Bunlarin yaninda geldiginden beri defansif anlamda oldukca faydali oynuyor.

Tamam daha iyilerini istemeyi anlarim, daha iyilerini kovalamak gerekiyor, bunu da anlarim. Fakat daha lig bitmemisken, tarnsfer doneminde degilken bu oyunculari gommek nedir ya? Kendinize gelin, basinin gazina gelmeyin.

Hincal Uluc denen fosil Lucescu'ya yonelik korkak diye algi baslatmisti. Ve o algi sayesinde lige uzun yillar damga vuracak Besiktas'in onu kesildi. Simdi yine algi oyunlari var ve malesef bir cok Besiktas'li tuzaga dusuyor.

Necmi abi burda bir arkadas var, profil resmi bodyguard li olan. Ben bu arkadasin Besiktasli olduguna inanmiyorum. Arkadas felaket tellali gibi, firsat buldukca fitne atesini yakiyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

ne kadar kolay yol ayırıyorsun senin kafanla üç günde kulüp batar.
birde seni son kez uyaracağım transfer döneminde değiliz bir oyuncumuza gitsin
yollar ayrılsın gibi bir laf edilmesi bu forumdan atılma nedenidir. çok fazla kullanıyorsun
görmezden geliyorum. Bu tip yorumlar sadece transfer döneminde yapılır. Beşiktaş oyuncusunu eleştirirkende
Beşiktaş oyuncusu olduğunu unutmayacaksın. @underworld

Necmi abi sen bu arkadas kadar acimasiz olsan keske. Ne zaman bu arkadasin yazdiklarini okusam bunun ne isi var burda diyorum.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Besiktas taraftarinin hic hazzetmedigim bir ozelligi var (gerci 3 buyuklerin hepsinde var bu): simarma. Bir basari almaya gorelim bir hava ve begenmemezlik ve dahi kibir peydah oluyor. Butun takim gomulmus. Ve bunu acik ara sampiyonluga giderken, UEFA'da ceyrek final kapisi aralanmisken yapiyorlar. Yahu siz bizi ne zannediyorsunuz?

Metensi, Dybala'yi, Neimar'i Hazardi izleyen gelip Babel'e ve Quaresma'ya cemkiriyor.

Bir milyon bonservis verdigin Quaresma, bonservis odemedigin Babel oldukca katki veriyor ama gomuluyor. Tamam Quaresma'nin disiplinsiz tavirlari oldukca can SIKICI ama burdan hareketle adama cop muamelesi yapmak nedir?

Babel ayagina gelen toplari iyi saklayan (Olcay cogunu rakibe kaptirirdi), pas istasyonu olan, takim ilerideyse adam eksiltebilen bir oyuncu. Bunlarin yaninda geldiginden beri defansif anlamda oldukca faydali oynuyor.

Tamam daha iyilerini istemeyi anlarim, daha iyilerini kovalamak gerekiyor, bunu da anlarim. Fakat daha lig bitmemisken, tarnsfer doneminde degilken bu oyunculari gommek nedir ya? Kendinize gelin, basinin gazina gelmeyin.

Hincal Uluc denen fosil Lucescu'ya yonelik korkak diye algi baslatmisti. Ve o algi sayesinde lige uzun yillar damga vuracak Besiktas'in onu kesildi. Simdi yine algi oyunlari var ve malesef bir cok Besiktas'li tuzaga dusuyor.

Necmi abi burda bir arkadas var, profil resmi bodyguard li olan. Ben bu arkadasin Besiktasli olduguna inanmiyorum. Arkadas felaket tellali gibi, firsat buldukca fitne atesini yakiyor.
hıncal şenol hoca ile ilgili bayağıdır gene başladı ama artık yaşlandı kimse ciddiye almıyor.
dünya kupasındada başı o  çekmişti.

Çevrimiçi Necmi

süperligde 864 dakika oynadı. uyum sorunu yaşadı çok fazla
kendine güvensizliği var sorunlarını çözerse çok iyi bir forvet olur.
işin şakası eleştirilerin çoğu haklı ama avrupada bizi taşıdı resmen :D

süperligde 864 dakika oynadı. uyum sorunu yaşadı çok fazla
kendine güvensizliği var sorunlarını çözerse çok iyi bir forvet olur.
işin şakası eleştirilerin çoğu haklı ama avrupada bizi taşıdı resmen :D

Seneye mandzukic gelicek dertler bitecek :)

Çevrimdışı Orhan

E çıkar penaltıları aynı zaten

Etiketler: